Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μιλφόνι η Θεοδώρα δεν παρέχει πλέον τις υπηρεσίες της? :pipa1: :fuck1:

το ζήτημα είναι να κάνει λίγο γυμναστική γιατί από τα σουβλάκια έχει γίνει σαν τον σουγκλάκο(τουλάχιστον την τελευταία φορά που την είδα πέρσυ)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 13.00  ανοιξε η σεριφισα που ηταν μεσα στα νευρα κ την ξινιλα...με περασε σε δωματιο κ μου πεταει ενα ξωρω ερχονται(της κοπελες εννοουσε)τιποτα αλλο...ροστερ αντριαννα τουμπανακι με μαυρα μακρια μαλλια κοντα στο 1,66 με βυζαρα κ κωλαρακι τουρλωτο ,μαρια η γνωστη αλβανεζα με το καλο κωλογαμησι , στελλα λεπτουλα κοντουλα με μαυρο μπουκλε μαλλι ,παμελα μιλφ με αρκετα καλο σωματακι για την ηλικια της αλλα ασχημη φατσα κ αλεξανδρα μελαχρινη ψηλη αλλα αρκετα γεματη για τα γουστα μου , οι δυο τελευταιες μολις βγηκαν απο το δωματιο(σε ερωτηση μου αν εχει αλλες κοπελες μου ειχε απαντησει οχι κ ξαφνικα ανοιξε η διπλανη πορτα κ εμφανηστικαν αυτες)ειχα αποφασισει να περασω με το τουμπανακι της ανδριαννα αλλα  ο πελατης απο διπλα φωναξε την σεριφισα , απο τι καταλαβα ειχε διωξει της κοπελες πριν κ απο τον πολυ εντονο τονο της φωνης του καταλαβα οτι εκανε παραπονα , ξενερωσα κ πανω στην αναμπουμπουλα χαιρετησα κ αποχωρησα.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
επισκεψη σημερα στις 13.00  ανοιξε η σεριφισα που ηταν μεσα στα νευρα κ την ξινιλα...με περασε σε δωματιο κ μου πεταει ενα ξωρω ερχονται(της κοπελες εννοουσε)τιποτα αλλο...ροστερ αντριαννα τουμπανακι με μαυρα μακρια μαλλια κοντα στο 1,66 με βυζαρα κ κωλαρακι τουρλωτο ,μαρια η γνωστη αλβανεζα με το καλο κωλογαμησι , στελλα λεπτουλα κοντουλα με μαυρο μπουκλε μαλλι ,παμελα μιλφ με αρκετα καλο σωματακι για την ηλικια της αλλα ασχημη φατσα κ αλεξανδρα μελαχρινη ψηλη αλλα αρκετα γεματη για τα γουστα μου , οι δυο τελευταιες μολις βγηκαν απο το δωματιο(σε ερωτηση μου αν εχει αλλες κοπελες μου ειχε απαντησει οχι κ ξαφνικα ανοιξε η διπλανη πορτα κ εμφανηστικαν αυτες)ειχα αποφασισει να περασω με το τουμπανακι της ανδριαννα αλλα  ο πελατης απο διπλα φωναξε την σεριφισα , απο τι καταλαβα ειχε διωξει της κοπελες πριν κ απο τον πολυ εντονο τονο της φωνης του καταλαβα οτι εκανε παραπονα , ξενερωσα κ πανω στην αναμπουμπουλα χαιρετησα κ αποχωρησα.

Αυτη η αντριαννα πρεπει να ειναι η ιδια που ηταν το καλοκαιρι στο αδελφομαγαζο 108.Την ειχα δοκιμασει εκει.Σε κερδιζει με την εμφανιση αλλα μετα δεν πολυιδρωνει

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αυτη η αντριαννα πρεπει να ειναι η ιδια που ηταν το καλοκαιρι στο αδελφομαγαζο 108.Την ειχα δοκιμασει εκει.Σε κερδιζει με την εμφανιση αλλα μετα δεν πολυιδρωνει

αυτό το μαγαζί δεν νομίζω ότι έχει λόγο για να τιμηθεί όπως και τα περισσότερα δηλαδή...δεν υπάρχει πορν σταρ εξπιριανς κατ'αρχην στον ποθητό βαθμό και σε γενικές τα τεμάχια δεν σου δημιουργούν πάθη άλλα Α-ΠΑΘΗ! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 16.10 ανοιγει η σεριφησα με παει στο δωματιο κ ακριβος στην πορτα βρηκα ενα 50ευρω οπου κ το εδωσα στην μαρια(την αλβανεζα)που μολις ειχε βγει κ επεσε(ειμαι καλο παιδι τι να κανουμε)κ αυτη μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο για ευχαριστω ,οι συνεπειες της κρισης κ εδω ολα τα δωματια εκτος απο ενα πιασμενα...παρελαση ,μαρια , ανναμαρια ,χριστινα κ τζοαννα ,ρωτησα για την αντριαννα αλλα μολις ειχε μπει στο δωματιο , ενω στο αλλο δωματιο ηταν σε διπλο δυο κοπελες δεν ρωτησα ποιες.λοιπον η χριστινα ειναι 23 χρονων με μαυρο μαλι κ σκουλαρικακι στη μυτη πολυ γλυκια φατσουλα , μινιον το πολυ 1,60 42 κιλα(αυτο το ρωτησα...γιατι σε ενα αεροπλανικο που της εκανα της εκανε εντυπωση με ποση ανεση την σηκωσα κ της ειπα σιγα μωρε ποσο εισαι 45 κιλα κ μου απανταει βγαλε 3)πολυ καλο σωμα σφιχτο ,γερα μπουτακια(εμοιαζαν με μπουτια αθλητριας πατιναζ)μικρο στηθος (1) κ υπεροχο κωλο οπου απο πανω εχει κ ενα τατου ,3 μερες στη δουλεια(μου ειπε κ η σεριφησα οτι ειναι καινουργια πριν περασω , αλλα τετειο ζημαρακι δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω ,αν κ δεν ειναι τουμπανο σαν την αντριαννα)αν κ στην ελλαδα εχει απο 15 χρονων..παμε λοιπον μασαζ απαισιο σαν να σε τσιμπουνε σπουργητια με το ραμφος τους...εκανε το λαθος μετα απο κανα 15(αντοχη κ εγω εεεε)αν μου αρεσει...με φυσικοτητα της ειπα οχι κ μου ειπε οτι ειμαι ο πρωτος αυτες της 3 μερες που της λεω την αληθεια κ γελασε...μου ειπε οτι δεν ξερει να κανει κ οτι της αρεσει να της κανουν αυτης , της λεω ελπιζω στο γαμησι να μην εισαι οπως στο μασαζ κ μου απαντησε θα δεις...κ πραγματικα ειδα....ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου τετεια οικιοτητα  παθιασμενα γλωσσοφυλλα αλλα εχει κατι κ απο πορνοσταρ...να τα παρουμε με την σειρα...με σκουπησε απο το λαδι κ εβγαλε τα ρουχα της εκτος απο τα τακουνια....εσκυψε μπροσταμου κ τον  τον πουτσο μου στο στομα της κ πραγτματικα τον εξαφανισε , πολυ βαθια πιπα υγρη με σχεδον καθολου χερι εγλυφε συνεχεια λυσασμενα ενω μετα απο παροτρυνση μου καραμελωσε κ αρχιδια , την τοποθετησα στο κρεβατι(οπως το λεω απλα σαν να μεταφερω ενα φλυτζανι)της ανοιξα τα ποδια κ της εγλυψα το μουνακι της που ηταν πεντακαθαρο φρεσκοξυρισμενο κ πολυ μικρα μουνοχειλα(ακους jerry)μετα την γυρισα μπρουμητα συνεχισα να την γλυφω κ στο μουνι κ στο κωλαρακι της , μετα πηρα λιγο λαδι εβαλα στα χερια μου κ της εβαλα 2 δαχτυλα στο μουνι κ ενα στο κωλαρακι κ την γαμουσα ετσι ενω αυτη ειχε λιωσει απο την καυλα κ γυρνουσε συνεχεια το κεφαλι της αναζητωντας το φιλι μου , αυτη η κατασταση κρατησε κανα 7λεπτο, περασμα προφυλαχτικου κ πρωτη σταση στα ορθια ενω το δαχτυλο μου ολη την ωρα ηταν στην κωλοτρυπιδα της χωρις να διαμαρηρηθει καθολου , μετα ολα εγιναν στον καναπε ποτε αυτη απο πανω ,ποτε αυτη απο πανω με την πλατη της προς τα μενα ποτε στα τεσσερα καθε 2λεπτο αλλαζαμε σταση οπως την εβαζα καθοταν , την βαζω στα τεσσερα παω να μπω στον κωλο της αλλα δεν με αφησε...της ειπα να της δωσω λεφτα αλλα δεν δεχτηκε , μου ειπε αλλο το δαχτυλο σου αλλο ο πουτσος σου....αφαιρεση προφυλακτικου κ το τελος ηρθε στο στοματακι της....οσο μασαζ δεν ξερει τοσο το εχει στο κρεβατι....σιγουρα θα ξαναπερασω μαζι της τον αλλο μηνα....45 λεπτα 80 ευρω , οταν με πηγαινε προς την πορτα ειχαν βγει ολες οι κοπελες ορθιες στο σαλονακι κ με κοιτιυσαν απο πανω μεχρι κατω ολο χαμογελα...ποιος ξερι τι τους ειπα οταν πηγε να μου φερει τα ρεστα....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ήθελαν και αυτές... το 80άρι!!!! χεχεχε

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κανεις εαν ναταλι απο σολωμου ειναι ακομα στο μαγαζι?

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Συναγωνιστή το καλοκαίρι ήταν και μου είχε πει ότι θα λείψει καμιά βδομάδα τον 15αυγουστό.Για πιό μετά δεν ξέρω λυπάμαι

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
αυτό το μαγαζί δεν νομίζω ότι έχει λόγο για να τιμηθεί όπως και τα περισσότερα δηλαδή...δεν υπάρχει πορν σταρ εξπιριανς κατ'αρχην στον ποθητό βαθμό και σε γενικές τα τεμάχια δεν σου δημιουργούν πάθη άλλα Α-ΠΑΘΗ! :grin:

Πολύ στερητικό Α- έχει πέσει τελευταία ...!!! :grin:
Προσοχή στα ... σύνδρομα ...! :tooth: :woldman:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ξερεις κανεις εαν ναταλι απο σολωμου ειναι ακομα στο μαγαζι?
Συναγωνιστή το καλοκαίρι ήταν και μου είχε πει ότι θα λείψει καμιά βδομάδα τον 15αυγουστό.Για πιό μετά δεν ξέρω λυπάμαι

:coffee: !

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
υπάρχει .....δευκαλιωνος 63....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Μιας και μ'έφερε ο δρόμος ψες απόγευμα, ανέβηκα στον 4ο για ΕΕ*. Σερίφισσα μες στη βαρεμάρα, τα κλασικά εικονογραφημένα (έχεις ξανάρθει, ξέρεις το πρόγραμμα κ.ά.). Κορίτσααα ελάτε.. Παρέλαση 5άδας όπου εντυπώθηκαν στον σκληρό μόνο η Μαρία, ψηλή καστανή με θεληματικό υφάκι (θα μου σκίσεις το πατούρι;) και καλό κορμί και η Στέλλα εκ Βουλγαρίας, μακρυμπουκλωτομαυρομαλλούσα κοντούλα, αυτό που λέμε poutsosnack! Ααα και η Χριστίνα με τις εξαιρετικές επιδόσεις, σύμφωνα με τα γραπτά του Νότιου, αλλά με στυλ Σουγκλάκου (παλεύουμε;). Μπούτι θρεφτάρι ρε μάστορα..να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα στο γλυφομούνι να χάσεις 5 σφραγίσματα!
Όπως προανέφερα ανέβηκα για ΕΕ και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της 6ης δόσης δεν είχε κοκό! Ρώτησα περί Ανδριάννας και ανέμενα στο δωμάτιο για 10΄ώστε να βγει από την άλλη συνεδρία. Μπήκε μέσα με στυλ γαμώ+σαρώνω και εξεπλάγην με την καυλοάυρα της. Ομολογουμένως αξιο :fuck2: καβλάκι! θα τιμηθεί μετά την 6η δόση. Σε ερώτησή μου περί Στέλλας η σέριφος απάντησε κουνώντας αρνητικά το κεφάλι και με τον κατάλληλο μορφασμό αντιλήφθηκα περίπτωση ψιλομούφα..δε μιλάει και γρι Ελληνικά οπότε ας κάνει άλλος τον κασκαντέρ!
Αυτά και συνοψίζοντας το 80άρι θα το έδινα μόνο στην Ανδριάννα....μετά την 6η δόση!!!
*Ενημερωτική Επίσκεψη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
Μιας και μ'έφερε ο δρόμος ψες απόγευμα, ανέβηκα στον 4ο για ΕΕ*. Σερίφισσα μες στη βαρεμάρα, τα κλασικά εικονογραφημένα (έχεις ξανάρθει, ξέρεις το πρόγραμμα κ.ά.). Κορίτσααα ελάτε.. Παρέλαση 5άδας όπου εντυπώθηκαν στον σκληρό μόνο η Μαρία, ψηλή καστανή με θεληματικό υφάκι (θα μου σκίσεις το πατούρι;) και καλό κορμί και η Στέλλα εκ Βουλγαρίας, μακρυμπουκλωτομαυρομαλλούσα κοντούλα, αυτό που λέμε poutsosnack! Ααα και η Χριστίνα με τις εξαιρετικές επιδόσεις, σύμφωνα με τα γραπτά του Νότιου, αλλά με στυλ Σουγκλάκου (παλεύουμε;). Μπούτι θρεφτάρι ρε μάστορα..να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα στο γλυφομούνι να χάσεις 5 σφραγίσματα!
Όπως προανέφερα ανέβηκα για ΕΕ και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της 6ης δόσης δεν είχε κοκό! Ρώτησα περί Ανδριάννας και ανέμενα στο δωμάτιο για 10΄ώστε να βγει από την άλλη συνεδρία. Μπήκε μέσα με στυλ γαμώ+σαρώνω και εξεπλάγην με την καυλοάυρα της. Ομολογουμένως αξιο :fuck2: καβλάκι! θα τιμηθεί μετά την 6η δόση. Σε ερώτησή μου περί Στέλλας η σέριφος απάντησε κουνώντας αρνητικά το κεφάλι και με τον κατάλληλο μορφασμό αντιλήφθηκα περίπτωση ψιλομούφα..δε μιλάει και γρι Ελληνικά οπότε ας κάνει άλλος τον κασκαντέρ!
Αυτά και συνοψίζοντας το 80άρι θα το έδινα μόνο στην Ανδριάννα....μετά την 6η δόση!!!
*Ενημερωτική Επίσκεψη.
κ γω για την αντριαννα ειχα παει αλλα βαριεμαι να περιμενω κ περασα με την χριστινα....ετσι οπως το εγραψες θα νομιζουν οτι ειναι κανενας πρωην ποδοσφαιρηστης η κοπελα.....εγω ειπα ειχε μπουταρες που θυμιζαν αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ  ;) ;)
κ μενα η επομενη μου επισκεψη θα ειναι η αντριαννα η κοπελα ειναι τουμπανακι....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
κ γω για την αντριαννα ειχα παει αλλα βαριεμαι να περιμενω κ περασα με την χριστινα....ετσι οπως το εγραψες θα νομιζουν οτι ειναι κανενας πρωην ποδοσφαιρηστης η κοπελα.....εγω ειπα ειχε μπουταρες που θυμιζαν αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ  ;) ;)
κ μενα η επομενη μου επισκεψη θα ειναι η αντριαννα η κοπελα ειναι τουμπανακι....
Που θα πάει...δε θά'ρθει η ρημάδα η 6η δόση να χαρεί λιγουλάκι και το κάτω κεφάλι?
Παρεμπιπτόντως έρχεται και αεροπορικώς!

Συνημμένα

• 6h dosi.jpg
    6h dosi.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 28

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σκέφτομαι να πριμοδοτήσω την οικονομία της γερμανίας γιατί και αυτοί έχουν πρόβλημα...για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε στα φκκ με την αρχοντιά μου...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κ πολυ μικρα μουνοχειλα(ακους jerry)
      ακουω , ακουω.    εγω παντωs τα δικα μου δεν τα αλλαζω.  :tooth:  ειναι  ακριβωs στα μετρα μου, οπωs μου αρεσουν.  σχεδον σαν παιδικο .        με την ευκαιρια οι δικεs σου ειναι στο ιδιο μαγαζι.  δεν παs να τιs παρειs διπλο για να δειs ποια θα εχει την καλυτερη αποδοση ?  :-* :-* 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom