Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ!!!!!!!!!!  χαχαχαχα!!!!
εγω τους τα λεω οτι ειμαι υπερ των gay!!!δεν το καταλαβαινουνε.εγω παντος ειμαι αρρωστος το παραδεχομαι!!!!δε νομιζω οτι το να με κατουρανε γυναικες ειναι φυσιολογικο!!!η το να μην μπορω με μια γυναικα να παω καπου πανω απο 2-3 μερες οσο γκομεναρα και να ειναι!!!οσο για της λεσβιες.εκτος απο της φανατισμενες που μισουνε τους αντρες παιζονται.απλως θελουνε πολυ γλυψιμο.αν δεν ημουνα αρρωστος δεν θα ειχα φυγει απο την Ελλαδα που τα ειχα ολα.σπιτια αμαξια λεφτα!!!!αλλα δεν μπορουσα πια την αγαμια τη φυλης και την κατσικογαμια στο χωριο.οταν καμακωνω προσπαθω να πουστοφερνω λιγακι  κανω πιο γλυκεια τη φωνη μου αυτο αρεσει στις γυναικες πολυ!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναντια η πλακα ειναι οτι οι gay ειναι κουκλοι!!!2 φορες ειχα κανει στριπτιζ στο central station το κεντρικο gay disco της Αγιας Πετρουπολης.και ολοι τους ητανε φωτομοντελα!!!και σκεφτομαι αν αυτοι αρχισουν να καμακωνουν γυναικες δεν θα μεινει τιποτα για μας!!!δεν καταλαβαινω γιατι οι αντρες τους μισουνε???

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
εγω τους τα λεω οτι ειμαι υπερ των gay!!!δεν το καταλαβαινουνε.εγω παντος ειμαι αρρωστος το παραδεχομαι!!!!δε νομιζω οτι το να με κατουρανε γυναικες ειναι φυσιολογικο!!!η το να μην μπορω με μια γυναικα να παω καπου πανω απο 2-3 μερες οσο γκομεναρα και να ειναι!!!οσο
για της λεσβιες.εκτος απο της φανατισμενες που μισουνε τους αντρες παιζονται.απλως θελουνε πολυ γλυψιμο.αν δεν ημουνα αρρωστος δεν θα ειχα φυγει απο την Ελλαδα που τα ειχα ολα.σπιτια αμαξια λεφτα!!!!αλλα δεν μπορουσα πια την αγαμια τη φυλης και την κατσικογαμια στο χωριο.οταν καμακωνω προσπαθω να πουστοφερνω λιγακι  κανω πιο γλυκεια τη φωνη μου αυτο αρεσει στις γυναικες πολυ!!!

...μωρε εμενα να δεις ποσες γυναικες μου την πεφτουν ...ασε, με παρακαλια μιλαμε!!!! οσο αδιαφορω τοσο τρελενονται!!!! το βραδυ περιμενω ενα ζευγαρι, ο αντρας θελει σωνει και καλα να πηδηξω τη γυναικα του πρωκτικα και μετα να πηδηξω αυτον ενω την πηδαει!! επισης θελουνε να τους κανω και golden shower, η γυναικα του το λατρευει μου ειπε!!!

...τι μου λετε τωρα για gay straight και παπαριες!!!! 6 δις σεξουαλικοτητες υπαρχουν σ'αυτον τον πλανητη....χωνεψτε το!!!

Ναντια η πλακα ειναι οτι οι gay ειναι κουκλοι!!!2 φορες ειχα κανει στριπτιζ στο central station το κεντρικο gay disco της Αγιας Πετρουπολης.και ολοι τους ητανε φωτομοντελα!!!και σκεφτομαι αν αυτοι αρχισουν να καμακωνουν γυναικες δεν θα μεινει τιποτα για μας!!!δεν καταλαβαινω γιατι οι αντρες τους μισουνε???

...αμα ξερανε ακριβως και ιδιοι γιατι να μας πουν και μας....τοσα χρονια μελετωντας ακαδημαικα αλλα και εμπειρικα το θεμα της σεξουαλικοτητας δεν εχω καταλαβει ακομη...μαλλον τους ενοχλει η αισθητικη πλευρα του θεματος και οχι τοσο ο σεξουαλικος τροπος εκτονωσης!! οι κουνιστες λυγιστες δηλαδη και το κραξιμο! δε βλεπεις ποσο διαφορετικα αντιμετωπιζει η κοινωνια εναν αρρενωπο gay και αλλιως ενα γραφικο????(πχ Σεργιανοπουλος vs Κωστετσο)... αμα εβγαιναν ομως ΟΛΟΙ οι κρυφοι και δηλωνανε gay θα εβλεπες πως θα αλλαζε το πραμα!!!! ολα μια χαρα θα ηταν...αλλα υποκρισια και ηθικολομαλακιες να μας παιδευουν μια ζωη!!!!!

..παω για νανι...εξαντληθηκα σημερα....με ποναει το οργανο απο τα "φιλακια" τα ζουμερα!!!!

αχ μπαλαμουδακια μου!!!!!!

xxx
n

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω εχω μεγαλη αγαπη με της πουτανες!!!!ισως γιατι η Baby Citer μου ητανε τσατσα!και οταν ημουνα 8 χρονων ελεγα οτι οταν θα μεγαλωσω θα γινω νταβατζης!!!!το 70% των γυναικων που εχω σχεση δουλευουνε σε μασσατζαδικα της Αγιας Πετρουπολης!!!παρα πολλες 17-18 χρονων που ειχανε σχεση μαζι μου αρχισανε να κανουνε αυτη τη δουλεια!!!!μεχρι και η μια απο της 2 γυναικες μου!!!!βρηκα σπιτι περιοδικα διαφημισης απο Μασσατζαδικο!!!καλητερα να βγαζει λεφτα και να μου δινει!!!!την αλλη μου γυναικα την ειχα παει σε ενα Κυπριο.με τον ορο να μου φερει φιλη της να γαμισω!!!!ειχε πολυ γελιο!!!!επρεπε να εβλεπεςστο στριπτιζ πλησιαζανε μου πιανανε τα αρχηδια και μου βαζανε 500-1000 ρουβλια.στην αρχη πηγανε 2 φιλοι μου και μου βαλανε απο 500 ρουβλια που μετα τους τα εδωσα πισω!!!!και μετα αρχισαν ολοι να βαζουνε!!!!κονομισα πανω απο 200 ευρω!!!!!

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Και πως γίνεται αυτό ρε παληκάρι? Ησασταν λιώμα και εκεί που πήγατε σε ενα σπίτι σκύβει ο φίλος σου να λύσει τα κορδονια του και του τον φόρεσες? Ή πέσατε ταβλα για υπνο και σου σηκωθηκε (1ο προβλημα) και του τον φορεσες τότε. Βρακιά δεν φοράγατε? Γιατί λογικά δεν προηγείται κάτι. Χάδι, φιλί, πίπα (αστο καλό αηδηασα μονος μου πρωι πρωι).
Ρε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!Μια φορα γαμησα κι εγω καποιον κι αμεσως εγινε θεμα κι εγω αμεσως εγινα πουστης!!! :idiot: :idiot:  Οσο για το πως εγινε ειχαμε πιει κι οι δυο πολυ...Θυμαμαι που ο φιλος μου ηθελε να τον μαθω να χορευει γιατι ητανε κακος χορευτης..Ε και πανω στο χορο του ειπα πρεπει να βαλεις και κανα χουφτωμα στη γκομενα να,ετσι...Τον χουφωτωνωγια χαβαλε στον κωλο...κι εκεινος μου σκαει ενα πεταχτο φιλι στο στομα...Εγω με το που το εκανε θυμωσα μαζι του και τονβ αρχισα στα χαστουκια...Του λεω 'θα σε γαμησω μωρη λουγκρα' και του κατεβασα το παντελονι και τον εστησα...Εκεινος παραδοξως με παρακαλαγε να του τον χωσω...Ε και το εκανα...7-8 γαμιες χρειαστηκαν και ειχα χυσει!!Ουτε 2 λεπτα δεν τον γαμαγα!!!Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!Μετα εκανα εμετο συνεχεια και 20 φορες μπανιο...και ορκιστηκα οτι ΠΟΤΕ δε θα ξαναγαμησω ανδρα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!Μια φορα γαμησα κι εγω καποιον κι αμεσως εγινε θεμα κι εγω αμεσως εγινα πουστης!!! :idiot: :idiot:  Οσο για το πως εγινε ειχαμε πιει κι οι δυο πολυ...Θυμαμαι που ο φιλος μου ηθελε να τον μαθω να χορευει γιατι ητανε κακος χορευτης..Ε και πανω στο χορο του ειπα πρεπει να βαλεις και κανα χουφτωμα στη γκομενα να,ετσι...Τον χουφωτωνωγια χαβαλε στον κωλο...κι εκεινος μου σκαει ενα πεταχτο φιλι στο στομα...Εγω με το που το εκανε θυμωσα μαζι του και τονβ αρχισα στα χαστουκια...Του λεω 'θα σε γαμησω μωρη λουγκρα' και του κατεβασα το παντελονι και τον εστησα...Εκεινος παραδοξως με παρακαλαγε να του τον χωσω...Ε και το εκανα...7-8 γαμιες χρειαστηκαν και ειχα χυσει!!Ουτε 2 λεπτα δεν τον γαμαγα!!!Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!Μετα εκανα εμετο συνεχεια και 20 φορες μπανιο...και ορκιστηκα οτι ΠΟΤΕ δε θα ξαναγαμησω ανδρα!
εμενα δεν θα μου σηκωνοταν!!!!θα επρεπε να κλεισω τα ματια και να σκεφτομαι γκομενες για να τον γαμισω ισως αν δεν ειχα γαμισει και δεν τον ειχα παιξει 2-3 μερες να εχυνα!!!!αν και δυσκολο!!!!

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
εμενα δεν θα μου σηκωνοταν!!!!θα επρεπε να κλεισω τα ματια και να σκεφτομαι γκομενες για να τον γαμισω ισως αν δεν ειχα γαμισει και δεν τον ειχα παιξει 2-3 μερες να εχυνα!!!!αν και δυσκολο!!!!
Πριν ειχαμε βγει τετραδα εγω αυτος και οι κοπελιες μας!Και μεταξυ σοβαρου κι αστειου συζηταγαμε για παρτουζα!Και η γκομενα του φιλου μου που ηταν ενα πολυ καβλωτικο μωρο μου τριβοταν και γελαγε!!Οταν ο φιλος μου με φιλησε στο στομα ειχε κραγιον απο τη γκομενα του!Και μυριζε το αρωμα της!Ε,ειχα πιει κιολας...Ειχα φτιαχτει και με την γκομενα του...Με το φιλι αναψα και τον γαμησα φανατζομενος οτι γαμαω τη γκομενα του!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν ειχαμε βγει τετραδα εγω αυτος και οι κοπελιες μας!Και μεταξυ σοβαρου κι αστειου συζηταγαμε για παρτουζα!Και η γκομενα του φιλου μου που ηταν ενα πολυ καβλωτικο μωρο μου τριβοταν και γελαγε!!Οταν ο φιλος μου με φιλησε στο στομα ειχε κραγιον απο τη γκομενα του!Και μυριζε το αρωμα της!Ε,ειχα πιει κιολας...Ειχα φτιαχτει και με την γκομενα του...Με το φιλι αναψα και τον γαμησα φανατζομενος οτι γαμαω τη γκομενα του!
καπως ετσι ειχα γαμισει μια γυναικα 35 ετων και απο τοτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!μετα οπως και συ πλενομουνα 20 φορες!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος ειγχηρισμενα τραβεστι στη φυλης γαμαω που και που αν ειναι σα γυναικες δεν εχω προβλημα.αλλα αντρα δεν μπορω εδω δεν μου σηκονεται αν η γυναικα δεν εχει βυζια ποσο μαλλον με αντρα!!!!!

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
παντος ειγχηρισμενα τραβεστι στη φυλης γαμαω που και που αν ειναι σα γυναικες δεν εχω προβλημα.αλλα αντρα δεν μπορω εδω δεν μου σηκονεται αν η γυναικα δεν εχει βυζια ποσο μαλλον με αντρα!!!!!
Η γιδα ειχε βυζια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
καπως ετσι ειχα γαμισει μια γυναικα 35 ετων και απο τοτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!μετα οπως και συ πλενομουνα 20 φορες!!!!!

Καλά ρε Δημητράκη η 35αρα γυναίκα δεν συγκρινεται με μία λουγκρα εκτός αν ηταν ΚΑΙ σαβουρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά ρε Δημητράκη η 35αρα γυναίκα δεν συγκρινεται με μία λουγκρα εκτός αν ηταν ΚΑΙ σαβουρα.
στη Ρωσσια καταρχην οι γυναικες γερνανε γρηγορα.εγω δεν μπορω να γαμισω γρια!!!!πανω απο 26-27 δεν τη γαμαω με τιποτα!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Εχεις δικιο φιλε...εγω ειμαι της αποψης μακρια απο μενα κι ας ειναι και στη μανα μου...(τροπος του λεγειν φυσικα)...απλα δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας...μου αρκει να μην με ενοχλει..μια φορα με εχει ενοχλησει ενας γνωστος μαλιστα ομοφυλοφυλος...(ειναι σοουμαν)..σε μια δεξιωση, οταν στο μπουφε επεσε καταλαθως πανω μου και αντι να ζητησει και συγγνωμη μου ειπε: "Παρ' τον κωλο σου μωρη!"...εε αυτος με ενοχλησε και του ειπα την πρωτη τελευταια και εγινα και ρεζιλι σε ολο τον κοσμο ..αλλα ο καθε πουστης αν δεν με ενοχλησει, απλα δεν με αφορα το τι κανει στην προσωπικη του ζωη...
Οντως ρε γαμωτο..πριν λιγες μερες εμαθα οτι ενας συμμαθητης μου απο το λυκειο τον παιρνει...και στεναχωρηθηκα γιατι καναμε και παρεα και δεν φαινοταν για αδερφη...

Καλά πώς σε κατάλαβε και σου είπε αυτό το "Παρ' τον κωλο σου μωρη!";

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0

Δεν μας είπες ΑΥΤΟΣ με πόσες γαμιές σού χυσε κατά την αλλαξοκωλιά;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
α ρε dancing woth lougres σε χασαμε και σενα. Ενας ενας το πνιγει το κουνελι. Ρε μπας και ειμαστε ολοι πουστηδεσ κατα βαθος??

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω παντως αν μαθω οτι ειμαι πισογλεντζα θα τιναξω το κεφαλι μου στον αερα. Δεν αξιζει να ζεις ετσι

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
εγω παντως αν μαθω οτι ειμαι πισογλεντζα θα τιναξω το κεφαλι μου στον αερα. Δεν αξιζει να ζεις ετσι
Τίναξε καλίτερα με νάζι το κεφάλι σου, ξάπλωσε, στήσου και απόλαυσέ το.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γιατι εχεις στηθει και το εχεις απολαυσει

εεεε?