Νέα

Προσέγγιση σε διάσημη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Θα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..

Πόσο εύκολο πιστεύετε ότι είναι να προσεγγίσει κάποιος καθημερινός τύπος μια διάσημη ή έστω αναγνωρίσιμη κοπέλα; Επίσης με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αυτό; μέσω σοσιαλ μίντια ή με φυσική επαφη; Πρέπει να την εντυπωσιάσει ή μπορεί κ ένας πιο προσγειωμένος τρόπος να έχει αποτέλεσμα;

Αν έχει κάποιος, μπορεί να παραθέσει εμπειρίες, καλύτερα χωρίς ονόματα για να μην αρχίσουν τα μπαχαλα για φίδια.. κ το πώς το χειρίστηκε για να έχει το όποιο αποτέλεσμα.

τυπε εγω δεν χρειαζεται καν να προσεγγισω διασημες.με προσεγγιζουν αυτες :wanker: :wanker: :wanker:
για να μου δωσουν ελεημοσυνη :confused: :confused: :confused:

fea828f47a47e222f9e70f112badb161.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
αν δεν έχετε κοινούς γνωστούς (δεν έχετε για να ρωτάς) μόνο επαγγελματικά που πάλι δύσκολο. Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα στο Insta του τύπου "αναλαμβάνω τα λογιστικά σου δωρεάν". Πάντως μην περιμένεις σώνει και ντε να γαμήσεις. Στα πλαίσια της δουλειάς , έχω μιλήσει στη Σμαράγδα Καρύδη αλλά δε μπορώ να πω ότι γνωριζόμαστε. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τη δω και να με χαιρετήσει.

τυπε πιο πολυ επιτυχια θα εχεις αν της γραψεις αναλαμβανω τα εξοδα σου δωρεαν :wanker: :wanker: :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
τυπε πιο πολυ επιτυχια θα εχεις αν της γραψεις αναλαμβανω τα εξοδα σου δωρεαν :wanker: :wanker: :wanker:
Μπορει ο τυπος να εννοουσε τα λοτζιστικ της δηλαδη να τη μεταφερει παντου δωρεαν με πριβε αεροσκαφος, ελικοπτερο, γιοτ, φερραρι, λαμπο κλπ κλπ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Έχεις κάποιες ελπίδες, αν ήσουν γνωστός από παλιά, πριν γίνει διάσημη .
Διαφορετικά , αν έχεις καμιά βίλα κοντά στη δική της, σκάφος κοντά στο δικό της, αν έχεις καμιά φεράρι .
Αν βρεθείς ένοικος ξενοδοχείου που κάνει κι αυτή διακοπές και βρεθείτε κοντά σε πισίνα , πρωινό κτλ .

Αν δεν παίζει κάτι από αυτά, πήγαινε πιες κανένα καφέ take away σε κανά πάρκο ... ή αν τα οικονομικά δεν επιτρέπουν (take away)
πιές (καφέ) από το σπίτι σου ... και ξέχνα τα όνειρα ... (θερινής νυχτός) ....
Όνειρα.. πουλιά μου ταξιδιαρικα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.898
Πόντοι
5.506
Πριν 10 περίπου χρόνια.
Ταξιδεύω για Σαντορίνη με φίλο που έχει φύγει από μικρός για εξωτερικό και έχει έρθει Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για διακοπές. Καθόμαστε κατάστρωμα και δίπλα μας έρχεται κάθεται η Μαστροκωστα με μια άλλη κοπέλα. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος της ο φίλος μου και της λέει σε σπαστά ελληνικά...

-Εσένα κάπου σε ξέρω.
-Η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Βρε ναι και εγώ ο Τάσος ******** είμαι αλλά κάπου σε έχω ξαναδεί.
-Ναι αυτό σου λέω η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε έχω ξαναδεί κάπου. Έχεις καμία σχέση με Αμερική γιατί μάλλον έχουμε ξανασυναντηθεί.

Ο τύπος δεν είχε ιδέα ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και νόμιζε ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο καφέ η κάτι τέτοιο. Στο τέλος αφού του εξήγησε τι και πώς και κάνοντας του πλάκα με το όλο σκηνικό ανταλαξαν και τηλέφωνο για να πιούνε καφέ στο νησί πράγμα που δεν έγινε γιατί κάτσαμε μόνο 1 μέρα λόγο απροόπτου.

Πρίν 15 χρόνια είμαι σε νυχτερινό μαγαζί ορθαδικο με την παρέα μου και πίνουμε το ποτό μας. Εγώ τότε 25. Πάνω στο χαβαλε κάνω πίσω και χτυπάω κάποιον που πήγαινε να περάσει από πίσω μου. Γυρίζω να ζητήσω συγγνώμη και βλέπω την Γερμανού (1'50 πρεπει να είναι η τύπισσα) και της είχε πέσει και το ποτό που κρατούσε. Σόρρυ της λέω δεν σε είδα καθολου. Εκεί σκαλωσε γιατί νόμιζε ότι το είπα για το ύψος. Την ρώτησα τι ποτό πίνει για να της φέρω άλλο και η απάντηση της ήταν αν μου πάρεις ποτό θα έρθεις να το πιούμε μαζί εκεί που είναι και η παρέα μου. Της έστειλα ένα ποτό από το μπαρ και δεν πήγα ποτέ γιατί ήταν λίγο άβολο να κάτσω με αγνώστους. Φεύγοντας πέρασε μου είπε ευχαριστώ και ότι με περίμενε εκεί που καθόταν.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μερικές γουστάρουν όταν δεν τις αντιμετωπίζει κάποιος σαν celebrity και τις βλέπει απλός σαν απλές γκομενες
ολο ατυχιες ρε τυπε
sokraths.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Πριν 10 περίπου χρόνια.
Ταξιδεύω για Σαντορίνη με φίλο που έχει φύγει από μικρός για εξωτερικό και έχει έρθει Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για διακοπές. Καθόμαστε κατάστρωμα και δίπλα μας έρχεται κάθεται η Μαστροκωστα με μια άλλη κοπέλα. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος της ο φίλος μου και της λέει σε σπαστά ελληνικά...

-Εσένα κάπου σε ξέρω.
-Δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε έχω ξαναδεί κάπου. Έχεις καμία σχέση με Αμερική γιατί μάλλον έχουμε ξανασυναντηθεί.

Ο τύπος δεν είχε ιδέα ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και νόμιζε ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο καφέ η κάτι τέτοιο. Στο τέλος αφού του εξήγησε τι και πώς και κάνοντας του πλάκα με το όλο σκηνικό ανταλαξαν και τηλέφωνο για να πιούνε καφέ στο νησί πράγμα που δεν έγινε γιατί κάτσαμε μόνο 1 μέρα λόγο απροόπτου.

Πρίν 15 χρόνια είμαι σε νυχτερινό μαγαζί ορθαδικο με την παρέα μου και πίνουμε το ποτό μας. Εγώ τότε 25. Πάνω στο χαβαλε κάνω πίσω και χτυπάω κάποιον που πήγαινε να περάσει από πίσω μου. Γυρίζω να ζητήσω συγγνώμη και βλέπω την Γερμανού (1'50 πρεπει να είναι η τύπισσα) και της είχε πέσει και το ποτό που κρατούσε. Σόρρυ της λέω δεν σε είδα καθολου. Εκεί σκαλωσε γιατί νόμιζε ότι το είπα για το ύψος. Την ρώτησα τι ποτό πίνει για να της φέρω άλλο και η απάντηση της ήταν αν μου πάρεις ποτό θα έρθεις να το πιούμε μαζί εκεί που είναι και η παρέα μου. Της έστειλα ένα ποτό από το μπαρ και δεν πήγα ποτέ γιατί ήταν λίγο άβολο να κάτσω με αγνώστους. Φεύγοντας πέρασε μου είπε ευχαριστώ και ότι με περίμενε εκεί που καθόταν.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μερικές γουστάρουν όταν δεν τις αντιμετωπίζει κάποιος σαν celebrity και τις βλέπει απλός σαν απλές γκομενες
Τυπε αν ησουν 25 η Γερμανου ηταν 40 τοτε, τεφαρικι της ησουν, ΤΕΦΑΡΙΚΙ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Πριν 10 περίπου χρόνια.

-Εσένα κάπου σε ξέρω.

τυπε πριν 10 χρονια η μαστροκωστα ηταν ηδη παντρεμενη με δελλα....
αν μας διαβαζει τωρα ο τραιανος, μολις τους εκλεισες το σπιτι....
:confused: :confused: :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Για καφε θα πηγαιναν ρε Τακη οχι για φραπε

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.122
Πόντοι
1.056

Μαστροκώστα στάνταρ θα πήγαινε Σαντορίνη με το πλοίο της γραμμής και θα καθόταν χύμα στο κατάστρωμα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Πριν 10 περίπου χρόνια.

-Εσένα κάπου σε ξέρω.

ε αρχισατε παλι τα φιδια, ουτε 3 σελιδες δεν γραψαμε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
ε αρχισατε παλι τα φιδια, ουτε 3 σελιδες δεν γραψαμε.
Μια φορά είδα τη Μαστροκωστα στην επανωμή θεσνικης (πριν γνωρίσει τον Τραϊανό)..μου είπε : " τι παιδαρας που είσαι "( τότε ήμουν νέος).αλλά πήρε η μάνα μου κι είχε παστίτσιο, κι έφυγα τρέχοντας να προλάβω...
Χάθηκε η ευκαιρία!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Τύπε, απλά δείχνεις στο γκομενάκι το extrait σου.

Ως γνωστόν, οι επώνυμες έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο και ενδιαφέρονται για τον χαρακτήρα του άλλου. :2funny:

Οι επώνυμες στην Ελλάδα είναι συνήθως φλομπες με πολύ μεικ απ... Η στο άλλο άκρο, τράβελο φάτσες τύπου τουνη

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom