Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κάνω την υπόθεση ... ότι γνωρίζεις κάποια σλάβικη γλώσσα.
Αν ισχύει ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ;;;
Το ξέρεις ότι πας χαμένος!
Αν είσαι 41 χωρίς παιδιά, μέχρι τα 45 παίζεις με τη νεολαία ακόμη !
Φύγε πρόπερσι.

Εδώ τα πάντα είναι τελειωμένα.
Τι σου αρέσει ; Το κλίμα ;;;

Με την αιθάλη από τα τζάκια που σκεπάζει την αττική κι αυτό σκατά είναι !

Αν την παλεύεις με  ρώσικα/ουκρανέζικα , πήγαινε στη γιάλτα!
Σου βρήκα πόλη/μερος (δεν έχω πάει).
Ρε συ fylobie τον τρολάρεις τον Σαββιδη; Στη Γιάλτα θα πάει για να ξεφύγει από δω; Σε πόλη που έχει για προάστιο χωριό που το λένε Λειβαδιά;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε συ fylobie τον τρολάρεις τον Σαββιδη; Στη Γιάλτα θα πάει για να ξεφύγει από δω; Σε πόλη που έχει για προάστιο χωριό που το λένε Λειβαδιά;

Στη γιάλτα .... έχει ουκρανέζες !
Εδώ τι έχει ;;;
Την αυθεντική αράχωβα ;;;;

Τζακίλα σαν της αυθεντικής , έχει και η αθήνα πλέον !
Και στο κεφαλάρι να είσαι .... βρωμάει το ίδιο με την αυθεντική !!!!!!

Για πιο καρκινογόνο περιβάλλον στην πρώην εσσδ μόνο αν πάει στο πρίπυατ !!!!!

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Και εδω μια χαρα μουναρες εχει, δεν χρειαζεται να τρεχει καποιος εξω για να βρει ομορφες γυναικες.

Τα παντα εχουμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στη γιάλτα .... έχει ουκρανέζες !
Εδώ τι έχει ;;;
Την αυθεντική αράχωβα ;;;;

Τζακίλα σαν της αυθεντικής , έχει και η αθήνα πλέον !
Και στο κεφαλάρι να είσαι .... βρωμάει το ίδιο με την αυθεντική !!!!!!

Για πιο καρκινογόνο περιβάλλον στην πρώην εσσδ μόνο αν πάει στο πρίπυατ !!!!!
Ουκρανίδες έχει κι εδώ. Δε νομίζω ότι το ζητούμενο του Σαββίδη από τη ζωή του είναι οι Ουκρανίδες. Έχει άφθονες στη ζωή του από δαύτες, σύμφωνα με όσα λέει, οπότε κάτι άλλο ψάχνει. Το έγραψε κιόλας ο άνθρωπος. Ούτε τα ατελείωτα αμπέλια της Γιάλτας θα τον εντυπωσιάσουν. Είναι ξεκάθαρα αστικός τύπος. Κι όσο για σουβλάκι Λειβαδιάς, το αυθεντικό είναι το καλύτερο. Δεν τολμώ να σκεφτώ την ουκρανική παραλλαγή....  :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυπε δεν με απασχολει ο κοσμος, στα αρχιδια μου.

Καθαρα ποτα, καλη μουσικη και μουνια που θα εχουμε μαζι. Τα υπολοιπα δεν με απασχολουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καθαρα ποτα, καλη μουσικη και μουνια που θα εχουμε μαζι. Τα υπολοιπα δεν με απασχολουν.

Έτσι , δεν έχει διαφορά μεταξύ σπιτιού ή έξω .......
Είναι αλλιώς να βγαίνει έξω η όμορφη αντροπαρέα ...

1*DUYq1zY3FAEfDhPJBcG9zA.jpeg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τα χρόνια μου τα παιδικά
Δυο στάλες από χαρά
Που έχουν στεγνώσει
Στα ρούχα πλέον που φορώ
Γίναν λεκέδες δυο
Που μ΄έχουν στοιχειώσει
Αγάπη
Δε μου΄δωσε κανείς
Μα ακόμα ελπίζω
Αγάπη
Τι δύσκολο να βρεις
Πάνω που ραγίζω
Αγάπη
Μου υποσχέθηκες
Θεέ μου τι συμβαίνει
Υπάρχει
Ή μ΄ειρωνεύτηκες
Θεέ μου μη σωπαίνεις
Ανθρώπους γύρω μου κοιτώ
Που νιώθουν όπως κι εγώ
Σαν άβουλο πιόνι
Σαν ένα σώμα που υπάρχει απλά
Κινείται μηχανικά
Και επιβιώνει

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
2 Χρονια σε δινω
Μεχρι να αρχισεις να τραγουδας αυτο απο μεσα σου:

Είσαι και σαλονικιός και πόντιος ;

Δεν με ξέρεις τύπε.
Ούτε ξέρεις από τι εμπειρίες πηγάζουν όσα λέω.
Η χώρα τούτη είναι καλή μόνο για δημοσίους υπαλλήλους και κάτι αναρχοκουμμούνια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Δεν με ξέρεις τύπε.
Ούτε ξέρεις από τι εμπειρίες πηγάζουν όσα λέω.
Η χώρα τούτη είναι καλή μόνο για δημοσίους υπαλλήλους και κάτι αναρχοκουμμούνια.

Δεν σε ξέρω, αλλά ξέρω ότι είσαι άνθρωπος, με 2 χέρια, 2 πόδια ένα κεφάλι, κλπ
Και υπακούς στους θεμελιώδεις κανόνες της ψυχολογίας, θες δε θες.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι ψυχικοί μηχανισμοί που δουλεύουν όσο εσύ θα βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα.
Που θα μετατρέψουν την απέραντη αηδία, αποστροφή, σιχαμάρα, μίσος, απέχθεια, απογοήτευση, κλπ που νιώθεις τώρα σε νοσταλγία σε βάθος χρόνου.

Άντε να μη σου πάρει 2 χρόνια επειδή ίσως είσαι πιο χαλασμένος απ το μέσο όρο, αλλά να σου πάρει 2,5 ή 3 χρόνια.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Υπάρχουν συγκεκριμένοι ψυχικοί μηχανισμοί που δουλεύουν όσο εσύ θα βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα.
Που θα μετατρέψουν την απέραντη αηδία, αποστροφή, σιχαμάρα, μίσος, απέχθεια, απογοήτευση, κλπ που νιώθεις τώρα σε νοσταλγία σε βάθος χρόνου.

Άντε να μη σου πάρει 2 χρόνια επειδή ίσως είσαι πιο χαλασμένος απ το μέσο όρο, αλλά να σου πάρει 2,5 ή 3 χρόνια.

Ο χρονος θα δωσει την απαντηση.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
2 Χρονια σε δινω
Μεχρι να αρχισεις να τραγουδας αυτο απο μεσα σου:

Δεν ισχύει, εκτός αν αποτύχεις έξω ή αν έχεις κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Ο καζατζίδης καλός είναι για το '50 όχι για το 2020

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16

Σε γενικές γραμμές έτσι είναι.

Να προσθέσω και μια ακόμα κατηγορία που θα με ενδιέφερε επαγγελματικά, αν ήμουν πιο νέος - μαφιόζους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

εγώ ξέρω ανθρώπους που λείπουν δεκαετία και δεν γυρίζουν ούτε με σφαιρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
εγώ ξέρω ανθρώπους που λείπουν δεκαετία και δεν γυρίζουν ούτε με σφαιρες

Η πλειοψηφια αυτων ειναι ατομα που βρηκαν πολυ καλη επαγγελματικη αποκατασταση εξω συγκριτικα με την Ελλαδα. Καθονται κυριως για το παραδακι.
Ειναι φυσικο και λογικο να προσπαθουν να ξεγελαν τον εαυτο τους λεγοντας οτι περνανε πολυ καλα, οτι δε γυριζουν στην Ελλαδα ουτε με σφαιρες, κλπ
Η συντριπτικη πλειοψηφια απο αυτους μολις παρουν συνταξη στο εξωτερικο η μαζεψουν οσα λεφτα χρειαζοταν, γυριζουν σφαιρα στην Ελλαδα και οι περισσοτεροι ουτε καν ξαναεπισκεπτονται τη χωρα που δουλευαν στο εξωτερικο Τοσο πολυ την "αγαπουσαν"

Ο Λακης περαν του οτι δεν εχει αναγκη απο δουλεια εκτος, ειναι και τρομερα δεμενος συναισθηματικα με την Ελλαδα. Ανηκει εδω και το ξερει
Θα του αρεσει στην αρχη λιγο το εξωτερικο, θα βρει 5-6 ενδιαφεροντα, θα τριγυρισει λιγο, θα πηδηξει καμια 150-200 βορειες φοραδιτσες, αλλα μολις ακουει για Ελλαδα θα πεταριζει η καρδια του, οπως κανουν ολοι

Θα καθησει 2 αντε 3 χρονια και θα τα μαζεψει και θα γυρισει πισω.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Η πλειοψηφια αυτων ειναι ατομα που βρηκαν πολυ καλη επαγγελματικη αποκατασταση εξω συγκριτικα με την Ελλαδα. Καθονται κυριως για το παραδακι.

Τα λεφτά δεν είναι το μόνο κίνητρο. Υπάρχουν επίσης η έλλειψη αξιοκρατίας, το οτι τίποτα δε δουλεύει, το χαμηλό επίπεδο ζωής (μην ακουσω για φραπε και ήλιο, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή), η αηδία απέναντι στο δημόσιο και στους "υπαλλήλους", τα βύσματα, η καταστροφή του περιβάλλοντος...

Ειναι φυσικο και λογικο να προσπαθουν να ξεγελαν τον εαυτο τους λεγοντας οτι περνανε πολυ καλα, οτι δε γυριζουν στην Ελλαδα ουτε με σφαιρες, κλπ
Η συντριπτικη πλειοψηφια απο αυτους μολις παρουν συνταξη στο εξωτερικο η μαζεψουν οσα λεφτα χρειαζοταν, γυριζουν σφαιρα στην Ελλαδα και οι περισσοτεροι ουτε καν ξαναεπισκεπτονται τη χωρα που δουλευαν στο εξωτερικο Τοσο πολυ την "αγαπουσαν"

Υπερβάλεις.

Θα καθησει 2 αντε 3 χρονια και θα τα μαζεψει και θα γυρισει πισω.
Θα δείξει φιλαράκο. Οπως σου είπα, δε ζούμε πλεον στο 50. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom