Επισκεψη αποψε στο Fever μιας και η περιεργεια για να δω την περιφημη πορνοσταρ δε μ'αφηνε στην ησυχια μου....γαμω την περιεργεια μου δηλαδη
Καταρχην στο μαγαζι ηταν οι εξης κοπελες:
-η πορνοσταρ Simone Diamond
-η μεγαλη επιστροφη του σκυλιου Σαντρα
...δυστυχως δε μου ηρθε και μετα την πατατα της Diamond την ζητησα μονος μου αλλα ηταν απασχολημενη.Θα ξαναπαω σιγουρα ομως μονο για Σαντρα
-η μεγαλη επιστροφη της περιφημης Χριστινα της λεγομενης Πολωνεζας αν και δεν ειναι...δε περπατησε μαλλον στα μπουρδελα τους τελευταιους μηνες αν και καποτε θεωρουνταν σουπερ φιρμα
-Η Νορα η Ουκρανη η ξαδερφη της Χριστινας που επισης δε φτουρισε στα μπουρδελα του Βαρδαρη τους τελευταιους μηνες και ξαναγυρισε στο μαγαζι αν και παλιοτερα που την ειχα κερασει ηταν πολυ τυπικη
-ο ζωντανος θρυλος του Sol η ρωσσοποντια Λια
-η Ελληνιδα Αλικη
-η ρωσσοποντια Αναστασια
-η μιλφ Μαριανα απο το παλιο το μαγαζι...που τη ξεθαψατε αυτη ρε Ρουλετα θα μας τρελανετε δηλαδη
-η Μαρτινα που εχει κανει κατι απιστευτες βυζαρες
-η μιλφ Χριστινα η ρωσσοποντια που πολλες φορες τραγουδαει με το μικροφωνο
-η Βαλεντινα καινουρια μελαχρινη κακασχημη σκυλοφατσα
-η Λιζα το μπαζο η Ελληνιδα που την αλλη φορα δε μου εκανε τιποτα στο πριβε
-ενα μπαμπατσικο μελαχρινο πολυ συμπαθητικο μωρο με βυζαρες και κωλαρα
-η ρωσσοοντια μιλφ Ειρηνη πολυ ομορφη με βυζαρες και κωλαρα αλλα μεγαλη απατη στα ποτα.Πινει 3 στο δεκαλεπτο
-Πολυ ωραια μελαχρινη ψηλη κοπελα με προσωπικοτητα και κορμαρα που πρωτη φορα εβλεπα
-3 μαυρες εκ των οποιων οι 2 οι μουναρες Σαντρα και Ναομι και η τριτη ασχημοφατσα με μεγαλα βυζια
και σιγουρα πρεπει να ξεχναω 2-3 ακομα αλλα οχι παραπανω
-Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ
Πρωτο και βασικο θεμα ειναι οτι μαλλον δε συγκινησε και πολυ κοσμο αν σκεφτει κανεις οτι απο τις 2 μεχρι τις 4 που εκατσα εγω το μαγαζι ειχε το πολυ 50 ατομα ενω εγω περιμενα οτι θα γινοταν χαμος.Βεβαια αν και οι περισσοτεροι απο τους πελατες την χαιρετουσαν,βγαιναν και φωτογραφιες μαζι της,πηγαιναν στα πριβε η υποθεση ηταν μαλλον μουφα.
Καταρχην χορεψε στην πιστα μονη της σαν κανονικη στριπτηζου,επαιξε με το δονητη της,κατεβηκε στα τραπεζια και τριβοταν πανω στους πελατες,περασε και απο μενα καποια στιγμη μου τριφτηκε κι εγω της επιασα το βυζι και τον κωλο.Εμφανισιακα ειναι μια εντυπωσιακη κοπελα πολυ ψηλη με πολυ ομορφο προσωπο,εντυπωσιακο κωλο αν και καπως χαλαρο και κανονικα βυζια.
Τελοσπαντων αφου τελειωσε το χορο της και αρχισε να γυρναει γυρω γυρω,επαιρνε καποιους πελατες στο πριβε αλλα δε τους εβλεπα και πολυ ενθουσιασμενους κατα την επιστροφη.
Ε ηρθε και σε μενα καποια στιγμη,ειπαμε δυο κουβεντες και της προτεινα μονος μου να την κερασω ενα ποτο...μου λενε απο το μπαρ οτι το ποτο της παει 30ε οποτε το ξανασκεφτομαι αλλα μου λενε επισης οτι το πριβε της παει επισης 30ε οποτε λεω ας παρω ενα πριβε απλο χορο εννοειτε.
Ε παμε στο πριβε καθεται διπλα μου στον καναπε και με κοιταει χωρις να κανει κατι...
...αρχιζω την πιανω τα βυζια λιγο,παω να τη χαϊδεψω το μουνακι μου σπρωχνει το χερι....παω να τη φιλησω στο λαιμο τραβιεται...πιανω το χερι της και το βαζω να μου πιασει τον πουτσο και το παιρνει αμεσως...ε λεω τι θα γινει τωρα θα χορεψεις τουλαχιστον?
Σηκωνεται να χορεψει και κανει κατι κινησεις ο,τι να'ναι...περιμενω να γδυθει δε βγαζει τιποτα...μου γυρναει την κωλαρα τελοσπαντων χωνω τη μουρη μου μεσα αλλα και παλι τραβιεται.Το σουτιεν δε το βγαλε,το βρακι δε το'βγαλε,το φουστακι που φορουσε πανω απο το βρακι δε το'βγαλε...ενα τιποτα δηλαδη.Δε περιμενα κατι τρομερο με τα 30ε αλλα τουλαχιστον κανε ενα χορο κανονικο,βγαλε τα ρουχα σου....Απο την αλλη εισαι πορνοσταρ υποτιθεται..η πορνοσταρ πιανει πουτσους για πλακα και σε καβαλαει με τον κωλο της στη μουρη κανονικα...εδω αυτα δε τα ειδαμε.
Κοροϊδιλικι ο χορος των 30ε αλλα και με τα 100 που νομιζω ζητουσε για γαμησι εγω δε την ειδα και πολυ προθυμη αυτην την κοπελα να κανει τιποτα