Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενας μονο τροπος υπαρχει για να βεβαιωθει καποιος 1000% οτι δεν ειναι πουστης....να γαμησει αντρα μια φορα η και να τον γαμησουν και να το σιχαθει...Θυμαμαι οταν ημουνα πρωτοετης ειχα μεθυσει με ενα παληκαρι με αποτελεσμα να τον γαμησω στη γκαρσονιερα του...Ε,απο τοτε το σιχαθηκα...και ορκιστηκα να μη ξαναγινει μαλακια...Τοτε ημασταν κι οι δυο λιωμα...
εγω δεν ξερω τι να πω.αλλα οι αντρες δεν με καυλωνουν.βεβαια αν μου πουνε θα ερθεις να ζησεις μονιμα Ελλαδα η θα γαμισεις το Βαλλιανατο.για να μην παω Ελλαδα θα τον ξεσκιζα!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εγω παντος πρεπει να ειμαι κατα βαθος!!!!παντος το αντιθετο.με τους Εβραιους δεν εχω ασχολιθει ποτε.οι γυφτοι δεν μου εχουνε κανει κακο.το αντιθετο μαλιστα.μια φορα μια γυφτησα πηγε να μου πει τη μοιρα μου και της ειπα βλεπω το μελλον σου και θα εχεις κακοτυχεια.και της εσκασα μια μπουνια στη μαπα!!!!!παντος πρωτος πολυ σπανια να επιτεθω!!!!!οι πουσηδες μου προκαλουνε γελειο!!!!!καλητερα οσο πιο πολλοι τοσο πιο πολλες γυναικες ελευθερες για μας!!!!!!

Ρε φιλε σοβαρα μιλας? Εσκασες μπουνια στη γυφτισα?
Ρε πας καλα? Τραμπουκος εισαι? Τι σου εκανε η κακομοιρα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φιλε σοβαρα μιλας? Εσκασες μπουνια στη γυφτισα?
Ρε πας καλα? Τραμπουκος εισαι? Τι σου εκανε η κακομοιρα?
καλα της εκανα.πανε να σου πουνε τη μοιρα και σε κλεβουνε!!!!εγω δεν τους πειραζω αν ομως με πλησιασουνε ειναι το μεγαλητερο λαθος της ζωης τους!!!!!το ιδιο και οι Καυκασιοι με τους Ρωσσους που ειναι μαλακες ειναι μαγγες!!!!!με καναν αλλον ομως χεζονται!!!!και οι γυφτοι το ιδιο ειναι πολυ θρασυδηλοι!!!εγω εχω και αγριο υφος και γυαλιζει το ματι μου και με τρεμουνε!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος κοιταω οτι κανω να το κανω οπου δεν εχει κοσμο!!!και γρηγορα....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
καλα της εκανα.πανε να σου πουνε τη μοιρα και σε κλεβουνε!!!!εγω δεν τους πειραζω αν ομως με πλησιασουνε ειναι το μεγαλητερο λαθος της ζωης τους!!!!!το ιδιο και οι Καυκασιοι με τους Ρωσσους που ειναι μαλακες ειναι μαγγες!!!!!με καναν αλλον ομως χεζονται!!!!και οι γυφτοι το ιδιο ειναι πολυ θρασυδηλοι!!!εγω εχω και αγριο υφος και γυαλιζει το ματι μου και με τρεμουνε!!!!

Πηγε να σε κλεψει. Την ειδες?
Γιατι αν δεν την ειδες εχεις αδικο.
Εισαι λιγο ρατσιστης ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλια ημουνα πιο ρατσιστης και απο το Χιτλερ!!!!2 φορες την 25η μαρτιου ειχα κοπανισει Τουρκοφωνους.τη μια ο ενας ηταν στην εντατικη κοντεψε να παιθανει!και στο τμημα προπαγανδας των Σερβων δουλευα καποιο διαστημα!!!!!παντος τους πουστηδες δεν τους μισω!!!!αντιθετα ας γινονται πουστηδες!!!!μειον 2 αντρες στο καμακι!!!!μας μενουν περισσοτερες γυναικες!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
παλια ημουνα πιο ρατσιστης και απο το Χιτλερ!!!!2 φορες την 25η μαρτιου ειχα κοπανισει Τουρκοφωνους.τη μια ο ενας ηταν στην εντατικη κοντεψε να παιθανει!και στο τμημα προπαγανδας των Σερβων δουλευα καποιο διαστημα!!!!!παντος τους πουστηδες δεν τους μισω!!!!αντιθετα ας γινονται πουστηδες!!!!μειον 2 αντρες στο καμακι!!!!μας μενουν περισσοτερες γυναικες!!!!

Πως θα σου φαινοταν αν ησουν στη Γερμανια και σε σαπιζανε στο ξυλο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο για τους Εβραιους μιλαω τα Εβρα'ι'κα αρκετα καλα και η μια γυναικα μου ειναι κατα το 1/4 Εβραια!!!!δεν τους μισω.αραπη δεν εχω πειραξη ποτέ.μπορω να σου πω οτι εχω βοηθισει και πολλους.αλλα τους λυπαμαι που ειναι μαυροι!!!!και οι πουστηδες για λυπισει ειναι!!!!!καποτε ντρεποσαντε και το κρυβανε!!!!τωρα το καυχιωνται κιολας!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως θα σου φαινοταν αν ησουν στη Γερμανια και σε σαπιζανε στο ξυλο?
τους Γερμανους τους συχαινομαι!!!καυχιεμαι που ο παππους μου με τους αλλους ανταρτες στον ΕΛΑς.εχανε ενα Γερμανακι για της αναγκες τους!!!!στην αρχη ενα αγορακι μετα λεει το σφαξανε γιατι απαγαγανε ενα Γερμανακι κοριτσακι!!!!οι Γερμανοι ειναι οτι πιο χειροτερο υπαρχει μετα τους Αγγλους!!!!Γερμανια δεν παω ποτε ευτυχως που ακριβινε η Ρωσσια και δεν ερχονται πια!!!!αμα τους δεις θα τους συχαθεις!!!!!ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕς.ειδηκα κοινωνικοι Ρατσιστες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
οσο για τους Εβραιους μιλαω τα Εβρα'ι'κα αρκετα καλα και η μια γυναικα μου ειναι κατα το 1/4 Εβραια!!!!δεν τους μισω.αραπη δεν εχω πειραξη ποτέ.μπορω να σου πω οτι εχω βοηθισει και πολλους.αλλα τους λυπαμαι που ειναι μαυροι!!!!και οι πουστηδες για λυπισει ειναι!!!!!καποτε ντρεποσαντε και το κρυβανε!!!!τωρα το καυχιωνται κιολας!!!!

Απλα μη νομιζεις οτι εισαι ανωτερος απο καποιον μονο και μονο επειδη αυτος ειναι μαυρος και εσυ ασπρος.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
τους Γερμανους τους συχαινομαι!!!καυχιεμαι που ο παππους μου με τους αλλους ανταρτες στον ΕΛΑς.εχανε ενα Γερμανακι για της αναγκες τους!!!!στην αρχη ενα αγορακι μετα λεει το σφαξανε γιατι απαγαγανε ενα Γερμανακι κοριτσακι!!!!οι Γερμανοι ειναι οτι πιο χειροτερο υπαρχει μετα τους Αγγλους!!!!Γερμανια δεν παω ποτε ευτυχως που ακριβινε η Ρωσσια και δεν ερχονται πια!!!!αμα τους δεις θα τους συχαθεις!!!!!ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕς.ειδηκα κοινωνικοι Ρατσιστες.

Φιλε με αυτα που λες, συγγνωμη κιολας δε μπορει να κανει καποιος συζητηση επιπεδου μαζι σου.
Συγγνωμη κιολας αν σε προσεβαλα αλλα εισαι υπερβολικα ακραιος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλα μη νομιζεις οτι εισαι ανωτερος απο καποιον μονο και μονο επειδη αυτος ειναι μαυρος και εσυ ασπρος.
εγω δεν ειπα ποτε αυτο!!μαυρο ποτε δεν πειραξα και ουτε προκειται.ειναι υσηχοι και αν ακομα τσακονωνται τσακονωνται μεταξυ τους!!!!ολοι ειμαστε ρατσιστες γιατι μισουμε τους πουστηδες που ειναι αρρωστοι ανθρωποι ψυχικα κατα 90% που θελουνε φροντηδα και περιθαλψη.ενω εμεις τους κραζουμε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε με αυτα που λες, συγγνωμη κιολας δε μπορει να κανει καποιος συζητηση επιπεδου μαζι σου.
Συγγνωμη κιολας αν σε προσεβαλα αλλα εισαι υπερβολικα ακραιος.
οχι δεν με προσεβαλες.ισως ναι ειμαι ακρεος εχεις δικιο.αλλα εσυ πες μου δεχεσαι ολους τους ανθρωπους δεν υπαρχει καμια ομαδα ανθρωπων που αντιπαθεις.Π.Χ.πουστηδες,Εβραιοι,Πακιστανοι,Σκοπιανοι,Αλβανοι???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
οχι δεν με προσεβαλες.ισως ναι ειμαι ακρεος εχεις δικιο.αλλα εσυ πες μου δεχεσαι ολους τους ανθρωπους δεν υπαρχει καμια ομαδα ανθρωπων που αντιπαθεις.Π.Χ.πουστηδες,Εβραιοι,Πακιστανοι,Σκοπιανοι???

Αλλο να αντιπαθω και αλλο να θελω να τους δειρω, να τους σκοτωσω η να τους εξαφανισω.
Με ενοχλουν ορισμενες συμπεριφορες και νοοτροπιες λαων που δεν οφειλονται στα γονιδια
και στη ρατσα αλλα στο τροπο με τον οποιο μεγαλωνουν και το πως ειναι μαθημενοι.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ειμαι τυχερος!!!!επυτελους μου χαμογελασε η τυχη μου εχω 2 γκομενες ημια με βυζια 3 νουμερο και η αλλη 5!!!τι κανεις φιλε Βυζολαγνε?

Τι κάνω;;; Σε ζηλεύω ρε!!!!!! Αυτά είναι φίλε τα καλά της ζωής!!! :boobies: :boobies: :boobies:
Αλλά Μήτσο αυτή με τα 5άρια μήπως να την έδινες από δω; Ρε φίλε για σένα το λέω... μη σου ρίξει κάνα βυζοσκάμπιλο και σου σπάσει κάνα δόντι ή κάνα σαγόνι ξέρω γω!!! Μη νομίζεις ότι υπάρχει καμιά ιδιοτέλεια εκ μέρους μου... :dancing: :dancing: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αλλο να αντιπαθω και αλλο να θελω να τους δειρω, να τους σκοτωσω η να τους εξαφανισω.
Με ενοχλουν ορισμενες συμπεριφορες και νοοτροπιες λαων που δεν οφειλονται στα γονιδια
και στη ρατσα αλλα στο τροπο με τον οποιο μεγαλωνουν και το πως ειναι μαθημενοι.
συμφωνω.εγω αντιπαθω παρα πολυ τους Καυκασιους.αν και εχω πολλους φιλους.μονος μου πολυ σπανια να τους πειραξω.μονο 2 φορες σε 16 χρονια!!!το οτι τους αντιπαθεις σημαινει οτι δεν τους θελεις.καλο ειναι τους αδυνατους να τους βοηθας.οι Καυκασιοι που χτυπησα ητανε ιδιοκτητες καταστηματων πλουσιοι και οχι εργατακοι!!!εγω μισω τους Γερμανους και τους Αμερικανους κα οχι τους Πακιστανους που ερχονται και δουλευουνε και τα πιο πολλα λεφτα τα στελνουνε στης οικογενειες τους.αυτο το κακο εχουμε οι Ελληνες μισουμε τους Πακιστανους,τους πεινασμενους Σκοπιανους με πανω απο 50% ανεργια και γλυφουμε τους Αμερικανους!!!!                                                                          

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι κάνω;;; Σε ζηλεύω ρε!!!!!! Αυτά είναι ρε φίλε τα καλά της ζωής!!! :boobies: :boobies: :boobies:
Αλλά Μήτσο αυτή με τα 5άρια μήπως να την έδινες από δω; Ρε φίλε για σένα το λέω... μη σου ρίξει κάνα βυζοσκάμπιλο και σου σπάσει κάνα δόντι ή κάνα σαγόνι ξέρω γω!!! Μη νομίζεις ότι υπάρχει καμιά ιδιοτέλεια εκ μέρους μου... :dancing: :dancing: :dancing:
το γουσταρω και γω!!!!οταν την συναντισω θα τη βαλω να μου σκασει βυζοσκαμπιλα!!!εχουμε κοινα ενδιαφεροντα

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
....βρε παιδια ΑΜΑΝ πια με τα στερεοτυπα σας!!!
ενα σας λεω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας....ΜΟΝΟ ΤΟ 30% ΤΩΝ GAY ΑΝΤΡΩΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ....τους κρυφους αρρενωπους ευηποληπτους και μη , σοβαρους και "γκομενιαρηδες" ή και παντρεμενους δεν προκειται ποτε να τους αντιληφθειτε εκτος και αν σας το αποκαλυψουν οι ιδιοι (πραγμα αμφιβολο γιατι αυτοι ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως...ολο για μουνιτσες μιλανε και αποφευγουν περιτεχνα συζητησεις περι ομοφυλοφιλιας ή απλα το παιζουν ασχετοι!!!... )....

....τωρα αν το προβλημα σας ειναι οι γραφικοι τοτε τα βελη στρεφονται στο 20-30%, το υπολοιπο 70% λυγουρευεται αγορια (ενω μπορει και να πηδαει μουνι) και σεις ποτε δε θα το μαθετε!!!!!

...και δεν ειστε και εξυπνοι (εκτος βεβαια απο τον dimitraki29!!!)...βρε κοροιδα, οι straight θα επρεπε πανιγυρικα να τασσονται υπερ των gay!!! περισσοτερο μουνι για σας βρε...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! τι μου λετε τωρα ανηθικο και αηδιαστικο και παπαρολογιες!!! ΔΕΙΤΕ ΒΡΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!! διπλα διπλα στους gay στα gay parades επρεπε να βγαινετε!!!! καθε καινουργιος gay που ξυπνατε και το διαλαλει ακομπλεξαριστα ακομη ενας λιγοτερος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για σας!!!!!!

...οπως και γω....ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τις λεσβιες!!!! μακαρι ολες οι γυναικες να ηταν λεσβιες και να χρησιμευαν στους αντρες μονο ευκαιριακα για να κανουν παιδια !!! να μην θελουν τους αντρες για σεξ!!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! σκεφτειτε ποσο θα ανεβαιναν οι ταριφες μας αμα ειχαμε να κανουμε οχι με ενα 30-40% του αντρικου πλυθησμου αλλα με το 70%!!(το υπολοιπο 30% θα ηταν φανατικα gay και οχι μπαλαμια!!)

...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟΛΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ.....ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!

....ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ!!!!!!!!!!  χαχαχαχα!!!!!

....αντε καλημερα σε ολον τον κοσμο εκει εξω!!!!

xxxx
n

ΥΓ οι gay ειναι gay ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ gay....και επιστημονικα μιλωντας πια, απο τη δεκαετια του 70 η ομοφυλοφιλια επαψε να θεωρειται νοσος απο ΟΛΗ την επιστημονικη κοινοτητα....αμαν πια!!! ...αφηστε, τωρα που τελειωσα τις κολασιμες ομοερωτικες μου πραξεις με τα μπαλαμια, παω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο 3 φορες, να παρω τη σειρα των μπλε κοκκινων και πορτοκαλι χαπιων 500mg! και μετα θα βγω στους δρομους τσιτσιδη ουρλιαζοντας να τρομαξω καμμια γριουλα..και μετα αφου με πιασουν οι επιληπτικες μου τασεις με αφρους στο στομα θα παω για προσκυνημα να συγχωρηθουν οι αμαρτιες μου και να παρακαλεσω τον παπα να με σταυρωσει να μου κανει και κανενα ηλεκτροσοκ καραμπινατο να με ταξει στον Αγ. Ραφαηλ μπας και γινω και γω καλα...να γινω επιτελους straight...και μετα να δειτε τι θα τις κανω εγω τις γκομενες με τα αβυσσαλεα ντεκολτε...ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΟΥ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom