sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δοκίμασα και εγώ Νάνσυ σήμερα!
Ασχημόφατσα αλλά καλό πήδημα, καλή πίπα και μόλις έκλεισε τα 18. Τροφαντή αλλά πολύ σφιχτή λόγω ηλικίας.Άννα Μαρία τρελό Ρουμάνα με απίστευτα πιασίματα!
απο βυζια τι λεει?....μεγεθος?Ασχημόφατσα αλλά καλό πήδημα, καλή πίπα και μόλις έκλεισε τα 18. Τροφαντή αλλά πολύ σφιχτή λόγω ηλικίας.
Δεν είμαι καλός στην εκτίμηση, θάλεγα 2-2,5. Φυσικά και άψογα λόγω ηλικίας. Σε 2 χρόνια θα έχει κάνει έντονη κυτταρίτιδα γιατί φαίνεται η προδιάθεση στα πόδια. Τώρα ακόμη και τα ψωμάκια στη μέση είναι σφιχτά.απο βυζια τι λεει?....μεγεθος?
Ασχημόφατσα αλλά καλό πήδημα, καλή πίπα και μόλις έκλεισε τα 18. Τροφαντή αλλά πολύ σφιχτή λόγω ηλικίας.
τελικα η Θεοδωρα μας την εκανε για την πατριδα της για γιορτες . χαχα . δεν θα γυρισει? θα τα ξαναπουμε. παιδες δεν μπορειτε να καταλαβετε αποθημενο!!!!!!!
Χθεσινή επίσκεψη και κλασσικά Θοδώρα (την μεγάλη). Μέτριο μασάζ και στα υπόλοιπα για τα δικά μου γούστα αρκετά καλά! Δεν ξέρω αλλά κάτι με φτιάχνει πολύ Headbaning!! Πάντως αν κατάλαβα καλά δεν θα φύγει για γιορτές! Έτσι τουλάχιστον μου είπε! Πολλά νέα πρόσωπα και μπορώ να πώ καλές! Ειδικά ένα ψηλό ξανθό αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα!!
Ασχημόφατσα αλλά καλό πήδημα, καλή πίπα και μόλις έκλεισε τα 18. Τροφαντή αλλά πολύ σφιχτή λόγω ηλικίας.
τελικα η Θεοδωρα μας την εκανε για την πατριδα της για γιορτες . χαχα . δεν θα γυρισει? θα τα ξαναπουμε. παιδες δεν μπορειτε να καταλαβετε αποθημενο!!!!!!!
η μικρή Θεοδώρα ή το milf?
παρε μεγαλη θεοδωρα με νανσι ,Μακάρι να μείνουν και οι δυο εδώ να τις πάρω διπλό!
καλη αναφορα!!!Περασμα απο το ιδρυμα σημερα το απογευμα , Νανσυ !!!! τρελλο μωρο τρελλο προγραμμα , πως μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο ???? μασαξακι ωραιο χαλαρωτικο , αισθησιακο και μπριζολα καλοψημενη στα τεσσερα με θεα καθρεφτη..... τρελλο μωρο λεμεεε!
xαιρετω το συνταγματαρχη ιμπλκαλη αναφορα!!!
οχι οπως αλλοι γραφουν απλα ενα
"πηγα με την ταδε"
και λιγη περιγραφη βοηθα παιδια!!!
εσυ εισαι που πηρες τη Νανσι , σωστα???εγω μονο τη μια (μικρη) ειδα......