την καριόλα την έχω άχτι κ γω. μου'χε ρίξει πόρτα με το μπλαζέ ύφος 3 φορές μέχρι που το'κοψα το μαγαζί. τώρα θα της ξεσκίσω την πατούρα!
...είχα γράψει πριν μερικές μέρες για την πρώην σέριφ του μαγαζιού. κ συνεχίζω. σκάω μύτη παρασκευή κ μου έρχεται πρώτη στην παρέλαση. πάνε τα κολάν κ το υφάκι, μίνι φορεματάκι κ μποτούλες. μου ρχεται μέσα για την θεραπεία άλλος άνθρωπος. ομιλιτική, χαρωπή, 'πώς περάσαμε τα χριστούγεννα?', 'ωραία μέρα σήμερα', 'μ'αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι'. της το σκάω ότι είχα κόψει το μαγαζί γιατί δεν μου χε κάτσει 2-3 φορές. κ μου λέει έτσι είναι θα με 'βαρεθείς κ μένα μια μέρα' ('όπως τις άλλες' εννοούσε). μετά από ένα αδιάφορο αλλά τουλάχιστον όχι επικίνδυνο μασάζ προχωρά στο προκείμενο κ την αφήνω. μου κάνει ένα χεροτσίμπουκο τίποτα σπουδαίο αλλά κοιτάει πουτανιάρικα όλη την ώρα στα μάτια. μου στήνει κώλο γονατιστή στον καναπέ κ μου λέει 'τι θα μου κάνεις?'. 'τι θα σου κάνω?' λέω απ'έξω μου κ από μέσα μου. 'θα σε ξεπατώσω'. κ αρχίζω παιδιά το γαμήσι-απωθημένο κ γονατιστή, κ από πάνω καβάλα, κ ξαπλωμένη με τα πόδια στον αέρα. κ να ιδρώνει, να ξειδρώνει, να τρέχουν οι μάσκαρες στα μάτια, αλλά η καριόλα να κοιτά στα μάτια σαν να λέει 'δώστου ρε πούστη να δω μέχρι που θα το πας'. εγώ εκεί βράχος. πέρασε κανένα τέταρτο γαμώντας τη πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά παίρνω θέση για χύσιμο. 'που θα με κίσεις?' μου λέει 'στα βυζάκια μου?'. ανεβαίνω πάνω στο μασαζοκρέβατο γονατιστός κ την ψεκάζω στην κοιλιά πλημμυρίζοντας τον αφαλό της. σκουπίστηκε, ξεσκονίστηκε κ επέστρεψε σε λίγο για την πληρωμή. ξεπροβαδίζοντάς με της είδα πια κάτω από άπλετο φως αλλά κ με τα μάτια κάποιου που έχει ξεκαβλώσει το απωθημένο του. κ αυτό που είδα παίδες ήταν μια milf πολύ σπασμένη στο πρόσωπο, με μπόλικη κυταρρίτιδα που αν έβλεπα για πρώτη φορά μάλλον 'δεν θα έπερνα'. για αυτό παιδιά. καλό είναι να μένει κ κανένα απωθημένο γιατί η απομυθοποίηση περιμένει πάντα στη γωνία.