Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αλβανοκρατουμενο ειναι...

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το βυζί ειναι σιλικόνη
το έβαλε πριν μια 5ετία περίπου
Την ειχα παρει αν δεν κανω λαθος στην 3η Σεπτεμβριου πριν απο καποια χρονια και το βυζι ηταν φυσικο. Αν βεβαια μιλαμε για την ιδια Θοδωρα την Βουλγαρα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
την καριόλα την έχω άχτι κ γω. μου'χε ρίξει πόρτα με το μπλαζέ ύφος 3 φορές μέχρι που το'κοψα το μαγαζί. τώρα θα της ξεσκίσω την πατούρα!

...είχα γράψει πριν μερικές μέρες για την πρώην σέριφ του μαγαζιού. κ συνεχίζω. σκάω μύτη παρασκευή κ μου έρχεται πρώτη στην παρέλαση. πάνε τα κολάν κ το υφάκι, μίνι φορεματάκι κ μποτούλες. μου ρχεται μέσα για την θεραπεία άλλος άνθρωπος. ομιλιτική, χαρωπή, 'πώς περάσαμε τα χριστούγεννα?', 'ωραία μέρα σήμερα', 'μ'αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι'. της το σκάω ότι είχα κόψει το μαγαζί γιατί δεν μου χε κάτσει 2-3 φορές. κ μου λέει έτσι είναι θα με 'βαρεθείς κ μένα μια μέρα' ('όπως τις άλλες' εννοούσε). μετά από ένα αδιάφορο αλλά τουλάχιστον όχι επικίνδυνο μασάζ προχωρά στο προκείμενο κ την αφήνω. μου κάνει ένα χεροτσίμπουκο τίποτα σπουδαίο αλλά κοιτάει πουτανιάρικα όλη την ώρα στα μάτια. μου στήνει κώλο γονατιστή στον καναπέ κ μου λέει 'τι θα μου κάνεις?'. 'τι θα σου κάνω?' λέω απ'έξω μου κ από μέσα μου. 'θα σε ξεπατώσω'. κ αρχίζω παιδιά το γαμήσι-απωθημένο κ γονατιστή, κ από πάνω καβάλα, κ ξαπλωμένη με τα πόδια στον αέρα. κ να ιδρώνει, να ξειδρώνει, να τρέχουν οι μάσκαρες στα μάτια, αλλά η καριόλα να κοιτά στα μάτια σαν να λέει 'δώστου ρε πούστη να δω μέχρι που θα το πας'. εγώ εκεί βράχος. πέρασε κανένα τέταρτο γαμώντας τη πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά παίρνω θέση για χύσιμο. 'που θα με κίσεις?' μου λέει 'στα βυζάκια μου?'. ανεβαίνω πάνω στο μασαζοκρέβατο γονατιστός κ την ψεκάζω στην κοιλιά πλημμυρίζοντας τον αφαλό της. σκουπίστηκε, ξεσκονίστηκε κ επέστρεψε σε λίγο για την πληρωμή. ξεπροβαδίζοντάς με της είδα πια κάτω από άπλετο φως αλλά κ με τα μάτια κάποιου που έχει ξεκαβλώσει το απωθημένο του. κ αυτό που είδα παίδες ήταν μια milf πολύ σπασμένη στο πρόσωπο, με μπόλικη κυταρρίτιδα που αν έβλεπα για πρώτη φορά μάλλον 'δεν θα έπερνα'. για αυτό παιδιά. καλό είναι να μένει κ κανένα απωθημένο γιατί η απομυθοποίηση περιμένει πάντα στη γωνία.   

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Την ειχα παρει αν δεν κανω λαθος στην 3η Σεπτεμβριου πριν απο καποια χρονια και το βυζι ηταν φυσικο. Αν βεβαια μιλαμε για την ιδια Θοδωρα την Βουλγαρα.

το βυζί φιλε ειναι σιλικονη 100%
την γνώριζα και πριν τα βάλει που είχε στηθος πλάκα....

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Καλημέρα και καλό μήνα. Μόλις επέστρεψα από το ίδρυμα. Θεοδώρα είσαι καύλα τελεία και παύλα. Επιτέλουσ τα έκανε όλα. (εκτός λοκό). Και τα έκανε καλά.... :rockon: :rockon: :rockon:   

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τώρα που έγινα κ γω θεωδορολόγος μπορώ να επιβεβαιώσω. είναι σιλικόνη, μπορεί να ξεγελάσει αλλά είναι.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Είναι είναι.... :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
το βυζί φιλε ειναι σιλικονη 100%
την γνώριζα και πριν τα βάλει που είχε στηθος πλάκα....
και η Θεοδωρα και η Ζανα εχουν κανει σιλικονη...
το λεω διοτι ηταν και διδυμο στο Μαρνη
το καταλαβαινει κανεις και απο την αφη...
τι να λεμε? :tits: :tits:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
και η Θεοδωρα και η Ζανα εχουν κανει σιλικονη...
το λεω διοτι ηταν και διδυμο στο Μαρνη
το καταλαβαινει κανεις και απο την αφη...
τι να λεμε? :tits: :tits:
τα εχω ξαναγράψει παλαιότερα...
γνωρισα την Θοδώρα πρίν περίπου 5 χρρόνια, όχι σε μασάζ.
Τοτε ήταν πολύ αδύνατη και άβυζη.
Τα βυζιά τα έβαλε, λιγο μετά αφότου βγήκε στα μασάζ
Αλλά έκανε το ίδιο καλά την δουλεια της.
Ειναι οκ και ξηγημένο άτομο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τι εκανε τοτε Ζero?

EDIT από !blis
βιζιτες παλι να υποθεσω? :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δεν την ξερω τοσο καλα,
διοτι σπανια την προτιμω...
την εχω παρει δυο φορες, μια μονη και μια σε διπλο...
δε μ αρεσει η φακιδα που εχει στο κορμι,
κατα τα αλλα ειναι μουνος καλος... :tits:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω οταν την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια με το ζορι να μου παρει λιγη ακαποτη πιπα και με το ζορι να με φιλησει στο στομα την ωρα που εχυνα. Απο κορμι ομως και το πρωτο, και το μουνακι της απο τα πιο ομορφα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η θεοδωρα η σεριφ ειναι ακομη σεριφ κει;;;'η κατεβαινει ενδεκαδα οπως τις προαλες;;;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
"...με το νούμερο 1 'Θ-ε-ο-δ-ω-ρ-ααα'.." "όόόόλεεε"..

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
τι εγινε ρε παιδια ? περασα γυρω στις 7 και δεν ανοιγαν .... τοση πληροτητα ? η το κλεισανε το μαγαζι ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom