Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.765
- Πόντοι
- 2.816
Αφού χρήμα έχουν ρε τύποι.. γιατί τόση επιμονή ότι ψάχνουν το χρήμα;
Κάποτε επικοινωνούσα για καιρο από fb με μια μοντέλα από τα παλιά next top model και τη φλέρταρα. Τελικά δεν τη συνάντησα ποτέ και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι αρραβωνιαζεται κάποιον. Της εύχομαι να ζήσουν και αυτή μου απαντάει το αμιμητο " Περαστικά σου" !! Τι καλοπροαίρετος και καλόψυχος άνθρωπος πρέπει να ήταν τελικά ρε παιδί μου !!
Δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο με τις γυναικες λογο του ρολου τους γενικαΥποθέτω πως είναι αρκετοί διάσημοι που πηδάνε θαυμάστριες
Δηλαδη δεν παιζει καμμια διασημη να κανει βιζιτες,και να πληρωνεται ? Ξερετε καμμια τετοια ?Δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο με τις γυναικες λογο του ρολου τους γενικα
Τύπε μου το νήμα αφορά προσέγγιση σε διάσημη για να τη ρίξεις για γαμησι ή σχέση.. η απάντηση δεν αφορά αυτό που ψάχνεις εσύ..Δηλαδη δεν παιζει καμμια διασημη να κανει βιζιτες,και να πληρωνεται ? Ξερετε καμμια τετοια ?
Λέγονται πολλά και εγώ χρόνια τώρα ακούω ιστορίες για βίλες οργίων , πλούσιους που κάνουν party με βίζιτες κ.λ.π. αλλά δε ξέρω τι ισχύει. Πάντως υπάρχουν πολλά πράγματα που εγώ και εσείς δε τα ξέρουμε.Στην showbiz γίνεται της
Βίζιτας το κάγκελο....!!!!
Βέβαια θέλει πολύ γερό πορτοφόλι για να συνευρεθείς μαζί τους γιατί τα ποσά είναι μεγάλα και τα μηδενικά στο τέλος 3ψηφια!
ΥΓ: Αν εξαιρέσεις τις πραγματικά ταλαντούχες που με την αξία τους έφτασαν ψηλά....όλες οι άλλες άνοιξαν τα πόδια σε καναλάρχες.... παραγωγούς.... σκηνοθέτες....managers....και άλλους πολλούς....!!!!
Ρε παιδια μηπως παιζει καμμια διασημη της tv για βιζιτα ?
Το θέμα είναι να τις γνωρίσεις πριν γίνουν διάσημες και ψωνιστούν
Κακό αλλά έξυπνο.Κάποτε επικοινωνούσα για καιρο από fb με μια μοντέλα από τα παλιά next top model και τη φλέρταρα. Τελικά δεν τη συνάντησα ποτέ και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι αρραβωνιαζεται κάποιον. Της εύχομαι να ζήσουν και αυτή μου απαντάει το αμιμητο " Περαστικά σου" !! Τι καλοπροαίρετος και καλόψυχος άνθρωπος πρέπει να ήταν τελικά ρε παιδί μου !!
πως νομιζετε οτι αγορασε ολα τα χιλτον και ολη τη φεραρι;
Προτιμάει γυναίκες αυτή...Γαμησε την Παρις Χιλτον; Χαχαχα!
Προτιμάει γυναίκες αυτή...
Tα καλύτερα είναι με γυναίκες και φυσικά δεν κυκλοφορούν....Σε κατι βιντεακια μια χαρα πιπωνει και γαμιεται!
Προτιμάει γυναίκες αυτή...
Tα καλύτερα είναι με γυναίκες και φυσικά δεν κυκλοφορούν....
τύποι μου, τη γνώμη σας
Ο Φραντζέσκος την έπεσε στην Ευάρα, η αυτή σε κείνον ?