Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
       ακουω , ακουω.     εγω παντωs τα δικα μου δεν τα αλλαζω.   :tooth:   ειναι  ακριβωs στα μετρα μου, οπωs μου αρεσουν.   σχεδον σαν παιδικο .         με την ευκαιρια οι δικεs σου ειναι στο ιδιο μαγαζι.   δεν παs να τιs παρειs διπλο για να δειs ποια θα εχει την καλυτερη αποδοση ?  :-* :-*   
δεν εχω ακομα σκεφτει την αυτοκτονια σαν λυση.....αν την σκεφτω θα τους κανω επισκεψη για διπλο "αυτοκτονικο"

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν εχω ακομα σκεφτει την αυτοκτονια σαν λυση.....αν την σκεφτω θα τους κανω επισκεψη για διπλο "αυτοκτονικο"

μήν το κάνεις γιατί μετά θα αυτοκτονονήσεις με την μαλακία που θα έχεις κάνει!δεν αξιζει το διπλό σε καμμία περίπτωση!!!!είναι σκάτη απάτη!Εδώ το έκανα πέρσυ στη γερμανία και απο καλές γυναίκες σε συμπεριφορά και νοοτροπία και στο τέλος δεν ήταν αυτό που περίμενα! Είναι πολύ ζόρικο να σου κάτσει το διπλό να είναι όπως το θές...πρέπει τα επιλεγόμενα πουτανάκια να είναι μεγάλες αλήτρες και καριόλες στο γαμήσι! Εγώ μόνο μία τέτοια ξέρω και είναι στους δίπλα...άλλη δεν έχω γνωρίσει προς το παρόν αντίστοιχη για να ολοκληρώσω το πάζλ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
μήν το κάνεις γιατί μετά θα αυτοκτονονήσεις με την μαλακία που θα έχεις κάνει!δεν αξιζει το διπλό σε καμμία περίπτωση!!!!είναι σκάτη απάτη!Εδώ το έκανα πέρσυ στη γερμανία και απο καλές γυναίκες σε συμπεριφορά και νοοτροπία και στο τέλος δεν ήταν αυτό που περίμενα! Είναι πολύ ζόρικο να σου κάτσει το διπλό να είναι όπως το θές...πρέπει τα επιλεγόμενα πουτανάκια να είναι μεγάλες αλήτρες και καριόλες στο γαμήσι! Εγώ μόνο μία τέτοια ξέρω και είναι στους δίπλα...άλλη δεν έχω γνωρίσει προς το παρόν αντίστοιχη για να ολοκληρώσω το πάζλ..
το διπλο για αλλο μαγαζι ηταν αν γινοταν......ακομα κολλημενος εσυ με την κορασιδα απο διπλα ;)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ποια απο της κορασιδες  :tits: :cum:?
μια Τζένη/Τζούλια {αν και μάλλον Ανδριάννα} του συγκεκριμένου καταστήματος...
~κάνει διακοπές το κινητό και δεν άκουσα καλά...~  :uglystupid:
καμιά πληροφορία;  :helpplea:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
καλημερα γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως η ναταλυ απο σολ.  ειναι ακομη σ αυτο το ιδρυμα η οχι?και εαν το δευτερο ξεροουμε σε ποιο παιζειμπαλα τωρα???

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Eχει γραφτει ----οτι η Ναταλι απο Σολ 54/6  εφυγε και γύρισε στην πατρίδα της :rolleyes: :-

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τωρα παιζει να τη δούμε Μαρνη ή Στουρνάρη, ακούω στοιχήματα που θα ξαναεμφανιστεί!!! :rockon: :rockon: :rockon:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
τωρα παιζει να τη δούμε Μαρνη ή Στουρνάρη, ακούω στοιχήματα που θα ξαναεμφανιστεί!!! :rockon: :rockon: :rockon:
για μαρνη μου κανει πιο πολυ αλλα το θεμα ειναι να την εντοπισουμε γιατι δεν την προλαβα φρατζη καθολου......

sex2011

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα καλησπερασας....
Επισκεψη σημερα το μεσιμερακι στο Φ4.
1 φορα αλλα θα υπαρξει και αλλη σιγουρα!Στο ψητο
Σερφσα καπως ανησυχη -δεν με ηξερε μαλλον, τεμαχια 5, ονοματα δεν συγκρατισα παρα μονο τς Στελλας την οποια και ετιμμησα!
Παντως εκτος απο ενα μιλφ ολες τις λιμπιστικα..
Τεσπα, η Στελλα δεν ..ξερει μασαζ λεει η σερφισα ..ε και..;λεω Στειλτο μεσα το μωρο.Μελαχρινο πιπινι 21,γλυκια φατσουλα τρελο κωλι μικρο στητο βυζακι.Μετα το ντουζακι την συναντω στο δωματιο.Βιαστικος οπως ημουνα την αρπαζω και αρχιζω να χαϊδευω σε ολο το κορμι.Απστεφτη επιδεμιδα ..πετρωσα αμεσως.Δεκτικο το μωρακι και ορεξατο αντααποδιδη τα χαδια κα με ρωταει ,μασαζ τορα η μετα...τι μασαζ λεω χαχαχα κα την βαζω αμεσα για :cum: :cum: :pipa1: πολυ καλη σχεδων τελειωσα, την στηνω στα 4 και την γλυφω πατοκορφα!Ακολουθουν 3 αλλαγες  :knockinb: και καταθεση μετα απο 10' .Μετα παλι ντουζ και παω να ντυθω..Μασαζ δεν θα κανουμε;λεει το μωρο...με πιεζει ο χρονος ομως και εφυγα
Στα συν οτι πλερω νειςστο τελος , η Στελλα το καλ ροστερ η καθαριοτητα
στα πλυν τα 80 παρα πολλα ειναι και το ντουζ το οποιο ειναι κοινο.
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!χεχε για ενα αλλο μελαχρινο πιο ψιλο και πιο τουμπανο δεν θυμαμε ονομα γμτ..

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Βασικα καλησπερασας....
Επισκεψη σημερα το μεσιμερακι στο Φ4.
1 φορα αλλα θα υπαρξει και αλλη σιγουρα!Στο ψητο
Σερφσα καπως ανησυχη -δεν με ηξερε μαλλον, τεμαχια 5, ονοματα δεν συγκρατισα παρα μονο τς Στελλας την οποια και ετιμμησα!
Παντως εκτος απο ενα μιλφ ολες τις λιμπιστικα..
Τεσπα, η Στελλα δεν ..ξερει μασαζ λεει η σερφισα ..ε και..;λεω Στειλτο μεσα το μωρο.Μελαχρινο πιπινι 21,γλυκια φατσουλα τρελο κωλι μικρο στητο βυζακι.Μετα το ντουζακι την συναντω στο δωματιο.Βιαστικος οπως ημουνα την αρπαζω και αρχιζω να χαϊδευω σε ολο το κορμι.Απστεφτη επιδεμιδα ..πετρωσα αμεσως.Δεκτικο το μωρακι και ορεξατο αντααποδιδη τα χαδια κα με ρωταει ,μασαζ τορα η μετα...τι μασαζ λεω χαχαχα κα την βαζω αμεσα για :cum: :cum: :pipa1: πολυ καλη σχεδων τελειωσα, την στηνω στα 4 και την γλυφω πατοκορφα!Ακολουθουν 3 αλλαγες  :knockinb: και καταθεση μετα απο 10' .Μετα παλι ντουζ και παω να ντυθω..Μασαζ δεν θα κανουμε;λεει το μωρο...με πιεζει ο χρονος ομως και εφυγα
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!χεχε για ενα αλλο μελαχρινο πιο ψιλο και πιο τουμπανο δεν θυμαμε ονομα γμτ..

Δεκτό ότι ήσουν βιαστικός και δεν προλάβαινες να σού κάνει μασάζ. Όμως μη τις κακομαθαίνουμε τις κοπέλες, γιατί τότε ακόμα και αυτές οι μικρές διαφορές που υπάρχουν από τα στούντιο (δηλ. κάποιο υποτυπώδες μασάζ, περισσότερη άνεση χρόνου, κλπ) θα εξαφανιστούν τελείως.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
και ιδιως στο τριγωνο της ξεπέτας... :rolleyes:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

[/quote]
Τεσπα, η Στελλα [size=20pt]δεν ..ξερει μασαζ λεει η σερφισα ..ε και..;λεω[/size] Στειλτο μεσα το μωρο.Μελαχρινο πιπινι 21,γλυκια φατσουλα τρελο κωλι μικρο στητο βυζακι.Μετα το ντουζακι την συναντω στο δωματιο.Βιαστικος οπως ημουνα την αρπαζω και αρχιζω να χαϊδευω σε ολο το κορμι.Απστεφτη επιδεμιδα ..πετρωσα αμεσως.Δεκτικο το μωρακι και ορεξατο αντααποδιδη τα χαδια κα με ρωταει ,μασαζ τορα η μετα...[size=20pt]τι μασαζ λεω χαχαχα [/size]κα την βαζω αμεσα για :cum: :cum: :pipa1: πολυ καλη σχεδων τελειωσα, την στηνω στα 4 και την γλυφω πατοκορφα!Ακολουθουν 3 αλλαγες  :knockinb: και [size=20pt]καταθεση μετα απο 10' .Μετα παλι ντουζ και παω να ντυθω..Μασαζ δεν θα κανουμε;λεει το μωρο...με πιεζει ο χρονος ομως και εφυγα
[/size]
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :argue: :argue: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :ak: :ak: :ak:
Το μεγαλυτερο πλην ειναι οτι στη φυλης θα σου περισσευαν ακομα 5 λεπτα της ωρας και 60 ευρω

Η της τροϊκας εισαι ή σπας πλακα

sex2011

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαζι σας παιδες αλλα η υπηρεσες κλασεις πανω απο στουντιο . οπως και η εμφανιση των κορασιδων.
Δεν τις ξεχωριζεις απο απλες καθιμερηνες καβλογκμες στην ερμου που απλα ειναι ξεκωλα χωρις να ξερουν το λογω.

Για μενα θα πρεπει να ειναι 60 η ταριφα ετσι επιδη ειναι σε ξε-χου σημεια χωρις ταμπελες 3 μετρα STUDIO να ντρεπεσε να βγις πλ ΣΠ50 Κ8/5...
συν το οτι σε πολλα εχει και οδοντιατεια και αλλα γραφεια..
80 το κουλουρι

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
........

Συνημμένα

• buz.jpg
    buz.jpg
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Galatsi007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαζι σας παιδες αλλα η υπηρεσες κλασεις πανω απο στουντιο . οπως και η εμφανιση των κορασιδων.
Δεν τις ξεχωριζεις απο απλες καθιμερηνες καβλογκμες στην ερμου που απλα ειναι ξεκωλα χωρις να ξερουν το λογω.

Για μενα θα πρεπει να ειναι 60 η ταριφα ετσι επιδη ειναι σε ξε-χου σημεια χωρις ταμπελες 3 μετρα STUDIO να ντρεπεσε να βγις πλ ΣΠ50 Κ8/5...
συν το οτι σε πολλα εχει και οδοντιατεια και αλλα γραφεια..
80 το κουλουρι

Σορυ φιλε αλλα δεν καταλαβα Χριστο απ'οσα ειπες..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom