mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Σωστός!!!!Ετσι πρεπει να ναι οι αγωνες οχι παρελαση για τους χορηγους
Τέτοιους αγώνες θέλουμε, αλλά να κερδίζει η Ferrari!!!!
Σωστός!!!!Ετσι πρεπει να ναι οι αγωνες οχι παρελαση για τους χορηγους
ο ρικιαρντο εκανε το ιδιο με τον μποτας ναι ή οχι?
το οτι ο φετελ δηλωσε οτι θα τον αφηνε μετα τη στροφη, επιβεβαιωνει ακριβως εμενα, οτι ενω ηξερε οτι δεν εχει ελπιδα εκλεισε τον μαξ και συγκρουστηκαν. Οπως θα μπορουσε να συμβει το ιδιο ακριβως στο ιδιο ακριβως προσπερασμα που εκανε ο Ρικιαρντο στον Μποτας αλλα εκει ο τελευταιος απλα παραδεχθηκε την ανωτεροτητα των ρεντ μπουλ και ανοιξε για να αποφυγει τη συγκρουση. Αν ανοιγε και ο Φετελ τωρα θα λεγαμε για τον "τρελο" Μαξ που τους πηρε τα σωβρακα. Για μενα ηταν και τα δυο αγωνιστικα συμβαντα!
Το οτι σε 2 πανομοιοτυπα προσπερασματα, στον ενα λενε τον Ρικιαρντο "τρελο" και τον Μαξ "αχρηστο" ειναι απλα η ηλιθια προκαταληψη που περνανε σε καθε μεταδοση οι αμπαλοι της ΕΡΤ και αυτο σημειωνω
σωστος τυπε, το εχω διορθωσει ηδη οτι ηταν 6ος αλλα πολυ πισω απο τον 5ο. Επισης συμφωνουμε οτι λογω της κακης στρατηγηκης της φερραρι δεν μπορεσε κανενα αυτοκινητο να διεκδικησει νικη. Τοτε πως λεει ο 2μυδις οτι μπορουσε μεχρι και τη νικη το Κιμμι?Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έπεσε 7ος ο Κιμι, 6ος ήταν με 5ο τον Ρικιαρντο και έτσι θα τερμάτιζαν, αν δεν υπήρχε αυτοκίνητο ασφαλείας.
Το αυτοκίνητο ασφαλείας τους ανέβασε και τους 2 στο βάθρο με τον Κιμι να μην έχει βοήθεια από την ομάδα.
Στη φεραρι μπορούσαν να τον βάλουν αμέσως μετά τον Ρικιαρντο και να έβαζε και αυτός κίτρινη γόμα, έτσι κι αλλιώς οι διαφορές θα μηδενιζόταν, ούτε αυτό το έκαναν.
για τον ιδιο λογο ακριβως που ο μποτας αφησε πανω στη στροφη τον Ρικιαρντο ή που σηκωσε τελικα το ποδι ο ιδιος ο φετελ στο προσπερασμα του αλονσοΓιατί ο Φέτελ να τον άφηνε πάνω στην στροφή αφού έτσι και αλλιώς στην επόμενη ευθεία θα τον περνούσε σαν σταματημένο και με ασφάλεια?
Και γιατί να ρισκάρει ο Φέτελ να χτυπήσει με τον κίνδυνο να βγει εκτός και να μείνει τελείως εκτός πόντων?
ο ιδιος δηλωσε οτι εκ των υστερων μπορει να φαινεται λαθος αλλα μεσα στον αγωνα ολα ειναι διαφορετικα.Όσο για την προκατάληψη, τα λέει ο ίδιος για τον εαυτό του οπότε καμιά προκατάληψη.
Οδηγάρα είναι αλλά βιάζεται πολύ.
Σωστός!!!!
Τέτοιους αγώνες θέλουμε, αλλά να κερδίζει η Ferrari!!!!
jimmy αλλο επιθετικη οδηγηση με σεβασμο στον αντιπαλο, βλεπε ρικιαρντοΠαμτως καθε φορα που βγαινει οδηγος κ οδηγα επιθετικα οπως πρεπει να ναι οι αγωνες πεφτουν να τον φανε
Οπως με μοντογια
σιγουραjimmy αλλο επιθετικη οδηγηση με σεβασμο στον αντιπαλο, βλεπε ρικιαρντο
και αλλο ηληθια οδηγηση παω και οποιον παρει ο χαρος, βλεπε μαξ
ο μοντογια ειναι νομιζω στη μεση, ειχε κανει τις μαλακιες του αλλα ειχε κανει και παλληκαρησια προσπερασματα
ενταξει μωρε εγω νομιζω οτι στην περιπτωση του μαξ παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ηληκια τουσιγουρα
Αλλα κ λιγη ηλιθια ας το πουμε οδηγησει δεν βλαπτει το θεαμα
ενταξει μωρε εγω νομιζω οτι στην περιπτωση του μαξ παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ηληκια του
ειναι πιτσιρικη. αποδεικνειεται οτι ισως πρεπει να μπει και οριο ηληκιας.
ειναι πολυ καλος, αλλα οδηγει χωρις να σκεφτεται, μονο με ενστικτο. δε παει ετσι. διοτι καταστρεφει και τον αγωνα των αλλων.
νομιζω οτι θα τον δουμε ελαφρως διαφορετικο απο δω και περα, ηταν ισχυρο χαστουκι το σημερινο.
η δηλωση του μετα τον αγωνα
Φερστάπεν: «Δικό μου το λάθος. Καλό μάθημα για τη συνέχεια»
δειχνει το δρομο...
η δηλωση του μετα τον αγωναδε θα ήμουν τόσο αισιόδοξος...
ο καθε οδηγος ειναι και ενα εμπορικο brand name πανω στο οποιο οι σπονσορες εχουν επενδυσει εκατομμυρια και η ιδια η F1 μεγαλο μερος της τηλεθεασης της. Ειναι λογικο λοιπον, ξαθε φορα που βγαινει ενα νεο ταλεντο που ξεβρακωνει τους ακριβοπληρωμενους σταρ, το συστημα να προσπαθει να το μπλοκαρει και να του δειχνει με το καλο ή με το αγριο ότι πρεπει να παιζει με τους ορους του "μαγαζιου" και να μη θετει σε κινδυνο τα ντηλς δισεκατομμυριων που εχουνε υπογραφει ;)Παμτως καθε φορα που βγαινει οδηγος κ οδηγα επιθετικα οπως πρεπει να ναι οι αγωνες πεφτουν να τον φανε
Οπως με μοντογια
η δηλωση του μετα τον αγωνα
Φερστάπεν: «Δικό μου το λάθος. Καλό μάθημα για τη συνέχεια»
δειχνει το δρομο...
βρε δικιο εχειςο καθε οδηγος ειναι και ενα εμπορικο brand name πανω στο οποιο οι σπονσορες εχουν επενδυσει εκατομμυρια και η ιδια η F1 μεγαλο μερος της τηλεθεασης της. Ειναι λογικο λοιπον, ξαθε φορα που βγαινει ενα νεο ταλεντο που ξεβρακωνει τους ακριβοπληρωμενους σταρ, το συστημα να προσπαθει να το μπλοκαρει και να του δειχνει με το καλο ή με το αγριο ότι πρεπει να παιζει με τους ορους του "μαγαζιου" και να μη θετει σε κινδυνο τα ντηλς δισεκατομμυριων που εχουνε υπογραφει ;)
Γιαυτο καθε φορα που παει να βγει ενα αστερακι, βλεπεις τετοια εκστρατεια προπαγανδας εναντιον του.
Το ιδιο ειχε συμβει με τον Σεννα
Το ιδιο ειχε συμβει με τον Σουμαχερ στα ξεκινηματα του
Το ιδιο ειχε συμβει με τον Moντογια
Το ιδιο συμβαινει και με τον Μαξ τωρα
και δε θυμαμαι ανειχε συμβει το ιδιο και με τον αλονσο με κατι αμπαλα τρακαρισματα που εκανε την πρωτη χρονια του στη ρενω.
ετσι ειναι το κατεστημενο, γιαυτο με βλεπεις να φορτωνω οταν επιχειρείται να περασει η επισημη "γραμμη" σαν αποψη και να σκουπιδιαζονται οδηγαρες για να μη χαλασει η ζαχαρενια της επιχειρησης
Καλα οκ
Εγω Ποσες φορες εχω πει τερμα οι πουτανες
μονο για τις προβοσκιδες δε λες τερμα
μονο για τις προβοσκιδες δε λες τερμαΚαλα οκ
Εγω Ποσες φορες εχω πει τερμα οι πουτανες