Νέα

Προσέγγιση σε διάσημη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πριν 15-20 χρόνια, είμαι στο τραίνο. Έχει κάτι φαντάρους που την πέφτουν όλοι σε ένα γκομενακι. Όλο το ταξίδι, μια γκόμενα, με μια ταξιαρχια.

Φτάνουμε Αθήνα, και την πιάνω την κουβέντα στο μετρό...παίρνω τηλ...

Την άλλη μέρα, πάω γήπεδο, με πρόσκληση ως φιλοξενουμενος, και την πετυχαίνω...μεζορέτα...

Την ψάχνω λίγο παραπάνω, γκόμενα γνωστού ηθοποιού...

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Πριν 15-20 χρόνια, είμαι στο τραίνο. Έχει κάτι φαντάρους που την πέφτουν όλοι σε ένα γκομενακι. Όλο το ταξίδι, μια γκόμενα, με μια ταξιαρχια.

Φτάνουμε Αθήνα, και την πιάνω την κουβέντα στο μετρό...παίρνω τηλ...

Την άλλη μέρα, πάω γήπεδο, με πρόσκληση ως φιλοξενουμενος, και την πετυχαίνω...μεζορέτα...

Την ψάχνω λίγο παραπάνω, γκόμενα γνωστού ηθοποιού...
Πως τον προσέγγισε τύπε;

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Πριν την εκτύπωση, κάνε ένα πέρασμα από Photoshop
Δεν χρειάζεται τύπε.. είμαι μέλος του μπου.κομ
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνεις like σε μία φωτογραφία της στα social media. Είχα κάνει like σε φωτογραφία της Jennifer Lopez και τρελάθηκε. Πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα κι έφερε μαζί της την Scarlett Johansson και την Jennifer Aniston. Με πήραν παρτούζα και οι 3 ανελέητα για τέσσερις μέρες. Θα έγραφα κριτική αλλά δεν βρίσκω προφιλ τους.
Και τις είχα πετύχει στο αεροδρόμιο.. που πάνε είπα αυτές τρέχοντας..

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνεις like σε μία φωτογραφία της στα social media. Είχα κάνει like σε φωτογραφία της Jennifer Lopez και τρελάθηκε. Πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα κι έφερε μαζί της την Scarlett Johansson και την Jennifer Aniston. Με πήραν παρτούζα και οι 3 ανελέητα για τέσσερις μέρες. Θα έγραφα κριτική αλλά δεν βρίσκω προφιλ τους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κι άλλος pirforos..αρραβωνιάστηκε λέει στη Μύκονο...(το κοριτσάκι αυτό νομίζω καλύτερο απ'το αντίστοιχο του κουρτουα..)
Screenshot_2022-06-05-20-01-55-437_com.android.chrome~2.jpg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο κουρτουα είναι σαν γίγαντας μπροστά στη δικιά του... χαχαχαχ

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
Δεν χρειάζεται τύπε.. είμαι μέλος του μπου.κομ

Και τις είχα πετύχει στο αεροδρόμιο.. που πάνε είπα αυτές τρέχοντας..
Ευτυχώς δεν ήταν η Nina Hartley μέσα αλλιώς θα ζήλευα...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κάνε κολλητό σου τον αγαπημένο της gay και θα γαμήσεις όχι μόνο τη διάσημη αλλά και τις φίλες της
Εγγυημένο
Καλό ντύσιμο καλές σχέσεις σε μεγάλα κλαμπ και ΜΗΝ κανεις το λαθος να την πεσεις στη διασημη η τις φιλες της
Διαλεξε πουστη και γινε κολλητος του
Και δε θα ξανακατουρησεις

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Πριν 10 περίπου χρόνια.
Ταξιδεύω για Σαντορίνη με φίλο που έχει φύγει από μικρός για εξωτερικό και έχει έρθει Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για διακοπές. Καθόμαστε κατάστρωμα και δίπλα μας έρχεται κάθεται η Μαστροκωστα με μια άλλη κοπέλα. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος της ο φίλος μου και της λέει σε σπαστά ελληνικά...

-Εσένα κάπου σε ξέρω.
-Η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Βρε ναι και εγώ ο Τάσος ******** είμαι αλλά κάπου σε έχω ξαναδεί.
-Ναι αυτό σου λέω η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε έχω ξαναδεί κάπου. Έχεις καμία σχέση με Αμερική γιατί μάλλον έχουμε ξανασυναντηθεί.

Ο τύπος δεν είχε ιδέα ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και νόμιζε ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο καφέ η κάτι τέτοιο. Στο τέλος αφού του εξήγησε τι και πώς και κάνοντας του πλάκα με το όλο σκηνικό ανταλαξαν και τηλέφωνο για να πιούνε καφέ στο νησί πράγμα που δεν έγινε γιατί κάτσαμε μόνο 1 μέρα λόγο απροόπτου.

Πρίν 15 χρόνια είμαι σε νυχτερινό μαγαζί ορθαδικο με την παρέα μου και πίνουμε το ποτό μας. Εγώ τότε 25. Πάνω στο χαβαλε κάνω πίσω και χτυπάω κάποιον που πήγαινε να περάσει από πίσω μου. Γυρίζω να ζητήσω συγγνώμη και βλέπω την Γερμανού (1'50 πρεπει να είναι η τύπισσα) και της είχε πέσει και το ποτό που κρατούσε. Σόρρυ της λέω δεν σε είδα καθολου. Εκεί σκαλωσε γιατί νόμιζε ότι το είπα για το ύψος. Την ρώτησα τι ποτό πίνει για να της φέρω άλλο και η απάντηση της ήταν αν μου πάρεις ποτό θα έρθεις να το πιούμε μαζί εκεί που είναι και η παρέα μου. Της έστειλα ένα ποτό από το μπαρ και δεν πήγα ποτέ γιατί ήταν λίγο άβολο να κάτσω με αγνώστους. Φεύγοντας πέρασε μου είπε ευχαριστώ και ότι με περίμενε εκεί που καθόταν.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μερικές γουστάρουν όταν δεν τις αντιμετωπίζει κάποιος σαν celebrity και τις βλέπει απλός σαν απλές γκομενες
Γωγώ κ Ναταλία... Ερε γλέντια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Έστειλα μύνημα στη Σακίρα στο insta. Τώρα που χώρισε με τον Πικε πιστεύω είναι διαθέσιμη:D: Μιλφ πλέον αλλά με φτιάχνει
Θα επανέλθω με νεώτερα μόλις μου απαντήσει :cheesy:
1.60 kai βρήκε τον ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ Πικε να το παίξει γκόμενά....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Πριν 10 περίπου χρόνια.
Ταξιδεύω για Σαντορίνη με φίλο που έχει φύγει από μικρός για εξωτερικό και έχει έρθει Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για διακοπές. Καθόμαστε κατάστρωμα και δίπλα μας έρχεται κάθεται η Μαστροκωστα με μια άλλη κοπέλα. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος της ο φίλος μου και της λέει σε σπαστά ελληνικά...

-Εσένα κάπου σε ξέρω.
-Η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Βρε ναι και εγώ ο Τάσος ******** είμαι αλλά κάπου σε έχω ξαναδεί.
-Ναι αυτό σου λέω η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε έχω ξαναδεί κάπου. Έχεις καμία σχέση με Αμερική γιατί μάλλον έχουμε ξανασυναντηθεί.

Ο τύπος δεν είχε ιδέα ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και νόμιζε ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο καφέ η κάτι τέτοιο. Στο τέλος αφού του εξήγησε τι και πώς και κάνοντας του πλάκα με το όλο σκηνικό ανταλαξαν και τηλέφωνο για να πιούνε καφέ στο νησί πράγμα που δεν έγινε γιατί κάτσαμε μόνο 1 μέρα λόγο απροόπτου.

Πρίν 15 χρόνια είμαι σε νυχτερινό μαγαζί ορθαδικο με την παρέα μου και πίνουμε το ποτό μας. Εγώ τότε 25. Πάνω στο χαβαλε κάνω πίσω και χτυπάω κάποιον που πήγαινε να περάσει από πίσω μου. Γυρίζω να ζητήσω συγγνώμη και βλέπω την Γερμανού (1'50 πρεπει να είναι η τύπισσα) και της είχε πέσει και το ποτό που κρατούσε. Σόρρυ της λέω δεν σε είδα καθολου. Εκεί σκαλωσε γιατί νόμιζε ότι το είπα για το ύψος. Την ρώτησα τι ποτό πίνει για να της φέρω άλλο και η απάντηση της ήταν αν μου πάρεις ποτό θα έρθεις να το πιούμε μαζί εκεί που είναι και η παρέα μου. Της έστειλα ένα ποτό από το μπαρ και δεν πήγα ποτέ γιατί ήταν λίγο άβολο να κάτσω με αγνώστους. Φεύγοντας πέρασε μου είπε ευχαριστώ και ότι με περίμενε εκεί που καθόταν.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μερικές γουστάρουν όταν δεν τις αντιμετωπίζει κάποιος σαν celebrity και τις βλέπει απλός σαν απλές γκομενες

Φήμες λένε πως ήδη ο Δέλλας ζήτησε τέστ πατρότητας τέκνου....

Πριν μια δεκατια σταματημενος στο φαναρι με χτυπαει απο πισω ενα αυτοκινητο.Κατεβαινω να δω κσι βλεπω βγαινει σχετικα γνωστη τραγουδιστρια.Αχ μου λεει χιλια συγνωμη,ημουν αφηρημενη παρετην καρτα μου,σημειωνω και τις πινακιδες και μου λεει αυριο κιολας θα σου κανω δηλωση ομορφουλη και φευγει.Παιρνω τον ασφαλιστη μου λεει το αυτοκινητο ειναι σ ενα αγνωστο ανδρικο ονομα κι η ασφαλεια εχρι ληξει κανα 2μηνο.Την παιρνω τηλ δε το σηκωνε,υστερα απο ωρα με παθρνει αυτη.Της λεω τι εγινε και μου λεει ποσο ειναι η ζημια να της δωσω λογαριασμο να κανει καταθεση αφου της στειλω αποδειξη απο το συνεργειο.100 ευρω η ζημια,αλλα της λεω δεν πειραζει αστο αρκει που σε γνωρισα.Για να μην πολυλογω μου λεει λιγοι θα αντιδρουσαν ετσι και μου κανονισε με την παρεα μου πρωτο τραπςζι τζαμπα.Πηρα μαζι μια κοπελα που μ αρεσε λεγοντς αλλη ιστορια βεβαια οτι και καλα με γουσταρει η διασημη,ηρθε κσι στο τραπεζι και ηταν αρκετα διαχυτικη οποτε εβγαλα γκομενα οχι διασημη αλλα μεσω διασημης χαχαχα

Γράψε όνομα τραγουδίστριας ρεεέεεεε τύπε μισές δουλειές κι εσύ... ΜΗΝ μου πεις πως ΔΕΝ θέλεις να την εκθέσεις μην της χαλάσεις την καριέρα σαν τους μαλάκες στην "ημερήσια ενημέρωση μπουρδέλα" που πετάνε την βόμβα για πουτάνες με "παράσημα" αλλά ΔΕΝ γράφουν τσαρδί ΜΗΝ εκθέσουν την εκδιδόμενη....

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Έχω προσεγγίσει πολλές κι έχουν παιχτεί και φάσεις με διάσημες τουλάχιστον της γενιάς μου. Από το ιντερνετ ήταν όλες και μέσα από το ότι συμμετείχα σε κάποιες φάσεις καλλιτεχνικού χαρακτήρα με ηγετικό ρόλο και έτσι γινόταν το αλησβερίσι. Θα μπορούσα να έχω περισσότερες τέτοιες επαφές αλλά και χρόνο δεν έχω, ούτε λεφτά να υποστηρίξω κάποιες καταστάσεις. Αλλά δεν είναι τπτ. Απλά θέλει να είσαι κάποιος, και να αποτελείς κάτι. Αλλιώς δε θα γυρισει ποτέ να ασχοληθεί μαζί σου. Ή έστω στη φάση σου παίξ το.
Γενικά να έχεις κάτι να σε κάνει να ξεχωρίζεις...
Έχω προσεγγίσει διάσημες κι αναγνωρίσιμες, αλλά δεν έχω πηδήξει καμμία, εκτός από κάτι wannabe.
Προσεγγίσεις έγιναν μέσω δουλειάς (αγοράζουν, νοικιάζουν στην περιοχή μου ακίνητα), μέσω του κυβερνώντος κόμματος LREM στο οποίο ήμουν ενεργό μέλος, μέσω ενός vip κοινωνικού δικτύου, μέσω γκολφ κλπ.
Αν έχεις συχνή επαφή κάτι μπορεί να γίνει..

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Έρχεται το νήμα....

Δε γουαν νήμα του ρουλ δεμ ολ.

Υπομονή παιδιά.

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Πολυ δυνατό. Ότι μαλακία του κατεβαίνει του καθενός γραφεί. Εδώ δεν μπορούν να προσεγγίσουν μια απλή γυναίκα που την έχουν μπροστά τους, θέλουν και διάσημες.
Με το ζόρι 6 σελίδες όμως.. πες μας κ συ τη γνώμη κ την εμπειρία σου που φαίνεσαι πιο σοβαρός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom