Νέα

Προσέγγιση σε διάσημη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
τύποι μου, τη γνώμη σας
Ο Φραντζέσκος την έπεσε στην Ευάρα, η αυτή σε κείνον ?
O Σαν Φραντζέσκος κάρφωνε φάουλ με την ευκολία που ο μέσος άνδρας ανεβοκατεβαζει τα παντελόνια του όταν πάει στην τουαλέτα....

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
ειμαι φυλακας σε πολλες φυλαξεις απο νοσοκομεια , εργοταξια , εργοστασια , ημουν στα εγκαινια μιας παιδιατρικης κλινικης σε δημοσιο νοσοκομειο ημουν εκει στην φυλαξη πυλη και μεσα .... ηρθε ο χ υπουργος υγειας και οι συνεργατες μου και ειχε δυο τρεις γραμματεας .... ηταν μια γραμματεα πολυ ετσι φιλικη ειχε ερθει πριν πολλες μερες απο τα εγκαινια ... κοιταζω το χωρο της εργασιας ... μιλαγαμε απλα μου λει ασε ξεπατωθηκα πω λεω απο μεσα αμ δεν το βλεπω ... ηλικιας 35 36 στυλ τατιανα στεφανιδου αλλα οχι τοσο σκυλα ... τα θελε οπως πρεπει ... μιλαγαμε γενικων θεματων ... διασημη δεν θα το λεγα αλλα πιο πολυ σε υπουργειο που ηταν καπως ετσι κολαει ....

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
ειμαι φυλακας σε πολλες φυλαξεις απο νοσοκομεια , εργοταξια , εργοστασια , ημουν στα εγκαινια μιας παιδιατρικης κλινικης σε δημοσιο νοσοκομειο ημουν εκει στην φυλαξη πυλη και μεσα .... ηρθε ο χ υπουργος υγειας και οι συνεργατες μου και ειχε δυο τρεις γραμματεας .... ηταν μια γραμματεα πολυ ετσι φιλικη ειχε ερθει πριν πολλες μερες απο τα εγκαινια ... κοιταζω το χωρο της εργασιας ... μιλαγαμε απλα μου λει ασε ξεπατωθηκα πω λεω απο μεσα αμ δεν το βλεπω ... ηλικιας 35 36 στυλ τατιανα στεφανιδου αλλα οχι τοσο σκυλα ... τα θελε οπως πρεπει ... μιλαγαμε γενικων θεματων ... διασημη δεν θα το λεγα αλλα πιο πολυ σε υπουργειο που ηταν καπως ετσι κολαει ....
Στο χωριό της μπορεί να είναι διάσημη...

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Εσείς που τοποθετήθηκε δίπλα.. τοποθετηθειτε και εδώ .. τι στρατηγική ακολουθήσατε..;

Θελω να μπω σε 1-2 παρουσιάστριες...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.823
Πόντοι
1.346
Όταν οι μεγαλομύστες μουνέτων kman & Savvidis ήταν ενεργοί εδώ μέσα, δεν πήρες συμβουλές; :think:
Από εκεί και πέρα είναι θέμα €κκαθαριστικού, σαν τι άλλο θες; :confused:
Και φυσικά να ξεκόψεις από εδώ μέσα, οι διάσημες είναι καλά κορίτσια :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom