diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 186
εγω δεν εχω προβλημα να δινει ''μαχες'' εσυ θα εχεις προβλημα που στους μισους αγωνες δεν θα τον βλεπεις. Ηδη φετος ακομα να τον δουμε.εσυ να ανοιξεις το μυαλο σου και να σταματησεις να αναπαραγεις ως θεσφατα τις επικοινωνιακες διαπλοκες ομαδωνκαι οδηγων.
ο φερσταπεν μαχεται σαν το σκυλι ΕΝΤΟΣ αγωνα και τα δινει ολα! Οπως πρεπει να κανουν οι οδηγοι δλδ. Ειναι απολυτως λογικο,σε τετοιες συνθηκες πιεσης να συμβαινουν και παρατραγουδα αλλα τελικα μονο για τον μαξ υπαρχει στηλιτευση παροτι προκειται για αγωνιστικα συμβαντα! Δεν ειναι δροσερο αγωνισμα η φορμουλα! Στο παρελθον μεχρι και τζατζαρισματα γινονταν και θεωρουντο αποδεκτα! Εκτος βεβαια αμα τα κανει ο φερσταππεν γιατι τοτε ειναι "ενας ανωριμος νεος που δε σεβεται τους παλιουρες"!
Για πες μας ,εχει ποτε ο φερσταπεν φερθει σα μουνοπανο οπως ο φετελ στο αζαρμπαϊτζαν? ΟΧΙ, ομως για τον φετελ θεωρεις ΟΚ να κανει τετοια αλητεια και να τη γλιτωσει κι ολας με ποινη χαδι.
Μονο για τον φερσταπεν εξαντλειται η αυστηροτητα των κριτων,ακομα και οταν ολοι οι οδηγοι εχουνκανει το ιδιο παραπτωμα (προσπεραση μεπατημα κερμπς) τελικαμονο ο φερσταππεν τιμωρειτα (αμερικη 2017) και χανει το ποντιουμ για να μπει η ο ραικκονεν που εκανε το ιδιο και δεν ανοιγει μυτη!
Μονο για τον φερσταππεν αλλαξανε οικανονισμοι και ποινικοποιηθηκε το οδηγικο του στυλ επειδη δεν μπορουσε να τον προσπερασει κανεις απο τις"οδηγαρες"!
Αμα θελεις φλωρικη φορμουλα με οικολογικες ευαισθησιες και σαβουαρ βιβρ ειναι δικαιωμα σου, επετρεψε ομως και σε μας να γουσταρουμε οδηγους με αρχιδια που μπαινουνε σε καθε αγωνα για να δωσουν μαχη με το τιμονι και οχι με το κομπιουτερακι!
δεν εχω να πω κατι αλλο. ενα παιδι το οποιο ακομα δεν εχει κριθει, τον εχεις φτιαξει στο μυαλο σου κατι μεταξυ αιρτον σενα και νικι λαουντα και για το οποιο δεν εχεις να κανεις καμμια κριτικη. θεωρεις οτι ολα τα κανει τελεια. οκ παω πασο. η ιστορια θα δειξει