Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ευγενεστατη η συμπεριφορα στην υποδοχη
ευγενεστατη και καποιων κοριτσιων
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  που με ηλιθιες δικαιολογιες κλεβει τους πελατες και φευγει στο 3λεπτο
ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
ΑΝ ΦΕΡΑΤΕ 3-4 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ
ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
Φίλε αυτό συνέβει με αυτές τις 3 πορνοστάρ που έχουν φέρει ή με άλλες, του μαγαζιού;

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΟΚ για να τονώσει την κίνηση καλώς και έφεραν (για κράχτη μην γελιέστε) τα όποια ονόματα. Μήπως λέω μήπως να δοκίμαζαν για αρχή κάποιες μέρες άκυρες (π.χ. Τρίτη) να βαλουν μειωμένες τιμές? ακόμη και happy hours  για ενα διάστημα που είναι νέκρα π.χ. 12.00~01.00 ...και 7,00 να το πάει το ποτό, στα 3 κεράσματα το 4ο βγαίνει δώρο απλά θα γράψει ο λογαριασμός της ΕΥΑΔΑΠ παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι το κέρδος για το μαγαζί 8α προκύψει απο την αύξηση της πελατείας σε αριθμούς αν περιμένουν μια φορά το μήνα που έρχεται το μηνιάτικο δεν βλέπω φως.  

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε αυτό συνέβει με αυτές τις 3 πορνοστάρ που έχουν φέρει ή με άλλες, του μαγαζιού;
καμια σχεση
αν ερχονταν μπαζα και μαυρες τις αφηναν αλλα απο τη στιγμη που επαιρναν ποδι αν σου τυχαινε καμια απο τις ελαχιστες ας πουμε καλες τις επαιρναν στα 4-5 λεπτα ακομα και να μην ειχαν τελειωσει το ποτο η και να  μην ηθελε να φυγει ουτε καν να ζητησει 2ο
η αλλη μου ζητησε συγγνωμη με φωναζουν στα καλα καθουμενα ουτε 3 λεπτα δεν ηταν και το πληρωθηκε το ποτο
ασε μωρε καλα λουκετα!!!!

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα απο οτι βλεπω η παραπληροφοριση καλα κρατει αν και πολυ στεναχωριεμαι που ο αδικημενος πελατης μας ειναι και αριανος καθοτι ομοιδεατη θα τον περιμενα πιο δικαιο...λοιπον ας ξεκινισω λοιπον την απολογια μου...το σαββατο ειχαμε καποια καναλια για την διαφημιση των συγκεκριμενων κοριτσιων που φιλοξενουμε στο μαγαζι μας και που δουλευουν κανονικα οπως και οι υπολοιπες και δεν ειναι μονο για μοστρα οπως ισχυριστηκε καποιος ευγενης κυριος πιο πανω..λοιπον οπως ελεγα η διαφημιση αφορουσε αυτες τις κοπελες και αναγκαστικα αυτες επρεπε να φωναξουμε.. αλλωστε ζητησαμε πολλες φορες συγνωμη πραγμα που ουτε καν αναφερθηκε στην αναφορα σας οπως επισης δεν αναφερθηκε καποιο παραπονο και το μαγαζι θα εσβηνε το ποτο της κοπελας η οποια δεν εκατσε τον απαιτουμενο χρονο λογο της προαναφερθεισας διαφημισης...γιατι απ'οσο γνωριζω ποτε αλλοτε δεν τεθηκε τετοιο παραπονο απο τους πελατες μας οι οποιοι μαλιστα ειχαν να λενε για το ποσο χουφτωμα ριχνουν με ενα ποτο αν ανατρεξετε λιγο πιο πανω στα φορουμ σας θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι...τωρα οσον αφορα τις τιμες του μαγαζιου θα πω στον κυριο που απευθηνθηκε προσωπικα σε μενα γι αυτο το θεμα οτι οι τιμες παραμενουν οι ιδιες ακομα και στα happenings που οργανωνει το μαγαζι για εσας αλλωστε αντικειμενικα μιλωντας αυτη την στιγμη υπαρχουν μαγαζια με τις ιδιες τιμες τα οποια ειναι μια σταλια και δεν παρεχουν ουτε υπηρεσιες ουτε σοου ουτε ενα ποτο δεν κερνανε και το γνωριζω παρα πολυ καλα αυτο ωστοσο ομως δεν σχολιαζονται αυτα τα μαγαζια τυχαιο???? δεν νομιζω....και τελος για να κλεισω σιγα σιγα εμεις μπορει να μην κερναμε γυναικεια ποτα γιατι οπως πολυ καλα γνωριζεται οι περισσοτεροι απο αυτα τα κοριτσια πληρωνονται και δεν ειναι δυνατον να κερασω το μεροκαματο της οποιαδηποτε κοπελας ομως δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην κερνιεται μεσα στο μαγαζι....κλεινοντας για του λογου το αληθες σας ανεβαζω να δειτε την διαφημιση που εγινε ο λογος για να γραφτουν ολα τα παραπανω αρνητικα σχολια..σας ευχομαι καλες γιορτες και θα χαρω πολυ να σας δω στο μαγαζι να λυσουμε τις διαφορες μας με ενα σφηνακι κερασμενο εννοειται!!!!!!!!! al?  που εισαι εσυ? πως και δεν πηρες μερος στην μαχη???? με ξεχασες!!!!!!!!!!                  

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλησπερα απο οτι βλεπω η παραπληροφοριση καλα κρατει αν και πολυ στεναχωριεμαι που ο αδικημενος πελατης μας ειναι και αριανος καθοτι ομοιδεατη θα τον περιμενα πιο δικαιο...λοιπον ας ξεκινισω λοιπον την απολογια μου...το σαββατο ειχαμε καποια καναλια για την διαφημιση των συγκεκριμενων κοριτσιων που φιλοξενουμε στο μαγαζι μας και που δουλευουν κανονικα οπως και οι υπολοιπες και δεν ειναι μονο για μοστρα οπως ισχυριστηκε καποιος ευγενης κυριος πιο πανω..λοιπον οπως ελεγα η διαφημιση αφορουσε αυτες τις κοπελες και αναγκαστικα αυτες επρεπε να φωναξουμε.. αλλωστε ζητησαμε πολλες φορες συγνωμη πραγμα που ουτε καν αναφερθηκε στην αναφορα σας οπως επισης δεν αναφερθηκε καποιο παραπονο και το μαγαζι θα εσβηνε το ποτο της κοπελας η οποια δεν εκατσε τον απαιτουμενο χρονο λογο της προαναφερθεισας διαφημισης...γιατι απ'οσο γνωριζω ποτε αλλοτε δεν τεθηκε τετοιο παραπονο απο τους πελατες μας οι οποιοι μαλιστα ειχαν να λενε για το ποσο χουφτωμα ριχνουν με ενα ποτο αν ανατρεξετε λιγο πιο πανω στα φορουμ σας θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι...τωρα οσον αφορα τις τιμες του μαγαζιου θα πω στον κυριο που απευθηνθηκε προσωπικα σε μενα γι αυτο το θεμα οτι οι τιμες παραμενουν οι ιδιες ακομα και στα happenings που οργανωνει το μαγαζι για εσας αλλωστε αντικειμενικα μιλωντας αυτη την στιγμη υπαρχουν μαγαζια με τις ιδιες τιμες τα οποια ειναι μια σταλια και δεν παρεχουν ουτε υπηρεσιες ουτε σοου ουτε ενα ποτο δεν κερνανε και το γνωριζω παρα πολυ καλα αυτο ωστοσο ομως δεν σχολιαζονται αυτα τα μαγαζια τυχαιο???? δεν νομιζω....και τελος για να κλεισω σιγα σιγα εμεις μπορει να μην κερναμε γυναικεια ποτα γιατι οπως πολυ καλα γνωριζεται οι περισσοτεροι απο αυτα τα κοριτσια πληρωνονται και δεν ειναι δυνατον να κερασω το μεροκαματο της οποιαδηποτε κοπελας ομως δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην κερνιεται μεσα στο μαγαζι....κλεινοντας για του λογου το αληθες σας ανεβαζω να δειτε την διαφημιση που εγινε ο λογος για να γραφτουν ολα τα παραπανω αρνητικα σχολια..σας ευχομαι καλες γιορτες και θα χαρω πολυ να σας δω στο μαγαζι να λυσουμε τις διαφορες μας με ενα σφηνακι κερασμενο εννοειται!!!!!!!!! al?  που εισαι εσυ? πως και δεν πηρες μερος στην μαχη???? με ξεχασες!!!!!!!!!!                 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεσποινις δεν εχω κανενα λογο να πω κατι περα απο την αληθεια
εγω ηρθα με τρεις φιλους που τους φιλοξενουσα και αποφασισα να τους φερω λεγοντας τους οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι το τοπ στο χωρο
δεν θελω να πω κατι αλλα υπηρξα φαν του καταστηματος και εχω περασει στο παρελθον καλα ...αυτη τη φορα απο γοητευτικα σε ολα τα επιπεδα ΕΚΤΟΣ απο την υποδοχη , τους σερβιτορους και την ευγενια που εδειξε η κοπελα που κερνουσα εκεινη τη στιγμη , η οποια αναγκαστικε να μου ζητησει συγγνωμη καθοτι καινουργια λεγοντας μου οτι δεν καταλαβαινει γιατι το κανουν αυτο
η κοπελα απο ρουμανια ομορφη και πολυ ευχαριστη
στα καλα καθουμενα ενω κουβεντιαζαμε ηρθε , προφανως η διευθηνση , και αδιακριτα τελειως διεκοψε ,ζητημα να ηταν 5 λεπτα εκει ουτε προλαβε να τελειωσει το ποτο της , ουτε προλαβα αν ηθελα να της προτεινω δευτερο
ειχαν ερθει ποιο μπροστα βεβαια καποιες πιο μπροστα που δεν πειναμε τοσο για να τις κρατησουμε εκει χωρις να εχουμε κατι με τις κοπελες απλα ειναι πολυ λιγες για τη δουλεια αυτη
για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ οτι και να πω λιγο ειναι , απο ευγενια την κερασα ενα ποτο και αφου ειδε οτι δεν θελω κατι αλλο στο 3λεπτο πεταξε ενα , παω λιγο για να μην με βγαλουν με την καμερα και ερχομαι αμεσως....ακομα ερχετε
λυπαμε , αυτα γιναν σε ενα μισαωρο , τα αλλα παιδια ξενερωσαν και φυγαμε θα ξοδευαμε και 5 φραγκα παραπανω τα χασατε λογο κακης λειτουργειας
ξερω οτι δεν ιδρωνει το αυτι των υπευθηνων αλλα οι γιορτες θα τελειωσουν και οι πορνοσταρ θα φυγουν
καλλες γιορτες
α και για το αν ακουστικε καποιο παραπονο??.....σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τετοια για 20-30 ευρω....απλα χαμενο το ταμειο σας βγαινει σε βαθος χρονου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και συγγνωμη απο την παρεα μου και μενα δεν ζητησε κανεις παρα μονο η συγκεκριμενη κοπελα που δεν ηταν και αυτη που εφταιγε

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
καλησπερα απο οτι βλεπω η παραπληροφοριση καλα κρατει αν και πολυ στεναχωριεμαι που ο αδικημενος πελατης μας ειναι και αριανος καθοτι ομοιδεατη θα τον περιμενα πιο δικαιο...λοιπον ας ξεκινισω λοιπον την απολογια μου...το σαββατο ειχαμε καποια καναλια για την διαφημιση των συγκεκριμενων κοριτσιων που φιλοξενουμε στο μαγαζι μας και που δουλευουν κανονικα οπως και οι υπολοιπες και δεν ειναι μονο για μοστρα οπως ισχυριστηκε καποιος ευγενης κυριος πιο πανω..λοιπον οπως ελεγα η διαφημιση αφορουσε αυτες τις κοπελες και αναγκαστικα αυτες επρεπε να φωναξουμε.. αλλωστε ζητησαμε πολλες φορες συγνωμη πραγμα που ουτε καν αναφερθηκε στην αναφορα σας οπως επισης δεν αναφερθηκε καποιο παραπονο και το μαγαζι θα εσβηνε το ποτο της κοπελας η οποια δεν εκατσε τον απαιτουμενο χρονο λογο της προαναφερθεισας διαφημισης...γιατι απ'οσο γνωριζω ποτε αλλοτε δεν τεθηκε τετοιο παραπονο απο τους πελατες μας οι οποιοι μαλιστα ειχαν να λενε για το ποσο χουφτωμα ριχνουν με ενα ποτο αν ανατρεξετε λιγο πιο πανω στα φορουμ σας θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι...τωρα οσον αφορα τις τιμες του μαγαζιου θα πω στον κυριο που απευθηνθηκε προσωπικα σε μενα γι αυτο το θεμα οτι οι τιμες παραμενουν οι ιδιες ακομα και στα happenings που οργανωνει το μαγαζι για εσας αλλωστε αντικειμενικα μιλωντας αυτη την στιγμη υπαρχουν μαγαζια με τις ιδιες τιμες τα οποια ειναι μια σταλια και δεν παρεχουν ουτε υπηρεσιες ουτε σοου ουτε ενα ποτο δεν κερνανε και το γνωριζω παρα πολυ καλα αυτο ωστοσο ομως δεν σχολιαζονται αυτα τα μαγαζια τυχαιο???? δεν νομιζω....και τελος για να κλεισω σιγα σιγα εμεις μπορει να μην κερναμε γυναικεια ποτα γιατι οπως πολυ καλα γνωριζεται οι περισσοτεροι απο αυτα τα κοριτσια πληρωνονται και δεν ειναι δυνατον να κερασω το μεροκαματο της οποιαδηποτε κοπελας ομως δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην κερνιεται μεσα στο μαγαζι....κλεινοντας για του λογου το αληθες σας ανεβαζω να δειτε την διαφημιση που εγινε ο λογος για να γραφτουν ολα τα παραπανω αρνητικα σχολια..σας ευχομαι καλες γιορτες και θα χαρω πολυ να σας δω στο μαγαζι να λυσουμε τις διαφορες μας με ενα σφηνακι κερασμενο εννοειται!!!!!!!!! al?  που εισαι εσυ? πως και δεν πηρες μερος στην μαχη???? με ξεχασες!!!!!!!!!!                  

Βασικά για να είστε οκ μάλλον θα πρέπει να του δώσετε τα λεφτά του πίσω ή να του παρέχετε ισάξιες υπηρεσίες και όχι σφηνάκια.
Αν και το πως θα τα βρείτε είναι κάτι που πρέπει να λυθεί μεταξύ σας και δε πρέπει να ανακατεύομαι...

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
μαλιστα λοιπον συγνωμη ζητησαμε απο ολο το μαγαζι απο το μικροφωνο δεν πιασαμε τον καθε πελατη ξεχωριστα αν ειναι δυνατον....οσον αφορα το χρηματικο ποσο των 20-30 ευρω που σιγα να μην το κανατε θεμα στο μαγαζι δεν ξερω πως να το πω αλλα το εχετε κανει θεμα στο ιντερνετ που δεν μπορω να καταλαβω τι λυση θα σας δωσει αυτο...ενω αν μας το λεγατε απλα οπως ανεφερε και ο αλλος κυριος θα περνατε τα χρηματα σας πισω η τελος παντων θα βρισκοταν η επιθυμητη λυση για να ειστε ευχαριστιμενοι...λυπαμαι πολυ για την απογοητευση σας μακαρι να μπορουσα να επανορθωσω απο κει και περα αφου εχετε ξαναεπισκεφτει τον χωρο μας στο παρελθον φανταζομαι θα γνωριζεται πως ποτε δεν βασισιστηκαμε στις εκαστοτε πορνοσταρ για να δουλεψουμε αυτα ειναι διαφορα happenings που τα διοργανωνουμε για να ανανεωνομαστε να σας παρουσιαζουμε κατι διαφορετικο να σας προσφερουμε τελος παντων οτι καλυτερο μπορουμε και για το κλεισιμο μου σας ζηταω συγνωμη εκ μερους του fever stoudio for men  αν η συμπεριφορα μας απεναντι σας ηταν  απρεπης η προσβλητικη ωστοσο αγαπητε μου κυριε εγω προσωπικα αν πηγαινα σε καποιο μαγαζι καποιες φορες και περνουσα καλα και πηγαινα μια φορα και δεν εμενα ευχαριστημενη 2 θα ηταν οι επιλογες μου η θα εδινα ακομα μια ευκαιρια αφου εχω παει τοσες φορες και εχω περασει καλα μπορει το συγκεκριμενο βραδυ να ηταν μια ατυχη περιπτωση η δεν θα πηγαινα ξανα αν ειχα ξενερωσει πια τοσο πολυ σε καμια περιπτωση παντως δεν θα ευχομουν καλα λουκετα σε ενα χωρο ο οποιος προσφερει εργασια σε πανω απο 40 ατομα χωρια τους εξωτερικους συνεργατες ειδικα στην εποχη μας και με την ανεργια που υπαρχει...και προσφερει και ενα εναλλακτικο τροπο διασκεδασης που η πολη μας και οχι μονο τον υποστηριζει....αυτα ειχα να πω καλες γιορτες!!!!!!!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οκ παιρνω πισω αυτο με τα λουκετα γιατι θα μεινουν ανεργοι ανθρωποι που δεν φταινε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
μαλιστα λοιπον συγνωμη ζητησαμε απο ολο το μαγαζι απο το μικροφωνο δεν πιασαμε τον καθε πελατη ξεχωριστα αν ειναι δυνατον....οσον αφορα το χρηματικο ποσο των 20-30 ευρω που σιγα να μην το κανατε θεμα στο μαγαζι δεν ξερω πως να το πω αλλα το εχετε κανει θεμα στο ιντερνετ που δεν μπορω να καταλαβω τι λυση θα σας δωσει αυτο...ενω αν μας το λεγατε απλα οπως ανεφερε και ο αλλος κυριος θα περνατε τα χρηματα σας πισω η τελος παντων θα βρισκοταν η επιθυμητη λυση για να ειστε ευχαριστιμενοι...λυπαμαι πολυ για την απογοητευση σας μακαρι να μπορουσα να επανορθωσω απο κει και περα αφου εχετε ξαναεπισκεφτει τον χωρο μας στο παρελθον φανταζομαι θα γνωριζεται πως ποτε δεν βασισιστηκαμε στις εκαστοτε πορνοσταρ για να δουλεψουμε αυτα ειναι διαφορα happenings που τα διοργανωνουμε για να ανανεωνομαστε να σας παρουσιαζουμε κατι διαφορετικο να σας προσφερουμε τελος παντων οτι καλυτερο μπορουμε και για το κλεισιμο μου σας ζηταω συγνωμη εκ μερους του fever stoudio for men  αν η συμπεριφορα μας απεναντι σας ηταν  απρεπης η προσβλητικη ωστοσο αγαπητε μου κυριε εγω προσωπικα αν πηγαινα σε καποιο μαγαζι καποιες φορες και περνουσα καλα και πηγαινα μια φορα και δεν εμενα ευχαριστημενη 2 θα ηταν οι επιλογες μου η θα εδινα ακομα μια ευκαιρια αφου εχω παει τοσες φορες και εχω περασει καλα μπορει το συγκεκριμενο βραδυ να ηταν μια ατυχη περιπτωση η δεν θα πηγαινα ξανα αν ειχα ξενερωσει πια τοσο πολυ σε καμια περιπτωση παντως δεν θα ευχομουν καλα λουκετα σε ενα χωρο ο οποιος προσφερει εργασια σε πανω απο 40 ατομα χωρια τους εξωτερικους συνεργατες ειδικα στην εποχη μας και με την ανεργια που υπαρχει...και προσφερει και ενα εναλλακτικο τροπο διασκεδασης που η πολη μας και οχι μονο τον υποστηριζει....αυτα ειχα να πω καλες γιορτες!!!!!!!!!!!

Το θεο σας δεν εχετε τελικα και πανω στην αγνοια του κοσμου λετε και καμια μαλακια να περναει η ωρα..
Για ποια ανεργια μιλας ρε ρουλα που κανενας(εκτος μερικων)εκει μεσα δεν ειναι ασφαλισμενος?
Σε ποιον δωσατε αποδειξη για τις υπηρεσιες που προσφερεται η για τα ποτα τα δικα μας η των κοριτσιων?
Δεκαδες παραβασεις και μιλας για το γραμμα του νομου?
Ριξτε τιμες και καντε τουμπεκι γιατι παλι μαγαζι θα ψαχνεται..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
και βλεπεις οτι δεν στα χωνουν 1 και 2 τυχαιοι αλλα
αξιοπιστοι πελατες.στο κατω κατω για καλο σου τα λενε
για βελτιωση υπηρεσιων και του μαγαζιου
κι εσυ νευριαζεις και τους κραζεις

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
και βλεπεις οτι δεν στα χωνουν 1 και 2 τυχαιοι αλλα
αξιοπιστοι πελατες.στο κατω κατω για καλο σου τα λενε
για βελτιωση υπηρεσιων και του μαγαζιου
κι εσυ νευριαζεις και τους κραζεις

:dancing: :birdman: :dancing: :jerking: :dancing: :jerking: :dancing: :think:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το θεο σας δεν εχετε τελικα και πανω στην αγνοια του κοσμου λετε και καμια μαλακια να περναει η ωρα..
Για ποια ανεργια μιλας ρε ρουλα που κανενας(εκτος μερικων)εκει μεσα δεν ειναι ασφαλισμενος?
Σε ποιον δωσατε αποδειξη για τις υπηρεσιες που προσφερεται η για τα ποτα τα δικα μας η των κοριτσιων?
Δεκαδες παραβασεις και μιλας για το γραμμα του νομου?
Ριξτε τιμες και καντε τουμπεκι γιατι παλι μαγαζι θα ψαχνεται..

:thumbsup:

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
ουτε νευριαζω ουτε κραζω ουτε μιλησα για νομους για ανεργια μιλησα και νομιζω πως ειμαι ευγενικοτατη σε ολες τις απαντησεις μου και τις εξηγησεις που δινω...νομιζω πως εχω δικαιωμα να απανταω απο την στιγμη που ειμαι μελος στην σελιδα...ευχαριστουμε πολυ που θελετε το καλο μας και που μας βοηθατε με τον τροπο σας να βελτιωνουμε τα λαθη μας...ομως επειδη δεν εχω βρισει ουτε προσβαλλει ποτε κανεναν δεν σου επιτρεπω να μου λες να κανω τουμπεκι και φυσικα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αναφερεις το ονομα μου εδω ειμαι η ρουλετα....λυπαμαι πολυ για τους τροπους σου και αναρωτιεμαι προς τι αυτη η λεκτικη βια σε μενα που ουτε καν με ξερεις και που στην τελικη δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα ακυρη η επιθεση τελειως...επισης κανεις δεν ειναι τυχαιος και ολων η γνωμη και η αποψη μετραει αλλιως δεν θα εμπαινα εδω για να βλεπω τα σχολια σας και να τα μεταφερω εκει που πρεπει ωστε να κανουμε το μαγαζι να ειναι πιο κοντα στον κοσμο του...λυπαμαι πολυ που παρεξηγηθηκα και απλα διαγραφω τον λογαριασμο μου και δε θα ξαναμπω να ειστε καλα ....

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μην στεναχωρειτε τη Ρουλετα μου ρε αλητες  :s&m_1: :s&m_1:  :hammer: :hammer:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ουτε νευριαζω ουτε κραζω ουτε μιλησα για νομους για ανεργια μιλησα και νομιζω πως ειμαι ευγενικοτατη σε ολες τις απαντησεις μου και τις εξηγησεις που δινω...νομιζω πως εχω δικαιωμα να απανταω απο την στιγμη που ειμαι μελος στην σελιδα...ευχαριστουμε πολυ που θελετε το καλο μας και που μας βοηθατε με τον τροπο σας να βελτιωνουμε τα λαθη μας...ομως επειδη δεν εχω βρισει ουτε προσβαλλει ποτε κανεναν δεν σου επιτρεπω να μου λες να κανω τουμπεκι και φυσικα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αναφερεις το ονομα μου εδω ειμαι η ρουλετα....λυπαμαι πολυ για τους τροπους σου και αναρωτιεμαι προς τι αυτη η λεκτικη βια σε μενα που ουτε καν με ξερεις και που στην τελικη δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα ακυρη η επιθεση τελειως...επισης κανεις δεν ειναι τυχαιος και ολων η γνωμη και η αποψη μετραει αλλιως δεν θα εμπαινα εδω για να βλεπω τα σχολια σας και να τα μεταφερω εκει που πρεπει ωστε να κανουμε το μαγαζι να ειναι πιο κοντα στον κοσμο του...λυπαμαι πολυ που παρεξηγηθηκα και απλα διαγραφω τον λογαριασμο μου και δε θα ξαναμπω να ειστε καλα ....

Για τις τιμες παλι γαργαρα εκανες
Και αμα νομιζεις οτι η ανεργια μειωνεται με τη μαυρη εργασια εισαι πολυ γελασμενη  :jerking:

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
συνεχιζεις να εισαι αναιδης τις τιμες δεν τις κανω εγω ρε φιλε υπαλληλος ειμαι που προσπαθω να βρω σημειο επαφης μεταξυ πελατη και επιχειρησης και δεν υπαρχει μαυρη εργασια ολοι ειμαστε ασφαλισμενοι και στην τελικη εσυ ποτο ερχεσαι να πιεις τι σε νοιαζει αν εμενα μου κολλανε ενσημα??? ελεος πια εχω ακουσει παραπονα και παραπονα αλλα αυτο πρωτη φορα.....αυτοι που διαβαζουν βλεπουν ποιος κραζει και νευριαζει και ποιος μιλαει ασχημα...και στην τελικη δεν σε υπεχρεωσε κανεις να ερθεις αν δεν σου κανει ο χωρος μας οι τιμες μας οι γυναικες μας και οι αποδειξεις μας απλα μην ερχεσαι...δεν βρισκω το λογο να μου μιλας λες και ειμαι η γυναικα σου ακους εκει τουμπεκι και γαργαρα απορω οι υπολοιποι δε τα βλεπετε αυτα???? ποιο μαγαζι ασχοληθηκε ποτε να μπει και να γραφει και να διαβαζει αυτα που θελετε???? 2 χρονια ειμαι μελος δεν εχω δει κανεναν αλλον εκπροσωπο εστω καποιου μαγαζιου που να ασχολειται με τα παραπονα σας τις αντιρησεις σας η ακομα και τα θετικα σχολια σας λυπαμαι πολυ για τον κυριο που εχει μπερδευτει τοσο πολυ ωστε να μην κραταει ουτε την στοιχειωδη τουλαχιστον ευγενεια..εκτος κι αν εχει καποιο προσωπικο λογο που επιτιθεται ετσι...γιατι αρνητικες κριτικες εχω ξανααντιμετωπισει αλλα ο εν λογω κυριος παρα ειναι θερμος....αυτα και τελιωνει εδω απο μενα...θα κανω τουμπεκι και γαργαρα και θα διασκεδασω σημερα το βραδυ στο fever.... οσοι πιστοι προσελθετε .....με εκτιμιση royleta.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
συνεχιζεις να εισαι αναιδης τις τιμες δεν τις κανω εγω ρε φιλε υπαλληλος ειμαι που προσπαθω να βρω σημειο επαφης μεταξυ πελατη και επιχειρησης και δεν υπαρχει μαυρη εργασια ολοι ειμαστε ασφαλισμενοι και στην τελικη εσυ ποτο ερχεσαι να πιεις τι σε νοιαζει αν εμενα μου κολλανε ενσημα??? ελεος πια εχω ακουσει παραπονα και παραπονα αλλα αυτο πρωτη φορα.....αυτοι που διαβαζουν βλεπουν ποιος κραζει και νευριαζει και ποιος μιλαει ασχημα...και στην τελικη δεν σε υπεχρεωσε κανεις να ερθεις αν δεν σου κανει ο χωρος μας οι τιμες μας οι γυναικες μας και οι αποδειξεις μας απλα μην ερχεσαι...δεν βρισκω το λογο να μου μιλας λες και ειμαι η γυναικα σου ακους εκει τουμπεκι και γαργαρα απορω οι υπολοιποι δε τα βλεπετε αυτα???? ποιο μαγαζι ασχοληθηκε ποτε να μπει και να γραφει και να διαβαζει αυτα που θελετε???? 2 χρονια ειμαι μελος δεν εχω δει κανεναν αλλον εκπροσωπο εστω καποιου μαγαζιου που να ασχολειται με τα παραπονα σας τις αντιρησεις σας η ακομα και τα θετικα σχολια σας λυπαμαι πολυ για τον κυριο που εχει μπερδευτει τοσο πολυ ωστε να μην κραταει ουτε την στοιχειωδη τουλαχιστον ευγενεια..εκτος κι αν εχει καποιο προσωπικο λογο που επιτιθεται ετσι...γιατι αρνητικες κριτικες εχω ξανααντιμετωπισει αλλα ο εν λογω κυριος παρα ειναι θερμος....αυτα και τελιωνει εδω απο μενα...θα κανω τουμπεκι και γαργαρα και θα διασκεδασω σημερα το βραδυ στο fever.... οσοι πιστοι προσελθετε .....με εκτιμιση royleta.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δε θα 'σχοληθω αλλο ολοι βγαλαν τα συμπερασματα τους και απο σενα και απο μενα!!!

panos_1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! Με υγεια και ευτηχια..... Καλη μπουρδεροχρονια σε ολους... :grin: ; :dancing: :grin:

Τι εγινε ρε παιδια???? Ποδαρι δε πατησε στο μαγαζι τις γιορτες? κανεις δε πηρε δωρο?????
:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom