RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
ρε σεις αυτό ήταν ποστ του 2008...!!
πάντως βρήκα καλύτερο δικό του
ρε σεις αυτό ήταν ποστ του 2008...!!
Και δε σε κυνήγησε να σε γαμήσει για τα λεφτά που του έφαγες?Ενα βράδυ που ειμουν μεθυσμένος ,πήρα ταξί για μετακίνηση κλπ και ο οδηγός μου έπιασε κουβέντα για σχέσεις κλπ...σε κάποια φάση με ρωτάει ''σου αρέσουν οι άντρες'' ? λέω όχι ,μόνο οι γυναίκες!! μου λέει έχεις δοκιμάσει να πας με άντρα?? λέω όχι...ε δοκίμασε πρώτα και μετά θα ξέρεις σίγουρα... Εφυγα τρέχοντας στο φανάρι και δεν τον πλήρωσα..
23 χρονών νεούδι τότε, κόμτεψα να πάθω έμφραγμαΚαι δε σε κυνήγησε να σε γαμήσει για τα λεφτά που του έφαγες?
Αμ τύπε πήρες ταξιτζή ειδικό στα ερωτικά ... ταξιτζήδες παίρνουμε μόνο ειδικούς σε θέματα πολιτκής, οικονομίας, εξωτερικής πολιτικήςΕνα βράδυ που ειμουν μεθυσμένος ,πήρα ταξί για μετακίνηση κλπ και ο οδηγός μου έπιασε κουβέντα για σχέσεις κλπ...σε κάποια φάση με ρωτάει ''σου αρέσουν οι άντρες'' ? λέω όχι ,μόνο οι γυναίκες!! μου λέει έχεις δοκιμάσει να πας με άντρα?? λέω όχι...ε δοκίμασε πρώτα και μετά θα ξέρεις σίγουρα... Εφυγα τρέχοντας στο φανάρι και δεν τον πλήρωσα..
Ναι, και αν σου βγει τιποτα φαν του βελόπουλου τι θα κάνεις ?Αμ τύπε πήρες ταξιτζή ειδικό στα ερωτικά ... ταξιτζήδες παίρνουμε μόνο ειδικούς σε θέματα πολιτκής, οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής
Θα σου σπάσει τ αρχίδια αλλά το κωλοτρυπίδι θα μείνει ανέγγιχτοΝαι, και αν σου βγει τιποτα φαν του βελόπουλου τι θα κάνεις ?
οι "τιμημενοι" μερακληδες του site, καλοπερνανε βλεπωθυμαμαι παλια τα καλοκαιρια στο χωριο προτιμουσανα γαμαω μικρα κατσικακια!!!!ειναι τρυφερα και πολυ στενα!!!!!!
Θ Ε Ο Τ Η Τ ΑΡε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!Μια φορα γαμησα κι εγω καποιον κι αμεσως εγινε θεμα κι εγω αμεσως εγινα πουστης!!! Οσο για το πως εγινε ειχαμε πιει κι οι δυο πολυ...Θυμαμαι που ο φιλος μου ηθελε να τον μαθω να χορευει γιατι ητανε κακος χορευτης..Ε και πανω στο χορο του ειπα πρεπει να βαλεις και κανα χουφτωμα στη γκομενα να,ετσι...Τον χουφωτωνωγια χαβαλε στον κωλο...κι εκεινος μου σκαει ενα πεταχτο φιλι στο στομα...Εγω με το που το εκανε θυμωσα μαζι του και τονβ αρχισα στα χαστουκια...Του λεω 'θα σε γαμησω μωρη λουγκρα' και του κατεβασα το παντελονι και τον εστησα...Εκεινος παραδοξως με παρακαλαγε να του τον χωσω...Ε και το εκανα...7-8 γαμιες χρειαστηκαν και ειχα χυσει!!Ουτε 2 λεπτα δεν τον γαμαγα!!!Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!Μετα εκανα εμετο συνεχεια και 20 φορες μπανιο...και ορκιστηκα οτι ΠΟΤΕ δε θα ξαναγαμησω ανδρα!
ΡΕ ΤΙ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Τ(οι)ΟΥΤΟ ?Πριν ειχαμε βγει τετραδα εγω αυτος και οι κοπελιες μας!Και μεταξυ σοβαρου κι αστειου συζηταγαμε για παρτουζα!Και η γκομενα του φιλου μου που ηταν ενα πολυ καβλωτικο μωρο μου τριβοταν και γελαγε!!Οταν ο φιλος μου με φιλησε στο στομα ειχε κραγιον απο τη γκομενα του!Και μυριζε το αρωμα της!Ε,ειχα πιει κιολας...Ειχα φτιαχτει και με την γκομενα του...Με το φιλι αναψα και τον γαμησα φανατζομενος οτι γαμαω τη γκομενα του!
παντος ειγχηρισμενα τραβεστι στη φυλης γαμαω που και που αν ειναι σα γυναικες δεν εχω προβλημα.αλλα αντρα δεν μπορω εδω δεν μου σηκονεται αν η γυναικα δεν εχει βυζια ποσο μαλλον με αντρα!!!!!
Η γιδα ειχε βυζια?
Κ Λ Α Ι Ω γαμω τον ΠΙΝΑΤ γαμωημουνα τοσο καυλομενος απο την αγαμια στην Ελλαδα!!!!οταν γαμαγα κραταγα ενα τσοντοπεριοδικο!!!!!τη γιδα δεν την κοιταγα καθολου!!!!!
Ο Dancing with wolves πρέπει να ανακηρυχθεί σε Ανώτατο. Πού κρυβόταν αυτή η τεράστια μορφή;
και αλλος ΠΙΝΑΤ ανακαλυφθηκε απο σποντασας βαζω φωτο το πληγιασμενο παπαρι μου που σας ελεγα!!!!
με το μαλακα εχω δακρυσειεγω στις εστηλα για να μη λες οτι η πουτσα δεν ειναι δικη μου!!!με τη φουστανελλα σκιζω.εχω κανει κατι γαμησια....δεν χρειαζεται να την βγαλεις καν τη σηκωνεις και γαμας!!!!
χρειαζεται μελετη οπως και διποτερε σεις αυτό ήταν ποστ του 2008...!!
Ενα βράδυ που ειμουν μεθυσμένος ,πήρα ταξί για μετακίνηση κλπ και ο οδηγός μου έπιασε κουβέντα για σχέσεις κλπ...σε κάποια φάση με ρωτάει ''σου αρέσουν οι άντρες'' ? λέω όχι ,μόνο οι γυναίκες!! μου λέει έχεις δοκιμάσει να πας με άντρα?? λέω όχι...ε δοκίμασε πρώτα και μετά θα ξέρεις σίγουρα... Εφυγα τρέχοντας στο φανάρι και δεν τον πλήρωσα..