Πριν λιγα χρονια.
Προπαραμονη πρωτοχρονιας . Σούπερ διασημο μοντελο που μενει μονιμα Ιταλία.Μενει σε σουιτα με εναν Αραβα.Κατα τις 3 το πρωι,φτανουν απο έξοδο στο ξενοδοχειο.Η κοπελα μπαίνει στο λομπι του ξενοδοχείου και ο Αραβας παει να παρκάρει το αμαξι.(Εκανε κανα δεκάλεπτο)
Μονος εγω με την κοπελα μεχρι να έρθει ο Αραβας.πιανω την κουβεντα με το θεομουνο.Δεν της δειχνω οτι ξερω ποια ειναι.Την εκανα να γελασει πολυ με κατι αστειακια και κατι προσωπικες ιστορίες.Μου ειπε οτι θαβηθελε να ςρθω να δουλεψω μαζι της στην Ιταλία.Μολις ηρθε ο Αραβας,με καληνυχτησε με το ονομα μου.
Το επόμενο βραδυ κατα τις 0100,παιρβει τηλέφωνο στην υποδοχή και ζηταει ονομαστικα απο μενα να της παω ατο δωματιο ένα κλειδί δωματιου επειδη εχασε το δικό της.Λεω ωπα εδω ήμαστε.Ενημςρωμω τον βοηθο κου ότι θα λείψω καμποση ωρα.Ανεβαινω στον 6ο οροφο καυλωμενος και τι βλεπω Η κοπελα καθιστη σε μια πολυθρονα εξω αποντο ασανσέρ και 2 αραβες να την περιμένουν να μπουν στο δωματιο.Της δινω το κλειδί ,με ευχαριστει λεγοντας παλι το ονομα μου και μπαίνουν στο δωματιο.Εφαγα τρελη ξενερα.
Την επομενη μέρα που ηταν και παραμονή Πρωτοχρονιάς,κατα τις 1100 η ωρα την περίμενε μια αμαξαρα εξω για βα παει Κολωνακι για ρεβεγιον.Βγαινει απο το ασανσερ και με αυτα που φοραει την παιζει ολο το ξενοδοχείο.Πριν φτασει ατο αμαξι, σταματάει,γυριζει πισω και λεει μονο σε μενα."Γι@@@@ μου καλη σου χρονια.
Σαν να τη γαμησα.Μεχρι και σήμερα,ολοι θυμονται τη φαση που γύρισε να ευχηθει μονο σε μενα.
Δεν θελω να πω ποια ήταν.Το μονο τιπ που θα δωσω ειναι ότι σε καποιο περιοδικο,αν ξυναμε με κερμα το καλυμμένο μουνι της,θα το βλεπαμε....
Φιλια σε ολους.