Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Για γιαουρτια ειναι..αν νομιζει οτι επειδη ειναι μια διασημη πουστρα "θα του παρουμε και πιπα" να παει στο δι...λο ο μαλακας!!!

και τι παει να πει διασημος για κατι μαλακιστηρια σχολιαροπαιδα μπορει!
στα αρχιδια σου επρεπε να τον γραψεις και να του τα χωνες!

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και τι παει να πει διασημος για κατι μαλακιστηρια σχολιαροπαιδα μπορει!
στα αρχιδια σου επρεπε να τον γραψεις και να του τα χωνες!
Ναι ρε εφαγε βρισιδι σου λεω του ειπα την πρωτη τελευταια...του λεω: "Ποιος εισαι εσυ ρε μαλακα με ξερεις που μου μιλας?Τραβα και πηδ*ξου μουνο**νο..." γι αυτο λεω οτι εγινα και ρεζιλι σε ολον τον κοσμο εκει...γιατι δεν κρατηθηκα και εριξα "καντηλια"...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ναι ρε εφαγε βρισιδι σου λεω του ειπα την πρωτη τελευταια...του λεω: "Ποιος εισαι εσυ ρε μαλακα με ξερεις που μου μιλας?Τραβα και πηδ*ξου μουνο**νο..." γι αυτο λεω οτι εγινα και ρεζιλι σε ολον τον κοσμο εκει...γιατι δεν κρατηθηκα και εριξα "καντηλια"...

πως αντεδρασε η κυρια? :2funny: :2funny:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τιποτα με εγραψε στο μουνι της και πηγε και συζηταγε με αλλες ομοιδεατισες απ οτι καταλαβα :2funny: :2funny: :2funny:...τοτε φορουσε ενα γαλαζιο πουκαμισο ανοιχτο να φαινεται το "αβυσαλεο ντεκολτε" :headbang: :headbang: :headbang: με πουλιες κροσια και κατι σαν φρουφρου ηταν...μιλαμε πολυ καραγκιοζης ο τυπος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:...μακρια απο τετοιους και καλα σταρς (αρχιδια δηλαδη αλλα τελος παντων) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντρέα το πώς σου συμπεριφέρθηκε π.χ. ένας συγκεκριμένος γκέι είναι άσχετο με το να θεωρείς τους γκέι, τους μαύρους, τους κομμουνιστές, τους άθεους κλπ κλπ εκ των προτέρον υπόλογους για τις επιλογές που αφορούν τον εαυτό τους. Και μένα μου την έχουν πέσει γκέι και μάλιστα με ευτελή τρόπο, αλλά αυτό δεν με κατοχυρώνει να αντιμετωπίζω κάθε γκέι ως υπάνθρωπο. Αυτό στρέφεται εναντίον σου και βλάπτει εσένα πολύ περισσσότερο από αυτούς που κατηγορείς.

Κάθε μορφή φασισμού επιδίδεται στην αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων και στο κυνήγι μαγισσών, για να χειραγωγήσει τις ανασφάλειες των μαζών που θέλει να καθυποτάξει και να κατευθύνει εκεί που θέλει. Όποιος λοιπόν τη βρίσκει με το να μισεί προκαταβολικά ανθρώπους που απλά δεν του μοιάζουν προσπαθεί να ικανοποιήσει τα κενά της αυτοεκτίμησής του εξαπατώντας τον εαυτό του.

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αντρέα το πώς σου συμπεριφέρθηκε π.χ. ένας συγκεκριμένος γκέι είναι άσχετο με το να θεωρείς τους γκέι, ους μαύρους, τους κομμουνιστές, τους άθεους κλπ κλπ εκ των προτέρον υπόλογους για τις επιλογές που αφορούν τον εαυτό τους. Και μένα μου την έχουν πέσει γκέι και μάλιστα με ευτελή τρόπο, αλλά αυτό δεν με κατοχυρώνει να αντιμετωπίζω κάθε γκέι ως τυπάνθρωπο. Αυτό στρέφεται εναντίον σου και βλάπτει εσένα πολύ περισσσότερο από αυτούς που κατηγορείς.

Κάθε μορφή φασισμού επιδίδεται στην αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων και στο κυνήγι μαγισσών, για να χειραγωγήσει τις ανασφάλειες των μαζών που θέλει να καθυποτάξει και να κατευθύνει εκεί που θέλει. Όποιος λοιπόν τη βρίσκει με το να μισεί προκαταβολικά ανθρώπους που απλά δεν του μοιάζουν προσπαθεί να ικανοποιήσει τα κενά της αυτοεκτίμησής του εξαπατώντας τον εαυτό του.
Θα σε παρακαλουσα πριν με αποκαλεσεις φασιστα να διαβαζεις αργα και καθαρα τα ποστς μου, διαφορετικα θα σε κανω report στους admins γιατι με ενοχλει αυτο που λες!!!!!!!!!!!Δεν ειπα [size=14pt]ΠΟΤΕ[/size] οτι μισω τους γκέι, τους μαύρους, τους κομμουνιστές, τους άθεους!!!
μακρια απο τετοιους και καλα σταρς (αρχιδια δηλαδη αλλα τελος παντων)
Εγω μιλησα για σταρς, αν τωρα εσυ εχεις καποιο προβλημα και τα λαμβανεις ολα με διαφορετικη εννοια τοτε δεν σου φταιει κανενας!!!
απλα δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας...μου αρκει να μην με ενοχλει..αλλα ο καθε πουστης αν δεν με ενοχλησει, απλα δεν με αφορα το τι κανει στην προσωπικη του ζωη...
Απ οτι βλεπεις εγω δεν κατηγορησα κανεναν, το προβλημα το εχεις εσυ γιατι θεωρεις οτι εχω προβλημα με τους γκει. Η μηπως εισαι εσυ γκει και θιχτικες με αυτα που ειπα?? Εγω ειπα οτι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας αρκει να μην με ενοχλει και ανεφερα το μοναδικο παραδειγμα ως αντιπαραδειγμα οτι αυτος με ενοχλησε και ενοχληθηκα κι εγω ενω οι υπολοιποι δεν με ενοχλουν!!σε παρακαλω συνελθε και πριν γραψεις απαντηση σε μενα και γενικα σε καποιον σκεψου καλα τι πας να γραψεις και τι κατηγορεις!!Γιατι κι εγω θα μπορουσα να σου πω οτι εισαι ρατσιστης και προσπαθεις να ενισχυσεις την αυτοεκτιμηση σου κραζοντας εμενα επειδη ειμαι στρειτ!!αλλα δεν το γραφω γιατι εχω μυαλο και ξερω τι πρεπει και τι δεν πρεπει να γραψω!!!

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντρέα ήρεμα! Το κακάο σου! :boobies: Μάλλον και εσύ δεν με διάβασες σωστά! :idiot: Αυτά που έγραψα φυσικά δεν αναφέρονται προσωπικά σε σένα. Ήταν υποθετικό παράδειγμα! Πού ξέρω εγώ άλλωστε ποιον μισείς?

(Και να ήξερα, χέστηκα...).

Τεσπα, έχεις βέβαια ένα δίκιο, γιατί έτσι όπως τα έγραψα εύκολα τα παρερμήνευει κάποιος. Σε αυτό το θέμα η μλκ είναι δική μου. :uglystupid:

Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε το θέμα και να μην με αναφέρεις στους admins, αλλού έχω δει κάποιους να απειλούν με μηνύσεις και αρχίζω να ανησυχώ για το αν θα έρθει η σειρά μου...  :bottom:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν απειλω με μηνυσεις αλλα δεν γινεται ρε φιλε να γραφεις σε τετοιο υφος!!

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ήθελα να σε θίξω είπαμε. Βαριέμαι και τους τσακωμούς στο νέτι. :sunglasses:

Κερνάω την επόμενη φορά Ρωσιδούλα για χαλάρωση και αποζημίωση :boobies:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ενας μονο τροπος υπαρχει για να βεβαιωθει καποιος 1000% οτι δεν ειναι πουστης....να γαμησει αντρα μια φορα η και να τον γαμησουν και να το σιχαθει...Θυμαμαι οταν ημουνα πρωτοετης ειχα μεθυσει με ενα παληκαρι με αποτελεσμα να τον γαμησω στη γκαρσονιερα του...Ε,απο τοτε το σιχαθηκα...και ορκιστηκα να μη ξαναγινει μαλακια...Τοτε ημασταν κι οι δυο λιωμα...

Και πως γίνεται αυτό ρε παληκάρι? Ησασταν λιώμα και εκεί που πήγατε σε ενα σπίτι σκύβει ο φίλος σου να λύσει τα κορδονια του και του τον φόρεσες? Ή πέσατε ταβλα για υπνο και σου σηκωθηκε (1ο προβλημα) και του τον φορεσες τότε. Βρακιά δεν φοράγατε? Γιατί λογικά δεν προηγείται κάτι. Χάδι, φιλί, πίπα (αστο καλό αηδηασα μονος μου πρωι πρωι).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Οποιος κολο δεν γαμη στραβος παη στον αδη..........
Γαματε κολο και θα δειτε καυλες..ας σας βαλουνε
και λιγο κολοδαχτυλο..... τι πειραζη θα καυλοσεται περισοτερο.. :2funny:
:headbang: :headbang: :rockon:

Επισκέπτης
Αντρέα το πώς σου συμπεριφέρθηκε π.χ. ένας συγκεκριμένος γκέι είναι άσχετο με το να θεωρείς τους γκέι, τους μαύρους, τους κομμουνιστές, τους άθεους κλπ κλπ εκ των προτέρον υπόλογους για τις επιλογές που αφορούν τον εαυτό τους. Και μένα μου την έχουν πέσει γκέι και μάλιστα με ευτελή τρόπο, αλλά αυτό δεν με κατοχυρώνει να αντιμετωπίζω κάθε γκέι ως υπάνθρωπο. Αυτό στρέφεται εναντίον σου και βλάπτει εσένα πολύ περισσσότερο από αυτούς που κατηγορείς.

Εγω που δεν γουσταρω, τους Εβραιους και τους γυφτους, αλλα αδιαφορω για τους πουστηδες, ειμαι ρατσιστης ?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σοφάκι βάλε ψηφοφορία πόσοι θελουν κώλο να δεις ότι ψυχολογος θα ειναι το επαγγελμα του μελλοντος

για να σας λυθει η απορια... το ειχα κανει καποτε ψηφοφορια τι προτιμουν οι αντρες ο κωλος ειχε κερδισει πανυγηρικα αμα το βρω θα το ανεβασω παλι :grin: :grin:

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω που δεν γουσταρω, τους Εβραιους και τους γυφτους, αλλα αδιαφορω για τους πουστηδες, ειμαι ρατσιστης ?

Πολύ πιθανό να είσαι (no offence). Η εξήγηση είναι απλή: στρέφεσαι αδιακρίτως ενάντια ανθρώπων που:

-δεν γνωρίζεις και

-είναι εκ των προτέρον δυσάρεστοι, για μία ιδιότητά τους που δεν επέλεξαν (π.χ. ότι γεννήθηκαν εβραίοι ή γύφτοι) (το ίδιο θα ίσχυε αν τους αντιπαθείς για μία καθαρά προσωπική τους επιλογή, π.χ. εαν είναι γκέι, άθεοι, τεμπέληδες κ.ο.κ.).

Για να μην παρεξηγηθώ: δεν μου αρέσουν τα κυρήγματα. Ο καθένας έχει τα όριά του. Αλλά γμτ ένα πράγμα είναι υποχρέωσή μας, πρώτα-πρώτα απέναντι στον εαυτό μας: να μάθουμε καταρχήν να ανεχόμαστε τους υπολοίπους, εφόσον δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα και τα κεκτημένα μας. Και στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να καταφέρουμε να τους σεβόμαστε. Έτσι θα εξοικονομήσουμε πολύτιμα ψυχικά αποθέματα για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε, ενώ διόλου αναπάντεχα θα διαπιστώσουμε ότι κερδίζουμε έτσι και περισσότερο σεβασμό από τους γύρω μας...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντος πρεπει να ειμαι κατα βαθος!!!!παντος το αντιθετο.με τους Εβραιους δεν εχω ασχολιθει ποτε.οι γυφτοι δεν μου εχουνε κανει κακο.το αντιθετο μαλιστα.μια φορα μια γυφτησα πηγε να μου πει τη μοιρα μου και της ειπα βλεπω το μελλον σου και θα εχεις κακοτυχεια.και της εσκασα μια μπουνια στη μαπα!!!!!παντος πρωτος πολυ σπανια να επιτεθω!!!!!οι πουσηδες μου προκαλουνε γελειο!!!!!καλητερα οσο πιο πολλοι τοσο πιο πολλες γυναικες ελευθερες για μας!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom