Νέα

Προσέγγιση σε διάσημη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
αν δεν έχετε κοινούς γνωστούς (δεν έχετε για να ρωτάς) μόνο επαγγελματικά που πάλι δύσκολο. Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα στο Insta του τύπου "αναλαμβάνω τα λογιστικά σου δωρεάν". Πάντως μην περιμένεις σώνει και ντε να γαμήσεις. Στα πλαίσια της δουλειάς , έχω μιλήσει στη Σμαράγδα Καρύδη αλλά δε μπορώ να πω ότι γνωριζόμαστε. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τη δω και να με χαιρετήσει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
στο ριαλιτι εκεινο ειχα στειλει και μια αλλη σερβιτορα - βαθυ λαρυγγι που το επαιζε τραγουδιστρια...
την κοψανε βεβαια και μετα της ελεγα οτι μας φαγανε τα κυκλωματα και ο πουστης ο κυριακου.... :confused:

αφου ψοφανε για παπατζιλικι οι γκομενες λογω ματαιοδοξιας....βεβαια πρεπει να εχεις και το καταλληλο στυλ και εμφανιση...αμα πας σαν το μενεδημο που φοραει 2 διαφορετικες καλτσες και μπλουζα αντμιραλ, τι παπά να πουλησεις.... :confused:
Και η φίρμα αντμιραλ πιστεύω ότι πουλάει...ίσως όχι όπως η πόλο η η λακοστ αλλά κάτι θα κάνει.
Να κατέβεις στην πολιτική....θα σαρώσεις!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.397
Πόντοι
2.536
αν δεν έχετε κοινούς γνωστούς (δεν έχετε για να ρωτάς) μόνο επαγγελματικά που πάλι δύσκολο. Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα στο Insta του τύπου "αναλαμβάνω τα λογιστικά σου δωρεάν". Πάντως μην περιμένεις σώνει και ντε να γαμήσεις. Στα πλαίσια της δουλειάς , έχω μιλήσει στη Σμαράγδα Καρύδη αλλά δε μπορώ να πω ότι γνωριζόμαστε. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τη δω και να με χαιρετήσει.
Τι λογιστικά ; Πολύ μπανάλ. Άσε που θα σκεφτεί ότι αυτός είναι εφοριακός και θέλει να με μπλέξει. Η ειλικρίνεια είναι χάρισμα του άντρα. Στο δικο σου σενάριο προτιμότερο να πει "με λένε Νεροχύτη και αναλαμβάνω να στα ξεβουλώσω όλα σε πολύ προσιτές τιμές"

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.791
Πόντοι
6.236

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
στο κολωνακι ειχα πηδηξει μια απο το παουερ οφ λοβ...

επιβεβαιωνω τακτικη πουτσαρα να το παιξεις οτι δεν την ξερεις καν...αν το παιξεις θαυμαστης και γκρουπις, θα σε περασει για λιγουρι...
εγω αυτην απο το παουερ οφ λοβ, της ειπα οτι δεν το εβλεπα καν, αλλα οτι ειχα ακρες στον αντ1 τοτε που γινοταν ενα ταλεντ σοου τραγουδιου που τραγουδουσαν πισω απο εναν τοιχο κτλ.....δηλαδη χρησιμοποιησα την καρτα του ημιδιασημου που ειμαι....
Από ποιο power of love τυπε ? Αυτο που ηταν και ο Σακης Δερματης ?

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνεις like σε μία φωτογραφία της στα social media. Είχα κάνει like σε φωτογραφία της Jennifer Lopez και τρελάθηκε. Πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα κι έφερε μαζί της την Scarlett Johansson και την Jennifer Aniston. Με πήραν παρτούζα και οι 3 ανελέητα για τέσσερις μέρες. Θα έγραφα κριτική αλλά δεν βρίσκω προφιλ τους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
φοιτητρια εχεις γαμησει?
Πάω σε μέρη που βγαίνουν σελεμπριτις γκομενακια και τους πουλάω ζιγκολικια για να πληρώσω ρήτρα αναπροσαρμογής και σούπερ αμόλυβδη 2.567

γνώμη σου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
Πάω σε μέρη που βγαίνουν σελεμπριτις γκομενακια και τους πουλάω ζιγκολικια για να πληρώσω ρήτρα αναπροσαρμογής και σούπερ αμόλυβδη 2.567

γνώμη σου
δεν ειναι ατακα για πεσιμο αυτη....
μονο αν σηκωσεις φρυδι και πεις "θες να σου ριξω μια ρητρα αναπροσαρμογης στα μουτρα?" κατι μπορει να παιξει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
δεν ειναι ατακα για πεσιμο αυτη....
μονο αν σηκωσεις φρυδι και πεις "θες να σου ριξω μια ρητρα αναπροσαρμογης στα μουτρα?" κατι μπορει να παιξει
Μόλις πω ότι ήρθε η ρήτρα 2.400 καταλαβαίνουν ότι ξοδεύει πολύ ρεύμα η πισίνα που έχω στην ταράτσα του ρετιρέ, το τεσλα που φορτίζει κλπ και καταλαβαίνουν με ποιον έχουν να κάνουν ρε Τρούμπ...ξέρουν οι σελεμπριτιες να ξεχωρίζουν το μαρούλι από μακρυά :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
Μόλις πω ότι ήρθε η ρήτρα 2.400 καταλαβαίνουν ότι ξοδεύει πολύ ρεύμα η πισίνα που έχω στην ταράτσα του ρετιρέ, το τεσλα που φορτίζει κλπ και καταλαβαίνουν με ποιον έχουν να κάνουν ρε Τρούμπ...ξέρουν οι σελεμπριτιες να ξεχωρίζουν το μαρούλι από μακρυά :confused:
ναι αυτο σωστο....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
Αμα αφησεις να πεσει στο τραπεζι και μια αποδειξη βενζινης 300€ απο το τελευταιο φουλαρισμα του ες γιου βι εκει να δεις σιγουρη επιτυχια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
μετά όταν έρθουν σπίτι και δουν το φουσκοτο στρώμα στην άχτιστη ταράτσα της διπλοκατοικιας στο Κερατσινι με τις μπετοβεργες να εξέχουν 1 μέτρο από το σάπιο μπετό και την μισοτελειωμένη σκάλα που οδηγεί εκεί....ξεκινάνε τα προβλήματα :walkingpenis:

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Πριν 10 περίπου χρόνια.
Ταξιδεύω για Σαντορίνη με φίλο που έχει φύγει από μικρός για εξωτερικό και έχει έρθει Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για διακοπές. Καθόμαστε κατάστρωμα και δίπλα μας έρχεται κάθεται η Μαστροκωστα με μια άλλη κοπέλα. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος της ο φίλος μου και της λέει σε σπαστά ελληνικά...

-Εσένα κάπου σε ξέρω.
-Η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Βρε ναι και εγώ ο Τάσος ******** είμαι αλλά κάπου σε έχω ξαναδεί.
-Ναι αυτό σου λέω η Γωγώ Μαστροκωστα είμαι.
-Δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε έχω ξαναδεί κάπου. Έχεις καμία σχέση με Αμερική γιατί μάλλον έχουμε ξανασυναντηθεί.

Ο τύπος δεν είχε ιδέα ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και νόμιζε ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο καφέ η κάτι τέτοιο. Στο τέλος αφού του εξήγησε τι και πώς και κάνοντας του πλάκα με το όλο σκηνικό ανταλαξαν και τηλέφωνο για να πιούνε καφέ στο νησί πράγμα που δεν έγινε γιατί κάτσαμε μόνο 1 μέρα λόγο απροόπτου.

Πρίν 15 χρόνια είμαι σε νυχτερινό μαγαζί ορθαδικο με την παρέα μου και πίνουμε το ποτό μας. Εγώ τότε 25. Πάνω στο χαβαλε κάνω πίσω και χτυπάω κάποιον που πήγαινε να περάσει από πίσω μου. Γυρίζω να ζητήσω συγγνώμη και βλέπω την Γερμανού (1'50 πρεπει να είναι η τύπισσα) και της είχε πέσει και το ποτό που κρατούσε. Σόρρυ της λέω δεν σε είδα καθολου. Εκεί σκαλωσε γιατί νόμιζε ότι το είπα για το ύψος. Την ρώτησα τι ποτό πίνει για να της φέρω άλλο και η απάντηση της ήταν αν μου πάρεις ποτό θα έρθεις να το πιούμε μαζί εκεί που είναι και η παρέα μου. Της έστειλα ένα ποτό από το μπαρ και δεν πήγα ποτέ γιατί ήταν λίγο άβολο να κάτσω με αγνώστους. Φεύγοντας πέρασε μου είπε ευχαριστώ και ότι με περίμενε εκεί που καθόταν.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μερικές γουστάρουν όταν δεν τις αντιμετωπίζει κάποιος σαν celebrity και τις βλέπει απλός σαν απλές γκομενες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Αμα αφησεις να πεσει στο τραπεζι και μια αποδειξη βενζινης 300€ απο το τελευταιο φουλαρισμα του ες γιου βι εκει να δεις σιγουρη επιτυχια.
εννοείται ρε τύπε...αγοράζω τέτοιες αποδείξεις από το βενζινάδικα της γειτονιάς 2 ευρώ τη μια...έχω και 100αρα και με ντίζελ...κατοστάρα καίει το rs4 και πετρέλαιο καίει το GLB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom