enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Κλασικός pirforos...
τυπε τι λεει ο χυστης;ονειρευεται να ζησει μια ζωη μαζι με το μουνετο;
πολυ αισιοδοξος ειναι
Κλασικός pirforos...
Θα τον παρατήσει σε δέκα χρόνια ....μόλις χορτασει η ψείρα και βγει στον γιακά.
Θα τον παρατήσει σε δέκα χρόνια ....μόλις χορτασει η ψείρα και βγει στον γιακά.
Μόλις κάνει 1-2 παιδιά για να μπορεί να πάρει και διατροφή
Εντάξει. ..Αν τον αφήσει καποια θα βρει κι αυτός...καλόμαλακαςπαιδί είναι..
Έτσι....και ενα παιδι φτανει τυπε.μετα θα υπαρξει ασυμφωνια χαρακτηρων που ποτε δεν υπηρχε πριν
εννοείται ρε τύπε...αγοράζω τέτοιες αποδείξεις από το βενζινάδικα της γειτονιάς 2 ευρώ τη μια...έχω και 100αρα και με ντίζελ...κατοστάρα καίει το rs4 και πετρέλαιο καίει το GLB
Έτσι....
Ορμα.....τυπε να κρατησω κι εγω μια αποδειξη 150 ευρω απο το σουπερ που ειχα αγορασει ψωνια για εναν πλουσιο οταν δουλευα χαμαλης;
να την δειχνω στα μουνετα να ξεροχυνουν
ΙσχύειΟι επώνυμες στην Ελλάδα είναι συνήθως φλομπες με πολύ μεικ απ... Η στο άλλο άκρο, τράβελο φάτσες τύπου τουνη
Αν ψάχνει για όσους έχουν μιλφ ως ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ενημερωσε με.....Έστειλα μύνημα στη Σακίρα στο insta. Τώρα που χώρισε με τον Πικε πιστεύω είναι διαθέσιμη Μιλφ πλέον αλλά με φτιάχνει
Θα επανέλθω με νεώτερα μόλις μου απαντήσει
τυπε δεν ονειρευεται ο χυστης αλλα το μουνετο, δες ποιος εκανε το σχολιο......τυπε τι λεει ο χυστης;ονειρευεται να ζησει μια ζωη μαζι με το μουνετο;
πολυ αισιοδοξος ειναι
τυπε δεν ονειρευεται ο χυστης αλλα το μουνετο, δες ποιος εκανε το σχολιο......
δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις, αλλα το μουνετο πριν γνωρισει τον τιμπο κουρτουα πρεπει να ρουφαγε τα φλοκια απο τιποτα αθλητες Γ εθνικης, ενω το χυσταρος Κουρτουα εκλεβε για πλακα την πατσαβουρα την γυναικα του ντε μπροινε και της εδειχνε πως γαμανε οι τερματοφυλακες.
Και εγώ τερματοφύλακας ήμουν...είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι εμείς...απλά εγώ δεν γονατίζω έτσι σε γυναίκα παρά μόνο αν είναι να την γλείψω.τυπε δεν ονειρευεται ο χυστης αλλα το μουνετο, δες ποιος εκανε το σχολιο......
δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις, αλλα το μουνετο πριν γνωρισει τον τιμπο κουρτουα πρεπει να ρουφαγε τα φλοκια απο τιποτα αθλητες Γ εθνικης, ενω το χυσταρος Κουρτουα εκλεβε για πλακα την πατσαβουρα την γυναικα του ντε μπροινε και της εδειχνε πως γαμανε οι τερματοφυλακες.
τυπε δεν ονειρευεται ο χυστης αλλα το μουνετο, δες ποιος εκανε το σχολιο......
Έχω προσεγγίσει διάσημες κι αναγνωρίσιμες, αλλά δεν έχω πηδήξει καμμία, εκτός από κάτι wannabe.Θα κάνω κ γω την απόπειρά μου μέρα που είναι..
Πόσο εύκολο πιστεύετε ότι είναι να προσεγγίσει κάποιος καθημερινός τύπος μια διάσημη ή έστω αναγνωρίσιμη κοπέλα; Επίσης με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει καλύτερα αυτό; μέσω σοσιαλ μίντια ή με φυσική επαφη; Πρέπει να την εντυπωσιάσει ή μπορεί κ ένας πιο προσγειωμένος τρόπος να έχει αποτέλεσμα;
Αν έχει κάποιος, μπορεί να παραθέσει εμπειρίες, καλύτερα χωρίς ονόματα για να μην αρχίσουν τα μπαχαλα για φίδια.. κ το πώς το χειρίστηκε για να έχει το όποιο αποτέλεσμα.