You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 284
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
την ψολη η με ρουχα?αν ειναι κανας φιλος σου δεν εχω προβλημα εγω δεν ντρεπομαι...
οχι ρε εφεδρικο ειναι δικο μου!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
σιγα τη γκομενα!!!δε λεει και πολλα.ειναι απο το Νοβγκοροντ.αυτη η φωτο ειναι 2,5 χρονια πριν.μετα την πρωτη εμφυτευση μαλλιων που ειχα κανει.για τα Ελληνικα δεδομενα οντως μπορει να ειναι πολυ καλη.εχω να τη δω πανω απο ενα χρονο...Δημητράκη αυτη την ξανθια στη φωτο απο βιζιτα την βρήκες ή είναι κανονική γκόμενα σου ? Ειναι πολυ καλή γι'αυτο ρωτάω.
ΥΓ. Γαμηθηκε το θρεντ ;)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ρε αρχηγε με την φουστανελα μου εστειλες μπερδεψες τις φωτο!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι.αν θες να σου ξαναστιλω την πουτσα στην ξαναστελνω τωρα...ρε αρχηγε με την φουστανελα μου εστειλες μπερδεψες τις φωτο!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ναι.αν θες να σου ξαναστιλω την πουτσα στην ξαναστελνω τωρα...
οχι ρε ενταξει σε πιστευουμε!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δημητράκη μη τον ακούς το Μητσοχίλια ρε απ'τη ζήλεια του τα λέει!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
στην εστηλα ειδη...εστηλα και του παπα!!!!βλεπεις τι τρομερος που ειμαι στις ντισκο.εγω στις εστηλα για να μη λες οτι η πουτσα δεν ειναι δικη μου!!!με τη φουστανελλα σκιζω.εχω κανει κατι γαμησια....δεν χρειαζεται να την βγαλεις καν τη σηκωνεις και γαμας!!!!οχι ρε ενταξει σε πιστευουμε!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
και εγω πρεπει να παω σε ενα 24ωρο πολυκαταστημα.πριν ξυπνισει ο κοσμος και εχει κινηση.οταν γυρισω θα σας γραψω.και θα γραψω και για της ντισκο στο Russia sex&vodkaΘα ήθελα πολύ να παρακολουθησω την εξελιξη της καμμένης αυτης συζητησης αλλά αυριο έχει δουλειά ρε γαμωτο...
Πως θα τα μαζεψουμε για να κάνουμε καταθεση στις πουτανες μετά...
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Δημητράκη,
Εγώ που σούλεγα να μην πέσεις από την Ακρόπολη, αλλά από μια πούτσα, αφού είδα τη φώτο της δαγκωμένης μπάμιας σου σου λεω τώρα:
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
γιατι κρυβεις το e-mail σου???στηλε μου το με Π.Μ. να λαβεις και συ της φωτο της πουτσας μου να ηρεμισεις!!!εγω εβγαλα την πληγη γι αυτο την πιεσα ετσι!!!!ηθελα να δειτε ΄που πληγιαστηκε το παπαρι μου!!!!Δημητράκη,
Εγώ που σούλεγα να μην πέσεις από την Ακρόπολη, αλλά από μια πούτσα, αφού είδα τη φώτο της δαγκωμένης μπάμιας σου σου λεω τώρα:
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
σου ευχομαι καληνυχτα γιατι βλεπω οτι ηδη εφυγες απο το σα'ι'τ.στηλε μου αυριο το e-mail σου που εχεις κρυφο.να λαβεις την φωτο με τη πουτσα μου οπως την εστηλα και στους αλλους!!!!Δημητράκη,
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σου ευχομαι καληνυχτα γιατι βλεπω οτι ηδη εφυγες απο το σα'ι'τ.στηλε μου αυριο το e-mail σου που εχεις κρυφο.να λαβεις την φωτο με τη πουτσα μου οπως την εστηλα και στους αλλους!!!!
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
γιατι κρυβεις το e-mail σου???στηλε μου το με Π.Μ. να λαβεις και συ της φωτο της πουτσας μου να ηρεμισεις!!!εγω εβγαλα την πληγη γι αυτο την πιεσα ετσι!!!!ηθελα να δειτε ΄που πληγιαστηκε το παπαρι μου!!!!
Έλα βγάλτην εδώ να ξεράσουμε όλοι μαζί!
Πρέπει να πω, όμως, πως θάσαι καλό παιδί για να μην πτοείσαι από τις προκλήσεις που σου κάνουμε και απαντάς έτσι cool!
To μυαλό σου δεν έχουμε καταλάβει ακόμα που πληγιάστηκε!ηθελα να δειτε ΄που πληγιαστηκε το παπαρι μου!!!!
Δημητράκη,
ΠΕΣΕ, Δημητράκη, ΠΕΣΕ!
Φίλε χωρίς παρεξήγηση και καμιά διάθεση αντιπαράθεσης ο Δημητράκης είναι άξιος σεβασμού. Ξέρεις γιατί? Γιατί είχε τα κότσια να πάει στου διαόλου τη μάνα και να ακολουθήσει μόνος του το ονειρό του όποιο και αν είναι αυτό. Το καλύτερο είναι να ακολουθήσουμε και εμείς το παραδειγμά του. Θα περάσει ο καιρός και θα κλαίς για πράγματα που δεν έκανες και θα μπορούσες να είχες κάνει (όχι εσύ αλλά γενικά όλοι μας) ή τουλάχιστον να έχουμε προσπαθήσει.
Τώρα και με διάθεση πλάκας, πολλές ανταλλαγές με πούτσες έχουμε σε αυτό το θρεντ.προσοχή στον τίτλο......χεχε. Να είστε όλοι καλά και πάντα χαβαλές.Μόνο αυτό μας έμεινε!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις