petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
συγκεντρωσου
Για mclaren λεω
το ξερω. σε πειραζω
συγκεντρωσου
Για mclaren λεω
το ξερω,κοντευε να με παρει ο υπνος αλλα δυστυχως εκει παει το πραμα,εδω κ στα μοτοgp ο καπιροσσι δοκιμασε ηλεκτρικη!!!!!!!!!!!!!!Ε ας τα σταματήσουν όλα τότε. Εχεις δει E Formula?
Ποιο ξενέρωμα δεν έχει!!!
το ξερω,κοντευε να με παρει ο υπνος αλλα δυστυχως εκει παει το πραμα,εδω κ στα μοτοgp ο καπιροσσι δοκιμασε ηλεκτρικη!!!!!!!!!!!!!!
ξερω κ εχω δει (βαρετα οσο δεν παιρνει)αυτα δοκιμαζουν τωρα κ στο μελλον θα ενσωματωθουν στην F1,εδω στα μοτοgp ο καπιροσσι δοκιμασε ηλεκτρικη που κ εκει παει η δουλεια,ο κινητηρας εσωτερικης καυσης συντομα θα μας αφησει χρονους(δυστυχως)θελουμε δεν θελουμε,αυτο εχει αποφασισθει απο τα μεγαλα κεφαλια
ξερω κ εχω δει (βαρετα οσο δεν παιρνει)αυτα δοκιμαζουν τωρα κ στο μελλον θα ενσωματωθουν στην F1,εδω στα μοτοgp ο καπιροσσι δοκιμασε ηλεκτρικη που κ εκει παει η δουλεια,ο κινητηρας εσωτερικης καυσης συντομα θα μας αφησει χρονους(δυστυχως)θελουμε δεν θελουμε,αυτο εχει αποφασισθει απο τα μεγαλα κεφαλια
Οταν θα τους γυρισει την πλατη ο κοσμος ισως καταλαβουν
παλι καλα που τα δα ολα ζωντανα στις παλιες καλες εποχες
τυπε αμα δεν παρουν πισω την αποφαση να απαγορευσουν τα grid girls απο τη formula1, θα φυγουν και οι τελευταιοι 1.000 ανθρωποι που τους βλεπουνπολυ δυνατη η εισοδος της alfa romeo στη φορμουλα 1...δυνατο brand που θα φερει και πολλους επιπλεον θεατες
Αρκεί η επιστροφή να μην είναι μόνο θέμα marketing του πουλοβεράκια!!!Ίσως είναι επανάληψη, αλλά τα πρώτα αγωνιστικά της Φερράρι (πρίν τον Β'ΠΠ και πολύ πριν τη F1) τα έφταχνε η Άλφα Ρομέο. Κορυφαία αγωνιστική μάρκα.
Η επιστροφή της και μόνο γι' αυτό μου αρέσει.
Και για αυτούς που δεν παρακολουθούν χρόνια F1:
Καλημερα με νεα McLaren-McL 33