δεσποινις δεν εχω κανενα λογο να πω κατι περα απο την αληθεια
εγω ηρθα με τρεις φιλους που τους φιλοξενουσα και αποφασισα να τους φερω λεγοντας τους οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι το τοπ στο χωρο
δεν θελω να πω κατι αλλα υπηρξα φαν του καταστηματος και εχω περασει στο παρελθον καλα ...αυτη τη φορα απο γοητευτικα σε ολα τα επιπεδα ΕΚΤΟΣ απο την υποδοχη , τους σερβιτορους και την ευγενια που εδειξε η κοπελα που κερνουσα εκεινη τη στιγμη , η οποια αναγκαστικε να μου ζητησει συγγνωμη καθοτι καινουργια λεγοντας μου οτι δεν καταλαβαινει γιατι το κανουν αυτο
η κοπελα απο ρουμανια ομορφη και πολυ ευχαριστη
στα καλα καθουμενα ενω κουβεντιαζαμε ηρθε , προφανως η διευθηνση , και αδιακριτα τελειως διεκοψε ,ζητημα να ηταν 5 λεπτα εκει ουτε προλαβε να τελειωσει το ποτο της , ουτε προλαβα αν ηθελα να της προτεινω δευτερο
ειχαν ερθει ποιο μπροστα βεβαια καποιες πιο μπροστα που δεν πειναμε τοσο για να τις κρατησουμε εκει χωρις να εχουμε κατι με τις κοπελες απλα ειναι πολυ λιγες για τη δουλεια αυτη
για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ οτι και να πω λιγο ειναι , απο ευγενια την κερασα ενα ποτο και αφου ειδε οτι δεν θελω κατι αλλο στο 3λεπτο πεταξε ενα , παω λιγο για να μην με βγαλουν με την καμερα και ερχομαι αμεσως....ακομα ερχετε
λυπαμε , αυτα γιναν σε ενα μισαωρο , τα αλλα παιδια ξενερωσαν και φυγαμε θα ξοδευαμε και 5 φραγκα παραπανω τα χασατε λογο κακης λειτουργειας
ξερω οτι δεν ιδρωνει το αυτι των υπευθηνων αλλα οι γιορτες θα τελειωσουν και οι πορνοσταρ θα φυγουν
καλλες γιορτες
α και για το αν ακουστικε καποιο παραπονο??.....σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τετοια για 20-30 ευρω....απλα χαμενο το ταμειο σας βγαινει σε βαθος χρονου