You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 284
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κατρχην ειναι ξεκαυλοτος και τον εχω πατισει για να φενεται η πληγη.το μεγεθος του ειναι μεσο φτανει τους 17 ποντους.δεν μου επε καμια οτι την εχω μικρη.γραψε μου το e-mail σου να σου στηλω μια φωτο που ειμαι γυμνος να τον δεις αν θελεις !!!παντος εσεις οι παπαδες(δεν ξερω για σενα μιλαω για 90%)εχεται ομοφυλοφιλικες τασεις.εγω παντος ειμαι υπερ στο να γινονται παπαδες και μοναχοι γιατι δε γαμανε και μας μενουν περισσοτερες γυναικες ελευθερες!!!!Δημητράκη ... κι ο πουτσος σου Δημητράκης είναι ...
Δεν είναι "Μήτσος" ... όπως και να το κανουμε ...
Στη θέση σου , δεν θα τον έβγαζα στο ιντερνετ !
Ε ... για κατούρημα ... καλός είναι
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τι ειναι αυτο το σουτζουκακι ρε παιδια?
Επισκέπτης
κατρχην ειναι ξεκαυλοτος και τον εχω πατισει για να φενεται η πληγη.το μεγεθος του ειναι μεσο φτανει τους 17 ποντους.δεν μου επε καμια οτι την εχω μικρη.γραψε μου το e-mail σου να σου στηλω μια φωτο που ειμαι γυμνος να τον δεις αν θελεις !!!
17 πόντους ?
Ποιο ? Αυτό ? Ο ακέφαλος καβαλάρης ?
Ανεβασέ τον στο σαιτ ... δεν εχουμε μαιλ στο μοναστήρι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αν θες δωσ μου το e-mail σου να σου στηλω μια φωτο που εχω που ειμαι μισο καυλομενος και ξαπλωμενος.γιατι κωλονεις????17 πόντους ?
Ποιο ? Αυτό ? Ο ακέφαλος καβαλάρης ?
Ανεβασέ τον στο σαιτ ... δεν εχουμε μαιλ στο μοναστήρι
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
φιλαρακο προλαβαινεις να σβησεις το ποστ σου τωρα που ειμαστε μεταξυ μας γιατι προβλεπω χοντρη καζουρα αυριο. ;)
Επισκέπτης
αν θες δωσ μου το e-mail σου να σου στηλω μια φωτο που εχω που ειμαι μισο καυλομενος και ξαπλωμενος.γιατι κωλονεις????
Εσύ γιατί κολώνεις να τον βάλεις στο σαιτ ?
Δε λές καλύτερα οτι τον έβγαλες φωτο ξεκάβλωτο ... για να μπορείς να λες μετά οτι τάχα είναι "τόοοοοοοοοσος" ... ενω δεν είναι !
Δεν έχω περιέργεια να τον δώ Δημητράκη ... Κάνε ότι θέλεις !
Αν θέλω , έχω και δικό μου να δώ ... Αλλα το δικό μου λόγω μεγέθους δε χωράει μονομιάς στο οπτικό μου πεδίο
αν θες δωσ μου το e-mail σου να σου στηλω μια φωτο που εχω που ειμαι μισο καυλομενος και ξαπλωμενος.γιατι κωλονεις????
Δημητράκη, παλληκάρι μου
Είπα να κρατηθώ και να μη σε βάλω σε σκέψεις, αλλά επιμένεις υπερηφάνως.
Ελπίζω να ξέρεις που την έβαλες και σου βγήγκε έτσι πληγωμένη.
Γιατί απ' ότι λες, πριν την καπότα πληγώθηκε...
Οπότε φαντάζομαι πως γνωρίζεις τους στοιχειώδεις κανόνες ιατρικής προφύλαξης.
Λέω τώρα...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
νεαρε20 σου εστηλα φωτο με την ψολη μουΑστο ρε το παιδί που θες να ανεβάσει και φωτο με την ψωλη καυλωμενη. Αρκετα έγινε ρόμπα
stranzer σου εστηλα e-mail με την ψολη μου και εκει οπως βλεπε δεν ειναι και ιδιεταιρα καυλωμενη!!!οποιος θελει παιδια εγω του τη στελνω.αν την ειχα μικρη δεν θα εκανα στριπτιζ!!!!θα σας στιλω και αλλες φωτο.για να δειτε οτι ειμαι εγω.δυστηχως αλλες γυμνες φωτο δεν εχω αν ομως θελεται τοσο πολυ οταν γιανη το παπαρι μου νατο καυλωσ και να σας το στηλω.πλακα κανουμε δεν πιστευω να παρεξηγιστε??παντος ο παπας ειναι πολυ μεγαλος χεστης.φιλαρακο προλαβαινεις να σβησεις το ποστ σου τωρα που ειμαστε μεταξυ μας γιατι προβλεπω χοντρη καζουρα αυριο. ;)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τωρα σου στελνω και αλλες φωτο...Ναι ρε ενοειται οτι κάνουμε πλακα
τωρα σου στελνω και αλλες φωτο...
Ενταξει ρε σε πιστευω , μη στελνεις αλλες φωτο με ψωλες. Επιβεβαιωνω οτι δεν την εχεις τοσο μικρη οσο φαινεται στη φώτο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
η φωτο ειναι μεγαλη και δεν χωραει.παντος στα παιδια τους εστηλα γυμνη φωτοπριν λιγο αν μου δωσεις το e-mail σου θα την λαβεις και συ!!!!Εσύ γιατί κολώνεις να τον βάλεις στο σαιτ ?
Δε λές καλύτερα οτι τον έβγαλες φωτο ξεκάβλωτο ... για να μπορείς να λες μετά οτι τάχα είναι "τόοοοοοοοοσος" ... ενω δεν είναι !
Δεν έχω περιέργεια να τον δώ Δημητράκη ... Κάνε ότι θέλεις !
Αν θέλω , έχω και δικό μου να δώ ... Αλλα το δικό μου λόγω μεγέθους δε χωράει μονομιάς στο οπτικό μου πεδίο
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
νεαρε20 σου εστηλα φωτο με την ψολη μουstranzer σου εστηλα e-mail με την ψολη μου και εκει οπως βλεπε δεν ειναι και ιδιεταιρα καυλωμενη!!!οποιος θελει παιδια εγω του τη στελνω.αν την ειχα μικρη δεν θα εκανα στριπτιζ!!!!θα σας στιλω και αλλες φωτο.για να δειτε οτι ειμαι εγω.δυστηχως αλλες γυμνες φωτο δεν εχω αν ομως θελεται τοσο πολυ οταν γιανη το παπαρι μου νατο καυλωσ και να σας το στηλω.πλακα κανουμε δεν πιστευω να παρεξηγιστε??παντος ο παπας ειναι πολυ μεγαλος χεστης.
ειναι λαθος το μαιλ ξαναστελνεις asederis2345@yahoo.com
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν εχω αλλες με ψωλες α ειχα θα σου εστελνα.σου στελνω με μια γκομενα μ που την κραταω με το λουρι και με καουμπο'ι'κα ρουχα οπως παω ντισκο...Ενταξει ρε σε πιστευω , μη στελνεις αλλες φωτο με ψωλες. Επιβεβαιωνω οτι δεν την εχεις τοσο μικρη οσο φαινεται στη φώτο
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
στειλε και μια στην λιλα!
analhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
με αυτά που διαβάζω...φοβάμαι μήπως έχω δολοφονικές τάσεις
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
την ψολη η με ρουχα?αν ειναι κανας φιλος σου δεν εχω προβλημα εγω δεν ντρεπομαι...ειναι λαθος το μαιλ ξαναστελνεις asederis2345@yahoo.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις