κατα τις 5.30 πετυχα συναγωνιστη στο ασανσερ, μας ανοιξαν την πορτα....και εφευγε βιαστικα ενας αλλος πατριωτης , η κοεπλιά μας ειπε οτι ειναι φουλ και εχουν πελατη μεχρι και στο σαλονακι εμενα μου ειπε να παω σε κανα 10λεπτο, το αλλο το παιδι το κρατησε....μαλλον ηταν πελατης απο αλλου και τον ηξερε, γιατι οπως μου ειπε το παιδι πρωτη φορα πηγαινε στο Φ4
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
κατα τις 5.30 πετυχα συναγωνιστη στο ασανσερ, μας ανοιξαν την πορτα....και εφευγε βιαστικα ενας αλλος πατριωτης , η κοεπλιά μας ειπε οτι ειναι φουλ και εχουν πελατη μεχρι και στο σαλονακι εμενα μου ειπε να παω σε κανα 10λεπτο, το αλλο το παιδι το κρατησε....μαλλον ηταν πελατης απο αλλου και τον ηξερε, γιατι οπως μου ειπε το παιδι πρωτη φορα πηγαινε στο Φ4
Και τι έκανες; Επέστρεψες μετά το δεκάλεπτο; Για ρίξε ενημέρωση.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μην ξεχνας οτι και στην πορτα που ηταν σχεδον παντα φορουσε αυτο το μαυρο κολαν....χεχεχεχεχ!!!!ρε μαγκες αυτη η θεοδωρα ολο τα ιδια φοραει... μαυρο φορεμα...
βρωμιαρΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Και τι έκανες; Επέστρεψες μετά το δεκάλεπτο; Για ρίξε ενημέρωση.
Σιγά μην ξαναπηγαινα ρε φιλος! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες
το ειχα γραψει παλαιοτερα ως πουστονεο αλλα τοτε ολοι κραζανεμην ξεχνας οτι και στην πορτα που ηταν σχεδον παντα φορουσε αυτο το μαυρο κολαν....χεχεχεχεχ!!!!
το ειχα γραψει παλαιοτερα ως πουστονεο αλλα τοτε ολοι κραζανε
Οταν την πήρα καθαρή φαινόταν. Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, μπορεί ρε παιδιά να της αρέσουν τα συγκεκριμένα μαύρα ρούχα και να έχει συλλογή από πολλά ίδια.
καλησπερα παιδια εσενα συναγωνηστη που σου ειπαν να πασ στο δεκαλεπτο μπορει να στο ειπαν διοτι επεφταν μαχαιρια μεταξυ νταβατζηδων (αλβανοι) και κοριτσιων οι οποιεσ και αυτεσ ειναι αλβανιδεσ διοτι και εγω οταν πηγα τελευταια φορα ημουν μαρτυρασ ενοσ τετοιου περιστατικου.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αφηστε τον ανταγωνισμο σας εξω απο αυτο το σαιτ. όσο μπορειτε βεβαια..
υ.γ. ωραιο μειλ σε .ru εχεις..
καλησπερα παιδια εσενα συναγωνηστη που σου ειπαν να πασ στο δεκαλεπτο μπορει να στο ειπαν διοτι επεφταν μαχαιρια μεταξυ νταβατζηδων (αλβανοι) και κοριτσιων οι οποιεσ και αυτεσ ειναι αλβανιδεσ διοτι και εγω οταν πηγα τελευταια φορα ημουν μαρτυρασ ενοσ τετοιου περιστατικου.
Kαι το αλλο το παιδι γιατι το κρατησε? για ασπίδα?
Kαι το αλλο το παιδι γιατι το κρατησε? για ασπίδα?
Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
να πατε στο "αποριες-αποψεις" να τα πειτε αυτακαλησπερα παιδια εσενα συναγωνηστη που σου ειπαν να πασ στο δεκαλεπτο μπορει να στο ειπαν διοτι επεφταν μαχαιρια μεταξυ νταβατζηδων (αλβανοι) και κοριτσιων οι οποιεσ και αυτεσ ειναι αλβανιδεσ διοτι και εγω οταν πηγα τελευταια φορα ημουν μαρτυρασ ενοσ τετοιου περιστατικου.
Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω...
Mπηκαμε 2 ατομα μαζι, εμενα με εδιωξε, τον αλλο τον κρατησε.
Mπηκαμε 2 ατομα μαζι, εμενα με εδιωξε, τον αλλο τον κρατησε.
Α, μάλιστα, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πολύ, πάρα πολύ περιέργο αυτό που συνέβη. Εχεις ξαναπάει;
Πέρασα και εγώ προ ημερών, δοκίμασα την Χριστίνα από Αλβανία. Ωραίο κοριτσάκι, ετών 18 όπως μου είπε και πολύ όμορφο σώμα. Το κακό είναι πως δεν το είχε... μασάζ-άπλωμα φύλου εντέλώς χάλια. Έχει πολλά να δώσει στο μέλλον αλλά είναι άγουρη ακόμα.
Το έκλαψα το 80άρι... πιο καλά θα περνούσα με την Νάνσυ που είναι μινιόν αλλά τα δίνει όλα...
Το έκλαψα το 80άρι... πιο καλά θα περνούσα με την Νάνσυ που είναι μινιόν αλλά τα δίνει όλα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οπαααααααα παπα , χαθηκες τωρα , εσυ μην μιλας για ανταγωνισμο , αλλα εργαφες πρην μερικες εβδομαδες ;) , μην κανεις κολοτουμπα τωρα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις