Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλ να τρως πιο ελαφρά κι αρκετά πριν κοιμηθείς ρε φίλε το βράδυ.

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
επειδη καταλαβα την φαση ζητησε διπλο ειπες απλο και με το που ηρθε το ποτο μου λεει αυτη σφηνακη....σορι αλλα αναγκαστικα επρεπε να το αλλαξω.... :rockon:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
επειδη καταλαβα την φαση ζητησε διπλο ειπες απλο και με το που ηρθε το ποτο μου λεει αυτη σφηνακη....σορι αλλα αναγκαστικα επρεπε να το αλλαξω.... :rockon:
κι εσυ εκανες οτι σου ζητησε η κοπελα και οχι ο πελατης :jerking: :jerking: :jerking:
ας τον ενημερωνες κοπελα μου, αυτος το πληρωσε το σφηνακι. ε ρε κατι επαγγελματιες......

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
πως γινεται εδω μεσα ολοι να εχετε την καλη κουβεντα στο στομα...επαγγελματιας ειμαι φιλε και παντα ενημερωνω τωρα οταν ο πελατης ειπε μονο και η κοπελα ειπε καλα τοτε βαλε σφηνακι ο ανθρωπος ηταν διπλα της αν ειχε αντιρηση θα το ελεγε...και πραγματικα το να καθομαι καθε φορα και να απολογουμαι σε καθε ασχετο με το θεμα καταντησε κουραστικο...οταν απαντησα ο κυριος καταλαβε και δεν ειπε τιποτα και βρεθηκε και ο δικηγορος να κρινει τον επαγγελματισμο μου ημαρτον πια....

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ρουλετα επειδη απο ενημερωση δε βλεπω να κανει κανεις, δε μας κανεις εσυ ενα review απο ποιες κοπελες παιζουν τωρα και τα λοιπα;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τα έφερε η τυχη και περασα με φιλαρακι χθες Δευτερα. Η κατασταση πολυ πεσμενη

Το μαγαζι είχε 4 κοπέλες, εκ των οποίων μια ηταν η ΛΙΑ που δε πιανεται καν, και αλλη μια μαυρη Οφορικουε

Επισης μια ψιλογεματουλα, τιποτα ιδιαιτερο, και μια ΚΟΥΚΛΑ Ογγαρέζα που πρωτη μου φορα εβλεπα.

Δηλαδη που παει το μαγαζι με 4 κοπελες, εκ των οποιων τα 3 μπαζα, δε μπορω να καταλαβω. Κανανε ενα μαγαζι 5 στρεματα, στην πιστα δεν ανεβαινει κανεις παρα μονο οταν ερχεται η Black Diamond, μεσα ειναι πιο φωτεινο απο το Μαρκιζ, που σημαινει αν τυχει και μπει κανενας γνωστος εχεις γινει βουκινο, και στο πριβε δε ξερεις αν οντως ηρθε η κοπελα η σου κανει χωρο κανενας πορτιερης απο τα σκοταδια...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τα έφερε η τυχη και περασα με φιλαρακι χθες Δευτερα. Η κατασταση πολυ πεσμενη

Το μαγαζι είχε 4 κοπέλες, εκ των οποίων μια ηταν η ΛΙΑ που δε πιανεται καν, και αλλη μια μαυρη Οφορικουε

Επισης μια ψιλογεματουλα, τιποτα ιδιαιτερο, και μια ΚΟΥΚΛΑ Ογγαρέζα που πρωτη μου φορα εβλεπα.

Δηλαδη που παει το μαγαζι με 4 κοπελες, εκ των οποιων τα 3 μπαζα, δε μπορω να καταλαβω. Κανανε ενα μαγαζι 5 στρεματα, στην πιστα δεν ανεβαινει κανεις παρα μονο οταν ερχεται η Black Diamond, μεσα ειναι πιο φωτεινο απο το Μαρκιζ, που σημαινει αν τυχει και μπει κανενας γνωστος εχεις γινει βουκινο, και στο πριβε δε ξερεις αν οντως ηρθε η κοπελα η σου κανει χωρο κανενας πορτιερης απο τα σκοταδια...

Εχει να πεσει πεινα,εγω τα 'λεγα,αυτοι νομιζουν ειμαστε προβατα ακομα και εχουν μονοπωλιο  :jerking:
Ξεχασες να πεις οτι οι καναπεδες ειναι απ' οτι περισσεψε απο ξυλα απο ενα μαραγκο που βγηκε στη συνταξη.  :2funny:
Καθεσαι και λες τι στο διαλο λιγο αφρολεξ δεν εβαλαν εδω?  :jerking:
Μετα σηκωνεσαι και εχεις κατι πονους στη μεση αλλα και στην τσεπη μαζι  :zombie:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ερχετε λεει η εμιλια μπαρακ στο φιβερ!!κωλογαυρη πουτανιτσα του κερατα ειναι και μεγαλη απατεωνησα απο οτι πληροφορηθηκα απο το google.περασε και καγκελο για ενα διαστημα.ωραιεσ πουτανεσ φερνετε εκει στο φιβερ ρε μαλακεσ.αντε να μασ φερετε και τον παλαιοκωστα μηπωσ και κανουν κανενα σεξ σωου στην πιστα!!βλαχομπαστουνοβλαχοι θα φατε μεγαλη φολα με την συγκεκριμενο τσουλακι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ημουνα Πεμπτη βραδυ Fever...
δεν καταλαβαινω γιατι τοση γκρινια στα ποστς....

πολλες κοπελες, οι περισσοτερες ομορφες, το προσωπικο ευγενικο κ καθαρο μαγαζι....
σιγουρα ολοι εχουν τα δικια τους αλλα αν διαβαζεις τα σχολια καποιων περιμενεις κατο οχι καλο...κ πας εκει κ βλεπεις αλλα....

ειδικα μια κοπελα απο Ουγγαρια, ξανθια κ αλλη μια κοπελα μαυρη πανεμορφες...

ειδικα αυτη η μαυρη η ψηλη...καταπληκτικο σωμα...πανεμορφο προσωπο...ανετα θα μπορουσε να δουελυει φωτομοντελο...χωρις υπερβολη.....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ημουνα Πεμπτη βραδυ Fever...
δεν καταλαβαινω γιατι τοση γκρινια στα ποστς....

πολλες κοπελες, οι περισσοτερες ομορφες, το προσωπικο ευγενικο κ καθαρο μαγαζι....
σιγουρα ολοι εχουν τα δικια τους αλλα αν διαβαζεις τα σχολια καποιων περιμενεις κατο οχι καλο...κ πας εκει κ βλεπεις αλλα....

ειδικα μια κοπελα απο Ουγγαρια, ξανθια κ αλλη μια κοπελα μαυρη πανεμορφες...

ειδικα αυτη η μαυρη η ψηλη...καταπληκτικο σωμα...πανεμορφο προσωπο...ανετα θα μπορουσε να δουελυει φωτομοντελο...χωρις υπερβολη.....

Ρουμανα ειναι αυτη που λες...
Αλλα μένει Βουδαπεστη

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Γράφουν στο ΦΒ τους πως επέστρεψε η Χριστίνα η Ουκρανή

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο και λεπτό με την Κωλαρα και τα βυζομπαλα,ποτε θα επιστρέψει άραγε;

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο και λεπτό με την Κωλαρα και τα βυζομπαλα,ποτε θα επιστρέψει άραγε;
Αυτή που δουλεύει στα στούντιο στην Αθήνα; Δεν την κόβω να γυρίζει.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Οχι την ξαδέρφη του Σαββιδη ρε φιλε,το παρταλι,την αλλη λεω
Ναι γι' αυτή λέω και εγώ τη Ρουμάνα.
Η λευκορωσίδα δουλεύει σε στούντιο; Δε το ήξερα. Άργησε 1 δεκαετία έχω να πω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ναι γι' αυτή λέω και εγώ τη Ρουμάνα.
Η λευκορωσίδα δουλεύει σε στούντιο; Δε το ήξερα. Άργησε 1 δεκαετία έχω να πω.

Την έστειλα μήνυμα και ακομα να λάβω απάντηση.
Η αλλη η Ρωσίδα ειναι Αθήνα σε Στουντιο και εκει να μείνει η παλιο λινατσα!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Αυτη εχει και γκομενο, ανεβαζει fb φωτογραφιες που την παει εκδρομες. Απ οσο μου ειπε καλος πελατης στο στουντιο ειναι και την εβγαλε γκομενα. Μπραβο αγορι μου, εκανες σχεση με πουτανα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom