....βρε παιδια ΑΜΑΝ πια με τα στερεοτυπα σας!!!
ενα σας λεω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας....ΜΟΝΟ ΤΟ 30% ΤΩΝ GAY ΑΝΤΡΩΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ....τους κρυφους αρρενωπους ευηποληπτους και μη , σοβαρους και "γκομενιαρηδες" ή και παντρεμενους δεν προκειται ποτε να τους αντιληφθειτε εκτος και αν σας το αποκαλυψουν οι ιδιοι (πραγμα αμφιβολο γιατι αυτοι ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως...ολο για μουνιτσες μιλανε και αποφευγουν περιτεχνα συζητησεις περι ομοφυλοφιλιας ή απλα το παιζουν ασχετοι!!!... )....
....τωρα αν το προβλημα σας ειναι οι γραφικοι τοτε τα βελη στρεφονται στο 20-30%, το υπολοιπο 70% λυγουρευεται αγορια (ενω μπορει και να πηδαει μουνι) και σεις ποτε δε θα το μαθετε!!!!!
...και δεν ειστε και εξυπνοι (εκτος βεβαια απο τον dimitraki29!!!)...βρε κοροιδα, οι straight θα επρεπε πανιγυρικα να τασσονται υπερ των gay!!! περισσοτερο μουνι για σας βρε...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! τι μου λετε τωρα ανηθικο και αηδιαστικο και παπαρολογιες!!! ΔΕΙΤΕ ΒΡΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!! διπλα διπλα στους gay στα gay parades επρεπε να βγαινετε!!!! καθε καινουργιος gay που ξυπνατε και το διαλαλει ακομπλεξαριστα ακομη ενας λιγοτερος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για σας!!!!!!
...οπως και γω....ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τις λεσβιες!!!! μακαρι ολες οι γυναικες να ηταν λεσβιες και να χρησιμευαν στους αντρες μονο ευκαιριακα για να κανουν παιδια !!! να μην θελουν τους αντρες για σεξ!!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! σκεφτειτε ποσο θα ανεβαιναν οι ταριφες μας αμα ειχαμε να κανουμε οχι με ενα 30-40% του αντρικου πλυθησμου αλλα με το 70%!!(το υπολοιπο 30% θα ηταν φανατικα gay και οχι μπαλαμια!!)
...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟΛΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ.....ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!
....ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!
....αντε καλημερα σε ολον τον κοσμο εκει εξω!!!!
xxxx
n
ΥΓ οι gay ειναι gay ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ gay....και επιστημονικα μιλωντας πια, απο τη δεκαετια του 70 η ομοφυλοφιλια επαψε να θεωρειται νοσος απο ΟΛΗ την επιστημονικη κοινοτητα....αμαν πια!!! ...αφηστε, τωρα που τελειωσα τις κολασιμες ομοερωτικες μου πραξεις με τα μπαλαμια, παω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο 3 φορες, να παρω τη σειρα των μπλε κοκκινων και πορτοκαλι χαπιων 500mg! και μετα θα βγω στους δρομους τσιτσιδη ουρλιαζοντας να τρομαξω καμμια γριουλα..και μετα αφου με πιασουν οι επιληπτικες μου τασεις με αφρους στο στομα θα παω για προσκυνημα να συγχωρηθουν οι αμαρτιες μου και να παρακαλεσω τον παπα να με σταυρωσει να μου κανει και κανενα ηλεκτροσοκ καραμπινατο να με ταξει στον Αγ. Ραφαηλ μπας και γινω και γω καλα...να γινω επιτελους straight...και μετα να δειτε τι θα τις κανω εγω τις γκομενες με τα αβυσσαλεα ντεκολτε...ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΟΥ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!