Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sex2011

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οταν παω για να  :knockinb: :knockinb: δεν γουσταρω να το μαθει κανενας χψ περαστικος!! τοσο απλα..

Μια φορα που ειδα εναν να βγαινει απο ΣΤΟΥΝΤΙΟ στην σπυρου πατση ολοι τον κοιτουσαν απο τα αμαξια και χασκογελουσαν..εγω ειμαι ντροπαλο αγορι τι να κανουμε

Αααα και Φ4 ενοουσα Φραντζη 4 για οσους παρανοησαν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
Οταν παω για να  :knockinb: :knockinb: δεν γουσταρω να το μαθει κανενας χψ περαστικος!! τοσο απλα..

Μια φορα που ειδα εναν να βγαινει απο ΣΤΟΥΝΤΙΟ στην σπυρου πατση ολοι τον κοιτουσαν απο τα αμαξια και χασκογελουσαν..εγω ειμαι ντροπαλο αγορι τι να κανουμε

γιατι ρε σουπερμαν εισαι γνωστος.........αν δεν θες να σε βλεπουν οι περαστικοι κατσε στο σπιτι κ κανε τιποτα αλλο :jerking: :jerking:

sex2011

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε σουπερμαν εισαι γνωστος.........αν δεν θες να σε βλεπουν οι περαστικοι κατσε στο σπιτι κ κανε τιποτα αλλο :jerking: :jerking:

sorry jerry δεν ηξερα οτι ησουν εσυ....ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ  by the way !!
Δωσε χαιρετισματα στον Τομ

Δεν καταλαβα παντως  τι σας χαλαει και πεφτει πολυ ειρωνια μετα απο τα λεγομενα μου  :-

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Έλα Τζίμ, ο τζίμς είμαι !!!
Ιιιιι χάααα !!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν καταλαβα παντως  τι σας χαλαει και πεφτει πολυ ειρωνια μετα απο τα λεγομενα μου   :-
Μη μασας, το πείραγμα είναι μερος του προγράμματος.
Έκανες μια αξιοπρεπή 1η ανταπόκριση.
Συνέχισε και θα πάει καλύτερα το πράμα... ειδικά αμα περάσει το αγχος του ρουκι  ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μη μασας, το πείραγμα είναι μερος του προγράμματος.
Έκανες μια αξιοπρεπή 1η ανταπόκριση.
Συνέχισε και θα πάει καλύτερα το πράμα... ειδικά αμα περάσει το αγχος του ρουκι  ;)

εδώ είμαστε σαν το στρατό, αν δεν περάσεις το καψόνι του νεοσύλλεκτου... :2funny:
συνέχισε με φόρα, χρειάζεται νέο αίμα στις ενημερώσεις γιατί οι παλιοί έχουν ψιλοβαρεθεί να γράφουν

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Επισκεψη στο μασατζιδικο... (πρωτα περασα απο Σ108 αλλα δεν ειχε τπτ)... Η υπεθυνη πρεπει να τρωει πολλα λεμονια γενικως γιατι τετοια ξινοφατσα δεν συναντας ευκολα...

Τεσπα... παρελασαν καμια 7-8 κοπελες αλλες αξιο@@@τες και αλλες οχι για τα γουστα μου. Δυστυχως οταν ειναι πολλες δεν συγκρατεις και ονοματα.
Εψαχνα την Αννουλα αλλα δεν ειναι πια...
Τελικα επελεξα Αντριαννα που εχω διαβασει καποια καλα λογια. Πραγματι η κοπελιτσα ηταν πολυ καλη. Ευχαριστη, ομιλιτικη (οχι να το παρακανει). Καναμε κανα 15-20 λεπτα μασαζ (μαλλον χαδια τα ονομαζεις) οπου δεν ειναι το δυνατο της σημειο και μετα περασαμε στο παρασυνθημα. Δεκτικη, καλη συμμετοχη και περνας γενικα ομορφα. Χρονος 35 λεπτα, 80 ευρω το κοστουμακι.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επισκεψη στο μασατζιδικο... (πρωτα περασα απο Σ108 αλλα δεν ειχε τπτ)... Η υπεθυνη πρεπει να τρωει πολλα λεμονια γενικως γιατι τετοια ξινοφατσα δεν συναντας ευκολα...

Τεσπα... παρελασαν καμια 7-8 κοπελες αλλες αξιο@@@τες και αλλες οχι για τα γουστα μου. Δυστυχως οταν ειναι πολλες δεν συγκρατεις και ονοματα.
Εψαχνα την Αννουλα αλλα δεν ειναι πια...
Τελικα επελεξα Αντριαννα που εχω διαβασει καποια καλα λογια. Πραγματι η κοπελιτσα ηταν πολυ καλη. Ευχαριστη, ομιλιτικη (οχι να το παρακανει). Καναμε κανα 15-20 λεπτα μασαζ (μαλλον χαδια τα ονομαζεις) οπου δεν ειναι το δυνατο της σημειο και μετα περασαμε στο παρασυνθημα. Δεκτικη, καλη συμμετοχη και περνας γενικα ομορφα. Χρονος 35 λεπτα, 80 ευρω το κοστουμακι.
Απο βαμβακι, ηταν το κουστουμακι ???
Αρκετα ακριβο, για 35 λεπτα μονο !!!

Επισκέπτης

απογευματινή επίσκεψη και τέσταρα μια καινούρια άφιξη ονόματι Τζοάνα...20χρονο με παραπανίσια κιλάκια (όχι ενοχλητικά για το γούστο μου) μεγάλη κωλάρα για big butt lovers και προστυχοξινέ πρόσωπο με καστανά ματάκια...ως εδώ τα θετικά γιατί από απόδοση NEOSET!!!! :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
εδώ είμαστε σαν το στρατό, αν δεν περάσεις το καψόνι του νεοσύλλεκτου... :2funny:
συνέχισε με φόρα, χρειάζεται νέο αίμα στις ενημερώσεις γιατί οι παλιοί έχουν ψιλοβαρεθεί να γράφουν
οχι δεν εχουν ψιλοβαρεθει , δεν γραφουν ουτε εγρφαν μονο σχολια εκαναν, τουλαχιστον αυτους τους 11μηνες που αρχισα κ πηγαινω στα μασαζ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
παμελα απο Αρμενια πολυ ωραια κοπελα αλλα μεχρι εκει ...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκεσ εκανα μια βολτα χτεσ αλλα λογω υποχρεωσεων την εκανα ειδα ενα κοντοπουτανο χριστινα νομιζω το ονομα ξανθο με μπουκλα μαλλι!!εχουμε καμια ενημερωση!!αξιζει καμια ψηφο να περασουμε??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Νταϊάνα είναι ακόμα εκεί; πολύ καλό μωρό αλλά εφορία + ΔΕΗ + τέλη +... δεν με αφήνουν να ξεδώσω!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΕΛΗ

Εφορία ΔΕΗ και τέλη
μας γαμίσανε εντέλει!
Πάνε τα λαδώματα
και τα ξεσαλώματα !

Πάνε πιά οι εποχές
των λαδιών, οι απλωτές,
τα μασάζ του καναπέος,
τώρα είμαι Ευρωπαίος !

Με το ζόρι ρε παιδί μου,
αχ κακόμοιρο πουλί μου!
Ευρωπαίος με το στανιό,
και να ψάχνω το ευρώ !

Περασμένα μεγαλεία
είν΄ τα ελαιοτριβεία
λάδια, κρέμες κι εντριβές
και διηγώντας τα να κλαίς !

Θλιψ !

υγ : Μετά, θα γράψω ένα ελπηδοφόρο ! :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom