Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασε ο κολλητος απο δω σημερα μαγκες οσοι ηθελε να κανει απο πολυ καιρο test drive με θεωδωρα,την εχει ξεπατουρεψει απο τοτε που βγηκε απο την βιτρινα γενικα του την δινουν οι σεριφισες τωρα θελει να γαμησει τη καΙΝΟΥΡΓΙΑ τι βιτσια...

έχει 2 σερίφισσες δηλ?την θοδώρα και την άννα από σολωνος 31?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μονο αννα εχει θεωδωρα παιζει βασικη

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
άννα-θοδώρα....λα καταστρόφ....όλες οι άλλες μπάζα....μα είναι δυνατόν οι σερίφισσες να είναι καλύτερες από τις τεμαχιούχες?μόνο στο ελλάντα αυτά τα κόλπα... :cum:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
μονο αννα εχει θεωδωρα παιζει βασικη
....δηλαδη η milf θεοδωρα(πρωην πορτα) παιζει μπαλα τωρα στο δωματιο.....χαχαχαχαχαχαχα!!!!ε οχι το ειδαμε και αυτο....και εκανε και την δυσκολη.....!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
....δηλαδη η milf θεοδωρα(πρωην πορτα) παιζει μπαλα τωρα στο δωματιο.....χαχαχαχαχαχαχα!!!!ε οχι το ειδαμε και αυτο....και εκανε και την δυσκολη.....!!!!

και σε πληροφορώ ότι είναι αρκετά καλύτερη από παλιά......εμ..με τέτοια μπάζα που έχει εκεί μέσα λογικό ήταν να ξαναεργαστεί μιάς και πάρα πολλά ευρώ χάνονταν εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε σταματήσει να "δωματιάζεται".Επιτέλους έκανε το σωστό!Ξανά στις επάλξεις!Αν και θα πρέπει και η άννα σιγά σιγά να ακολουθήσει...

Επισκέπτης
Για τις κλοπές παίζει αλήθεια παίδες;
Οπότε να πάω με μπανάνα;

Γιατί αν παίζει μπάλα η σερίφισσα Θοδώρα , λέει !

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
με βλεπω μεσα στην εβδομαδα να πηγαινω να τις λεω ενα 'γεια'........

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Πέρασα τις προάλλες από εκεί και πήρα τη Θεόδωρα (γνωστή από παλιά). Πηρα αυτό που ζητούσα και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα τις προάλλες από εκεί και πήρα τη Θεόδωρα (γνωστή από παλιά). Πηρα αυτό που ζητούσα και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

τωρα αυτο τι ειναι ? κανε μια περιληπτικη κριτικη , πες μας περισσοτερα

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

αφου ξερεις οτι ολοι γουσταρουμε τιν MILF Θεοδωρα

Επισκέπτης
Με τη μπανάνα λέτε θα είμαι ΟΚ ?
Εννοώ να έχω σε μπανάνα κινητό , λεφτά , κλειδιά και να την πάρω μαζί μου στο μπάνιο.
Τι άλλο να μου πάρουν;
Τα παπούτσια ή τις κάλτσες;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
τωρα αυτο τι ειναι ? κανε μια περιληπτικη κριτικη , πες μας περισσοτερα

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

αφου ξερεις οτι ολοι γουσταρουμε τιν MILF Θεοδωρα

Λοιπόν ήμουν βιαστικός όταν έγραψα το παραπάνω. Ιδου λίγο πιο αναλυτικά.

Η Θεοδώρα ξεκίνησε μ' ένα σχετικά αποδεκτό μασαζ (τίποτα φοβερό όμως). Εγω από την αρχή απίστευτα καβλωμένος γιατί το είχα καιρό απωθημένο να την πάρω άρχισα μετά από 10-15 λεπτά να της βάζω χέρι. Γυρίζω μπροστά κι αρχίζει να με χαϊδεύει από το λαιμό μέχρι το καβλί μου. Εγώ "απαντώ" με γλύψιμο στις ρώγες της και στο λαιμό της. Κάποια στιγμή μού φόρεσε προφυλάκτικό (εγω της το ζήτησα -δεν κάνω ποτέ ακάπωτο) και άρχισε πίπα αρκετά καλή (βέβαια χέρι χρησιμοποιήθηκε, αλλά όχι πολύ). Θα μπορούσα να χύσω εκεί αν επέμενε πολύ. Οταν το κατάλαβα της ζήτησα να γυρίσει. Πήρε θέση στα τέσσερα κι εγώ τη γάμησα από πίσω με πισωκολλητό. Ετσι και έχυσα.

Συνολικά μια συνεδρία σαφώς άνω του μετρίου, θα έλεγα καλή έως πολύ καλή (βεβαια είπαμε -το είχα καιρό απωθημένο να την πάρω).

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Γενικώς, πώς είναι το σώμα της;
Δεν την έχω πάρει ποτέ, γιατί μου την έδινε αρνητικά η ξινισμένη φάτσα της.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν ήμουν βιαστικός όταν έγραψα το παραπάνω. Ιδου λίγο πιο αναλυτικά.

Η Θεοδώρα ξεκίνησε μ' ένα σχετικά αποδεκτό μασαζ (τίποτα φοβερό όμως). Εγω από την αρχή απίστευτα καβλωμένος γιατί το είχα καιρό απωθημένο να την πάρω άρχισα μετά από 10-15 λεπτά να της βάζω χέρι. Γυρίζω μπροστά κι αρχίζει να με χαϊδεύει από το λαιμό μέχρι το καβλί μου. Εγώ "απαντώ" με γλύψιμο στις ρώγες της και στο λαιμό της. Κάποια στιγμή μού φόρεσε προφυλάκτικό (εγω της το ζήτησα -δεν κάνω ποτέ ακάπωτο) και άρχισε πίπα αρκετά καλή (βέβαια χέρι χρησιμοποιήθηκε, αλλά όχι πολύ). Θα μπορούσα να χύσω εκεί αν επέμενε πολύ. Οταν το κατάλαβα της ζήτησα να γυρίσει. Πήρε θέση στα τέσσερα κι εγώ τη γάμησα από πίσω με πισωκολλητό. Ετσι και έχυσα.

Συνολικά μια συνεδρία σαφώς άνω του μετρίου, θα έλεγα καλή έως πολύ καλή (βεβαια είπαμε -το είχα καιρό απωθημένο να την πάρω).
αυτό το πρόγραμμα που έκανες αξίζει 40άρι...όχι 80άρι ρε αδερφέ...
λέγεται κοινώς ξεπέτα...
έτσι μάθανε και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί...
ρέστα δεν ζήτησες;;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
λέγεται κοινώς ξεπέτα...
έτσι μάθανε και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί...
ρέστα δεν ζήτησες;;

Συνολικά κάθησε μαζί μου πάνω από 45 λεπτά μετρημένα. Μετά το μασαζ όλος ο υπόλοιπος χρόνος καταναλώθηκε για τις άλλες δραστηριότητες που περιέγραψα πιο πάνω. Δεν θα το περιέγραφα ως ξεπέτα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η θεωδωρα ξανα στη θεση της

Επισκέπτης

Φίλε ξέρεις μασατζίδικο να έχει πρόγραμμα 40€;
Και μπριζόλα κάτω από 80€;

Μη το συγκρίνεις με Φυλής/Μεταξουργείο/Σοφοκλέους .
Δεν λέω ότι αξίζει 80€, αλλά έτσι είναι η ελληνική πιάτσα.
Μπριζόλα σε μασατζίδικο πάει 80€ και τα 40€ άρια που λες πάνε μόνο σε στούντιο και ρδέλα.

Βέβαια καλά και τα ρδέλα , γιατί μπορεί  η τάνα να είναι γνωστή από ... στρατό ...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

ολες εχουν τη θητεια τους .... :2funny: :grin: :cheesy: ;) :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom