You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
περαστικα
άστα ήταν ζόρικη εβδομάδα με πιάσιμο και χωρίς a/c στην δουλειά, έλιωσα!!!
θα πάω να ζητήσω δωρεάν μασάζ για να φύγει το πιάσιμο που μου προκάλεσαν!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η νανσι που πηγε ειπαμε?
ίδρυμα συγγρος 147
perpetouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
Παρασκευή πήγα για πρώτη φορά στην εν λόγω μασαζουλερί.Ηταν 3 κορασίδες πήρα την Βερόνικα, (τις άλλες δυο ηταν τόσο μπάζα που δεν θυμάμαι ουτε το ονομα!).Η Βερόνικα είναι απο Πολωνία και είναι μονο 2 εβδομάδες Ελλάδα οποτε η συνενόηση εις την Αγγλιστί.
Ωραίο μωράκι,φρέσκο περίπου 25 χρονών (δικη μου εκτίμηση),με 1,70-75 ύψος, ομορφο σωματάκι ,καστανά μακρια μαλλιά και γυαλιά σε στύλ γραμματέως...
Απο εμφάνιση καλα τα πήγαμε, ηταν στο στυλ που μου αρεσει, τώρα απο υπηρεσίες οσο αφορά το μασάζ θα το χαρακτήριζα χαιδολόγημα περισσοτερο παρα μασάζ.Μου άρεσε οταν ήρθε και ξάπλωσε απο πάνω μου και με χαιδευε με τις ρώγες της!
Πίπα με προφυλακτικό και γενικά πολύ πρόθυμη σε οτι της ζητήσεις.Σε γενικές γραμμες θα έλεγα οτι δεν είναι η γκόμενα που θα σε βάλει κάτω , ποιο GFE θα το χαρακτήριζα.Το θετικό είναι οτι ηταν ευδιάθετη,πρόθυμη και χαρούμενη και με καποια καθοδήγηση να βελτιωθεί(στο μασάζ και στο σεξ) καθώς πρέπει να μην έχει μεγάλη εμπειρία.
Ωραίο μωράκι,φρέσκο περίπου 25 χρονών (δικη μου εκτίμηση),με 1,70-75 ύψος, ομορφο σωματάκι ,καστανά μακρια μαλλιά και γυαλιά σε στύλ γραμματέως...
Απο εμφάνιση καλα τα πήγαμε, ηταν στο στυλ που μου αρεσει, τώρα απο υπηρεσίες οσο αφορά το μασάζ θα το χαρακτήριζα χαιδολόγημα περισσοτερο παρα μασάζ.Μου άρεσε οταν ήρθε και ξάπλωσε απο πάνω μου και με χαιδευε με τις ρώγες της!
Πίπα με προφυλακτικό και γενικά πολύ πρόθυμη σε οτι της ζητήσεις.Σε γενικές γραμμες θα έλεγα οτι δεν είναι η γκόμενα που θα σε βάλει κάτω , ποιο GFE θα το χαρακτήριζα.Το θετικό είναι οτι ηταν ευδιάθετη,πρόθυμη και χαρούμενη και με καποια καθοδήγηση να βελτιωθεί(στο μασάζ και στο σεξ) καθώς πρέπει να μην έχει μεγάλη εμπειρία.
oχι ρε της αλλης...μηπως γυρισε;;μηπως Θεοδωρα..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
oχι ρε της αλλης...μηπως γυρισε;;
Άννα.
και τα καυλιά σαν κάγκελα...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Έχω καιρό να πάω, αλλά για να γράφεται ότι την πόρτα ανοίγει η μιλφοθοδώρα...μάλλον λείπει.
Όταν η μιλφ θοδώρα εκτελεί προσωρινά χρέη σερίφισσας, όπως τώρα απ΄όσο καταλαβαίνω, αφήνει την πόρτα για να περάσει με πελάτη ή όχι; Το ρωτάω και με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες εκεί μέσα είναι μάλλον μικρές για να το παίξουν σερίφισσες.
Όταν η μιλφ θοδώρα εκτελεί προσωρινά χρέη σερίφισσας, όπως τώρα απ΄όσο καταλαβαίνω, αφήνει την πόρτα για να περάσει με πελάτη ή όχι; Το ρωτάω και με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες εκεί μέσα είναι μάλλον μικρές για να το παίξουν σερίφισσες.
περναει φιλε περναει....Έχω καιρό να πάω, αλλά για να γράφεται ότι την πόρτα ανοίγει η μιλφοθοδώρα...μάλλον λείπει.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όντως χρυσή μετριότητα θα έλεγα κι εγώτην Αλεξάνδρα πήρα πριν λίγες μέρες. χρυσή μετριότητα θα έλεγα, έχει ωραία πόδια και κωλαράκι αλλά πεσμένο βυζί και δεν μιλάει τόσο οπότε η συμμετοχή είναι μειωμένη...
na to χουμε στα υποψηόντως χρυσή μετριότητα θα έλεγα κι εγώ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τι να έχεις υπόψη σου ρε αδερφέ;;na to χουμε στα υποψη
το εν λόγω κατάστημα είναι απλό φαρμακείο.
θα φας τόσο σίγουρα όσο σε στούντιο, δεν θα δεις μασάζ τόσο σίγουρα όσο και στη Φυλής και θα σκάσεις 80άρι αδιαπραγμάτευτο τόσο σίγουρα όσο και το 50άρι στο στούντιο.
οι δε κορασίδες σόρρυ αλλά επειδή κι εγώ είμαι της μασαζερί φαν, είναι συνήθως μετρίου και κάτω...ειδικά στο μαγαζί αυτό...
δεν έχω καταφέρει μετά από στάξιμο τόσων γιουροπίαν εκεί μέσα ποιο είναι το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα που θα με κάνει να ξαναπάω...
φιλε απο το καλοκαιρι του 07 και μετα ψιλοχαλασε...τι να έχεις υπόψη σου ρε αδερφέ;;
το εν λόγω κατάστημα είναι απλό φαρμακείο.
θα φας τόσο σίγουρα όσο σε στούντιο, δεν θα δεις μασάζ τόσο σίγουρα όσο και στη Φυλής και θα σκάσεις 80άρι αδιαπραγμάτευτο τόσο σίγουρα όσο και το 50άρι στο στούντιο.
οι δε κορασίδες σόρρυ αλλά επειδή κι εγώ είμαι της μασαζερί φαν, είναι συνήθως μετρίου και κάτω...ειδικά στο μαγαζί αυτό...
δεν έχω καταφέρει μετά από στάξιμο τόσων γιουροπίαν εκεί μέσα ποιο είναι το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα που θα με κάνει να ξαναπάω...
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
περναει φιλε περναει....
δεν περναει ...τουλαχιστον με εμενα δεν... τις τελευταιες φορες....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις