Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
δειτε τωρα τη διαφορα επιπεδου για να καταλαβετε τις διαφορες της παλιοτερης γενιας γυναικων του Σολ με τις σημερινες...

ειμαι χθες τη νυχτα σε γνωστο σκυλαδικο της πολης,καποια στιγμη μπαινει μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που δουλευε στο Σολ αλλα και στο Fever στη Λαγκαδα.
Μετα απο ωρα με βλεπει και ενω υπαρχει αποσταση απο τα τραπεζια μας και συνοδευεται απο ωριμο καραφλο χορηγο,σηκωνεται και ερχεται και με χαιρεταει ενθερμα.
Τα ειπαμε λιγο και με καλεσε και στο μαγαζι που εργαζεται τωρα.
Δεν ειναι καμια σπουδαια γκομενα ομως παντα την κερνουσα γιατι ηταν καλη στην παρεα και μου κρατουσε το ενδιαφερον.Την ηξερε τη δουλεια με δυο λογια δηλαδη...

Επισης σε σχεση με την τελευταια μου αναφορα ξεχασα να πω οτι η γυναικα που λατρεψα στο Σολ και θα ειναι μια απο τις 2 γυναικες που θα θυμαμαι παντα απο την περιηγηση μου σ'αυτα τα κωλομαγαζα ηταν η Ρωσσιδα μιλφ Λενα.Αυτη λοιπον ηταν παντα κανονικα ντυμενη,δεν πηγαινε πριβε και δεν αφηνε τιποτα απο μπαλαμουτι.Ομως ηταν μια πανεμορφη γυναικα και ηξερε να σου κραταει το ενδιαφερον και αυτη και δε τη βαριοσουν ποτε και δεν μπορουσες να της αντισταθεις.

Αναφερω λοιπον ενδεικτικα αυτες τις 2 κυριες ως συνεχεια της παρατηρησης μου γιατι δεν μας αρεσει το fever σε σχεση με το Σολ.

Για για να μην σας αφησω με την απορια μιας και το ανεφερα,η 2η γυναικα που θα θυμαμαι παντα απο αυτα τα μαγαζια ειναι η Ταρα απο το Blue Igouana
Πίστευα πως θα έλεγες τη Σάσα.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Για για να μην σας αφησω με την απορια μιας και το ανεφερα,η 2η γυναικα που θα θυμαμαι παντα απο αυτα τα μαγαζια ειναι η Ταρα απο το Blue Igouana

θα συμφωνησω για ταρα ..κουκλα και καλη κοπελα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δειτε τωρα τη διαφορα επιπεδου για να καταλαβετε τις διαφορες της παλιοτερης γενιας γυναικων του Σολ με τις σημερινες...

ειμαι χθες τη νυχτα σε γνωστο σκυλαδικο της πολης,καποια στιγμη μπαινει μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που δουλευε στο Σολ αλλα και στο Fever στη Λαγκαδα.
Μετα απο ωρα με βλεπει και ενω υπαρχει αποσταση απο τα τραπεζια μας και συνοδευεται απο ωριμο καραφλο χορηγο,σηκωνεται και ερχεται και με χαιρεταει ενθερμα.
Τα ειπαμε λιγο και με καλεσε και στο μαγαζι που εργαζεται τωρα.
Δεν ειναι καμια σπουδαια γκομενα ομως παντα την κερνουσα γιατι ηταν καλη στην παρεα και μου κρατουσε το ενδιαφερον.Την ηξερε τη δουλεια με δυο λογια δηλαδη...

Επισης σε σχεση με την τελευταια μου αναφορα ξεχασα να πω οτι η γυναικα που λατρεψα στο Σολ και θα ειναι μια απο τις 2 γυναικες που θα θυμαμαι παντα απο την περιηγηση μου σ'αυτα τα κωλομαγαζα ηταν η Ρωσσιδα μιλφ Λενα.Αυτη λοιπον ηταν παντα κανονικα ντυμενη,δεν πηγαινε πριβε και δεν αφηνε τιποτα απο μπαλαμουτι.Ομως ηταν μια πανεμορφη γυναικα και ηξερε να σου κραταει το ενδιαφερον και αυτη και δε τη βαριοσουν ποτε και δεν μπορουσες να της αντισταθεις.

Αναφερω λοιπον ενδεικτικα αυτες τις 2 κυριες ως συνεχεια της παρατηρησης μου γιατι δεν μας αρεσει το fever σε σχεση με το Σολ.

η ταρα ειναι δυναμη φιλε

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αν κατάλαβα καλα η Καρινα και η Λένα η Ουκρανή χάθηκαν απο το fever αλλα και γενικότερα απο την πολη μας ε...;  :-

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Eίχαν κι οι καραφλοί μαλλιά?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αν κατάλαβα καλα η Καρινα και η Λένα η Ουκρανή χάθηκαν απο το fever αλλα και γενικότερα απο την πολη μας ε...;  :-

Την Καρινα θα την βρεις στο EN η στην Τουρκια που ειναι τον ποιο πολυ καιρο την αλλη δε την ξερω  :P

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Άλλαξαν και τηλέφωνα...
Thnx παίδες... ;)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η αλλη εχει ξεφυγει, με βρηκε (δε ξερω πως, προφανως στελνει σε οσους μενουν θεσσαλονικη) στο fb και μου εστειλε μηνυμα να παω να τη βρω στο fever, με ΑΨΟΓΗ ορθογραφια

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
re akomh asxoliste me ayto to mpazoivridio tin lia pou brwmah h anapnohtis otan sou milah?to paizei kai kommotria h paliogria na oume!!san metalagmeno mparmpoyni einai h fatsa ths rosopontikas!!!! :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
re akomh asxoliste me ayto to mpazoivridio tin lia pou brwmah h anapnohtis otan sou milah?to paizei kai kommotria h paliogria na oume!!san metalagmeno mparmpoyni einai h fatsa ths rosopontikas!!!! :2funny:
εδω φενεται τελικα ποσο χαμηλα εχει πεσει ο πηχης σε ποιοτητα των γυναικων σε τετοια μαγαζια
σε λιγο θα λενε ποια κατσικα ειναι καλλητερη απο το ταδε μαγαζι
και να γουσταρουν κιολας!
το 85% των γυναικων σε αλλες χωρες η και στην αθηνα ακομα δεν θα τις παιρναν ουτε για τη λαντζα ουτε για καθαρηστριες ουτε για να αλλαζουν πανες σε υπεργηρους

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δείτε τα σχόλια που γράφουν κάοποιοι χλεχλέδες αγάμητοι κάτω απ τις φωτό της σαύρας.Ουστ ντροπή του αντρισμού,αγάμητα γατάκια.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η αλλη εχει ξεφυγει, με βρηκε (δε ξερω πως, προφανως στελνει σε οσους μενουν θεσσαλονικη) στο fb και μου εστειλε μηνυμα να παω να τη βρω στο fever, με ΑΨΟΓΗ ορθογραφια

Σιγουρα εχει ριζες απο Δενδροποταμο η Κορδελιο.

Παντος ποιο ΜΠΑΖΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom