Επισκέπτης
Παιδια για ενημερωστε μας λιγο!!Τιμη και υπηρεσιες plz!!!
80 ευρώ φουλ πρόγραμμα...μασάζ και τα σχετικά
Παιδια για ενημερωστε μας λιγο!!Τιμη και υπηρεσιες plz!!!
προ ολίγου πήρα τη σταθερή αξία Θεοδώρα milf!!!
Θα παρακαλουσα τον ΄΄συναδελφο΄΄ daniel 72 να μην βγαζει συμπερασματα για ατομα που δεν εχουν την ιδια ευκαιρια χρονου με τον ιδιο να ασχολουνται με το σαιτ και γενικα με το αγοραιο αρωτα .Το ποσο ασχολειται καποιος με το σαιτ αναφεροντας εμπειριες και σχολια απο τις εκδιδομενες κοπελες δεν νομιζω οτι το ποσο συχνα το κανει τον επιβραβεβει ή του προσφερει κατι υλικο.Το κανει καθαρα απο χομπυ και ευχαριστηση.Γί'αυτο ας μην προσβαλει νεους συναδελφους σαν παλιος που ειναιμας μπέρδεψες! όσο για τη Νάνσυ ότι θα φύγει και θα πάει στο καινούριο και δεν είναι Ουγγαρέζα, αλλά Βουλγάρα...ζήτα εξηγήσεις από τον κλώνο Magiaros
το καινούριο ρε ντάνιελ ποιό είναι?
Συναντησα την Νανσυ το απογευμα.Ειναι ενα κοριτσι με καρε μαυρο μαλλι γυρο στο 1,65 με 2αρη στηθος χαμογελαστη περνει τρελλη πιπα και γαμιεται καλα .Το μειον ειναι οτι εχει φακιδες στο προσωπο και το σωμα.Δεν μπορω να την πω τρελλο μωρο αλλα αξιζει τα λεφτα της.Δυστυχως δεν δινει κουλουρι.Μου ειπε επισεις οτι την αλλη εβδομαδα θα ανοιξει νεο μασαζερι στο οποιο θα παει εκει να δουλεψει.Θα με ενημερωσει απο δευτερα για το μερος.Δεν ειναι απο Ουγγαρια αλλα απο Βουλγαρια
σήμερα πήρα Θεοδώρα μικρή...τρελό πουτανάκι
[/
Το εχω παρει και εγω.Ειναι πολυ καλη,κανει τρελη και γερο αλλα απο βυζι φιλε δυστυχως μηδεν
την ντονα αν την χειριστειτε εξυπνα κανει πολυ ωραιο κρεβατι..!!!!την Ντόνα την είχα παλαιότερα...αν και απο φατσα δεν λέει πολλά είναι καλό κοντοπούτανο
τραπεζι εννοεις.. άντε μεχρι καναπέ..την ντονα αν την χειριστειτε εξυπνα κανει πολυ ωραιο κρεβατι..!!!!
Κοντάρι έχεις εσύ pathos, φούστα έχει η Θοδώρα για σημαία... Θα βγείτε στην Καλλιρόης για παρέλαση;
Aν περνάνε Κ48 και Κ85, δεν νομίζω να σε πειράζει
Θα περάσετε από τον κόλπο Μάντυ, στην Τριγγέτα. Είναι πολύ φαρδύς, περνάει και τανκ
δεν είσαι ο μόνος...
πολλοί έχουνε φάει τα λυσσακά τους με αυτην την Θοδώρα...