Νέα

Φοβάμαι μήπως έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ε τοτε εισαι στο σωστο δρομο. Καλως ηλθες στο κλαμπ των βασανισμενων πουτσων που ψαχνουν πισω τρυπουλες και δε βρισκουν ευκολα.
Για αυτο μονο εχεις να φοβασαι. Δε θα βρισεκις ευκολα προθυμες. Απορω δλδ που τις λενε και ξεκωλιαρες. Αφου δε τον δινουν το κωλο τους. Γιατι τις λενε ξεκωλιαρες και οχι ξεμουνιαρες?
Οποιος γαμει κωλο ειναι αισθηματιας και μην ακους τι λενε.
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Ρε κολητε τι μας κανης τωρα.......
θα αρχισω να ψαχνομαι και εγω .......εβγαλα μεζουρα
περιμενε μετραω  :headbang: :headbang: :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μια γυναικα οταν μας προσφερει την τρυπουλα τις που χρησιμοποιει για ατομικη της αναγκη μας επιτρεπει να εισχωρησουμε στον εσωτερικο τις κοσμο. Μας δινει τα παντα. ΕΙμαστε εισβολεις στην πιο κρυφη προσωπικη της και καλα κρυμμενη ζωη. Για να σου δωσει κωλο μια γυναικα και να το θελει, θα πρεπει να νοιωθει πολυ καλα μαζι σου. Και για να νοιωσει καλα μαζι σου. Αυτο πρεπει να το σεβαστουμε και να τις εχουμε παντα στην καρδια μας.
ΠΟΤΕ δε πρεπει να φερθουμε ασχημα σε γυναικα που μας τον εδωσε. Και αν μας τον εδωσε με δυσκολια, ακομα περισσοτερο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μια γυναικα οταν μας προσφερει την τρυπουλα τις που χρησιμοποιει για ατομικη της αναγκη μας επιτρεπει να εισχωρησουμε στον εσωτερικο τις κοσμο. Μας δινει τα παντα. ΕΙμαστε εισβολεις στην πιο κρυφη προσωπικη της και καλα κρυμμενη ζωη. Για να σου δωσει κωλο μια γυναικα και να το θελει, θα πρεπει να νοιωθει πολυ καλα μαζι σου. Και για να νοιωσει καλα μαζι σου. Αυτο πρεπει να το σεβαστουμε και να τις εχουμε παντα στην καρδια μας.
ΠΟΤΕ δε πρεπει να φερθουμε ασχημα σε γυναικα που μας τον εδωσε. Και αν μας τον εδωσε με δυσκολια, ακομα περισσοτερο.

ΕΤΣΙ είναι! Αλλά ας έχουμε μαζί μας και Κ-Υ (ή κάποιο άλλο λιπαντικό από το Φαρμακείο) για να κάνουμε τα πράγματα ποιό εύκολα την κρίσιμη στιγμή... ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Συναγωνιστη σαν ψιλοκαψουρακο να σε βλεπω
με το γυναικακι σου.......... :dancing: :dancing:

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
να ρωτήσω οι γυναίκες όταν της γαμάς τον κώλο πέρνουν όντως αυτό την καυλιάρικη  γκριμάτσα που έχουν στις τσόντες ενώ φωνάζουν ΑΧ ΑΧ ΑΧ ;

Και από ποιά τρύπα νιώθει ο εισβολέας πιο πολύ ηδονή ;

Επίσης θέλω να καλέσω call girl και να κάνουμε σκηνοθεσία , δέχοντε ;  να της λέω ράους ενώ σημαδέυω με το νεροπίστολο και αυτή να κάθεται με το πρώσοπο στον τοίχο και τα χέρια ψηλά ενώ εγώ θα την γαμάω .

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Επιτέλους αποκαλυφθηκε οτι το πρωκτικό σέξ μπορει να γινεται με συναισθημα.Καθως εμβαπτίζεται ο τρυπάνης,καθως πλεει μεσ τη όζουσα μάζα των χημικών απόβλητων και την όξινη αποφορά του εντέρου,καθως πληγώνει τα τοιχώματα και πληγώνεται απ τη στενότητα,καθως ολα αυτα κι αλλα πολλα,δακρυα ερχονται στα μάτια του γαμιά,που ετοιμάζεται να οργάσει στα ενδότερα και να δοκιμάσει κατα την αποχώρηση το ηχητικό πρελούδιο,που χύδην κάποιοι αποκαλούν κλανίδι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οι γυναίκες όταν της γαμάς τον κώλο πέρνουν όντως αυτό την καυλιάρικη  γκριμάτσα που έχουν στις τσόντες ενώ φωνάζουν ΑΧ ΑΧ ΑΧ ;

ΣΥΝΗΘΩΣ πονάνε και δυσανασχετούνε... αν όμως πετύχεις γκόμενα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ... μπορεί να σας ακούσει η γειτονιά !!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ναι, και μετα οταν θα τη βαλεις να παρει τα νερα με τη σφουγκαριστρα, να τις ριξεις αλλο ενα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και από ποιά τρύπα νιώθει ο εισβολέας πιο πολύ ηδονή ;

Αυτά είναι προσωπικά γούστα... θεωρητικά όμως κι επειδή το προφυλακτικό δεν μειώνει την "αίσθηση" του κόλπου, το γαμήσι από το κώλο είναι ποιο "σφιχτό"

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ταπεινά προσκυνώ  :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
θέλω να καλέσω call girl και να κάνουμε σκηνοθεσία, δέχοντε;  να της λέω ράους ενώ σημαδέυω με το νεροπίστολο και αυτή να κάθεται με το πρόσωπο στον τοίχο και τα χέρια ψηλά ενώ εγώ θα την γαμάω.

Για CG στην Ελλάδα ΔΥΣΚΟΛΟ! Η μόνη που μπορώ να σκεφτώ είναι η Τζένιφερ (από το γραφείο της Πόπης), αλλά και πάλι θα πρέπει να το συζητήσεις και να το κανονίσεις (με επιπλέον αμοιβή φυσικά) απευθείας με την ίδια όταν βρεθείτε...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Η κωλάρα αν δεν παφλάσει στην αποχώρηση,
να ξερεις πολεμιστη,
κωλο δε γάμισες
σάλπισε υποχώρηση!
Αν αντιθέτως φας καμια πορδή,
αυτο θαναι απόδειξη τρανη,
πως στου εντέρου της τις κούρβες,
απόθεσες ζωής ορδή.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Τι αλλο θα ακουσουμε........
Στειλε μας ρε μεγαλε την foto σου.......... :headbang: :headbang:
Οχι το κατο...... το πανω.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Μπορω να σου στείλω μια φωτογραφία της πεθεράς μου,για να καταλάβεις πόσο ατυχος μπορει ναναι ο ανθρωπος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Μπορω να σου στείλω μια φωτογραφία της πεθεράς μου,για να καταλάβεις πόσο ατυχος μπορει ναναι ο ανθρωπος
Δεν το εγραψα για εσενα κολητε αλλα γι τον συναγωνιστη
μα το κουλουρι.......
Δεν μου λες εισαι και εσυ ατυχος βλεπω με το πεθερικο.;;;;;;;;;; :headbang: :headbang:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Διαπίστωσα σήμερα ότι καυλώνω περισσότερο όταν φαντάζομε ότι γαμάω μία γυναίκα από τον κόλο παρά από το μουνί . είναι φυσιολογικό ;  :headbang:

το μουνι του μελλοντος ειναι ο κολος το ειχαν πει και οι πιο παλιοι  φαντασιωσου ανετα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Οι δυο τελευταιες σελιδες του θρεντ σκετη απόλαυση.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom