House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αλ να τρως πιο ελαφρά κι αρκετά πριν κοιμηθείς ρε φίλε το βράδυ.
κι εσυ εκανες οτι σου ζητησε η κοπελα και οχι ο πελατηςεπειδη καταλαβα την φαση ζητησε διπλο ειπες απλο και με το που ηρθε το ποτο μου λεει αυτη σφηνακη....σορι αλλα αναγκαστικα επρεπε να το αλλαξω....
Τα έφερε η τυχη και περασα με φιλαρακι χθες Δευτερα. Η κατασταση πολυ πεσμενη
Το μαγαζι είχε 4 κοπέλες, εκ των οποίων μια ηταν η ΛΙΑ που δε πιανεται καν, και αλλη μια μαυρη Οφορικουε
Επισης μια ψιλογεματουλα, τιποτα ιδιαιτερο, και μια ΚΟΥΚΛΑ Ογγαρέζα που πρωτη μου φορα εβλεπα.
Δηλαδη που παει το μαγαζι με 4 κοπελες, εκ των οποιων τα 3 μπαζα, δε μπορω να καταλαβω. Κανανε ενα μαγαζι 5 στρεματα, στην πιστα δεν ανεβαινει κανεις παρα μονο οταν ερχεται η Black Diamond, μεσα ειναι πιο φωτεινο απο το Μαρκιζ, που σημαινει αν τυχει και μπει κανενας γνωστος εχεις γινει βουκινο, και στο πριβε δε ξερεις αν οντως ηρθε η κοπελα η σου κανει χωρο κανενας πορτιερης απο τα σκοταδια...
ημουνα Πεμπτη βραδυ Fever...
δεν καταλαβαινω γιατι τοση γκρινια στα ποστς....
πολλες κοπελες, οι περισσοτερες ομορφες, το προσωπικο ευγενικο κ καθαρο μαγαζι....
σιγουρα ολοι εχουν τα δικια τους αλλα αν διαβαζεις τα σχολια καποιων περιμενεις κατο οχι καλο...κ πας εκει κ βλεπεις αλλα....
ειδικα μια κοπελα απο Ουγγαρια, ξανθια κ αλλη μια κοπελα μαυρη πανεμορφες...
ειδικα αυτη η μαυρη η ψηλη...καταπληκτικο σωμα...πανεμορφο προσωπο...ανετα θα μπορουσε να δουελυει φωτομοντελο...χωρις υπερβολη.....
Αυτή που δουλεύει στα στούντιο στην Αθήνα; Δεν την κόβω να γυρίζει.Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο και λεπτό με την Κωλαρα και τα βυζομπαλα,ποτε θα επιστρέψει άραγε;
Αυτή που δουλεύει στα στούντιο στην Αθήνα; Δεν την κόβω να γυρίζει.
Ναι γι' αυτή λέω και εγώ τη Ρουμάνα.Οχι την ξαδέρφη του Σαββιδη ρε φιλε,το παρταλι,την αλλη λεω
Ναι γι' αυτή λέω και εγώ τη Ρουμάνα.
Η λευκορωσίδα δουλεύει σε στούντιο; Δε το ήξερα. Άργησε 1 δεκαετία έχω να πω.
καντες 2 τις δεκαετιεςΝαι γι' αυτή λέω και εγώ τη Ρουμάνα.
Η λευκορωσίδα δουλεύει σε στούντιο; Δε το ήξερα. Άργησε 1 δεκαετία έχω να πω.
Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο και λεπτό με την Κωλαρα και τα βυζομπαλα,ποτε θα επιστρέψει άραγε;