Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ρουλετα μπορεις να γραφεις ελληνικα? αληθεια πονανε τα ματια μας για να διαβασουμε τι γραφεις...

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
η σασα δεν γυρισε ακομα αλλα θα ερθει

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
η σασα ηταν στο μαγαζι σημερα πρωτη μερα μου ειπε, λιγος κοσμος στο μαγαζι καλο το προγραμματακι ομως livesex  :knockinb:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλά λέει ο ?Ainigma?, ανεβάστε και καμμία φωτο!  :grin: ;)

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αλ Πατσίνο που δουλεύει η Ευα η ψηλη μελαχροινη απο το fever , θα ξερεις εσυ..... Eμεινε στο morgan ??

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ Πατσίνο που δουλεύει η Ευα η ψηλη μελαχροινη απο το fever , θα ξερεις εσυ..... Eμεινε στο morgan ??
η νταρντανουλα που εμοιαζε με την Καρινα λες?αυτη ηταν εντελως ξενερωτη τι την ψαχνεις?  :s&m_1: :s&m_1:...δεν ξερω που ειναι
εχει καλυτερη Ευα τωρα ελληνιδα βυζαρου και εντελως ξεκωλο  :tits: :tits:

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
η νταρντανουλα που εμοιαζε με την Καρινα λες?αυτη ηταν εντελως ξενερωτη τι την ψαχνεις?  :s&m_1: :s&m_1:...δεν ξερω που ειναι
εχει καλυτερη Ευα τωρα ελληνιδα βυζαρου και εντελως ξεκωλο  :tits: :tits:
ΟΚ Θα τιμηθει δεόντως.... την αλλη ομως κατι την χρωσταω... :fuck1: :fuck1:!! Αν την παρει πουθενά το ματι σου σφυρα !! tnx παντως,,

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
η ευα για μενα  μοιαζει στην καρινα οσο ενα πλοιο με ενα αεροπλανο και τη ριχνει και καμια 30αρια κιλακια

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
η ευα για μενα  μοιαζει στην καρινα οσο ενα πλοιο με ενα αεροπλανο και τη ριχνει και καμια 30αρια κιλακια
Ναι συμφωνώ, απλά υπάρχει μια φωτογραφία στο ΦΒ που όταν τη βλέπεις για 2 δευτερόλεπτα αναρωτιέσαι αν είναι αυτή. :P

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
γεια σας παιδια....η σασα επεστρεψε ανανεωμενη και πιο σασα απο ποτε....αλ συγκρατησου :dancing: η ευα δεν ειναι σε μας ειναι στο morgan....και ναι εχουμε live show απαγορευμενο xxx καθε μερα.. :fuck2:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επισκεψη και χθες τη νυχτα στο fever και απο κοπελες ηταν οι εξης:

-Λαρίσα καινουριο γκομενακι μελαχρινο,ομορφο με βυζαρες και κωλαρα και πολυ καμαρωτο στησιμο γενικοτερα.Ιδιος τυπος γυναικας με την Καρινα ας πουμε...μεταγραφη απο στουντιο μου ειπανε αλλα δε μου ηρθε να τη γνωρισω
-Ιωαννα καινουρια αλβανιδα,ασχημουλα στη φατσα,μικρο βυζι,κωλαρα κολαση ομως πολυ καλο παιδι γενικα.Την κερασα και γνωριστηκαμε και την συμπαθησα μπορω να πω.Δουλευε στο Ιγκουανα πριν ερθει εδω...αυτο με παραξενεψε λιγο διοτι ως γνωστον το Ιγκουανα ειχε παντα ομορφες κοπελες,δε θα πιστευα δηλαδη οτι μπορουσε να δουλεψει εκει ομως οταν χορεψε στην πιστα πραγματι φανηκαν οι γνωσεις της
-Αλικη η γνωστη ξανθια χτικιαρα Ελληνιδα.Το μονο απ'τα βαρια ονοματα που δουλευε χθες αλλα δυστυχως ο εγκεφαλος της δε δουλευε και πολυ σωστα.Τον ειχε καμμενο  :zombie:
-Μακρινα το μελαχρινο συμπαθητικο γκομενακι που παλια δουλευε μεσα στο μπαρ αλλα δε μου εχει ερθει ποτε για ποτο
-Η Χριστινα η ρωσσοποντια μιλφ με βυζαρες που την αλλη φορα ζητουσε οσα και η Καρινα για γαμηθει κι εγω γελουσα  :2funny: :2funny: .Τελοσπαντων μας τα'πρηξε παλι με το μικροφωνο να τραγουδαει
-Η Ειρηνη μιλφ επισης Ρωσσιδα κανονικη ομως απ'οσο εχω καταλαβει.Αυτην την περιεγραψα και την προηγουμενη φορα ειναι μεγαλη καριολα οπως σας ειπα.Μολις ηρθε το ποτο μου και πριν προλαβω να πιω μια γουλια να'τηνε  :huh: :huh: λαθος συμπεριφορα...ασε τον πελατη να χαλαρωσει λιγο πρωτα.Μετα μου ξαναρθε αργα και μ'επρηζε μια ωρα να την κερασω ενα σφηνακι και οταν της αρνηθηκα μου ειπε δηθεν χαριτολογωντας να παω να γαμηθω.Και το επαναλαμβανε κιολας λεγοντας μου οτι μου λεει κατι ευχαριστο και δεν ειναι κακο
-η Ρουμανα Κριστυ η παλια που εχει βαλει και βυζια
-η μαυρουλα Σαντρα που χθες μιλησαμε λιγο και φαινεται καλο παιδι και ειναι και ομορφουλα
-αλλη μια μαυρουλα
-η ρωσσοποντια Αννιτα που αν και δουλευει πλεον μεσα στο μπαρ ολο απ'εξω τριγυρναει και μαλλον κανει και τα παντα αν της κατσει πελατης

Ιδιαιτερα υποτονικο και χθες το κλιμα αν και ειχε αρκετους πελατες.Ο συγκεκριμενος συνδυασμος γυναικων ηταν μαλλον ο χειροτερος δυνατος και αυτο οφειλεται στο οτι ολες οι κοπελες πλεον εχουν 2 ή 3 ρεπο τη βδομαδα και Δευτερα-Τριτη ειναι οι πιο νεκρες μερες.Ναι αλλα ετσι δουλεια δε γινεται...και η Αλικη ηταν καπου αλλου οπως ειπα και πριν.Μου ειπαν να παω Πεμπτη για να τα πετυχω οπως θελω  :grin: :grin:...οχι εγω θελω Τριτη ρε κουφαλες  :birdman:

Τελοσπαντων...το ξαναειπα και την αλλη φορα οτι θελει μονιμα 2-3 τρελοπουτανακια καθε νυχτα ωστε να ξυπναμε λιγο γιατι μ'αυτες εδω δε βλεπω μελλον

το ζωντανο γαμησι στην πιστα θα αρχισει απο σημερα μου ειπανε

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ποιός θα γαμάει ποιόν;
Η Κρίστυ νομίζω πως έχει κάνει ανόρθωση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πω πω αυτη η ιωαννα η αλβανιδα...ασχημοτερη γκομενα δεν ειχε ποτε το ιγκουανα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εδω η κανεις δε γραφει, η κανεις δε παταει πλεον, και απορω πως δεν εκλεισε ακομα το μαγαζι αν συμβαινει αυτο!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
προφανως περνανε καλα απλα δεν θελουν να το βγαλουν προς τα εξω.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom