δειτε τωρα τη διαφορα επιπεδου για να καταλαβετε τις διαφορες της παλιοτερης γενιας γυναικων του Σολ με τις σημερινες...
ειμαι χθες τη νυχτα σε γνωστο σκυλαδικο της πολης,καποια στιγμη μπαινει μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που δουλευε στο Σολ αλλα και στο Fever στη Λαγκαδα.
Μετα απο ωρα με βλεπει και ενω υπαρχει αποσταση απο τα τραπεζια μας και συνοδευεται απο ωριμο καραφλο χορηγο,σηκωνεται και ερχεται και με χαιρεταει ενθερμα.
Τα ειπαμε λιγο και με καλεσε και στο μαγαζι που εργαζεται τωρα.
Δεν ειναι καμια σπουδαια γκομενα ομως παντα την κερνουσα γιατι ηταν καλη στην παρεα και μου κρατουσε το ενδιαφερον.Την ηξερε τη δουλεια με δυο λογια δηλαδη...
Επισης σε σχεση με την τελευταια μου αναφορα ξεχασα να πω οτι η γυναικα που λατρεψα στο Σολ και θα ειναι μια απο τις 2 γυναικες που θα θυμαμαι παντα απο την περιηγηση μου σ'αυτα τα κωλομαγαζα ηταν η Ρωσσιδα μιλφ Λενα.Αυτη λοιπον ηταν παντα κανονικα ντυμενη,δεν πηγαινε πριβε και δεν αφηνε τιποτα απο μπαλαμουτι.Ομως ηταν μια πανεμορφη γυναικα και ηξερε να σου κραταει το ενδιαφερον και αυτη και δε τη βαριοσουν ποτε και δεν μπορουσες να της αντισταθεις.
Αναφερω λοιπον ενδεικτικα αυτες τις 2 κυριες ως συνεχεια της παρατηρησης μου γιατι δεν μας αρεσει το fever σε σχεση με το Σολ.
Για για να μην σας αφησω με την απορια μιας και το ανεφερα,η 2η γυναικα που θα θυμαμαι παντα απο αυτα τα μαγαζια ειναι η Ταρα απο το Blue Igouana