Νέα

Προσέγγιση σε διάσημη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Κλασικός pirforos...
Screenshot_2022-06-05-14-22-10-151_com.android.chrome~2.jpg

τυπε τι λεει ο χυστης;ονειρευεται να ζησει μια ζωη μαζι με το μουνετο; :confused: :confused: :confused:
πολυ αισιοδοξος ειναι :confused: :confused: :confused:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.122
Πόντοι
1.056

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ο κουρτουα μπορεί να βρει άλλες 50 σαν τη συγκεκριμένη κοπέλα..
Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι λάθος να παντρευτεί φωτομοντέλο.. καθότι ψηλός, αριστοκρατικός , πλούσιος και παιδαρας θα έπρεπε να είχε στοχεύσει σε τίποτα Ισπανίδες ή Γαλλίδες αριστοκρατισσες πρώην πριγκίπισσες και βαθύπλουτες..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
εννοείται ρε τύπε...αγοράζω τέτοιες αποδείξεις από το βενζινάδικα της γειτονιάς 2 ευρώ τη μια...έχω και 100αρα και με ντίζελ...κατοστάρα καίει το rs4 και πετρέλαιο καίει το GLB

τυπε να κρατησω κι εγω μια αποδειξη 150 ευρω απο το σουπερ που ειχα αγορασει ψωνια για εναν πλουσιο οταν δουλευα χαμαλης; :think: :confused: :confused: :confused:
να την δειχνω στα μουνετα να ξεροχυνουν :wanker: :wanker: :wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
τυπε να κρατησω κι εγω μια αποδειξη 150 ευρω απο το σουπερ που ειχα αγορασει ψωνια για εναν πλουσιο οταν δουλευα χαμαλης; :think: :confused: :confused: :confused:
να την δειχνω στα μουνετα να ξεροχυνουν :wanker: :wanker: :wanker:
Ορμα.....:woldman::zfuck::fuck1::happy:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.534
Πόντοι
456
Έστειλα μύνημα στη Σακίρα στο insta. Τώρα που χώρισε με τον Πικε πιστεύω είναι διαθέσιμη:D: Μιλφ πλέον αλλά με φτιάχνει
Θα επανέλθω με νεώτερα μόλις μου απαντήσει :cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Έστειλα μύνημα στη Σακίρα στο insta. Τώρα που χώρισε με τον Πικε πιστεύω είναι διαθέσιμη:D: Μιλφ πλέον αλλά με φτιάχνει
Θα επανέλθω με νεώτερα μόλις μου απαντήσει :cheesy:
Αν ψάχνει για όσους έχουν μιλφ ως ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ενημερωσε με.....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
τυπε τι λεει ο χυστης;ονειρευεται να ζησει μια ζωη μαζι με το μουνετο; :confused: :confused: :confused:
πολυ αισιοδοξος ειναι :confused: :confused: :confused:
τυπε δεν ονειρευεται ο χυστης αλλα το μουνετο, δες ποιος εκανε το σχολιο......

δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις, αλλα το μουνετο πριν γνωρισει τον τιμπο κουρτουα πρεπει να ρουφαγε τα φλοκια απο τιποτα αθλητες Γ εθνικης, ενω το χυσταρος Κουρτουα εκλεβε για πλακα την πατσαβουρα την γυναικα του ντε μπροινε και της εδειχνε πως γαμανε οι τερματοφυλακες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις, αλλα το μουνετο πριν γνωρισει τον τιμπο κουρτουα πρεπει να ρουφαγε τα φλοκια απο τιποτα αθλητες Γ εθνικης, ενω το χυσταρος Κουρτουα εκλεβε για πλακα την πατσαβουρα την γυναικα του ντε μπροινε και της εδειχνε πως γαμανε οι τερματοφυλακες.

τυπε πολλα θα πει ενα μουνετο για να παντρευτει :confused: :confused: :confused:
στο διαζυγιο οι χυστες χανουν συνηθως,ειδικα εαν εχουν πολλα λεφτα :confused: :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297

Και εγώ τερματοφύλακας ήμουν...είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι εμείς...απλά εγώ δεν γονατίζω έτσι σε γυναίκα παρά μόνο αν είναι να την γλείψω.

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
194
Πόντοι
1
Πριν μια δεκατια σταματημενος στο φαναρι με χτυπαει απο πισω ενα αυτοκινητο.Κατεβαινω να δω κσι βλεπω βγαινει σχετικα γνωστη τραγουδιστρια.Αχ μου λεει χιλια συγνωμη,ημουν αφηρημενη παρετην καρτα μου,σημειωνω και τις πινακιδες και μου λεει αυριο κιολας θα σου κανω δηλωση ομορφουλη και φευγει.Παιρνω τον ασφαλιστη μου λεει το αυτοκινητο ειναι σ ενα αγνωστο ανδρικο ονομα κι η ασφαλεια εχρι ληξει κανα 2μηνο.Την παιρνω τηλ δε το σηκωνε,υστερα απο ωρα με παθρνει αυτη.Της λεω τι εγινε και μου λεει ποσο ειναι η ζημια να της δωσω λογαριασμο να κανει καταθεση αφου της στειλω αποδειξη απο το συνεργειο.100 ευρω η ζημια,αλλα της λεω δεν πειραζει αστο αρκει που σε γνωρισα.Για να μην πολυλογω μου λεει λιγοι θα αντιδρουσαν ετσι και μου κανονισε με την παρεα μου πρωτο τραπςζι τζαμπα.Πηρα μαζι μια κοπελα που μ αρεσε λεγοντς αλλη ιστορια βεβαια οτι και καλα με γουσταρει η διασημη,ηρθε κσι στο τραπεζι και ηταν αρκετα διαχυτικη οποτε εβγαλα γκομενα οχι διασημη αλλα μεσω διασημης χαχαχα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Screenshot_2022-06-05-15-52-06-960_com.android.chrome.jpg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Θα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..

Πόσο εύκολο πιστεύετε ότι είναι να προσεγγίσει κάποιος καθημερινός τύπος μια διάσημη ή έστω αναγνωρίσιμη κοπέλα; Επίσης με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αυτό; μέσω σοσιαλ μίντια ή με φυσική επαφη; Πρέπει να την εντυπωσιάσει ή μπορεί κ ένας πιο προσγειωμένος τρόπος να έχει αποτέλεσμα;

Αν έχει κάποιος, μπορεί να παραθέσει εμπειρίες, καλύτερα χωρίς ονόματα για να μην αρχίσουν τα μπαχαλα για φίδια.. κ το πώς το χειρίστηκε για να έχει το όποιο αποτέλεσμα.
Έχω προσεγγίσει διάσημες κι αναγνωρίσιμες, αλλά δεν έχω πηδήξει καμμία, εκτός από κάτι wannabe.
Προσεγγίσεις έγιναν μέσω δουλειάς (αγοράζουν, νοικιάζουν στην περιοχή μου ακίνητα), μέσω του κυβερνώντος κόμματος LREM στο οποίο ήμουν ενεργό μέλος, μέσω ενός vip κοινωνικού δικτύου, μέσω γκολφ κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom