Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δηλαδη οταν βγαινεις με μια κοπελα ραντεβου δεν πληρωνεις το ποτο της κοπελας ρε Λακη;

:S

Μιλάμε για άγνωστες που δεν γαμάω ;
Όχι βέβαια. τι είμαι ; Ζητιάνος ;
Ισότητα δεν έχουμε ; Δεν δουλεύουν οι καριόλες ; Γιατί να τις προσβάλλω έτσι ;;;
Ούτε φυσικά κουβαλάω ποτέ κάποια άγνωστη με το αυτοκίνητό μου!
Είμαι κατά βάθος ... φεμινιστής !
Αυθεντικός , όχι για τον πούτσο , όπως είναι για τον πούτσο όλα σε αυτή την κωλοχώρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Συνηθως το 99,99% των τυπων που ενω ειναι σε μια σχεση γαμανε και αλλου, κρυβονται, κοροιδευουν.

Εαν ανηκεις στο 0,01% και εισαι αληθινος και δεν κοροιδευεις κανεναν, μπραβο σου.  :hi:

Πολλοί τύπε είναι ανεπαρκείς σεξουαλικά, ανίκανοι λόγω καπνίσματος , υγείας, κούρασης λόγω χαμαλοδουλειάς,
ξεσκισμένης ψυχολογίας λόγω του ότι τους γαμάνε στη δουλειά τους, στη ζωή τους κτλ.

Αν θέσεις στη γυναίκα το δίλημμα

Κάτσε να σε γαμάω 3-4 φορές την ημέρα ή και παραπάνω , όπως θέλω εγώ , κώλο πάντα κτλ

ή αλλιώς αν δεν μπορείς , θα γαμάω και άλλες, δεν μπορώ να μένω με το παπάρι όρθιο ,
αν εσύ δεν το παλεύεις ....

Τότε σου δίνει την ευλογία της.

Εννοείται δεν είσαι προκλητικός.
Δεν θα βλέπει άλλες που γαμάς , δεν θα εμφανίζονται φωτογραφίες και μαλακίες.
Διακριτικά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί άνθρωποι . Όχι τσόλια.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μιλάμε για άγνωστες που δεν γαμάω ;
Όχι βέβαια. τι είμαι ; Ζητιάνος ;
Ισότητα δεν έχουμε ; Δεν δουλεύουν οι καριόλες ; Γιατί να τις προσβάλλω έτσι ;;;
Ούτε φυσικά κουβαλάω ποτέ κάποια άγνωστη με το αυτοκίνητό μου!
Είμαι κατά βάθος ... φεμινιστής !
Αυθεντικός , όχι για τον πούτσο , όπως είναι για τον πούτσο όλα σε αυτή την κωλοχώρα.

Πρωτο ραντεβου με τη χ τυπισσα.

Ποιος πληρωνει το λογαριασμο;

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
κρις επειδη εχεις γενικοτερα ενα ορθολογικο τροπο σκεψης και σχετικα μια γνωστικη αναπτυξη ψυχολογιας, δεν θα πρεπε να βαζεις τον εαυτο σου σε τετοια τελματα...
δεν περιμενα τετοιο ποστ απο σενα

Εχεις θεωρητικη γνωση γυρω απο το θεμα ή βιωματικη;

Εαν εχεις βιωματικη γνωση, θα εχεις το ιδιο ακριβως θεμα, αργα ή γρηγορα. Ειναι θεμα χρονου το ποτε θα σκασει και σε εσενα.

Εαν εισαι μεσα σε σχεση ή γαμο, δεν χρειαζεται να απαντησεις, εισαι εκτος θεματος. Ευχομαι οτι καλυτερο.

:hi:

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Δεν θεωρώ, προς Θεού, ότι είμαι άξιος να συμβουλεύσω τον guru Σαββίδη, ούτε τις μείζονες συμβολές/προσωπικότητες του νήματος, φυλόβιο, πενταγιώτισσα, Άλεξ71, κλπ. Από όλους σας αρδεύω αναψυχή, βαθιά γνώση και μέθεξη όχι μόνο για την νεοελληνική σεξουαλικότητα. Εκτιμώ ότι όλοι σας είστε ώριμοι, ευφυείς, ίσως υπερσεξουαλικοί και επειδή, έχοντας ανατρέξει στις δημοσιεύσεις, δεν είστε στον πάτο της οικονομικής ιεραρχίας, έχετε απόθεμα ψυχικών δυνάμεων. Φίλε Σαββίδη, έχεις αρκετό χώρο από τη μεγάλη σου καρδιά για μια γυναίκα στο πλευρό σου. Εκεί στην Αθήνα έχει χιλιάδες υπερμορφωμένες 30ρες που και τι δεν θα διναν να αναπαράγονταν μαζί σου. Ένα παιδί δεν θα έβλαπτε ούτε σένα ούτε τον πλανήτη. Σου έχω εμπιστοσύνη. Τόλμησε την δέσμευση με την κατάλληλη. ΜΗ ΨΑΞΕΙΣ μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά ισοτιμία συναισθημάτων και πολιτισμικής καταγωγής.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Οι συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων, οδηγουν στη ψυχικη φθορα και σταδιακα στη ψυχικη νεκρωση. Απο ενα σημειο και μετα, δεν μπορεις να νιωσεις το οτιδηποτε για τον οποιοδηποτε, αρρωστημενη κατασταση που αρχικα σε "ανεβαζει" ψυχολογικα λογω των επιτυχιων αλλα μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις κατι μεσα σου πλεον. Δεν μπορεις να πιστεψεις κανεναν, δεν μπορεις να παραμεινεις με κανεναν, δεν συγχωρεις λαθη απο κανεναν, δεν θελεις στη ζωη σου μονιμα κανεναν. Το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση, πλεον συνεχιζεις μονο για αυτο. Ακομα και το σεξ, δεν σου λεει κατι. Εχεις κορεστει. Ολα πλεον γινονται για το παιχνιδι, την επιβεβαιωση, την επιτυχια με τη καθε περιπτωση που συντομα ομως θα αποτελει παρελθον.

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα;
Μονος σου το λες οτι το σωστο ειναι να βρεις εναν μονιμο δεσμο, ωστε ετσι να αποφυγεις την ψυχικη φθορα απο τις συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων.
Αρα εισαι υπερ του γαμου η μιας μονιμης σχεσης!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εχεις θεωρητικη γνωση γυρω απο το θεμα ή βιωματικη;

Εαν εχεις βιωματικη γνωση, θα εχεις το ιδιο ακριβως θεμα, αργα ή γρηγορα. Ειναι θεμα χρονου το ποτε θα σκασει και σε εσενα.

Εαν εισαι μεσα σε σχεση ή γαμο, δεν χρειαζεται να απαντησεις, εισαι εκτος θεματος. Ευχομαι οτι καλυτερο.

Θα σου πω (με πασα ειλικρινεια),
Όχι δεν εχω περιελθει σ αυτή την κατασταση (γιατι ισως δεν εχω -ποσοτικα- και τις ιδιες εμπειριες με σενα)… συνεπως δεν εχω βιωματικη εμπειρια ως προς την συγκεκριμενη εμπειρικη κατασταση…οπότε και η προσεγγισή μου είναι αμοιγως θεωρητικη…
Αλλα και να ειχα αντιστοιχες εμπειριες, μην προεξοφλεις ότι θα ειχα την ιδια αντιδραση με σενα, να παγιδευτώ, δηλαδη, στη δίνη που εχεις περιελθει…
κι αυτό είναι με το οποιο διαφωνω… θεωρεις de fucto ότι οποιος ζησει αντιστοιχες εμπειρικες καταστασεις θα εχει αυτή την συναισθηματικη καταληξη… Όχι, γιατι; αποκλειεις να θελω να συνεχισω ακομα εντονοτερα τις ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ επιλογες μου, αλλα ακομα και στην περιπτωση του κορεσμου συνειδητα να επιλεξω κατι άλλο το οποιο την προκειμενη στιγμη δεν θα με φθείρει…
Όλα είναι στο μυαλο φιλτατε… εσυ το κουμανταρεις, εσυ το οδηγεις… μην γινεσαι ερμαιο των συναισθηματων σου, που στην τελικη είναι κι αποτελεσμα των συνειδητων επιλογων σου…

μην υποπεσεις στη βοηθεια ψυχολογου… αυτά είναι για τους αδυναμους (και για γυναικουλες)… ουσιατικα δηλωνεις την ηττα σου… η λυση είναι μεσα σου, βρες τη…

καλη δυναμη!

Ταδε εφη Βησαρριων

by the way δεν ειμαι παντρεμενος...και ηλικιακα ειμεθα στα ιδια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όχι δεν εχω περιελθει σ αυτή την κατασταση (γιατι ισως δεν εχω -ποσοτικα- και τις ιδιες εμπειριες με σενα)… συνεπως δεν εχω βιωματικη εμπειρια ως προς την συγκεκριμενη εμπειρικη κατασταση…οπότε και η προσεγγισή μου είναι αμοιγως θεωρητικη…
Αλλα και να ειχα αντιστοιχες εμπειριες, μην προεξοφλεις ότι θα ειχα την ιδια αντιδραση με σενα, να παγιδευτώ, δηλαδη, στη δίνη που εχεις περιελθει…
κι αυτό είναι με το οποιο διαφωνω… θεωρεις de fucto ότι οποιος ζησει αντιστοιχες εμπειρικες καταστασεις θα εχει αυτή την συναισθηματικη καταληξη…

Απόλυτα σωστός.
Ο Σαβ πιθανότατα ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

Δηλαδή μπορει να ήθελε να έχει ρομαντική σχέση με κάποια συνομίληκη από μικρός,
να την είχε παντρευτεί και να είχε παιδιά στο λύκειο τώρα, στα 40 του.
Και να μην είχε πάει με άλλη γυναίκα από τότε.

Γιατί δεν το έκανε ; Πιθανότατα σύνδρομο τζέη γκάσμπυ ;
Μήπως έφηβος δεν είχες τα φράγκα που υπονοείς ότι έχεις τώρα , οπότε δεν σε θέλαν οι κοκόνες ;

Μήπως οι κοκόνες ήταν μαλακισμένες και δεν σε θέλαν , επειδή δεν ήσουν σε ομάδα, κιθαρίστας, αληταράς ;
Μήπως τις φοβόσουν και τις πρόλαβαν άλλοι και σε πλήγωσαν ;;;;;

Οπότε μετά άρχισες να τρως πουτανέτα, απλά και μόνο για να τους δείξεις ;
Και για να ξεχωρίσεις από τους μη έχοντες ;;;;;

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.
Αλλά δεν θέλει ανάλυση . Κανείς δεν γράφει λογοτεχνία για αυτό.
Τέχνη δημιουργούν οι αγάμητοι καψούρηδες.

Οι υπόλοιποι κοιτάνε να δροσίσουν τα αρχίδια τους που έχουν συγκαεί  ,
για να γαμήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα κι άλλες ξεκωλιάρες.

Ο αυθεντικός ωμός πουτανιάρης, είναι λύκος.
Αν μπει σε ένα κοτέτσι ή μανδρί με 1000 τεμάχια ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Και θα φύγει ήσυχα.

Το λιοντάρι πιάνει ένα με κυνήγι , το τρώει και κοζάρει μετά ........
Μεγάλη διαφορά.

Το λύκο δεν τον ενδιαφέρει η δόξα και η λεζάντα. Θέλει απλά να ξεσκίσει τα τεμάχια.

ΩΣΤΟΣΟ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , δεν χρειάζεται στεναχώρια.
Στεναχώρια δικαιολογείται μόνο από εξέταση αίματος ή μαγνητική
που σου δείχνει ότι χαιρετάς.

Για όλα τα άλλα, στα @@ σου.

Θες να γίνεις πιστός σύζυγος τώρα ; Γίνε. Εύκολο .
Να θυμάσαι όμως τι έλεγες για τους συζύγους ! Μην το... γυρίσεις ! Θα σε πεθάνουμε στην πλάκα !

Θες λίγη αποχή ; Κάντη. Δεν θα σου ζητήσει το λόγο κανείς.

Μακριά από βλαβερά χούγια.

Οι ψυχολόγοι , δικαιολογούνται , μόνο αν είναι να πας σε καμία ψυχολόγο σαν αυτή που πήγαινε ο συνάδελφος Παρτσαλάκης!
Για μερακλήδικα γούστα και άλογο .

Αλλίως ... γάμα τες.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν θεωρώ, προς Θεού, ότι είμαι άξιος να συμβουλεύσω τον guru Σαββίδη, ούτε τις μείζονες συμβολές/προσωπικότητες του νήματος, φυλόβιο, πενταγιώτισσα, Άλεξ71, κλπ. Από όλους σας αρδεύω αναψυχή, βαθιά γνώση και μέθεξη όχι μόνο για την νεοελληνική σεξουαλικότητα. Εκτιμώ ότι όλοι σας είστε ώριμοι, ευφυείς, ίσως υπερσεξουαλικοί και επειδή, έχοντας ανατρέξει στις δημοσιεύσεις, δεν είστε στον πάτο της οικονομικής ιεραρχίας, έχετε απόθεμα ψυχικών δυνάμεων. Φίλε Σαββίδη, έχεις αρκετό χώρο από τη μεγάλη σου καρδιά για μια γυναίκα στο πλευρό σου. Εκεί στην Αθήνα έχει χιλιάδες υπερμορφωμένες 30ρες που και τι δεν θα διναν να αναπαράγονταν μαζί σου. Ένα παιδί δεν θα έβλαπτε ούτε σένα ούτε τον πλανήτη. Σου έχω εμπιστοσύνη. Τόλμησε την δέσμευση με την κατάλληλη. ΜΗ ΨΑΞΕΙΣ μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά ισοτιμία συναισθημάτων και πολιτισμικής καταγωγής.

Ειναι καταδικασμενο να οδηγηθει στην αποτυχια.

Δεν υπαρχει κοπελα απο 8 και πανω σε ομορφια που να μην εχει ναρκισσισμο και εγωκεντρισμο. Το οποιο σημαινει οτι ειναι απωθητικη γενικα και στη καλυτερη να παραμεινεις μαζι της μερικες ημερες μονο και μονο για το σεξ (εαν ξερει να γαμιεται, συνηθως δεν ξερουν) και για να την εχεις ως μοστρα για οταν βγαινεις εξω.

Ακομα και να βρεθει μια ομορφη κοπελα (8 και ανω) που θα εχει τη νοημοσυνη του να μη κανει μαλακιες ωστε να μη καταληξει σαν τις αλλες (χωρισμενες με παιδι που ψαχνονται εδω και εκει που να ψωλιαστουν-φορτωθουν και που ειναι δυστυχισμενες-εγκλωβισμενες-αποτυχημενες) θα κανεις τα διαφορα που δεν θα της αρεσουν εσυ.

Για παραδειγμα: Βλεπεις μια αλλη επισης ομορφη γυναικα. Δεν θα παιξεις μαζι της; Δεν θα τη γαμησεις; Φυσικα και θα το κανεις, αντρας εισαι. Φυσικα και ως αντρας δεν κρυβεσαι με το να λες παπαριες. Εχεις τα αρχιδια να εισαι αυτο που εισαι και να μη παιζεις γυναικειες οσκαρικες ερμηνειες. Ζεις οπως θελεις να ζεις, χωρις φυσικα να κρυβεσαι. Ποσο θα αντεξει; Μερικες μερες, το πολυ.

Μη το παμε ομως ακομα σε εσενα, ας μεινουμε στο να βρεθει πρωτα η κοπελα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κοπελα σε ομορφια 8 και ανω που να μην εχει ναρκισσισμο και εγωκεντρισμο. Αυτα τα 2 οταν τα εχει μια γυναικα, γινεται απωθητικη. Το πολυ πολυ να τη γαμησεις μερικες ημερες (εαν αντεξεις και τοσο) και μετα απλα να τη παρατησεις και να πας για την επομενη. Αντε να εχει λιγο καλυτερο χαρακτηρα και να την εχεις ως "μονιμη" με το να γνωριζει ομως οτι παιζεις παντου και φυσικα να την εχεις ελευθερη να παιζει και αυτη. Ετσι, ναι θα κρατησει πιο πολυ. Εως να βρει κανα βολικο μουνοδουλακο που θα της προσφερει αυτα που θελει εκεινη τη περιοδο. Οταν τον χωρισει ή κερατωσει (συντομα) τα ξαναλετε. Κορυφαια σκηνικα να σε καλεσει στο γαμο της για να δει τι θα κανεις, να πας, να παιξεις με φιλες-ξαδερφες της και μετα να σου κανει ζηλιες και να σου εχει νευρα. :S

Γενικα ειτε οτι δεν θα βρεις κοπελα που θα μπορεσει να κρατησει ο χαρακτηρας της (η εξωτερικη ομορφια δεν σε κρατα κοντα σε μια γυναικα εκτος αν εισαι μουνοδουλος-αμπαλος-τρολακιας) ειτε ακομα και να βρεις (ακατορθωτο εαν εχεις αντρικη συμπεριφορα και δεν εισαι μουνοδουλος-μπουλης-ρεζιλης να καταπινεις τα παντα και να δεχεσαι τα παντα για να μη χασεις το "κελεπουρι") δεν προκειται να σε αντεξει οταν απλα εκφραζεις ανοιχτα αυτα που θελεις και ζεις οπως θελεις. Χωρις να κρυβεσαι, αληθινος, ευθης.

Τωρα, οι διαφορες περιπτωσεις που ο τυπος την εχει προσκυνησει για να μη τη χασει και αυτη κρυφογαμιεται για να νιωσει γυναικα (κατα 99,99% των περιπτωσεων για αυτο αλλωστε εχουν προφιλ στα σοσιαλ με χιλιαδες ακολουθους) ή ο τυπος ειναι και καλα αγαπουλης και απο πισω πηγαινει με αλλες και κρυβεται και γενικα ποσες αλλες αρρωστημενες τοξικες και μαλακισμενες περιπτωσεις που καποια στιγμη λαμβανουν και αυτες τελος, με αφηνουν αδιαφορο.

Εαν τωρα πουμε οτι ναι, εχεις πιο μεγαλες πιθανοτητες να βρεις ενα 6αρι ή 7αρι σε ομορφια με καλο χαρακτηρα, πρωτον δεν με απασχολει να βρω μια μετρια και δευτερον ακομα και αυτες εχουν αναπτυξει απωθητικο χαρακτηρα. Ειναι αυτες οι χιλιαδες περιπτωσεις σε παγκοσμιο επιπεδο του στυλ σχεση-γαμος-παιδι-διαζυγιο-διατροφη-απωθημενα-ψυχολογικα-πουτσοκαρουζελ-πιο πολλα ψυχολογικα-φορτωμα στον επομενο μαλακα που θα τις πιστεψει-ξανα τα ιδια απο την αρχη.

Εδω θα πρεπει να σημειωθει στο ποιος ευθυνεται για το οτι δεν θα βρεις κοπελα με χαρακτηρα που θα σε κρατησει.

Δεν εχουν καμια ευθυνη τα κοριτσια. Ξερεις ποιος εχει την ευθυνη για τη σημερινη κατασταση αναμεσα στα δυο φυλλα;

Ο καθε μαλακας μουνοδουλος-αμπαλος-παρακαλακιας-βλαμμενος-ανικανος-ανωμαλος-ψυχακιας-μισογυνης. Αυτοι εχουν την ευθυνη για τη κατασταση, οχι οι κοπελες. Οι γυναικες της εποχης μας, θυματα ειναι της μαλακιας που δερνει αλυπητα εδω και 4 δεκαετιες περιπου τους "αντρες".

Φυσικα και δεν ηθελαν να καταληξουν ετσι τα πραγματα. Αυτες δεν ηθελαν να εχουν μια ομορφη οικογενεια και να ζουν ευτυχισμενες; Φυσικα και ηθελαν. Δεν ειναι ομως εφικτο. Δεν υπαρχουν οι συνθηκες, οι προυποθεσεις, οι ανθρωποι που θα ενσαρκωσουν τους ρολους και φυσικα και η κοινωνικη δομη που θα τους πλαισιωσει.

Ειναι ολα στημενα στο να μη πετυχει, οχι στο να πετυχει.

Εαν γουσταρει καποιος να ζει στα συννεφακια του και θεωρει οτι εχει πετυχει ο δικος του γαμος και οτι καταφερε να στησει μια ομορφη κατασταση, δικαιωμα του.

Εχω ερωτηματα που οταν τα απαντησει και πει την αληθεια θα πεσει αποτομα απο το συννεφακι του.

Το θεμα ειναι ενα τεραστιο κοινωνικο προβλημα που διαρκως αυξανεται. Ολοενα και πιο συχνα το βλεπουμε γυρω μας (οσοι βλεπουν). Δεν θα μπορεσει να αναλυθει μεσα εδω. Τηλεφωνικα ισως θα ειχαμε μια πιο κερδοφορα κουβεντα.

Σε καθε περιπτωση, ευχομαι να εχεις υγεια και παντα σηκωμενη πουτσα ωστε να απολαμβανεις τη ζωη σου ως αντρας.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
κι αυτό είναι με το οποιο διαφωνω… θεωρεις de fucto ότι οποιος ζησει αντιστοιχες εμπειρικες καταστασεις θα εχει αυτή την συναισθηματικη καταληξη… Όχι, γιατι; αποκλειεις να θελω να συνεχισω ακομα εντονοτερα τις ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ επιλογες μου, αλλα ακομα και στην περιπτωση του κορεσμου συνειδητα να επιλεξω κατι άλλο το οποιο την προκειμενη στιγμη δεν θα με φθείρει…
Όλα είναι στο μυαλο φιλτατε… εσυ το κουμανταρεις, εσυ το οδηγεις… μην γινεσαι ερμαιο των συναισθηματων σου, που στην τελικη είναι κι αποτελεσμα των συνειδητων επιλογων σου…

μην υποπεσεις στη βοηθεια ψυχολογου… αυτά είναι για τους αδυναμους (και για γυναικουλες)… ουσιατικα δηλωνεις την ηττα σου… η λυση είναι μεσα σου, βρες τη…

καλη δυναμη!

Ταδε εφη Βησαρριων

by the way δεν ειμαι παντρεμενος...και ηλικιακα ειμεθα στα ιδια

Σεβομαι την αποψη σου και σε ευχαριστω για τον χρονο σου και τα οσα εγραψες. :hi:

Φιλικα, θα σου γραψω το εξης:

Δεν ειμαι πιλοτος, δεν εχω πιλοταρει ποτε. Δεν εχω καν περασει στα 1000 μετρα εξω απο καποια σχολη. Δεν εχω μπει ποτε σε κοκπιτ. Μονη μου σχεση με τα αεροπλανα ειναι ειτε ως επιβατης, ειτε ως θεατης που τα βλεπω απο κοντα στις επιδειξεις ή στο διαδικτυο που εχω πορωση και διαβαζω για αυτα. Γραφει ενας πιλοτος για ενα προβλημα που εχει ως πιλοτος. Του γραφω και εγω την αποψη μου, τη γνωμη μου. Με ρωταει, εισαι πιλοτος; Του λεω οχι, απλα μου αρεσουν τα αεροπλανα, διαβαζω για αυτα, τα βλεπω συχνα, ταξιδευω κιολας συχνα με αυτα.

...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μονος σου το λες οτι το σωστο ειναι να βρεις εναν μονιμο δεσμο, ωστε ετσι να αποφυγεις την ψυχικη φθορα απο τις συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων.
Αρα εισαι υπερ του γαμου η μιας μονιμης σχεσης!

Εαν υπαρξουν οι προυποθεσεις και οι συνθηκες, φυσικα. Δεν υπαρχουν ομως, δεν πιστευω σε ουτοπιες.

Ισως εαν ζουσαμε απο το 1950 και πριν, ναι. Ανετα. Μετα χαρας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Σεβομαι την αποψη σου και σε ευχαριστω για τον χρονο σου και τα οσα εγραψες. :hi:

Φιλικα, θα σου γραψω το εξης:

Δεν ειμαι πιλοτος, δεν εχω πιλοταρει ποτε. Δεν εχω καν περασει στα 1000 μετρα εξω απο καποια σχολη. Δεν εχω μπει ποτε σε κοκπιτ. Μονη μου σχεση με τα αεροπλανα ειναι ειτε ως επιβατης, ειτε ως θεατης που τα βλεπω απο κοντα στις επιδειξεις ή στο διαδικτυο που εχω πορωση και διαβαζω για αυτα. Γραφει ενας πιλοτος για ενα προβλημα που εχει ως πιλοτος. Του γραφω και εγω την αποψη μου, τη γνωμη μου. Με ρωταει, εισαι πιλοτος; Του λεω οχι, απλα μου αρεσουν τα αεροπλανα, διαβαζω για αυτα, τα βλεπω συχνα, ταξιδευω κιολας συχνα με αυτα.

...

καταλαβαινω τι θες να πεις, ωστοσο θεωρω αστοχο τον παραλληλισμο σου...το συγκεκριμενο που αναφερεις αφορα αμοιγως τεχνικο ζητημα, στο οποιο αν δεν ειναι κανεις του επαγγελματος, εχει πληρη αγνοια...
το ζητημα στο οποιο τοποθετουμαστε, ειναι αλλης διαστασης.. αφορα ανθρωπινες συμπεριφορες, εμπειριες, τροπους σκεψης-αντιληψης (πραγματα οχι μακρια εξω απ το κοινο ανθρωπινο σκεπτεσθαι και αισθανεσαι)... μπορει κανεις να το προσεγγισει ακομα κι απο μια γενικοτερη οπτικη... αλλωστε δε σου ειπα και κατι συγκεκριμενο-εξειδικευμενο, αλλα γενικοτητες, οι οποιες συνιστανται προς πασαν νοσο και πασαν μαλακια.... στη βαση της αντιληψης των στωικων: σημασια δεν εχουν ιδια τα πραγματα αλλα η αντιληψη που εχουμε γι αυτα  :hi: 

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
χρησταρα στο ραφι σε βλεπω ... θα σου κανω και εγω παρεα και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα οποτε μην αγχωνεσαι για τιποτα ...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
καταλαβαινω τι θες να πεις, ωστοσο θεωρω αστοχο τον παραλληλισμο σου...το συγκεκριμενο που αναφερεις αφορα αμοιγως τεχνικο ζητημα, στο οποιο αν δεν ειναι κανεις του επαγγελματος, εχει πληρη αγνοια...
το ζητημα στο οποιο τοποθετουμαστε, ειναι αλλης διαστασης.. αφορα ανθρωπινες συμπεριφορες, εμπειριες, τροπους σκεψης-αντιληψης (πραγματα οχι μακρια εξω απ το κοινο ανθρωπινο σκεπτεσθαι και αισθανεσαι)... μπορει κανεις να το προσεγγισει ακομα κι απο μια γενικοτερη οπτικη... αλλωστε δε σου ειπα και κατι συγκεκριμενο-εξειδικευμενο, αλλα γενικοτητες, οι οποιες συνιστανται προς πασαν νοσο και πασαν μαλακια.... στη βαση της αντιληψης των στωικων: σημασια δεν εχουν ιδια τα πραγματα αλλα η αντιληψη που εχουμε γι αυτα  :hi:

Δεν ειναι καθολου αστοχος.

Οταν εχεις θεωρητικη προσεγγιση και οχι βιωμα, ειναι η μερα με τη νυχτα το ολο θεμα, στο καθε θεμα.

Το οτι εχει γαμησει μερικες γυναικες στη ζωη του ο χ τυπος δεν τον κανει αυτοματως και γνωστη-παιχτη.

Τεμπελης και μαλακας να μην ειναι απλα ενας αντρας στην εποχη μας, θα εχει συχνα επιτυχιες. Αυτο τον κανει γνωστη;

Φυσικα και οχι.

Ειναι ο τροπος που κανεις οτι κανεις, οχι μονο το τι κανεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δεν ειναι καθολου αστοχος.

Οταν εχεις θεωρητικη προσεγγιση και οχι βιωμα, ειναι η μερα με τη νυχτα το ολο θεμα, στο καθε θεμα.

Το οτι εχει γαμησει μερικες γυναικες στη ζωη του ο χ τυπος δεν τον κανει αυτοματως και γνωστη-παιχτη.

Τεμπελης και μαλακας να μην ειναι απλα ενας αντρας στην εποχη μας, θα εχει συχνα επιτυχιες. Αυτο τον κανει γνωστη;

Φυσικα και οχι.

Ειναι ο τροπος που κανεις οτι κανεις, οχι μονο το τι κανεις.
οκ κρις...παντως μ αυτη τη απολυτη εννοια που το θετεις, κανεις δεν θα πρεπει να τοποθετηθει επι του θεματος εφοσον θα υπολειπεται σε εμπειριες.... (ακομα κι οι -και καλα- ειδικοι- ψυχολογοι, με τους οποιους οπως ανεφερα παραπανω, δεν συμφωνω)

σου ευχομαι, λοιπον, να βγεις συντομα απ το τελμα σου...

κι οταν το καταφερεις, να μας πεις, αν θες, τι λειτουργησε αντιρροπα...  :)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
-και καλα- ειδικοι- ψυχολογοι

Ειδικούς μόνο αν ...

Αν έχετε τέτοιες, περιμένω με αγωνία να μου στείλετε τηλέφωνα,  να πάω να κάνω ψυχανάλυση για
μία συμμαθήτρια που με πλήγωσε όταν ήμουν μικρούλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom