Επισκέπτης
ύστερα από καιρό επισκέφτηκα χθες την παλια μου αγάπη μιλφάρα Θεοδώρα
η αλλη η σεριφ δε γυρισε;;;;ύστερα από καιρό επισκέφτηκα χθες την παλια μου αγάπη μιλφάρα Θεοδώρα
φιλε απο το καλοκαιρι του 07 και μετα ψιλοχαλασε...
λογω καλοκαιριου,εχει βγαλει το κολαν,και κυκλοφορει με φουστανακια πολυ κοντα,στα ορια του κολου....τι κανει η κουκλα μας Δανιηλ?
αλλαξε στιλ ή παραμενει με το ιδιο?
λιζα εκει κανονικα?
λιζα εκει κανονικα?
όχι διακόπες...
Xaxaxa είσαι η καλύτερη μωρή.Μόνη σου ρωτάς μόνη σου απαντάς μόνη σου βαράς φραπέ
Κορίτσι για σπίτι Θα σου κάνω συνοικέσιο με τον Λίλα
συνοικέσιο?
ποια κουκλα;;δωρα;;τι κανει η κουκλα μας Δανιηλ?
αλλαξε στιλ ή παραμενει με το ιδιο?
αντε ρεγια όσους έψαχναν βερόνικα πολωνη από σόλωνος 31 είναι εκείθε...αυτή με τα γυαλάκια μυωπίας....μέτρια περίπτωση θα έλεγα και έτσι δεν επροτιμήθη...δυστυχώς η θοδώρα πάλι ήταν η καλύτερη....
αντε ρε
τι να έχεις υπόψη σου ρε αδερφέ;;
το εν λόγω κατάστημα είναι απλό φαρμακείο.
θα φας τόσο σίγουρα όσο σε στούντιο, δεν θα δεις μασάζ τόσο σίγουρα όσο και στη Φυλής και θα σκάσεις 80άρι αδιαπραγμάτευτο τόσο σίγουρα όσο και το 50άρι στο στούντιο.
οι δε κορασίδες σόρρυ αλλά επειδή κι εγώ είμαι της μασαζερί φαν, είναι συνήθως μετρίου και κάτω...ειδικά στο μαγαζί αυτό...
δεν έχω καταφέρει μετά από στάξιμο τόσων γιουροπίαν εκεί μέσα ποιο είναι το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα που θα με κάνει να ξαναπάω...
Και αυτή έχει χαλάσει τώρα τελευταία όμως....Θεοδώρα milf!!!
πολυ μικροσοπικη και αδυνατη...για τους λατρεις των πιπινιων-μπιμπελο...για σφυροκοπημα μαλλον δεν.....για όσους έψαχναν βερόνικα πολωνη από σόλωνος 31 είναι εκείθε...αυτή με τα γυαλάκια μυωπίας....μέτρια περίπτωση θα έλεγα και έτσι δεν επροτιμήθη...δυστυχώς η θοδώρα πάλι ήταν η καλύτερη....
το μαράκι από αλβανία είναι πολύ γλυκό..αλλά δεν κατέχει το σπόρ...