Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Διαπίστωσα σήμερα ότι καυλώνω περισσότερο όταν φαντάζομε ότι γαμάω μία γυναίκα από τον κόλο παρά από το μουνί . είναι φυσιολογικό ;  :headbang:

Ψάξε όμως την άλλη φορά στην φαντασίωση σου να δεις μήπως κάτω από το μουνί έχει τπτ υδραυλικα και ξαναπές μας. Διαφορετικά πας καλά.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Κανενας γιατρος (που να ξερει στα σιγουρα) υπαρχει να μου λυσει μια απορια?
Εχω ακουσει οτι οταν τρως κουλουρι, ακομα  και με προφυλακτικο ειναι πολυ πιθανο να κολησεις ασθενειες.
Ισχυει αυτο?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχω ακουσει οτι οταν τρως κουλουρι, ακομα  και με προφυλακτικο ειναι πολυ πιθανο να κολησεις ασθενειες.
Ισχυει αυτο?

ΟΧΙ!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αφού τελειώσεις και βγάλεις το προφυλακτικό, είναι να πλυθείς τοπικά με μπόλικο νερό + σαπούνι (αν έχεις και κάποιο αντισηπτικό, ακόμα καλύτερα)... γαμάω έτσι 25 χρόνια, δεν έπαθα ποτέ τίποτα!

(το ίδιο θα συνιστούσα και στα πουλέν του site... ΚΑΛΟ πλύσιμο με νερό + αντισηπτικό σαπούνι, με ουδέτερο pH για να μην διαταράσσεται η ισοροπία της χλωρίδας του κόλπου)...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ΟΧΙ!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αφού τελειώσεις και βγάλεις το προφυλακτικό, είναι να πλυθείς τοπικά με μπόλικο νερό + σαπούνι (αν έχεις και κάποιο αντισηπτικό, ακόμα καλύτερα)... γαμάω έτσι 25 χρόνια, δεν έπαθα ποτέ τίποτα!

Ναι αλλα γαμας και πουτανες ετσι?
Το ρισκαρεις?
Εγω εχω κανει τη μαλακια και εχω παρει καμια 20ρια φορες κουλουρτζουδες.
Μου κανει εντυπωση γιατι το ποσοστο AIDS στους πουστηδες που κανουν μονο απο πισω
ειναι τοσο μεγαλο. Λες να ειναι επειδη δε παιρνουν προφυλαξεις?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχεις ποτε φαει κουλουρι ( γκομενας οχι πουτανας) χωρις προφυλαξη?
Πρεπει να ειναι πολυ επικινδυνο ε?

Σημασία ΔΕΝ έχει τι κάνω εγώ, εσύ, ή ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή, αλλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ... και η απάντηση για όσο το δυνατόν ασφαλέστερο σεξ, είναι εκτός φυσικά από την τήρηση των κανόνων υγιεινής, η ΣΩΣΤΗ χρήση ποιοτικών προφυλακτικών ΠΑΝΤΑ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πρεπει να ειναι πολυ επικινδυνο ε?

ΝΑΙ!
Η μετάδοση οποιουδήποτε νοσήματος είναι πιο εύκολη με την πρωκτική συνουσία, λόγω του μεγάλου κινδύνου μικροτραυματισμού - συνέπεια ρήξης του βλεννογόνου ορθού.
Επιπλέον, στο έντερο υπάρχουν μικρόβια τα οποία ο άνδρας μπορεί να μεταφέρει στον κόλπο της γυναίκας αν, μετά την πρωκτική επαφή, ακολουθήσει κολπική...
Τα ίδια μικρόβια μπορεί να προκαλέσουν ανάλογη φλεγμονή και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Σημασία ΔΕΝ έχει τι κάνω εγώ, εσύ, ή ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή, αλλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ... και η απάντηση για όσο το δυνατόν ασφαλέστερο σεξ, είναι εκτός φυσικά από την τήρηση των κανόνων υγιεινής, η ΣΩΣΤΗ χρήση ποιοτικών προφυλακτικών ΠΑΝΤΑ!

Οκ. Σωστα το θετεις.
Επισης εχω ακουσει οτι τα αρωματικα προφυλακτικα σπανε πολυ πιο ευκολα οπως και οτι τα DUREX ειναι τελειως ΓΤΠ.
Ξερεις τιποτα επι αυτου του θεματος?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οκ. Σωστα το θετεις.
Επισης εχω ακουσει οτι τα αρωματικα προφυλακτικα σπανε πολυ πιο ευκολα οπως και οτι τα DUREX ειναι τελειως ΓΤΠ.
Ξερεις τιποτα επι αυτου του θεματος?

Υπάρχουν αναλυτικές συζητήσεις για τα προφυλακτικά...

Προσωπικά χρησιμοποιώ 25 χρόνια TROJAN και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Υπάρχουν αναλυτικές συζητήσεις για τα προφυλακτικά...

Προσωπικά χρησιμοποιώ 25 χρόνια TROJAN και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

Ρε θηριο, υπαρχουν τα TROJAN στην Ελλαδα τοσα χρονια?
Εξω μενεις?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε θηριο, υπαρχουν τα TROJAN στην Ελλαδα τοσα χρονια?
Εξω μενεις?

Δεν ξέρω πόσα χρόνια κυκλοφορούν τα TROJAN στην Ελλάδα, εγώ έμενα έξω (και ταξιδεύω πολύ συχνά)... πάντως στα συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Παρακαλώ... ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!

Κι ένα tip για όλους: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ! ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ με διάφορες μάρκες (ρωτήστε και σε Φαρμακεία) μέχρι να βρείτε αυτά που νιώθετε ποιό άνετα και σας "βολεύουν" περισσότερο.
Επίσης, ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ προφυλακτικό που σας δίνει γκόμενα, ξέρω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις που τα είχαν προηγουμένως τρυπήσει με βελόνα επίτηδες για να μείνουν έγγυες...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Παρακαλώ... ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!

Κι ένα tip για όλους: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ! ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ με διάφορες μάρκες (ρωτήστε και σε Φαρμακεία) μέχρι να βρείτε αυτά που νιώθετε ποιό άνετα και σας "βολεύουν" περισσότερο.
Επίσης, ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ προφυλακτικό που σας δίνει γκόμενα, ξέρω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις που τα είχαν προηγουμένως τρυπήσει με βελόνα επίτηδες για να μείνουν έγγυες...

Πωπω φιλε. Αυτο το εχω ξανακουσει. Για κουκουλωμα.
Επισης μην εμπιστευεστε ποτε γυναικες για χαπι.
Και για τους πιτσιρικους που δε το ξερουν.
Οταν το κανετε χωρις προφυλαξη και τελειωνετε εξω εχετε ΠΑΡΑ πολλες πιθανοτητες να γινετε μπαμπας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οταν το κανετε χωρις προφυλαξη και τελειωνετε εξω εχετε ΠΑΡΑ πολλες πιθανοτητες να γινετε μπαμπας.

Αν εννοείς τα προσπερματικά υγρά (που περιέχουν μεν ίχνη σπέρματος, ΟΜΩΣ ικανά σε ποσότητα για να γονιμοποιήσουν ένα ωάριο)... έχει γίνει σχετική συζήτηση εδώ...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παντως φιλε την επομενη φορα που θα τον παιξεις βαλε λιγο κωλοδακτυλο και πες μας πως ενοιωσες να σου πουμε τι συμβαινει.

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παντως φιλε την επομενη φορα που θα τον παιξεις βαλε λιγο κωλοδακτυλο και πες μας πως ενοιωσες να σου πουμε τι συμβαινει.

1 ) δήλωσα ότι με καυλώνει περισσότερο η ιδέα να τον βάζω σε ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κώλο παρά σε μουνί , όχι να μου τον βάζουν .
2 ) Παρατήρησα συγκεκριμένα ότι η στύση είναι 3 cm μεγαλύτερη όταν φαντασιώνομε πρωκτικό
3 ) το πρωκτικό είναι δημιούργημα των τσοντών ή υπήρχε πάντα ;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
1 ) δήλωσα ότι με καυλώνει περισσότερο η ιδέα να τον βάζω σε ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κώλο παρά σε μουνί , όχι να μου τον βάζουν .
2 ) Παρατήρησα συγκεκριμένα ότι η στύση είναι 3 cm μεγαλύτερη όταν φαντασιώνομε πρωκτικό
3 ) το πρωκτικό είναι δημιούργημα των τσοντών ή υπήρχε πάντα ;

Ρε φιλε εκανες και μετρηση?
Κανε μας και γραφικες παραστασεις για να σου πουμε πιο επιστημονικα τη γνωμη μας.
Μη ξεχασεις τις μοναδες στους αξονες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom