You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula One
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 212K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.532
- Πόντοι
- 22.266
Ρε αλάνια μιας κ ξέρετε από το άθλημα ,,,,ακούγεται ότι η παλιά ελληνική αυτοκινητοβιομηχανια pony του χρόνου θα συμμετάσχει στη formula 1 ,,,,αληθεύει;O εξωγήινος Φερστάπεν έδωσε παράσταση τίτλου στο Σπα!
Αν και ξεκίνησε 15ος, ο μαγικός Μαξ Φερστάπεν έκανε «όργια» στο Σπα, πήρε τη νίκη και αγκάλιασε τον τίτλο στη Formula 1, την ώρα που η Red Bull πανηγύρισε το 1-2!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Ναι στα καρτΡε αλάνια μιας κ ξέρετε από το άθλημα ,,,,ακούγεται ότι η παλιά ελληνική αυτοκινητοβιομηχανια pony του χρόνου θα συμμετάσχει στη formula 1 ,,,,αληθεύει;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.532
- Πόντοι
- 22.266
Νομίζω θα μπει κ σα χορηγός στις τρεις νέες πίστες φόρμουλα 1 του Ηρακλείου Πάτρας κ Σερρών που. Θα μπουν στο καλεντάρι από το 2023 ...............έτσι ακουστηκεΝαι στα καρτ
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
Τυπε ο Μαξ είναι από άλλο πλανήτη, το λέμε καιρό δεν έχει ξαναυπαρξει τετοιος οδηγός τα τελευταία χρόνια.... Και ναι μεν φαίνεται να έχει πολύ καλό αυτοκίνητο, στις αρχές τουλάχιστον ήταν όσο ίσως και αργότερο από τη Φερράρι, αλλά εκεί που φαίνεται η κλάση του είναι όταν αυτός ξεκινάει δέκατος και κερδίζει και ο Πέρεθ χάνεται κάπου στη μέση. Επί παντοκρατορίας Μερσεντές, το αυτοκίνητο ήταν τόσο πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό που οι οδηγοί της έκαναν σε κάθε αγώνα σχεδόν 1-2. Αυτό με τη ρενμπουλ δεν συμβαίνει, ιδίως περισυ.O εξωγήινος Φερστάπεν έδωσε παράσταση τίτλου στο Σπα!
Αν και ξεκίνησε 15ος, ο μαγικός Μαξ Φερστάπεν έκανε «όργια» στο Σπα, πήρε τη νίκη και αγκάλιασε τον τίτλο στη Formula 1, την ώρα που η Red Bull πανηγύρισε το 1-2!
Οι οπαδοί της Φερράρι πρέπει να πάνε να μπουκαρουν στο μαρανελο και να τραμπουκισουν τον Μπινοτο και τους μαλακες του πιτ γουωλ , δλδ εγώ που δεν είμαι φαν και μουρχεται να σπάσω την τηλεόραση με τις μαλακίες τους κάπου μπάστα δλδ...
Τέλος να σημειώσω και θυμηθείτε το πως ο τσαμπουκας του Λεκλερκ έσπασε , δεν έχει την καρδιά του λιονταριού που χρειαζεται ένας πρωταθλητής πια... αν δεν τον φιαξουν πάλι οι ψυχολόγοι του, έχει καεί ήδη...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Σωστός.Τυπε ο Μαξ είναι από άλλο πλανήτη, το λέμε καιρό δεν έχει ξαναυπαρξει τετοιος οδηγός τα τελευταία χρόνια.... Και ναι μεν φαίνεται να έχει πολύ καλό αυτοκίνητο, στις αρχές τουλάχιστον ήταν όσο ίσως και αργότερο από τη Φερράρι, αλλά εκεί που φαίνεται η κλάση του είναι όταν αυτός ξεκινάει δέκατος και κερδίζει και ο Πέρεθ χάνεται κάπου στη μέση. Επί παντοκρατορίας Μερσεντές, το αυτοκίνητο ήταν τόσο πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό που οι οδηγοί της έκαναν σε κάθε αγώνα σχεδόν 1-2. Αυτό με τη ρενμπουλ δεν συμβαίνει, ιδίως περισυ.
Οι οπαδοί της Φερράρι πρέπει να πάνε να μπουκαρουν στο μαρανελο και να τραμπουκισουν τον Μπινοτο και τους μαλακες του πιτ γουωλ , δλδ εγώ που δεν είμαι φαν και μουρχεται να σπάσω την τηλεόραση με τις μαλακίες τους κάπου μπάστα δλδ...
Τέλος να σημειώσω και θυμηθείτε το πως ο τσαμπουκας του Λεκλερκ έσπασε , δεν έχει την καρδιά του λιονταριού που χρειαζεται ένας πρωταθλητής πια... αν δεν τον φιαξουν πάλι οι ψυχολόγοι του, έχει καεί ήδη...
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Συγχαρητήρια στους μακαρονάδες. Ιταλικό μεγαλείο.
Λουλου έφαγε μια πουτσα σήμερα και μάλιστα από το γίγαντα Αλονζο να τσούζει το μαύρο κωλαρακι της και να έχει γίνει ΚΟΚΚΙΝΟ από τη φάπα που έχει φάει φέτος.
Γιος σουμαχερ ας πάει να δουλέψει για ντελίβερι καλύτερα, έχω ένα γνωστό σουβλατζη
Λουλου έφαγε μια πουτσα σήμερα και μάλιστα από το γίγαντα Αλονζο να τσούζει το μαύρο κωλαρακι της και να έχει γίνει ΚΟΚΚΙΝΟ από τη φάπα που έχει φάει φέτος.
Γιος σουμαχερ ας πάει να δουλέψει για ντελίβερι καλύτερα, έχω ένα γνωστό σουβλατζη
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
Tυπε τα είπε όπως έχουν, την ξεφτιλισε τη μοσχαναθρεμενηΣυγχαρητήρια στους μακαρονάδες. Ιταλικό μεγαλείο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.532
- Πόντοι
- 22.266
Eτοιμο το εργαλείο για του χρονου
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Κατεβάζει ομάδα ο άλλος ο παπατζης με το πρώτο ελληνικό ουλτρακαρEτοιμο το εργαλείο για του χρονου
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Είναι και οι δυο πισωκινητοι?Οποιος μου βρει τις ομοιοτητες τον κερναω μια πριβεδια!!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αν δεν φυγουν αυγα και κορνεδες το αλλο ΣΚ εγω θα βγω στνην Ομονοια με στριγκο να κανω προγραμμα. Η Φερραρι εκανε πιτ στοπ στον Σαινθ και εκαναν 12sec γιατι ειχαν ξεχασει να φερουν τον πισω τροχο. Στο επομενο πιτ στοπ μαλλον θα κατεβαινουν και ο Σαινθ και ο Σαρλ για να βοηθανε λιγακι την ομαδα να κανει πιο γρηγορα. Βασιλελο μπανανα!!!!
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Μπινοτο παραιτήσου μαλακα.
Όσο για τις αλλαγές κανονισμών μια χαρά βόλεψαν το κωλαρακι της Λουλου(βλέπω καλά έχει το ουράνιο τόξο των γκει στο κράνος ;)
Όσο για τις αλλαγές κανονισμών μια χαρά βόλεψαν το κωλαρακι της Λουλου(βλέπω καλά έχει το ουράνιο τόξο των γκει στο κράνος ;)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Ο δε Ρικιαρντο αποτυχία με πόδια
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
Τύποι, από τη μια χαίρομαι που ο ΜΑΞ γαμησε ατσάλι τα τους πάντες όλο το τριημερο, από την άλλη είμαι έξαλλος με τους μαλακες της Φεράρι που κατάφεραν και γαμησαν πάλι τον αγώνα τους και έχασαν μια δεύτερη θέση αλλά κατέστρεψαν κυριολεκτικά τον σαινθ. Δλδ δεν είναι κατάσταση σε κάθε αγώνα να δίνουν ρεσιτάλ πρωτότυπης μαλακιας και κάθε φορά να σκέφτονται πιο ευφάνταστους τρόπους να γαμάνε τις προσπάθειες των οδηγών τους….
Κάρμα για τη σιχαμένη λουλου που έκανε σα χαμένη παρθένα όταν τον πέρασε στα ίσια ο ρασσελ βρίζοντας τους μηχανικούς τους οποίους πριν μερικούς γύρους επαινούσε… επίσης φαίνεται καθαρά ποσο ευνόησαν οι νέοι κανονισμοί τη μερσεντές η οποία ξαφνικά έγινε ανταγωνιστική. Ντροπή στη ΦΙΑ
Κάρμα για τη σιχαμένη λουλου που έκανε σα χαμένη παρθένα όταν τον πέρασε στα ίσια ο ρασσελ βρίζοντας τους μηχανικούς τους οποίους πριν μερικούς γύρους επαινούσε… επίσης φαίνεται καθαρά ποσο ευνόησαν οι νέοι κανονισμοί τη μερσεντές η οποία ξαφνικά έγινε ανταγωνιστική. Ντροπή στη ΦΙΑ
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 3.506
Η ΦΙΑ και οι αμερικανοί που τρέχουν τη φορμουλα εχουν βαλθεί να μας χαρίσουν τον πρώτο ομοφυλόφιλο ρεκορντμαν για αυτό σπρώχνουν τη ΜερσεντέςΤύποι, από τη μια χαίρομαι που ο ΜΑΞ γαμησε ατσάλι τα τους πάντες όλο το τριημερο, από την άλλη είμαι έξαλλος με τους μαλακες της Φεράρι που κατάφεραν και γαμησαν πάλι τον αγώνα τους και έχασαν μια δεύτερη θέση αλλά κατέστρεψαν κυριολεκτικά τον σαινθ. Δλδ δεν είναι κατάσταση σε κάθε αγώνα να δίνουν ρεσιτάλ πρωτότυπης μαλακιας και κάθε φορά να σκέφτονται πιο ευφάνταστους τρόπους να γαμάνε τις προσπάθειες των οδηγών τους….
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις