Μαρεσουν οι μικρότερες.Γιατί θα σου κακοπεφτε η Ζωζώ;
Αλλά εσύ την κεφαρεις ακόμη βλέπω...
Μαρεσουν οι μικρότερες.Γιατί θα σου κακοπεφτε η Ζωζώ;
Ρε μλκ πέθανα στα γέλια..στο ριαλιτι εκεινο ειχα στειλει και μια αλλη σερβιτορα - βαθυ λαρυγγι που το επαιζε τραγουδιστρια...
την κοψανε βεβαια και μετα της ελεγα οτι μας φαγανε τα κυκλωματα και ο πουστης ο κυριακου....
αφου ψοφανε για παπατζιλικι οι γκομενες λογω ματαιοδοξιας....βεβαια πρεπει να εχεις και το καταλληλο στυλ και εμφανιση...αμα πας σαν το μενεδημο που φοραει 2 διαφορετικες καλτσες και μπλουζα αντμιραλ, τι παπά να πουλησεις....
Είναι περίπου όσο πιθανό να σου τύχει το Τζακ ποτ στο τζόκερΘα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..
Πόσο εύκολο πιστεύετε ότι είναι να προσεγγίσει κάποιος καθημερινός τύπος μια διάσημη ή έστω αναγνωρίσιμη κοπέλα; Επίσης με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αυτό; μέσω σοσιαλ μίντια ή με φυσική επαφη; Πρέπει να την εντυπωσιάσει ή μπορεί κ ένας πιο προσγειωμένος τρόπος να έχει αποτέλεσμα;
Αν έχει κάποιος, μπορεί να παραθέσει εμπειρίες, καλύτερα χωρίς ονόματα για να μην αρχίσουν τα μπαχαλα για φίδια.. κ το πώς το χειρίστηκε για να έχει το όποιο αποτέλεσμα.
Υποθέτω πως είναι αρκετοί διάσημοι που πηδάνε θαυμάστριεςΑν ησασταν εσεις διασημοι θα κανατε κατι με μια αγνωστη καθημερινη γυναικα
Έλα ντε...μην δουν κάποιοι γυναίκα άνω των 50 να λακισουν αμεσως....Γιατί θα σου κακοπεφτε η Ζωζώ;
Το ότι είναι τόσο καλοπροαίρετος και κσλοψυχος ανθρωπας θα το μάθει σύντομα και ο νυν ....Κάποτε επικοινωνούσα για καιρο από fb με μια μοντέλα από τα παλιά next top model και τη φλέρταρα. Τελικά δεν τη συνάντησα ποτέ και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι αρραβωνιαζεται κάποιον. Της εύχομαι να ζήσουν και αυτή μου απαντάει το αμιμητο " Περαστικά σου" !! Τι καλοπροαίρετος και καλόψυχος άνθρωπος πρέπει να ήταν τελικά ρε παιδί μου !!
Εντάξει ρε μαν λεφτά θες παντού..Ολα καλα ειναι αυτα, αλλα θες λεφτα δε πας αφραγκος.
Αν ησασταν εσεις διασημοι θα κανατε κατι με μια αγνωστη καθημερινη γυναικα
Νομίζω οι άντρες διάσημοι είναι μια ξεχωριστή κατηγορία αντρών.. αυτούς τους κυνηγάνε οι γυναίκες.. δεν χρειάζεται να κάνουν κίνηση πρώτοι.. οπότε ανάλογα τις καβλες γαμανεΥποθέτω πως είναι αρκετοί διάσημοι που πηδάνε θαυμάστριες
Απλα φιλε οταν ειναι διασημες ανεβαινει το κασε. Γι αυτο και ειναι με κατι "επιχειρηματιες".Εντάξει ρε μαν λεφτά θες παντού..
Αλλά μιλάμε για φυσιολογικές καταστάσεις.. ούτε να σου τρέχουν απ'τα μπατζακια ούτε να ξεπουληθεις για τη διασημογκομενα
Κάποτε είχα ανεβάσει μια ιστορία με έναν πούστη που γνώρισα στο zoo...Κάνε κολλητό σου τον αγαπημένο της gay και θα γαμήσεις όχι μόνο τη διάσημη αλλά και τις φίλες της
Εγγυημένο
Καλό ντύσιμο καλές σχέσεις σε μεγάλα κλαμπ και ΜΗΝ κανεις το λαθος να την πεσεις στη διασημη η τις φιλες της
Διαλεξε πουστη και γινε κολλητος του
Και δε θα ξανακατουρησεις
Εγώ που εχω 200€ μπάτζετ για διασκέδαση, πώς θα τα ξοδέψω;Έχω παίξει μπάλα με διάσημη Ελληνίδα πριν 4 χρόνια και μου είχε πει πως η περισσότεροι άντρες είναι μονόπλευροι γι αυτό δεν κάνει κάτι με περισσότερους. Επίσης μου είπε ότι οι διάσημοι και λεφτάδες προσφέρουν «ποικιλία» δεν υπάρχει ιδιαίτερη μονοτονία. Τα συμπεράσματα δικά σας
Εγώ που εχω 200€ μπάτζετ για διασκέδαση, πώς θα τα ξοδέψω;
Θα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..
Πόσο εύκολο πιστεύετε ότι είναι να προσεγγίσει κάποιος καθημερινός τύπος μια διάσημη ή έστω αναγνωρίσιμη κοπέλα; Επίσης με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αυτό; μέσω σοσιαλ μίντια ή με φυσική επαφη; Πρέπει να την εντυπωσιάσει ή μπορεί κ ένας πιο προσγειωμένος τρόπος να έχει αποτέλεσμα;
Αν έχει κάποιος, μπορεί να παραθέσει εμπειρίες, καλύτερα χωρίς ονόματα για να μην αρχίσουν τα μπαχαλα για φίδια.. κ το πώς το χειρίστηκε για να έχει το όποιο αποτέλεσμα.
Ποσο ευκολο ειναι να προσεγγισεις μια διασιμη η αναηνωρισιμη κοπελα.. Η απαντηση ειναι αυτονοητη: Αν δεν εισαι ευροστος οικονομικα και αν δεν εχεις ταυτοχρονα σχεση με τους κυκλους της showbiz απλα δεν το σκεφτεσαι καν να πλησιασεις μια τετοια κοπελαΘα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..