Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έλεος ρε παιδιά, ούτε φαντάροι δεν τα κάναμε αυτά...

Εντάξει: "Φουλ της πούτσας, τα παίρνω όλα"!

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
psolas το highlight είναι το pc απο πίσω που εχει τη σελίδα του bourdela.com  :rockon:

Παρακαλώ να μετονομαστει το θρεντ σε καλλιστεία της πούτσας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη αυτη την ξανθια στη φωτο απο βιζιτα την βρήκες ή είναι κανονική γκόμενα σου ? Ειναι πολυ καλή γι'αυτο ρωτάω.

ΥΓ. Γαμηθηκε το θρεντ  ;)
σιγα τη γκομενα!!!δε λεει και πολλα.ειναι απο το Νοβγκοροντ.αυτη η φωτο ειναι 2,5 χρονια πριν.μετα την πρωτη εμφυτευση μαλλιων που ειχα κανει.για τα Ελληνικα δεδομενα οντως μπορει να ειναι πολυ καλη.εχω να τη δω πανω απο ενα χρονο...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε αρχηγε με την φουστανελα μου εστειλες μπερδεψες τις φωτο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δημητράκη μη τον ακούς το Μητσοχίλια ρε απ'τη ζήλεια του τα λέει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Θα ήθελα πολύ να παρακολουθησω την εξελιξη της καμμένης αυτης συζητησης αλλά αυριο έχει δουλειά ρε γαμωτο...
Πως θα τα μαζεψουμε για να κάνουμε καταθεση στις πουτανες μετά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι ρε ενταξει σε πιστευουμε! :2funny:
στην εστηλα ειδη...εστηλα και του παπα!!!!βλεπεις τι τρομερος που ειμαι στις ντισκο.εγω στις εστηλα για να μη λες οτι η πουτσα δεν ειναι δικη μου!!!με τη φουστανελλα σκιζω.εχω κανει κατι γαμησια....δεν χρειαζεται να την βγαλεις καν τη σηκωνεις και γαμας!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ήθελα πολύ να παρακολουθησω την εξελιξη της καμμένης αυτης συζητησης αλλά αυριο έχει δουλειά ρε γαμωτο...
Πως θα τα μαζεψουμε για να κάνουμε καταθεση στις πουτανες μετά...
και εγω πρεπει να παω σε ενα 24ωρο πολυκαταστημα.πριν ξυπνισει ο κοσμος και εχει κινηση.οταν γυρισω θα σας γραψω.και θα γραψω και για της ντισκο στο Russia sex&vodka

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0

Δημητράκη,
Εγώ που σούλεγα να μην πέσεις από την Ακρόπολη, αλλά από μια πούτσα, αφού είδα τη φώτο της δαγκωμένης μπάμιας σου σου λεω τώρα:
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη,
Εγώ που σούλεγα να μην πέσεις από την Ακρόπολη, αλλά από μια πούτσα, αφού είδα τη φώτο της δαγκωμένης μπάμιας σου σου λεω τώρα:
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
γιατι κρυβεις το e-mail σου???στηλε μου το με Π.Μ. να λαβεις και συ της φωτο της πουτσας μου να ηρεμισεις!!!εγω εβγαλα την πληγη γι αυτο την πιεσα ετσι!!!!ηθελα να δειτε ΄που πληγιαστηκε το παπαρι μου!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη,
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
σου ευχομαι καληνυχτα γιατι βλεπω οτι ηδη εφυγες απο το σα'ι'τ.στηλε μου αυριο το e-mail  σου που εχεις κρυφο.να λαβεις την φωτο με τη πουτσα μου οπως την εστηλα και στους αλλους!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σου ευχομαι καληνυχτα γιατι βλεπω οτι ηδη εφυγες απο το σα'ι'τ.στηλε μου αυριο το e-mail  σου που εχεις κρυφο.να λαβεις την φωτο με τη πουτσα μου οπως την εστηλα και στους αλλους!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
γιατι κρυβεις το e-mail σου???στηλε μου το με Π.Μ. να λαβεις και συ της φωτο της πουτσας μου να ηρεμισεις!!!εγω εβγαλα την πληγη γι αυτο την πιεσα ετσι!!!!ηθελα να δειτε ΄που πληγιαστηκε το παπαρι μου!!!!

Έλα βγάλτην εδώ να ξεράσουμε όλοι μαζί!
Πρέπει να πω, όμως, πως θάσαι καλό παιδί για να μην πτοείσαι από τις προκλήσεις που σου κάνουμε και απαντάς έτσι cool!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Ο πουστης δεν γινεται μονο γενιεται.Ετσι δεν υπαρχει κανενας φοβος για αυτους που ενοιωθαν παντα αντρες. :cool2:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δημητράκη,
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!

Φίλε χωρίς παρεξήγηση και καμιά διάθεση αντιπαράθεσης ο Δημητράκης είναι άξιος σεβασμού. Ξέρεις γιατί? Γιατί είχε τα κότσια να πάει στου διαόλου τη μάνα και να ακολουθήσει μόνος του το ονειρό του όποιο και αν είναι αυτό. Το καλύτερο είναι να ακολουθήσουμε και εμείς το παραδειγμά του. Θα περάσει ο καιρός και θα κλαίς για πράγματα που δεν έκανες και θα μπορούσες να είχες κάνει (όχι εσύ αλλά γενικά όλοι μας) ή τουλάχιστον να έχουμε προσπαθήσει.

Τώρα και με διάθεση πλάκας, πολλές ανταλλαγές με πούτσες έχουμε σε αυτό το θρεντ.προσοχή στον τίτλο......χεχε. Να είστε όλοι καλά και πάντα χαβαλές.Μόνο αυτό μας έμεινε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom