Νέα

Football Manager 2014 vs Fifa Manager 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μεγαλη πορωση το FM2014.Σημερα βγηκε και απο το μεσημερι δεν εχω σταματησει...Τα ελληνικα ειναι τελεια,οχι μεταφραση της πουτσας.Εχει και την ΑΕΚαρα εννοειται.
Εχω παιξει ηδη 2 χρονιες.1 ανεργος,και μια με την ΑΕΚ στον νοτιο ομιλο της Β εθνικης.Ανετη ανοδο. :rockon:
Το αγορασα με 29,90 απο καταστημα στην πετρουπολη.μην πατε και σκασετε παραπανω.
Λες να πάω αύριο να το τσιμπήσω???

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεγαλη πορωση το FM2014.Σημερα βγηκε και απο το μεσημερι δεν εχω σταματησει...Τα ελληνικα ειναι τελεια,οχι μεταφραση της πουτσας.Εχει και την ΑΕΚαρα εννοειται.
Εχω παιξει ηδη 2 χρονιες.1 ανεργος,και μια με την ΑΕΚ στον νοτιο ομιλο της Β εθνικης.Ανετη ανοδο. :rockon:
Το αγορασα με 29,90 απο καταστημα στην πετρουπολη.μην πατε και σκασετε παραπανω.
το εχω δει στο σκρουτζ πεφτει μακρια ομως,η αεκ εχουν κανει να ανεβαινει παντα απο την γ' στη β' με την πρωτη χρονια,γηπεδο στα 2 νομιζω

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το εχω δει στο σκρουτζ πεφτει μακρια ομως,η αεκ εχουν κανει να ανεβαινει παντα απο την γ' στη β' με την πρωτη χρονια,γηπεδο στα 2 νομιζω
Απ' οτι διάβαζα, η ΑΕΚ ανεβαίνει τρένο και το γήπεδο γίνεται στο άψε σβήσε...διάβασα ένα preview του παιχνιδιού.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
έχεις λίωσει master?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Με μια πρώτη ματιά που έριξα (το αγόρασε ένας φίλος) πέρα από τα ελληνικά (τα οποία προσωπικά περισσότερο με μπερδεύουν παρά με διευκολύνουν) και κάποιες μικρο-βελτιώσεις , δεν παρατήρησα κάποια τρομερή εξέλιξη. Πιστεύω πώς φέτος και τα δύο manager κυκλοφόρησαν απλά για να κυκλοφορήσουν.
Downloading και ως εκεί..

Έχω και μια παρατήρηση γενικά για τα games. Είμαστε αρκετοί ,των οποίων ο χρόνος είναι περιορισμένος. Θέλουμε απλά να παίξουμε μια Campaign πχ στο Battlefield 4 και δεν έχουμε χρόνο για multiplayer κλπ. Είναι δυνατόν να ζητά 50 ευρώ η κάθε εταιρία για μια Campaign που διαρκεί 5-6 ώρες το πολύ? Μ'ηπως θα έπρεπε οι εταιρίες αντί να κλαίγονται για την πειρατία να εξατομικεύουν τα προιόντα τους? Πχ ενδιαφέρομαι για Campaign ,αγοράζω μόνο αυτή?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Με μια πρώτη ματιά που έριξα (το αγόρασε ένας φίλος) πέρα από τα ελληνικά (τα οποία προσωπικά περισσότερο με μπερδεύουν παρά με διευκολύνουν) και κάποιες μικρο-βελτιώσεις , δεν παρατήρησα κάποια τρομερή εξέλιξη. Πιστεύω πώς φέτος και τα δύο manager κυκλοφόρησαν απλά για να κυκλοφορήσουν.
Downloading και ως εκεί..

Καλησπέρα φίλε μου. 2-3 θεματάκια:

- Σε όσους πρότεινα να το πάρουν μέσω fmgreece, ΜΗΝ το κάνουν ακόμα. Το fmgreece δίνει τιμή 37,90€, το steam δίνει 49,99€ (εντάξει, άκυροι οι τύποι), κάποιοι το αγόρασαν με 29-30€ πριν -θεωρητικά- κυκλοφορήσει (απόψε). Συγγνώμη απ' όλους αν φάνηκα ανακόλουθος, ρώτησα και περιμένω απάντηση.
- Τα ελληνικά βοηθούν πολύ αλλά είναι μπέρδεμα με τις θέσεις και τα attributes, το είχα πει και παραπάνω.
- Οι σημαντικές διαφορές (πέραν των ελληνικών) είναι κατά την γνώμη μου στην καλύτερη διαχείριση: Καλύτερο inbox, πιο άμεσες εντολές, καλύτερη ενημέρωση για την ομάδα και τις συνδρομές.

Α και φυσικά περιμένουμε το patch γιατί είχε κάποια "θέματα".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπέρα φίλε μου. 2-3 θεματάκια:

- Σε όσους πρότεινα να το πάρουν μέσω fmgreece, ΜΗΝ το κάνουν ακόμα. Το fmgreece δίνει τιμή 37,90€, το steam δίνει 49,99€ (εντάξει, άκυροι οι τύποι), κάποιοι το αγόρασαν με 29-30€ πριν -θεωρητικά- κυκλοφορήσει (απόψε). Συγγνώμη απ' όλους αν φάνηκα ανακόλουθος, ρώτησα και περιμένω απάντηση.
- Τα ελληνικά βοηθούν πολύ αλλά είναι μπέρδεμα με τις θέσεις και τα attributes, το είχα πει και παραπάνω.
- Οι σημαντικές διαφορές (πέραν των ελληνικών) είναι κατά την γνώμη μου στην καλύτερη διαχείριση: Καλύτερο inbox, πιο άμεσες εντολές, καλύτερη ενημέρωση για την ομάδα και τις συνδρομές.

Α και φυσικά περιμένουμε το patch γιατί είχε κάποια "θέματα".
φιλε εγω το πηρα απο εχθες και εχω λιωσει.29.90 αν βαλεις το football manager 2014 στο θα στο βγαλει πρωτο πρωτο το μαγαζι.
καθολου μπερδεμα δεν ειναι τα ελληνικα,λιγο να κατσεις να μελετησεις τις αναλυτικες επεξηγησεις των παιδιων στο fmgreece.gr μια χαρα θα τα κατανοησεις.
Συμφωνω απολυτα,ειναι καλυτερο σε ολα φετος,με συμαντικες προσθηκες.Το 3d engine με αφηνει αδιαφορο,καθως προτιμω το text play.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
φιλε εγω το πηρα απο εχθες και εχω λιωσει.29.90 αν βαλεις το football manager 2014 στο θα στο βγαλει πρωτο πρωτο το μαγαζι.
καθολου μπερδεμα δεν ειναι τα ελληνικα,λιγο να κατσεις να μελετησεις τις αναλυτικες επεξηγησεις των παιδιων στο fmgreece.gr μια χαρα θα τα κατανοησεις.
Συμφωνω απολυτα,ειναι καλυτερο σε ολα φετος,με συμαντικες προσθηκες.Το 3d engine με αφηνει αδιαφορο,καθως προτιμω το text play.

Φίλε, η μόνη μου ένσταση είναι στις θέσεις (ειδικά αυτά τα AK ή AΔ) και στα attributes επειδή τα έχουμε συνηθίσει σε άλλη αλφαβητική σειρά.  Θα τα συνηθίσουμε κι αυτά όμως  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
10.993
Πόντοι
5.784
Επειδή ασχολούμαι με το συγκεκριμένο "άθλημα" από το 1998... Δεν υπάρχει το Football Manager.. Μακράν το πιο επιτυχημένο managing simulator ever.. Θυμάμαι όταν έγινε το μεγάλο βήμα με την κανονική προβολή του αγώνα, και όχι μόνο την περιγραφή του.. χύναμε 5 φίλοι παρέα, λες και κάναμε παρτούζα με 10 ρωσσίδια..

Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο..
Τρελλό κόλλημα το παιχνίδι..

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
10.993
Πόντοι
5.784
ΑΑΑΑ...
Στην Αγγλική έκδοση βέβαια... Η Ελληνική με αφήνει αδιάφορο.. Σαν να βλέπω το Braveheart μεταγλωττισμένο με την φωνή του Παπαμιχαήλ..Έλεος..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τύποι κατεβασα μια shortlist με wonderkids που την βάζω για να την εισάγω στο game?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ρε τύποι κατεβασα μια shortlist με wonderkids που την βάζω για να την εισάγω στο game?

Καλημέρα. Ριξ'την στο sports interactivefootball manager 2014shortlists.

Για να την εισάγεις, μπαίνεις στο παιχνίδι και πηγαίνεις:

Ονομά σου -> Μεταγραφική λίστα -> Μεταγραφικές λίστες (στην μέση της οθόνης, στην δεξιά πλευρά) -> Εισαγωγή μεταγραφικής λίστας.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τι εννοείς; η μαλακία ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να κατεβαζουμε τα logos κλπ

Αρχηγέ, νομίζω ότι όλα τα graphics του 2013 είναι συμβατά με το 2014. Δοκίμασε να τα κάνεις copy/paste (και να αλλάξεις τις 2 ρυθμίσεις) για να δεις αν "παίζουν".

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
off topic, αλλά σαν το cm 01-02 δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει για εμένα. Τι να πρωτοθυμηθώ barsom, kallstrom, tsigalko, okoronkwo, taribo west, aristizabal, tolley κτλ κτλ. Πόσο κάψιμο είχα ρίξει!!!!!

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21
Η μεγάλη παιχτούρα στο αθάνατο cm 01-02 ήταν ο Ηatzimehmetovic !

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ερώτησεις.
1ον Τη γαμημένη μαλακία που είχαν κάνει με το ΑΙ (δε μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές κόντεψα να σπάσω τον υπολογιστή μου όταν έβλεπα τις μαλακίες που είχαν φτιάξει) και τη μπάλα (όταν άρχιζε να τσουλάει δε σταματούσε) τις διόρθωσαν; Γιατί για μένα (παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι από το 2000) το καλύτερό τους παιχνίδι ήταν αυτό του 12. Περίμενα πως και πως το 13 για να φτιάξουν κάτι ΕΛΑΧΙΣΤΑ στη μηχανή που σου δείχνει το παιχνίδι και αυτοί το ΓΑΜΗΣΑΝ.
2ον ΑΝ κατεβάσω το παιχνίδι από τη στιμ (δε νομίζω πως χρειάζεται πει παλ) θα έχω και τ ελληνικά μέσα; Είμαι στη Κίνα (λογο επαγγελματικών υποχρεώσεων) και το ΜΟΝΟ που δε θέλω είναι να δώσω τ χρήματά μου για να παίξω και να συνειδητοποιήσω πως επειδή έχω κινέζικη ι.π η στιμ αυτόματα μου κατέβασε τη κινέζικη έκδοση. Θα φύγει το λαπτοπ από τον 15ο όροφο της πολυκατοικίας μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom