Νέα

Formula One

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 211K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018;

• Lewis Hamilton (Mercedes)

Ψήφοι: 68 40,5%
  • Valtteri Bottas (Mercedes)

Ψήφοι: 7 4,2%
  • Sebastian Vettel (Ferrari)

Ψήφοι: 57 33,9%
  • Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Daniel Ricciardo (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Max Verstappen (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 14 8,3%
  • Lance Stroll (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Sergey Sirotkin (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Sergio Perez(Force India-Mercedes)

• Esteban Ocon (Force India-Mercedes)

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Fernando Alonso (McLaren-Renault)

• Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault)

• Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)

• Brendon Hartley (Toro Rosso-Honda)

• Romain Grosjean (Haas- Ferrari)

• Kevin Magnussen (Haas- Ferrari)

• Nico Hulkenberg (Renault)

• Carlos Sainz (Renault)

• Marcus Ericsson (Sauber-Alfa Romeo)

• Charles Leclerc (Sauber-Alfa Romeo)

Ψήφοι: 3 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=15pt]McLaren points after three races...

2015 = 0
2016 = 1
2017 = 0
2018 = 28[/size]

DbEcELdX0AUni6K.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πολυ καλη η παρουσια της Renault μεχρι τωρα οπωςς αναμενόταν

ο Χουλκεμπεργκ ειναι ενας απο τους 5 οδηγους που εχουν βαθμολογηθει σε ολα τα gp μεχρι τωρα

οι αλλοι, φετελ, χαμιλτον, μποτας, αλονσο

1523790341486.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πριν λιγες μερες

Da7gMlJX4AAO81Q.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=15pt]οι 6 νικες του ρικιαρντο στην F1

ολες οι νικες ξεκινωντας απο τις πισω θεσεις του γκριντ[/size]

1f1e8-1f1e6.png
[size=15pt]2014: Won from P6 [/size]

1f1ed-1f1fa.png
 [size=15pt]2014: Won from P4[/size]

1f1e7-1f1ea.png
 [size=15pt]2014: Won from P5[/size]

1f1f2-1f1fe.png
[size=15pt]2016: Won from P4[/size]

1f1e6-1f1ff.png
[size=15pt]2017: Won from P10 [/size]

1f1e8-1f1f3.png
[size=15pt]2018: Won from P6[/size]

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1
κοψτε πια τη μαλακια οτι συγκρινουμε τον θρυλο με τον φερσταπεν

συγκρινουμε παρομοιες καταστασεις προτου ο σεννα γινει θρυλος τοτε που ηταν απλα ενας πολυ καλος, υποσχομενος οδηγος που το συστημα προσπαθουσε να του σπασει τον τσαμπουκα οπως γινεται σημερα με τον φερσταπεν.

Τι μαλακείες γράφεις ρε αμόρφωτε.

ΔΕΝ πολεμάει το σύστημα τον άμπαλο - ο αμπαλος ΕΙΝΑΙ το σύστημα. Ειναι στην τρίτη καλύτερη ομάδα. Ο Σενα ήταν στη λότους - όταν η λότους δεν ήταν κάτι ανταγωνιστικό.

Αντε μαλάκα, μαθε και εσυ μπαλίτσα αλλιώς το κουβαδάκι σου και τράβα κάνε παρέα στον άμπαλο που τόσο θαυμάζεις. Γεμίσαμε ξερόλες

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τα κερδισμενα podium των ομαδων στη F1

1. @ScuderiaFerrari (731)
2. @McLarenF1 (485)
3.  @WilliamsRacing (312)
4.  Team Lotus (172)
5. @MercedesAMGF1 (158)
6. @redbullracing (149)

The top three haven't shared the rostrum since Brazil 2004

DbOqvw9XkAAuIEO.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
:)

Συνημμένα

• 30739702_10210878769718000_4254794173367975936_n.jpg
    30739702_10210878769718000_4254794173367975936_n.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 17

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
ολες οι μαλακιες του verstappen προς του αντιπαλους του, συγκεντωμενες σε ενα ωραιο βιντεο  απο το  f1.com

απολαυστε ελευθερα

www.formula1.com/en/video/2018/4/7_times_Max_Verstappen_has_rocked_the_boat_with_his_rivals.html]https://www.formula1.com/en/video/2018/4/7_times_Max_Verstappen_has_rocked_the_boat_with_his_rivals.html[/url]
εισαι τοσο ασχετος και προκατειλημενος, που αποκαλεις μαλακιες (σε καμια περιπτωση δε μεταφραζεται ετσι το βιτνεο της F1) αγωνιστικα συμβαντα στα οποια δε φερει καν ευθυνη ο μαξ οπως το διπλο κλεισιμο που του κανανε οι φερραρι στη μαλαισια !!

Μιας και μιλαμε για βιντεακια, για δες αυτο και πες μου τι θα ελεγες αν εκανε τα ιδια ο Μαξ! Αλλα ειπαμε στην Ferrari International Assistance , κακοι ειναι μονο οι αλλοι!

τραβα ποσταρισε κανα βυζι καλυτερα, αυτο τουλαχιστο το κατεχεις καλυτερα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Τι μαλακείες γράφεις ρε αμόρφωτε.

ΔΕΝ πολεμάει το σύστημα τον άμπαλο - ο αμπαλος ΕΙΝΑΙ το σύστημα. Ειναι στην τρίτη καλύτερη ομάδα. Ο Σενα ήταν στη λότους - όταν η λότους δεν ήταν κάτι ανταγωνιστικό.

Αντε μαλάκα, μαθε και εσυ μπαλίτσα αλλιώς το κουβαδάκι σου και τράβα κάνε παρέα στον άμπαλο που τόσο θαυμάζεις. Γεμίσαμε ξερόλες
Σαλτα και κιχου ρε γελοιε ασχετε μαλακοκαβλη!

Εισαι τοσο ασχετος που λες συστημα τον Φερσταππεν οταν σε ολο τον πλανητη η FIA λεγεται Ferrari International Assistance!

Eπισης οταν το συστημα γαμαγε τον Σεννα αυτος ητανε στη Μακ Λαρεν γελοιε!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
εισαι τοσο ασχετος και προκατειλημενος, που αποκαλεις μαλακιες (σε καμια περιπτωση δε μεταφραζεται ετσι το βιτνεο της F1) αγωνιστικα συμβαντα στα οποια δε φερει καν ευθυνη ο μαξ οπως το διπλο κλεισιμο που του κανανε οι φερραρι στη μαλαισια !!

Μιας και μιλαμε για βιντεακια, για δες αυτο και πες μου τι θα ελεγες αν εκανε τα ιδια ο Μαξ! Αλλα ειπαμε στην Ferrari International Assistance , κακοι ειναι μονο οι αλλοι!

Εχεις το θρασος να λες μαλακια του Φερσταπεν, ακομη και οταν τοβιντεο δειχνει την αντιαθλητικη μαλακία του Ραικκονεν που εκλεισε τον Φετελ στο ΣΠΑ και τον εριξε πανω στον Φερσταππεν που δικαιουτο αγωνιστικα τη στροφη!

ποση προκαταληψη! Ουτε γραφειο τυπου της φεραρι να ησουνε ρε κουραμπιε!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

To να με λεει ασχετο ο ανθρωπος που ειπε οτι στην κινα ο φετελ κατεστρεψε τον αγωνα του φερσταπεν ειναι τιτλος τιμης για μενα

απο εκει και περα προκατειλημενος δεν ειμαι διοτι εχω εκφραστει θετικα για τον φερσταπεν. και εχω πει πολλα καλα για αυτον.

απλα οι μαλακιες πρεπει να λεγονται. τωρα τις κανει αυτος, θα τις πουμε. οταν παλιοτερα καναν αλλοι τα λεγαμε. αν αυριο κανουν αλλοι παλι θα τα πουμε. εμεις δεν ειμαστε κολλημενοι ουτε αρρωστακια με οδηγους και ομαδες, ειμαστε αρρωστοι με το σπορ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
To να με λεει ασχετο ο ανθρωπος που ειπε οτι στην κινα ο φετελ κατεστρεψε τον αγωνα του φερσταπεν ειναι τιτλος τιμης για μενα

απο εκει και περα προκατειλημενος δεν ειμαι διοτι εχω εκφραστει θετικα για τον φερσταπεν. και εχω πει πολλα καλα για αυτον.

απλα οι μαλακιες πρεπει να λεγονται. τωρα τις κανει αυτος, θα τις πουμε. οταν παλιοτερα καναν αλλοι τα λεγαμε. αν αυριο κανουν αλλοι παλι θα τα πουμε. εμεις δεν ειμαστε κολλημενοι ουτε αρρωστακια με οδηγους και ομαδες, ειμαστε αρρωστοι με το σπορ.
λες ψεμματα,
οτι κανει ο Φερσταπεν το θεωρεις α πριορι δικο του λαθος, μαλακια, ανωριμοτητα κλπ οταν για ακριβως ιδια και χειροτερα συμβαντα δεν τολμας να κανεις κιχ!

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα λεει μια παροιμια και αυτο ακριβως κανει η FIA σε οσους οδηγους της χαλανε τις ισοροπιες, βαζει ταμπελες σε οσους δε γουσταρει τις οποιες αναπαραγουν διαφοροι ασχετοι με το αθλημα οπως εσυ και ετσι δημιουργει αρνητικο κλιμα για οποιον εχει στη μπουκα!

Σου εβαλα βιντεο με ιδιες και χειροτερες μαλακιες του Ραικκονεν, δειξε μου λοιπον αφου δεν εισαι προκατειλημενος ποτε εγραψες περισυ, προπερσυ κλπ οτι ο κιμμι ειναι ανωριμος, ασχετος, κλπ και τι εγραψες για το αλητικο και αντιαθλητικο πεσιμο του Φετελ στον Χαμιλτον στο Αζαρμπαϊτζαν αμα θες να πιστεψω οτι εισαι αντικειμενικος!

αλλα δεν εισαι!  Απλα αναπαραγεις την "ταση" που δημιουργει στα ΜΜΕ η FIA και νομιζεις κι ολας οτι εχεις και δικη σου αποψη!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
οσο για το αν ο φετελ χαλασε τον αγωνα του μικρου, οταν ο ιδιος ο φετελ λεει οτι θα τον αφηνε αμεσως μετα τη στροφη καθως ηξερε οτι ο μικρος ητανε πολυ πιο γρηγορος και οτι το αμαξι του ηταν πληγωμενο, θα πρεπει να σε προβληματιζει το γιατι δεν τον αφησε πανω στη στροφη οταν βλεπει οτι ενας πολυ πιο γρηγορος οδηγος (που το ξερει) με ενα αυτοκινητο σε πολυ καλυτερη κατασταση (επισης το ξερει) ερχεται να τον προσπερασει!

Εγω οπως ειδες που ΕΙΜΑΙ αντικειμενικος, δεν εβρισα τον Φετελ στη συγκεκριμενη περιπτωση ουτε μιλησα για κατι αλλο απο αγωνιστικο συμβαν μιας και ειχε δικαιωμα ακομα και με διαλυμενο αμαξι να υπερασπιστει τη θεση του! Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε χαλασε τον αγωνα του μικρου!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
λες ψεμματα,
οτι κανει ο Φερσταπεν το θεωρεις α πριορι δικο του λαθος, μαλακια, ανωριμοτητα κλπ οταν για ακριβως ιδια και χειροτερα συμβαντα δεν τολμας να κανεις κιχ!

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα λεει μια παροιμια και αυτο ακριβως κανει η FIA σε οσους οδηγους της χαλανε τις ισοροπιες, βαζει ταμπελες σε οσους δε γουσταρει τις οποιες αναπαραγουν διαφοροι ασχετοι με το αθλημα οπως εσυ και ετσι δημιουργει αρνητικο κλιμα για οποιον εχει στη μπουκα!

Σου εβαλα βιντεο με ιδιες και χειροτερες μαλακιες του Ραικκονεν, δειξε μου λοιπον αφου δεν εισαι προκατειλημενος ποτε εγραψες περισυ, προπερσυ κλπ οτι ο κιμμι ειναι ανωριμος, ασχετος, κλπ και τι εγραψες για το αλητικο και αντιαθλητικο πεσιμο του Φετελ στον Χαμιλτον στο Αζαρμπαϊτζαν αμα θες να πιστεψω οτι εισαι αντικειμενικος!

αλλα δεν εισαι!  Απλα αναπαραγεις την "ταση" που δημιουργει στα ΜΜΕ η FIA και νομιζεις κι ολας οτι εχεις και δικη σου αποψη!
ελεγα να μην απαντησω και να το ριξω στην τρελα, διοτι συν της αλλης βλεπω οτι σε διακατεχει και ελαφρα οξεια μπαρκουλιτιδα

παρολα αυτα εψαξα και βρηκα ενδεικτικα καποια απο παλια

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2040]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2040[/url]

οποιος δε βλεπει τον αγωνα δε μπορει να καταλαβει τι εστι ΜΑΧ ΒΕΡΣΤΑΠΕΝ

μιλαμε δε παιζεται...απο 12ος-3ος σε λιγοτερο απο 10 γυρους σε αγωνα δραμα με βροχη

μπραβο στο μικρο που εχει δωσει ζωη στη ψοφια F1

29697.3.jpg

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2265]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2265[/url]

ο φετελ ειναι μεγαλο μουνοπανο, σε εναν χαμενο αγωνα με τις αλητιες του τερματησε μπροστα απο τον λουις

ελπιζω να το βουλωσεις προσωρινα

μαλακα  :birdman:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
ελεγα να μην απαντησω και να το ριξω στην τρελα, διοτι συν της αλλης βλεπω οτι σε διακατεχει και ελαφρα οξεια μπαρκουλιτιδα

παρολα αυτα εψαξα και βρηκα ενδεικτικα καποια απο παλια

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2040]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2040[/url]

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2265]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=93007.2265[/url]

ελπιζω να το βουλωσεις προσωρινα

μαλακα  :birdman:
μπραβο σου αν τα εγραψες αυτα

αρα ειμαστε και οι δυο αντικειμενικοι για του αλλους και συ προκατειλημενος με τον μαξ :birdman:

οχι απλα δε το βουλωνω, θα σε εχω ακομη πιο πολυ στην πιεση απο δω και περα :birdman:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μπραβο σου αν τα εγραψες αυτα

αρα ειμαστε και οι δυο αντικειμενικοι για του αλλους και συ προκατειλημενος με τον μαξ :birdman:

οχι απλα δε το βουλωνω, θα σε εχω ακομη πιο πολυ στην πιεση απο δω και περα :birdman:
εγω με τον μαξ δεν ειμαι προκατειλημενος

αμα σου δειξω και αλλα παλιοτερα ποστ θα νομιζεις οτι τον ειχα ερωτευτει

απλα εσυ δε βλεπεις την τυφλα σου απο την αρρωστια

και νομιζεις οτι  η f1 ειναι ολυμπιακος παναθηναικος και οπαδιλικη

υγ και δεν εχεις καθολου χουμορ, να το κοιταξεις

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
εγω με τον μαξ δεν ειμαι προκατειλημενος

αμα σου δειξω και αλλα παλιοτερα ποστ θα νομιζεις οτι τον ειχα ερωτευτει
αρα εισαι και προκατειλημενος και δροσερος  :effemine:

(μαλλον ετσι εξηγειται το γιατι ξαφνικα τον μισησες )

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αρα εισαι και προκατειλημενος και δροσερος  :effemine:

(μαλλον ετσι εξηγειται το γιατι ξαφνικα τον μισησες )
το μισος ειναι και η ερωτας-αγαπη εχουν διαυλο επικοινωνιας ρε

εισαι και αστοιχειωτος παναθεμα σε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom