Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εγω μιλαω για την μεγαλη Θεοδωρα (απο Βουλγαρια), που ηταν Μαρνης  και μετα ηρθε εδω και το επαιζε και σεριφισα ενα φεγγαρι. οταν πηγα ανοιξε την πορτα μια σεριφισα που ηταν και στο κολωνακι απο εκει την θυμαμαι εγω. μου ειπε να μου δειξει τα κοριτσια και εγω της ειπα για την Θεοδωρα και μου ειπε οτι σημερα εκατσε σπιτι και μαλλον θα την δουμε μετα τις γιορτες γιατι θα φυγει για την χωρα της. τωρα τι λεει ο φιλος οτι την πειρε δεν ξερω εκτος κι αν ενοιωσε μοναξια στο σπιτι και ειπε πρην φυγει να φαει και εναν ετσι για τον δρομο!!!!! τι να πω πραγματικα δεν ξερω.
περνα φιλαρακι

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα Σάββατο πρωί.
Είχε Νάνσυ, Ντόνα, Χριστίνα και μιά άλλη.
Θεοδώρες δεν είδα.

Διάλεξα Χριστίνα...
Μασάζ μέτριο έως κακό
Πίπα απαράδεκτη
Μπριζόλα μέτρια...

Ξεπέτα ...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κόστος μπριζόλας με Νάνσυ μετά ΦΠΑ;;; :huh:

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Να περασω ρε φιλε αλλα αν ειναι να λειπει αστο καλητερα δεν θελω καμια αλλη να παρω!!!!
θα ξαναπηγαινα σε αυτο το μαγαζι μονο εαν επαιζε Θεοδωρα ή αν εφερνε κατι πολυ καλο!!!! ( για τα δικα μου τα γουστα ενοω παντα )

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το ειπα οτι η μεγαλη Θεοδωρα εφυγε. τωρα δεν ξερω γιατι μερικοι επιμενουν να λενε οτι ειναι εκει. εξαλου το επιβαιβεωνουν και αλλοι συναγωνιστες!!!!!!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα επισκευθηκα το εν λογω ιδρυμα και υπηρχε μονο μικρη Θεοδωρα και 4-5 αλλες κορασσιδες. Μεγαλη Θεοδωρα δεν ειδα. Τωρα απο υπηρεσιες θα αναφερθω αλλη φορα γιατι δεν θελω να καρφωθω. Ας περασουν 3-4 μερες πρωτα. Παντωςσ απο μασσαζ ηταν ξεπετα.

Επισκέπτης
το ειπα οτι η μεγαλη Θεοδωρα εφυγε. τωρα δεν ξερω γιατι μερικοι επιμενουν να λενε οτι ειναι εκει. εξαλου το επιβαιβεωνουν και αλλοι συναγωνιστες!!!!!!

πήγε ταξιδάκι στη χώρα της! ;) θα επιστρέψει ανανεωμένη!!! :rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Μαίρη Ελλεεινίδα από Θεσσαλονίκη :pipa1: :fuck1: πολύ καβλή κοπέλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα Σάββατο πρωί.
Είχε Νάνσυ, Ντόνα, Χριστίνα και μιά άλλη.
Θεοδώρες δεν είδα.

Διάλεξα Χριστίνα...
Μασάζ μέτριο έως κακό
Πίπα απαράδεκτη
Μπριζόλα μέτρια...

Ξεπέτα ...

τι λες ρε doctore? :think: εγώ που είχα πάρει την Χριστίνα, αν εξαιρέσεις το μασάζ είναι καλό καβλοπούτανο :pipa1: :fuck1:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαινεται οτι το ιδρυμα πρεπει να αλλαξει κατηγορια και να παει στη κατηγορια στουντιο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

άμα σου πώ ότι την πήρα την παρασκευή θα συνεχίσεις να πιστεύεις τους συναγωνιστές?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom