Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλα το ειπα ενας ενας. Συναγωνιστες παει...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τελικα εσυ εισαι ενα απο τα 4.
1. Κολοπαιδο
2. Τραβελος
3. Πουσταρα
4. Μουναρα

Μαλλον για το 4 βλεπω

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω ειμαι ο bordelman κια γαμαω και δερνω και τα 4!!

Στο τελος τους καιω και το σπιτι για να με θυμουνται!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• mc076-0165.l.jpg
    mc076-0165.l.jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!Μια φορα γαμησα κι εγω καποιον κι αμεσως εγινε θεμα κι εγω αμεσως εγινα πουστης!!! :idiot: :idiot:  Οσο για το πως εγινε ειχαμε πιει κι οι δυο πολυ...Θυμαμαι που ο φιλος μου ηθελε να τον μαθω να χορευει γιατι ητανε κακος χορευτης..Ε και πανω στο χορο του ειπα πρεπει να βαλεις και κανα χουφτωμα στη γκομενα να,ετσι...Τον χουφωτωνωγια χαβαλε στον κωλο...κι εκεινος μου σκαει ενα πεταχτο φιλι στο στομα...Εγω με το που το εκανε θυμωσα μαζι του και τονβ αρχισα στα χαστουκια...Του λεω 'θα σε γαμησω μωρη λουγκρα' και του κατεβασα το παντελονι και τον εστησα...Εκεινος παραδοξως με παρακαλαγε να του τον χωσω...Ε και το εκανα...7-8 γαμιες χρειαστηκαν και ειχα χυσει!!Ουτε 2 λεπτα δεν τον γαμαγα!!!Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!Μετα εκανα εμετο συνεχεια και 20 φορες μπανιο...και ορκιστηκα οτι ΠΟΤΕ δε θα ξαναγαμησω ανδρα!
εχει δικιο βρε παιδια ενα λαθος εκανε το παιδι και το ξεσκισατε!!!και εγω οταν γαμισα την απαισια 35αρα ετσι ενιωσα.απο τοτε δεν ξαναηπια!!!!!παντος στη φυλης μερικες φορες εχω γαμισει και τραβεστι!!αλλα ομοφυλοφιλικες τασεις δεν εχω!!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ουτε εγω εχω ομοφυλοφιλικες τασεις απλα παω σε τραβελοσπιτα και γενικως κυκλοφορω με εναν δονητη στον κωλο που ειναι συνδεδεμενος με το κινητο μου και οταν με παιρνουν τηλεφωνο ή λαμβανω καποιου ειδους μηνυμα(απο το υπερπεραν ισως) ο δονητης παιρνει μπρος και μου χαριζει μερικες τρυφερες και παντα STRAIGHT στιγμες!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Θα το καταλαβης απο τον τροπο που κρατας το πεπονακι...... :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι αντριλα πανω απο ολα!!!Να χαιρεσαι που εισαι ΑΝΤΡΑΣ με τα ολα του με τα ουλα του τα δοντια του την τριχα στο στηθος!!!!Βαρβατιλα γιατι οι αντρες γενηθηκαν για να γαμανε οχι για να τους γαμανε!!!!Οχι αλλους χλεχλεδες κιοφτεδες αδερφες που χαλανε την πιατσα!!!Οχι αλλους οπα μισο λεπτο βαραει το κινητο μου αχ ααααχ  αχαχαχ αχ και βαχ αχ κιαλλη αναπαντητη ναι ναι ναι αχ αχ αχ
....
....
μετα απο 30 λεπτα
....
....

Τι ελεγα?Α ναι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ!!!!Γαμιαδες ρε!!!Σκιστες!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
εχει δικιο βρε παιδια ενα λαθος εκανε το παιδι και το ξεσκισατε!!!και εγω οταν γαμισα την απαισια 35αρα ετσι ενιωσα.απο τοτε δεν ξαναηπια!!!!!παντος στη φυλης μερικες φορες εχω γαμισει και τραβεστι!!αλλα ομοφυλοφιλικες τασεις δεν εχω!!!

Βρε αγόρι μου ειτε πάς με 35αρα είτε με άντρα στην ίδια μοιρα το βαζεις ??? ή πας να μας το φέρεις λάου λάου και συ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε αγόρι μου ειτε πάς με 35αρα είτε με άντρα στην ίδια μοιρα το βαζεις ??? ή πας να μας το φέρεις λάου λάου και συ?
οχι.αλλα ενωσα και εγω συχαμαρα οπως ενιωσε και αυτος!!!!και αν και αυτο ειχε σθμβει το 1992.δεν μπορω να το ξεχασω!!!!μετα απο αυτο προτιμαω ν τραβιξω μια μαλακια παρα να γαμισω μια γκομενα που εστω και σε κατι να μην μου αρεσει!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ητανε να γαμαω και αντρες δεν απω να πεσω απο την ακροπολη!!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
αν ητανε να γαμαω και αντρες δεν απω να πεσω απο την ακροπολη!!!!

Δημητράκη,
Δεν θάταν καλύτερο να πέσεις από τον πούτσο κάποιου;
Από την Ακρόπολη μπορεί να σκοτωθείς. Από τον εν λόγω πούτσο. όμως, ποτέ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη,
Δεν θάταν καλύτερο να πέσεις από τον πούτσο κάποιου;
Από την Ακρόπολη μπορεί να σκοτωθείς. Από τον εν λόγω πούτσο. όμως, ποτέ!
μα αυτο θα το κανω για να σκοτωθω!!!!!αν και εδω δυσκολευομαι να γαμισω γυναικα αν εχει μικρα βυζια.ποσο μαλλον αντρα.---σας βαζω φωτο το πληγιασμενο παπαρι μου που σας ελεγα!!!!προχτες ενω καταγαμησα.στην αρχη με το τσιμπουκι μου το εγδαρε!!!!και μετα η καποτα το κανε χειροτερα.μετα το γαμησι μαλακιζομουνα ολη τη νυχτα.και να το αποτελεσμα!!!!σημερα επαιξα μια προσεκτικη μαλακια.αυριο δεν θα γαμισω τιποτα και θα προσπαθισω να μην τον παιξω.μεθαυριο θα ερθει η Κορεατισα μου και ελπιζω να εχει γιανη το παπαρι μου!!!!!

Συνημμένα

• Photo-0170.jpg
    Photo-0170.jpg
    69,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Photo-0171.jpg
    Photo-0171.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Δημητράκη ... κι ο πουτσος σου Δημητράκης είναι ...
Δεν είναι "Μήτσος" ... όπως και να το κανουμε ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Στη θέση σου , δεν θα τον έβγαζα στο ιντερνετ !
Ε ... για κατούρημα ... καλός είναι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom