Ερώτησεις.
1ον Τη γαμημένη μαλακία που είχαν κάνει με το ΑΙ (δε μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές κόντεψα να σπάσω τον υπολογιστή μου όταν έβλεπα τις μαλακίες που είχαν φτιάξει) και τη μπάλα (όταν άρχιζε να τσουλάει δε σταματούσε) τις διόρθωσαν; Γιατί για μένα (παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι από το 2000) το καλύτερό τους παιχνίδι ήταν αυτό του 12. Περίμενα πως και πως το 13 για να φτιάξουν κάτι ΕΛΑΧΙΣΤΑ στη μηχανή που σου δείχνει το παιχνίδι και αυτοί το ΓΑΜΗΣΑΝ.
2ον ΑΝ κατεβάσω το παιχνίδι από τη στιμ (δε νομίζω πως χρειάζεται πει παλ) θα έχω και τ ελληνικά μέσα; Είμαι στη Κίνα (λογο επαγγελματικών υποχρεώσεων) και το ΜΟΝΟ που δε θέλω είναι να δώσω τ χρήματά μου για να παίξω και να συνειδητοποιήσω πως επειδή έχω κινέζικη ι.π η στιμ αυτόματα μου κατέβασε τη κινέζικη έκδοση. Θα φύγει το λαπτοπ από τον 15ο όροφο της πολυκατοικίας μου.
Καλησπέρα φίλε,
1) Το 2013 ήταν απογοήτευση ως προς το match engine, το 2014 είναι μακράν καλύτερο. Περιμένουμε και το πρώτο update που ήδη ετοιμάζεται και μάλλον θα λύνει κάποια θέματα που υπάρχουν.
2) Απ' όπου και αν το κατεβάσεις, το παιχνίδι είναι ένα. Τα Ελληνικά έχουν προστεθεί ως γλώσσα επιλογής οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι -όταν το κατεβάσεις απ' το Steam και το ξεκινήσεις- να επιλέξεις ως γλώσσα τα Ελληνικά.
Για να μην χαθούμε, προτείνω να πάμε όλοι στο καθώς αυτό στο οποίο μιλάμε τώρα είναι σύγκριση μεταξύ 2 παιχνιδιών και όχι θρεντ του Football Manager 2014.