Ταπεινά προσκυνώ
δηλαδη ολες αυτες που δινουν κολο στα μπουρδελα - στουντιο -μασατζιδικα πρεπει να μας αγαπανε και να μας σεβονται ετσι δεν ειναι ? ε τοτε ας μην ζητανε εξτρα χρεωση
Ταπεινά προσκυνώ
Μια γυναικα οταν μας προσφερει την τρυπουλα τις που χρησιμοποιει για ατομικη της αναγκη μας επιτρεπει να εισχωρησουμε στον εσωτερικο τις κοσμο. Μας δινει τα παντα. ΕΙμαστε εισβολεις στην πιο κρυφη προσωπικη της και καλα κρυμμενη ζωη. Για να σου δωσει κωλο μια γυναικα και να το θελει, θα πρεπει να νοιωθει πολυ καλα μαζι σου. Και για να νοιωσει καλα μαζι σου. Αυτο πρεπει να το σεβαστουμε και να τις εχουμε παντα στην καρδια μας.
ΠΟΤΕ δε πρεπει να φερθουμε ασχημα σε γυναικα που μας τον εδωσε. Και αν μας τον εδωσε με δυσκολια, ακομα περισσοτερο.
μετα τους 9+++++ θα επανελθει ξερεις κατι?Αυτες Αλ Καπονε εχουν τοσο μεγαλη καρδια που μας χωρανε ολους.
Υστερογραφο για τον Αλ
Ξεχνα τη Τζουλια για μερικους μηνες 9+++++
Επιτέλους αποκαλυφθηκε οτι το πρωκτικό σέξ μπορει να γινεται με συναισθημα.Καθως εμβαπτίζεται ο τρυπάνης,καθως πλεει μεσ τη όζουσα μάζα των χημικών απόβλητων και την όξινη αποφορά του εντέρου,καθως πληγώνει τα τοιχώματα και πληγώνεται απ τη στενότητα,καθως ολα αυτα κι αλλα πολλα,δακρυα ερχονται στα μάτια του γαμιά,που ετοιμάζεται να οργάσει στα ενδότερα και να δοκιμάσει κατα την αποχώρηση το ηχητικό πρελούδιο,που χύδην κάποιοι αποκαλούν κλανίδι.
Mε αυτα που λες ρε φιλε δε θα ξαναθελησω να φαω κουλουρι. Αηδιασα
Για γκόμενες μίλαγε ο gobr όχι για πουτάνες.Στην πουτάνα είναι δεδομένο ότι αν της δώσεις φράγκα πουλάει τις τρύπες της.δηλαδη ολες αυτες που δινουν κολο στα μπουρδελα - στουντιο -μασατζιδικα πρεπει να μας αγαπανε και να μας σεβονται ετσι δεν ειναι ? ε τοτε ας μην ζητανε εξτρα χρεωση
Ειναι τοση η γλυκα του κωλου, που ακομα και τα προγραμματα εχουν πισω πορτες και οι χακερς ειναι και αυτοι εραστες του κουλουριου.
Κι εγώ το ίδιο προβλημα έχω φίλε...Διαπίστωσα σήμερα ότι καυλώνω περισσότερο όταν φαντάζομε ότι γαμάω μία γυναίκα από τον κόλο παρά από το μουνί . είναι φυσιολογικό ;
Κι εγώ το ίδιο προβλημα έχω φίλε...