Νέα

Φθορά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
37
Like
1.480
Πόντοι
1.096
Υπάρχει άραγε εναλλακτική  ?? Καθένας το παλεύει όπως μπορεί. Προσωπικά παίζω το παιχνίδι μου ντριπλάροντας το κορεσμό  μέσω της ψευδαίσθησης. Πέρα από τις όμορφες γυναίκες, ψάχνω τις αλλιώτικες,  τις ιδιαίτερες τις σπάνιες.

Και ψάχνοντας την ιδιαιτερότητα γεύομαι και άλλα μουνιά !! Πολλά μουνιά !!! Περίεργα Μουνιά. Ταξιδεύοντας στις εσχατιές του κόσμου  !! Ροζ μουνιά με ''περιγράμματα''  Ασπρα, Μαύρα, Κίτρινα με γεύσεις όξινες η βασικές, με μυρωδιές εβένου, κέδρου, γινγκ γιάνγκ, κόκας … και πόσες άλλες ??!!

Και προκαλώ τη τύχη μου φλερτάροντας με αρρώστιες ύπουλες και γαμημένες από τις οποίες κάποιες φορές συνειδητοποιώ πως περνάω ξόφαλτσα !!

Και καταπίνω αχόρταγα και άλλα βιβλία σε πολλά θέματα διαφορετικά !! Και βλέπω νέα μέρη παράξενα αφιλόξενα και απρόσιτα !! Γιατί είναι η γαμημένη η έμπνευση φρούτο ξερικό, και φυτρώνει σε άνυδρα θολά εχθρικά μέρη, που φτάνουν τους ανθρώπους στα όρια τους για να επιβιώσουν !!

Και έτσι νοιώθω για λίγο το ελιξίριο της ανανέωσης να τρέχει στις φλέβες μου !

ωραίος ! όπως πάντα  !  chapeau  από εμένα
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε ολο αυτο που λες ειναι μια μπαρουφα. Η οποθαδηποτε γυναικα (οπως και αντρας) μεταξυ δυο ιδιων θα επελεγε τα πολλα λεφτα και την ασφαλεια. Τωρα αν καποιος ειναι μπουλης με λεφτα ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα παντως ,ξερω  μπουληδες χωρις λεφτα που τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο την αχρηστοσυνη τους για τη καταντια τους.

Όλοι; Πως όλοι;
Ε μάθε λοιπόν εγώ δεν τα επέλεγα.
Άρα υπάρχει τουλάχιστον ένας στον κόσμο που ΔΕΝ θα τα επέλεγε.Άρα σε κάθε περίπτωση δεν είναι «όλοι». Επομένως άκυρο το επιχείρημα.Να μην λες «όλοι». Αν θες να μιλήσεις, μίλα για λογαριασμό σου, του φίλων σου και αυτών που ξέρεις (ή που νομίζεις ότι ξέρεις).



Στην χώρα μας αφθονεί.Πάντως «μπούληδες» είναι τα πλουσιόπαιδα και όχι τα φτωχόπαιδα - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτό που αναφέρεις και εσύ είναι λάθος. Λέγεται «Φθόνος».
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Η καταστροφή του πλεονάσματος δεν λογίζεται ως πράξη ανδρείας και θάρρους όταν εκτελείται πάνω στην πίστα.

Στην πίστα ανεβαίνουνε τραγουδιάρες, σκυλάδες και χρυσαυγίτες που χαιρετάνε με τον Νότη ναζιστικά.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί άντρες κι οι πραγματικές γυναίκες, εκ των πραγμάτων που λέμε, καθόσον ορίζουν την κανονικότητά μας.

Άρα με βάση αυτούς και αυτές θα προσεγγίσεις το ζήτημα της φιλίας.

Κανονικότητα «ΜΑΣ;» Πως «μας»; Μίλα για τον εαυτό σου μόνο. Τι θα πεΙ «κανονικότητα»; Δεν ξέρω. Από ποιους πώς και πότε έχει οριστεί; Εμένα με ρώτησαν αν συμφωνώ ή όχι; Ε λοιπόν δεν συμφωνώ.Άρα δεν είναι «μας».Οπότε είναι: κανονικότητα «σου» ή «τους». Να την πάρουν λοιπόν την κανονικότητα «τους» όλα αυτά τα ασήμαντα ανθρωπάρια που βαυκαλίζονται ότι κάτι είναι, ότι κάτι τάχα κατάφεραν και να την βάλουν εκεί που ξέρουν.
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Από το ‘’if you start me up’’ των νεανικών μου χρόνων πέρασα συν τω χρόνω στο ‘’Ι can get no, satisfaction’’ επίσης των Stones ( που τους λατρεύω ) μέσα από μια πορεία που είχε πάρα πολύ ταξίδι, πάρα  πολύ σεξ, και πάρα πολύ διάβασμα σε μια αλλόκοτη ισορροπία που σταδιακά σκλήρυνε την ψυχή μου απέναντι στην ηδονή σωματική και ψυχική.

Και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω νομοτελειακά το μεγαλύτερο θηρίο που ένας άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει. Το κορεσμό !! Ο αγώνας είναι αδυσώπητος !! Η παλινδρόμηση ανάμεσα στην ηδονή του σώματος και την οδύνη του καινού και της ματαιότητας αναπόφευκτη !!

Το να περάσεις απο την ηδονή στην οδύνη και το αντίστροφο αρκεί να εναλάξεις δυο φωνήντα. Λες να υπαινίσσονται κάτι οι γλωσοπλάστες πρόγονοί μας ???

Αυτό μου θύμισε κάτι που είχα γράψει κάποτε.

«Μόνο σε κάποιους φευγαλέους οργασμούς
αδειάζει το μυαλό και από  σκέψη
και από χρόνο και από έγνοιες.

Ίσως γιατί το εγώ γίνεται
στιγμιαία αιχμαλωτισμένο εμείς,
ή ίσως η προοπτική του καινούριου ερχομού
να γλυκαίνει της κλεψύδρας την αντίστροφη μέτρηση
ξεγελώντας για λίγο την οσμή του θανάτου.
Θανάτου συνειδητά απεχθή, ασυνείδητα καρτερικού.»

 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ποια ειναι η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα;

Τι θες μωρέ τώρα;
Εσύ έχεις το πρόβλημα εσύ θα το λύσεις.
Αν εγώ στο λύσω, θα είσαι δούλος.Και αν σου υποδείξω καν θα είσαι δούλος και εγώ δούλους δεν κάνω. Εγώ διεκδικώ ελευθερία για μένα και δεν κάνω δούλους άλλους. Το μπορείς; Κάντο και εσυ.
 
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Θα στο πω λίγο αλληγορικά μπας και (κάποτε) ξεκολλήσεις και καταλάβεις. (Κράτα το παρόν ποστ.)

Σενάριο εργασίας:

Σε ένα τραπέζι κάθομαι εγώ με το καθημερινό μου ντύσιμο, την μέτρια δουλίτσα μου και τις ψιλοκαταθεσούλες 3,60  που έχω στην τράπεζα.Και από την άλλη κάθεσαι ας πούμε εσύ.

Στο ίδιο τραπέζι κάθεται μια εντυπωσιακή ξανθιά 10ρι μαζί με μια πραγματική γυναικά 7,5 - 8. Και ας πούμε λόγο χάριν ότι αρχίζουμε και μιλάμε για τα λεφτά και για το πόσο σημαντικά είναι στη ζωή κάνεις - ούτε οι γυναίκες, δεν το αρνούνται αυτό φυσικά (πρώτα απ' όλα αυτές).

Και προσπάθησε τώρα να ακολουθήσεις το συλλογισμό μου.
Στην ζωή τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο καλύπτοντας πρωτεύουσες και δευτερεύουσες ανάγκες. Σωστό;

Ποιες ανάγκες είναι ποιο σημαντικές να καλύπτονται οι πρώτες ή η δεύτερες. Οι πρώτες φυσικά (δηλ. φαγητό, φακελάκι υγεία, για μια ώρα ανάγκης κ.λ.π.)

Άρα ας πούμε ότι εγώ έχω 3 και 60 στην τράπεζα - (3.600 ευρώ) και εσύ έχεις 3 εκ. εξακόσιες χιλιάδες. Και ας υποθέσουμε τώρα ότι στον καθέναν μας θα λείψει ένα 10% τον αποταμιεύσεών του. Σε ποιόν αυτό το 10% θα ήταν πιο σημαντικό, πιο απαραίτητο εάν του έλειπε;

Σε αυτόν που εάν του λείψουν 360 ευρώ και την άλλη μέρα πέσει από την μηχανή του, μπορεί να πάει άκλαυτος, γιατί δεν έχει να δώσει το απαραίτητο φακελάκι; (Πρωτεύουσα ανάγκη)
Ή σε αυτόν που και να του λείψουν οι 360 000 χιλιάδες και πάλι καλύπτει όλες τις ανάγκες του;
Προφανώς θα λείψουν στον πρώτον - αυτόν που έχει τα λιγότερα λεφτά.Σωστά;

Και ας πούμε ότι εγώ προτείνω να πάρουμε και οι δύο αυτό το δέκα τις εκατό των χρημάτων μας ο καθένας (επιβεβαιωμένα με συμβολαιογράφο)  και να πάμε σε ένα χωράφι και να το κάψουμε.

Ποιος λοιπόν θα ήταν ο ποιο μάγκας στα μάτια της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ γυναικάς;( Όχι της ξανθιάς.)

Αυτός φυσικά που θα θυσιάζει τα περισσότερα σωστά;- ΑΛΛΆ όχι τα περισσότερα χρήματα γενικά- τα περισσότερα χρήματα ΑΠΟ ΑΥΤΑ που διαθέτει συνολικά και ας του λείψουν και από πρωτεύουσες ανάγκες καταλαβαίνεις την διαφορά; Φυσικά δεν περιμένω να δεχτείς αυτήν την θεωρία - όχι επειδή δεν σε συμφέρει, αλλά επειδή δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναίκες. Βεβαία η αλήθεια είναι ότι καμία πραγματική γυναίκα δεν θα συγκινιόταν με το κάψιμο χρημάτων άνεφ λογου και αιτίας - οπότε όπου κάψιμο μπορείς να βάλεις λόγο χάρη και δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού κτλπ

ΑΛΛΆ αν όντως το κάναμε, πηγαίναμε και τα καίγανε, θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ φιλίας. Με την προϋπόθεση βέβαια να πιστεύει κάνεις στην φιλία...


Τυπε δεν με απασχολει το ποιος θα φανει πιο μαγκας στα ματια της χ γυναικας.

Στα αρχιδια μου.

Δεν με ενδιαφερει καν το τι θα πει η χ γυναικα.

Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να καθεσαι σε τραπεζια μαζι με γυναικες, να πιανεις κουβεντες μαζι τους, να προσπαθεις να φανεις μαγκας στα ματια τους και να καις τα λεφτα σου στα διαφορα χωραφια.

  :hi:

 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Άνθρωποι μελαγχολικοί πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την πραγματική αγάπη, νιώθουν ανήμποροι να παλέψουν για τη νευτυχία τους και καταλλήγουν σε υποκατάστατα.
Ένα τέτοιο στοιχειώνει τη ζωή σας.

Να πως γίνεται με μιαν άγνωστη στον δρόμο:

Προχωράς ευθεία, μέχρι να δεις να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση η γυναίκα εκείνη, της οποίας το βλέμμα και ο τρόπος που βαδίζει από μακριά σού φωνάζουνε και από κοντά σού ψιθυρίζουνε ότι έχουν τη δύναμη με μία μόνο κίνηση ή μ’ ένα μόνο νεύμα τους ν’ αλλάξουν τη ζωή σου – την ακολουθείς και της μιλάς: της προσφέρεις λουλούδια, την καλείς να πιείτε ένα φλιτζάνι με ζεστό καφέ ή ένα ποτήρι δροσερό κρασί, της προτείνεις να περάσει τη νύχτα μαζί σου ή να σε παντρευτεί. Αν αδιαφορήσει ή αρνηθεί, επιμένεις: της προτείνεις να σ’ ακολουθήσει ως το τέλος του χρόνου ή μέχρι την ομορφότερη πόλη του κόσμου. Της ζητάς να σου ανάψει το τσιγάρο που κρατάς, να σου πει το όνομά της (που θα ‘ναι Ρεβέκκα ή Κατερίνα, που θα ‘ναι Νάντια ή Μυρτώ), την παρακαλάς να βγάλει από την τσάντα της και να σου χαρίσει ένα μολύβι, το κραγιόν της ή μια λίμα για τα νύχια, και συνεχίζεις να την ακολουθείς. Ό,τι από αυτά κι αν έχεις προτείνει, στο τέλος θα συμβεί (και θα την λένε ακριβώς έτσι).
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.796
Πόντοι
5.406
Όλοι; Πως όλοι;
Ε μάθε λοιπόν εγώ δεν τα επέλεγα.
Άρα υπάρχει τουλάχιστον ένας στον κόσμο που ΔΕΝ θα τα επέλεγε.Άρα σε κάθε περίπτωση δεν είναι «όλοι». Επομένως άκυρο το επιχείρημα.Να μην λες «όλοι». Αν θες να μιλήσεις, μίλα για λογαριασμό σου, του φίλων σου και αυτών που ξέρεις (ή που νομίζεις ότι ξέρεις).



Στην χώρα μας αφθονεί.Πάντως «μπούληδες» είναι τα πλουσιόπαιδα και όχι τα φτωχόπαιδα - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτό που αναφέρεις και εσύ είναι λάθος. Λέγεται «Φθόνος».
Αν μεταξύ δυο ίδιων επιλέγεις το χειρότερο αυτό σημαίνει απλά ότι είσαι το λιγότερο ηλίθιος. Μιλάμε για δύο απολύτως ίδιων.
Αλλα οκ μιλάω για λογαριασμό μου. Πάμε παρακάτω.
Όχι φίλε , κάνεις λάθος. Υπάρχουν πολλά φτωχόπαιδα που είναι κομπλεξικοί και μπούληδες. Δεν αγιοποιούμε τα πλουσιόπαιδα(απ'όλα έχει ο μπαξές). Απλά θέλω να σου επισημάνω ότι ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
Οι συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων, οδηγουν στη ψυχικη φθορα και σταδιακα στη ψυχικη νεκρωση. Απο ενα σημειο και μετα, δεν μπορεις να νιωσεις το οτιδηποτε για τον οποιοδηποτε, αρρωστημενη κατασταση που αρχικα σε "ανεβαζει" ψυχολογικα λογω των επιτυχιων αλλα μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις κατι μεσα σου πλεον. Δεν μπορεις να πιστεψεις κανεναν, δεν μπορεις να παραμεινεις με κανεναν, δεν συγχωρεις λαθη απο κανεναν, δεν θελεις στη ζωη σου μονιμα κανεναν. Το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση, πλεον συνεχιζεις μονο για αυτο. Ακομα και το σεξ, δεν σου λεει κατι. Εχεις κορεστει. Ολα πλεον γινονται για το παιχνιδι, την επιβεβαιωση, την επιτυχια με τη καθε περιπτωση που συντομα ομως θα αποτελει παρελθον.

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα;
Συμφωνω απολυτα. Επισης υπηρξε ενα διαστημα που ημουν εθισμενος στο σεξ. Και ακομα ειμαι αλλα ισως οχι τοσο πολυ.
Οταν λεω εθισμενος στο σεξ δεν το εννοω οπως οι περισσοτεροι βλακες που το λενε για να πουλησουν μουρη οτι κ καλα θελουν να πηδανε 24 ωρες το 24ωρο.
Εννοω οτι ξυπνουσα το πρωι κ σκεφτομουν "τι θα πηδηξω σημερα"?
Περνουσα σχεδον ολη τη μερα προσπαθωντας να βρω καποια να πηδηξω. Οταν τα καταφερνα ενιωθα βασιλιας του κοσμου! Οταν δεν τα καταφερνα και κατεληγα μονος στο σπιτι να κοιταω το ταβανι με επιανε μια καταθληψη!
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο οι στερημένοι, ανέραστοι και οι απίστευτα πληγωμένοι από κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα ή έναν πικρό χωρισμό θα μπορούσαν να γράψουν τόσο απαξιωτικά σχόλια για τον έρωτα και τους ερωτευμένους ΣΑΝ κάποια από αυτά που διάβασα εδώ μέσα (ελάχιστα ευτυχώς)"

Τόνισα τη λέξη "σαν" αυτή τη φορά μήπως και γίνω πιο σαφής. Μπορεί να είσαι απλά κυνικός ή ότι άλλο. Οι διευκρινίσεις για τον έρωτα στο σχόλιό σου κατατοπιστικές...

Μήπως βαφτίζουμε τις "άμυνες" που αποκτήσαμε λόγω των βιωμάτων μας ως "σωστή στάση" και καταδικάζουμε τις άλλες "στάσεις", όπως η αλεπού με την κομμένη ουρά; Ο έρωτας έχει χώρο για όλους και όλων των μορφών τις εκφράσεις. Από τις πιο "χαζοχαρούμενες" μέχρι τις πιο "εκλεπτυσμένες".

Δε λέω, ας υπάρχει κάποια προσοχή και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας (η εμπειρία βοηθάει πολύ), αλλά αν δε γίνεις και λίγο παιδί (ή "αφελής") στον έρωτα, πού αλλού θα γίνεις; Εκτός κι αν ο φόβος μην τυχόν και πληγωθεί κανείς (ή τσαλακωθεί η άψογη εικόνα που έχει για τον εαυτό του) είναι τέτοιος, που ζυγίζει την κάθε του κίνηση σε όλα, ακόμα και στον έρωτα, προκειμένου το "σχέδιο" να προχωρήσει ομαλά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλλον ο έρωτας χάνει το νόημά του, ενώ συχνά η υπερβολική προσοχή οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε δεν με απασχολει το ποιος θα φανει πιο μαγκας στα ματια της χ γυναικας.

Στα αρχιδια μου.

Δεν με ενδιαφερει καν το τι θα πει η χ γυναικα.

Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να καθεσαι σε τραπεζια μαζι με γυναικες, να πιανεις κουβεντες μαζι τους, να προσπαθεις να φανεις μαγκας στα ματια τους και να καις τα λεφτα σου στα διαφορα χωραφια.

  :hi:

Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.Προφανώς δεν κατέχεις την έννοια της μεταφοράς.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δε λέω, ας υπάρχει κάποια προσοχή και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας (η εμπειρία βοηθάει πολύ), αλλά αν δε γίνεις και λίγο παιδί (ή "αφελής") στον έρωτα, πού αλλού θα γίνεις; Εκτός κι αν ο φόβος μην τυχόν και πληγωθεί κανείς (ή τσαλακωθεί η άψογη εικόνα που έχει για τον εαυτό του) είναι τέτοιος, που ζυγίζει την κάθε του κίνηση σε όλα, ακόμα και στον έρωτα, προκειμένου το "σχέδιο" να προχωρήσει ομαλά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλλον ο έρωτας χάνει το νόημά του, ενώ συχνά η υπερβολική προσοχή οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Η αφέλεια επιτρέπεται αν δεν σε ενδιαφέρει ο σεξουαλικός τομέας.
Αν έχεις ανδρικές ορμές και στύσεις, πρωτίστως σε ενδιαφέρει να γαμάς γυναίκες.

Βέβαια υπάρχουν άλλοι που γοστάρουν τον αυνανισμό , αντέχουν σεξουαλική στέρηση δεκαετιών , τον παίρνουν από πίσω
ή συνδιασμό όλων αυτών .

Αυτοί που πρωτίστως ενδιαφέρονται ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, κοιτάνε την αποτελεσματικότητα.
Ούτε την αφέλεια, ούτε την ειλικρίνεια, ούτε το μελοδραματισμό , ούτε το λυρισμό , ούτε την ποιητικότητα ...

ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ.
Με βάση αυτό το κριτήριο , υιοθετούν κάθε τακτική που αποδίδει.
Και καταδικάζουν οποιαδήποτε δεν αποδίδει.

Δεν υπάρχεις αφελείς, ειλικρινείς , ποιητικές, λυρικές, μελοδραματικές, απλές , πολύπλοκες τακτικές.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΛΙΚΙ ....


Τις επιλογές του τις βαπτίζει ο καθένας όπως θέλει .
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά, αλλά εδω ο τύπος μίλησε για φθορα - οτι δεν τον καλύπτει πλεόν το απλο σεχ.
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
19.226
Like
24.138
Πόντοι
6.056
τυπε νεβερμαιντ
ο τντ60 εισαι η ο μαλκολμ η και οι δυο η κανενας απο αυτους?
αν θες λες φυσικα
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Σωστά, αλλά εδω ο τύπος μίλησε για φθορα - οτι δεν τον καλύπτει πλεόν το απλο σεχ.

Όχι δεν είπε αυτό. Είπε ότι αντί του σεξ τον καλύπτει πλέον μόνο η αυτοεπιβεβαίωση που λαμβάνει μέσω της επιτυχίας. Η δε επιτυχία συντελείται σε ένα πλαίσιο εσωτερικής ερημίας και νέκρωσης, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Έχει φτάσει στο σημείο όπου μέσω της επιτυχίας και της συνεχούς επανάληψής της, προβάλλει στο μέλλον τη ζωή του όπως ακριβώς τη ζει τώρα.

Γενναία παραδοχή και το εννοώ, αν είναι όντως ειλικρινής.
 
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Όχι δεν είπε αυτό. Είπε ότι αντί του σεξ τον καλύπτει πλέον μόνο η αυτοεπιβεβαίωση που λαμβάνει μέσω της επιτυχίας. Η δε επιτυχία συντελείται σε ένα πλαίσιο εσωτερικής ερημίας και νέκρωσης, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Έχει φτάσει στο σημείο όπου μέσω της επιτυχίας και της συνεχούς επανάληψής της, προβάλλει στο μέλλον τη ζωή του όπως ακριβώς τη ζει τώρα.

Γενναία παραδοχή και το εννοώ, αν είναι όντως ειλικρινής.

  :hi: :hi: :hi:
 
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Πιες κανα ποτηρι τυπε, γαμα κανα καλο μουνι και ασε τις συμπαντικες εξισωσεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom