FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Λοιπόν το μαγαζί σε σχέση με τον συναγωνισμό είναι πολύ μπροστά...το γκλάμουρ ύφος τόσο της υποδοχής, όσο και του μέτρ στην πόρτα φυσικά και ξενίζουν για τέτοιο μαγαζί (ευχάριστα για μένα). Στα ενδότερα ο γάτος πραγματικός γάτος εξυπηρετικός και πάντα στην τσίτα για να ρολάρουν όλα όμορφα, ακόμη η Ρουλέτα κλασσικά μέσα στο μπάρ με βλέμμα που κάθε φορά ήταν σαν να σε τσεκάρει ??? έπρεπε να της πώ ότι χαλαρή και χαμογελαστή είναι πολύ πιο όμορφη ;)
Κάθε φορά που ήταν για κέρασμα η κουκλάρα η Ντανιέλα επιβεβαίωνε με τον πελάτη αποφεύγοντας τυχόν κακοτοπιές που συναντάμε στο τέλος σε τέτοια μαγαζιά άσχετα με αυτά που έλεγε η κοπέλα οπότε +1 απο μένα. Τέλος έγραψε ο φίλος ΑΛ να γυρίσουν το πρόγραμμα σε λαϊκό και γαμήθηκε το σύμπαν!!!! ακόμη και εγώ που μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι σε κάποια στιγμή πιστεύω ότι χόρευε κοπέλα στο στύλο με λαϊκή υπόκρουση κάθε τόσο κάποια κοπέλα θα δώσει και μια γυροβολιά γύρο απο το στύλο δίνοντας και ένα τόνο απο strip club.
Είσοδος 10.00 και ποτό κέρασμα απλό 10.00, (διπλά αποφεύγονται) πραγματικά το φως μέσα στο μαγαζί είναι περισσότερο απο όσο θα περίμενε κανείς σε τέτοιο μαγαζί, άνετα μπορούσα να δω την κοπέλα που ήθελα στην άλλη άκρη του μαγαζιού...θετικό μιας και περίμενα να μου έρθει (αν και δεν ήρθε) αρνητικό μιας και μπορεί να δούμε αρκετούς φίλους και γνωστούς που διαφορετικά ίσως και να αποφεύγαμε. Όσο για τα πιασίματα no problem και μάλιστα σε κάποια στιγμή επειδή χάζευα ή ίδια η κοπέλα μου επανέφερε τα χέρια στην σωστή τους θέση
Στα έμψυχο δυναμικό τώρα ... περισσότερες κοπέλες απο αυτές που βρήκε ο Αλ, είχε και μερικές καινούργιες-παλιές προσθήκες εγώ μέτρησα καμιά 15 κοπέλες τουλάχιστον αριθμός σχετικά ικανοποιητικός για το μέγεθος του μαγαζιού αν και δεν πέρασαν όλες. Δε θα επεκταθώ στο τομέα αυτό καθώς πιστεύω ότι το μαγαζί είναι ακόμη καινούργιο και μέχρι να βρει τα πατήματα του έχει δρόμο μπροστά του.
Τέλος το μοτίβο που βρίσκουμε σε αυτά τα μαγαζιά είναι το ίδιο...πρώτα έρχονται οι μαυρούλες (οι δύο απο τις 4-5 είναι πολύ δυνατά κορμιά για τις άλλες ένα έχω να πω REXONA !!!! έγραψε και ο συναγωνιστής παραπάνω την εμπειρία του) και μετά ότι σου τύχει συνήθως οι πολύ όμορφες είναι πιασμένες αλλά σε τέτοια μαγαζιά καμιά φορά καλό είναι να αποφεύγονται μιας και μπορεί να εκτοξεύσουν το λογαριασμό ακόμη οι περισσότερες κοπέλες που δουλεύουν εκεί το έχουν το άθλημα και αν γουστάρουν και αυτές την καλή παρέα βγαίνει αρκετά καλός χαβαλές. Τέλος ο γάτος μας ευχαρίστησε και μας ρώτησε πώς περάσαμε και άν είχαμε κανένα παράπονο...
@Αλέφαντε η Αλίκη ήταν στο παλιό το Σολ οπότε δύσκολα να ήταν Σέρρες, ωραίο κορμί και κουβαλάει ωραία τρέλα πάνω της αλλά δυστυχώς ήταν απασχολημένη καθ' όλη την βραδιά επίσης μεγαλώσαμε και στην ίδια γειτονιά οπότε respect...την είδα έξω στο δρόμο (κοντά στο μαγαζί της αδερφής της) και πραγματικά μου έκανε ευχάριστη εντύπωση το πόσο όμορφη και εντυπωσιακή ήταν...
Συμφωνω με οσα ειπες!
αλλα για την "Αλικη" οντως ηταν Σερρες