sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κυρίλα το ρόστερ,50 % "Ιταλίδες"
γιατί αυτές δεν έχουν τρύπες? ;)
Κυρίλα το ρόστερ,50 % "Ιταλίδες"
Και τα τούβλα έχουν τρύπες παίχτη μου.Περί ορέξεως πάντα.γιατί αυτές δεν έχουν τρύπες? ;)
Και τα τούβλα έχουν τρύπες παίχτη μου.Περί ορέξεως πάντα.
αυτη η ντινα στο προγραμμα αξιζει???μασαζακι κανει καλο???αν λεσ οτι ειναι αβγαλτη ξερει να προσφερει καλη μπριζολιτσα η θα μασ βγαλει την πιστη???μηπωσ ειναι η ντονα η παλια??
Αλεξάνδρα μελαχρινή από Ρουμανία
Βερόνικα από Πολωνία
Ντίνα από Αλβανία
Λάουρα από Αλβανία
Λίζα από Αλβανία
Θεοδώρα milf από Βουλγαρία
Αυτές είδα ;) Κυριακές ανοιχτά από 11.00 π.μ μέχρι 6μ.μ
κανει ακαποτο στοματικο???κωλο δινει???και γω την ντονα την ειχα τιμησει αρκετα!!!πωσ την κοβεισ καλυτερο κλαρινο??
Ωραίος ρε παίχτη, thanks!
Πάντως οι Αλβανίδες είναι αντικειμενικά ωραίες γκόμενες και σπάνια βλέπεις χοντρές.
Από κει και πέρα κάποιος μπορεί να έχει τις προκαταλήψεις του και να μην γουστάρει (καθ' όλα δεκτό και θεμιτό βεβαίως).
Αννα?
?????
απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα δίδυμο milf Θεοδώρα και το νέο τεμάχιο Ντίνα από Αλβανία.Το Ντινάκι εικοσάχρονο κοντοπούτανο με ωραίο βυζάκι και τουρλωτό κωλαράκι είχε πολύ καλή απόδοση αν και κάπως άβγαλτο.Θα την ξαναδοκιμάσω λίαν συντόμως και μόνη της! Η εμπειρία από το δίδυμο πολύ καλή! η αντίθεση milf και εικοσάχρονης όλα τα λεφτά!
Από προσωπική εμπειρία, πιθανότητες μπριζόλας..Παιδια δεν εχω παει σε μασατζιδκο εαν παω φραντζη 4 λετε να πληρωσω 80αρα και να μεινω με το πουλι στο χερι.Ξερω οτι ειναι μεχρι να σε γνωρισουνε γενικα κ να σε εμπιστευτουνε.Κστην αρχη πρεπει να δωσεις αρκετα ευρα...Αλλα ποιο απο ολα συγκεντρωνει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες για μπριζολα απο το πρωτο ραντεβου.Ευχαριστω προκαταβολικα!!