You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
mhn
μην μου αποπερνης τα νεα μελη
μαλακισμενες αποροιες
mhn
περασε κανεις τωρα τελευταια...ποιο ειναι το ροστερ ξερουμε?......
πλακα μας κανεις τωρα , κανεις δεν παταει εκει , εαν δεν φυγει το '' κοριτσι'' μας δυσκολα θα ξαναπανε η πελατες . . . .
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
περασε κανεις τωρα τελευταια...ποιο ειναι το ροστερ ξερουμε?......
ποιό να είναι μωρέ?τα γνωστά μπάζα....ντόνα και τα συναφή....
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι ρε παιδια τι εχει ιδρυμα΄? ελεγα να περασω μια βολτα σημερα. αν ξερει καποιος κατι .να μη παμε κ την πατισωμε
γιατι ρε παιδια τι εχει ιδρυμα΄? ελεγα να περασω μια βολτα σημερα. αν ξερει καποιος κατι .να μη παμε κ την πατισωμε
ελα μου ντε , τι εχει το ιδρυμα ?
διαβασε τις τελευταιες δυο σελιδες και θα καταλαβεις ;)
εαν παλι δεν καταλαβεις , πηγαινε , παρε μια κοπελια , πηγαινε να κανεις το μπανακι σου , και οταν γυρισης απο το μπανιο , κοιταξε τις τζεπες απο το παντελονη σου . . .
το πορτοφολακι παντα παραμασχαλα μαζι μου στο μπανιο κι αστες να σκαλιζουνε και το σωβρακο. κινητο μενει παντα στο αμαξι. παλια αφηνα και το πορτοφολι στο αμαξι και επαιρνα το 80ρι μονο αλλα τελικα καλα ειναι να εχεις τουλαχιστον την ταυτοτητουλα σου μαζι για ευνοητους λογους...εαν παλι δεν καταλαβεις , πηγαινε , παρε μια κοπελια , πηγαινε να κανεις το μπανακι σου , και οταν γυρισης απο το μπανιο , κοιταξε τις τζεπες απο το παντελονη σου . . .
το πορτοφολακι παντα παραμασχαλα μαζι μου στο μπανιο κι αστες να σκαλιζουνε και το σωβρακο. κινητο μενει παντα στο αμαξι. παλια αφηνα και το πορτοφολι στο αμαξι και επαιρνα το 80ρι μονο αλλα τελικα καλα ειναι να εχεις τουλαχιστον την ταυτοτητουλα σου μαζι για ευνοητους λογους...
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τους έγκριτους συναδέλφους, εγώ τέτοιες προφυλάξεις στο εν λόγω ίδρυμα ποτέ δεν έχω πάρει και χρήματα ή κάτι άλλο ποτέ δεν έχασα (πέρα βέβαια από όσα έδωσα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες). Βέβαια, από την άλλη μεριά αν είναι να συμβεί μια στραβή, μια φορά θα συμβεί.
δεκτον.Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τους έγκριτους συναδέλφους, εγώ τέτοιες προφυλάξεις στο εν λόγω ίδρυμα ποτέ δεν έχω πάρει και χρήματα ή κάτι άλλο ποτέ δεν έχασα (πέρα βέβαια από όσα έδωσα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες). Βέβαια, από την άλλη μεριά αν είναι να συμβεί μια στραβή, μια φορά θα συμβεί.
απλά προσέχουμε για να έχουμε. τιποτα παραπανω και κανενος ειδους υπαινιγμος για κανεναν
μιλαμε γενικα τωρα, οχι για το συγκεκριμενο. και οπως ξερεις δωματια με ντουζιερα μεσα δεν διατιθενται παντου και όπου εχουν, δεν ξερεις αν θα ειναι και διαθεσιμακαι γιατι δεν πατε κατευθειαν στο δωματιο με την ντουζιερα...?
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τους έγκριτους συναδέλφους, εγώ τέτοιες προφυλάξεις στο εν λόγω ίδρυμα ποτέ δεν έχω πάρει και χρήματα ή κάτι άλλο ποτέ δεν έχασα (πέρα βέβαια από όσα έδωσα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες). Βέβαια, από την άλλη μεριά αν είναι να συμβεί μια στραβή, μια φορά θα συμβεί.
παλια , επι εποχη θοδωρας , δεν ειχαμε προβλημα , και το συμβαν αυτο εγινε σε αλλο μαγαζι , αλλα με τιν σεριφισα που ειναι τωρα στιν φραντζι , με το μαγαζι δεν εχουμε κανενα προβλιμα , αλλα . . . .
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και γιατι δεν πατε κατευθειαν στο δωματιο με την ντουζιερα...?
και γιατί δεν πάτε με όλο το δωμάτιο μαζί στην ντουζέρια?
περασε ο κολλητος απο δω σημερα μαγκες οσοι ηθελε να κανει απο πολυ καιρο test drive με θεωδωρα,την εχει ξεπατουρεψει απο τοτε που βγηκε απο την βιτρινα γενικα του την δινουν οι σεριφισες τωρα θελει να γαμησει τη καΙΝΟΥΡΓΙΑ τι βιτσια...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ελα εσυ ρε αμεσως....χαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!και γιατί δεν πάτε με όλο το δωμάτιο μαζί στην ντουζέρια?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις