Επισκεψη χθες τη νυχτα στο Fever για να λυσω και τις αποριες του arisk και να καταληξουμε επιτελους και σε καποια συμπερασματα μιας και το μαγαζι πλεον εχει αρκετους μηνες λειτουργιας.Ηταν η 5η επισκεψη μου στο νεο Fever
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
-Λια η γνωστη Ρωσσοποντια που ομως χθες δε μου ηρθε καθολου γιατι ηταν απασχολημενη ολη την ωρα
-Χριστινα μιλφ επισης ρωσσοποντια μπαζο με μεγαλα βυζια και φαρδυ κωλο που συνηθως τραγουδαει στο μικροφωνο
-Ειρηνη μιλφ ρωσσοποντια,ομορφη φατσα με πολυ μακρυ μαλλι,ωραια βυζια,κατασπρη επιδερμιδα αλλα μεγαλη καριολα οπως ειχα πει και την αλλη φορα που την κερασα 3 ποτα μεσα σε ενα τεταρτο και με το ζορι της επιανα τον κωλο.Ηρθε και χθες 3 φορες και μ'επρηξε αλλα την εδιωξα
-Καρινα καινουριο μικρο Ρουμανακι μετριας εμφανισης.Ηρθε μου ζητησε ποτο,την λεω φερε πισω την παλια Καρινα και το συζηταμε
-η Βραζιλιανα Μελι που δουλευε σαν μπαργουμαν τωρα δουλευει απ'εξω αλλα μονο με ποτο.Ασχημοφατσα οσο δεν παει αλλα συμπαθητικη κοπελα
-η αψεγαδιαστη μαυρουλα Ναομι,πολυ ομορφη φατσα,τελειο κορμι,απιστευτης υφης δερμα.Ηρθε μου τριφτηκε για πολυ ωρα ηταν και συμπαθητικη οποτε την κερασα ενα ποτο και την μπαλαμουτιασα αρκετα μπορω να πω
-αλλη μια ασχημη μαυρουλα
-μια ξανθια που πρωτη φορα εβλεπα αλλα δε μου ηρθε καθολου
-μια καινουρια ελληνιδα ονοματι Λιζα,μεγαλο πουτανακι με εκφυλη φατσα αλλα χαλια σωμα με πολυ χαλαρο κωλο και κυτταριτιδα και ανυπαρκτο βυζι.Θα αναφερθω παρακατω σ'αυτην μιας και γνωριστηκαμε λιγο αργοτερα
-αλλη μια μικρη μελαχρινη που πρωτη φορα εβλεπα αλλα δε μου ηρθε καθολου
-και οι παγκοσμιως αγνωστες πορνοσταρ Black Diamond,Tifany Shine,Nikki hidder...δεν εχω βρει τιποτα στο ιντερνετ γι'αυτες
πως γινεται και ειναι διασημες πορνοσταρ??Η Μαρτινα Ροουντς που ειχα γαμησει εγω στον Βαρδαρη ειχε και κανα δυο βιντεακια τουλαχιστον.
Κορμαρες και οι τρεις,ασχημοφατσα η Diamond,αψεγαδιαστη η Nikki Hider.Mιλαμε για τελειοτητα το μωρο...η Τιφανυ σαν συνολο δε με συγκινει.Καποια στιγμη εκαναν λεσβιακο σοου η Τιφανυ με τη Νικι αλλα θα αναφερθω αργοτερα με λεπτομερειες
Αρα ειχαμε συνολικα 13-14 γυναικες εκ των οποιων εμφανισιμες ειναι μονο η Ναομι και οι 3 πορνοσταρ που θεωρητικα δεν ανηκουν στο μονιμο δυναμικο του μαγαζιου.Κακη αναλογια θα ελεγα..
ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΟΥ:
Οπως ειπα γνωρισα αρχικα τη Ναομι η οποια ειναι μια πανεμορφη μαυρουλα με τελειο κορμι και συμπαθητικη στην παρεα.Ο χορος της πανω στην πιστα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.
Πολυ αργοτερα και ενω ειχα βαρεθει τρομερα και σιγα σιγα ελεγα να φυγω μου εμφανιστηκε η Ελληνιδα Λιζα.Αρχικα την εδιωξα αλλα λιγο αργοτερα μου ηρθε πιο αποφασισμενη,χρησιμοποιησε ολη την πουτανια της για να με πεισει με καυλιαρικες ατακες που απο ενα σημειο και μετα γινανε υπερβολικες,πηρε τα χερια της μου τα'βαζε στον χλιαρο κωλο της,εβαλε το χερι της μεσα και μου'πιασε τον πουτσο.Τελοσπαντων την κερασα ενα ποτο κατα τη διαρκεια του οποιου με επρηξε με το πριβε και τι θα μου εκανε και τετοια...Κι ενω τελειωσε το ποτο της και πλεον της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι για πριβε εριξε την προταση για ενα απλο χορο των 20ε οπου θα μου εκανε διαφορα για να γνωριστουμε οπως ειπε....'ελα να στον γλειψω λιγο'μου ειπε συγκεκριμενα ε και οσο να'ναι μ'επεισε
Πηγαμε στο πριβε,εβγαλε μονο το σουτιεν,μου ξεκουμπωσε κι εμενα το πουκαμισο και μου'γλειφε τις ρωγες,εγλειφα κι εγω τα βυζια της,στην προσπαθεια μου να χωσω τη μουρη μου στον κωλο της με χτυπησε μια εντονη μποχα κωλιλας >
>
....Περνουσε η ωρα οποτε εβγαλα τον πουτσο μου για τα παρακατω,Μου τον επιασε λιγο κι εκει αρχισε να μου λεει να κανουμε αλλους 2 χορους για τα υπολοιπα...Αρνηθηκα,οποτε ντυθηκε κι εφυγε χωρις να πραγματοποιησει αυτα που ειχε υποσχεθει.Αρα η κοπελα εκτος απο μπαζακι ειναι και αναξιοπιστη οπως αλλωστε και καθε ελληνιδα που κινειται σ'αυτους τους χωρους....η Σασα που ηταν σωστη επαγγελματιας θα τον ειχε φαει επιτοπου και ο κωλος της σε καμια περιπτωση δε θα βρωμουσε
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ:
Αρκετος κοσμος για Τεταρτη βραδυ και μαλιστα οταν πηγα οι περισσοτερες κοπελες ηταν και πιασμενες.Η μουσικη αρχικα ηταν μαλακια γιατι ηταν εντονα κλαμπιστικη και σε πολυ δυνατη ενταση αλλα αργοτερα βαζανε μονο λαϊκα.
Το προσωπικο ειναι παντα αψογο ετσι κι αλλιως και εχει προστεθει κι ενας τυπος μεγαλης ηλικιας σερβιτορος ο οποιος δουλευε ή στο Μουλεν Ρουζ ή στο αλλο απεναντι απο το σταθμο και τον θυμηθηκα τον μπαγασα.
Κατα τ'αλλα το κλιμα παραμενει υποτονικο σε καποια σημεια,δε γινονται συχνα χοροι στην πιστα,κοπελες που βλεπεις να καθονται στο μπαρ δεν ερχονται να σε δελεασουν για να γνωριστειτε οποτε δημιουργουνται κενα
-ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΟΟΥ:
Κι ενω κοντευε να με παρει ο υπνος μετα και το ξενερωμα που εφαγα στο πριβε ανεβαινουν στην πιστα οι πορνοσταρ
Νικι και Τιφανι.Χαϊδευονται,φιλιουνται,αρχιζουν γδυνονται,κανουν 69 πανω στον καναπε με κανονικα γλειψιματα.Πιανουν η καθεμια απο εναν καναπε και ανοιγουν τα μουνακια τους να τα δει καλα ο κοσμος.Οπως εχει ανοιχτα τα ποδια στον καναπε η Νικι παει η Τιφανι και της κανει γλειφομουνι και της χωνει δαχτυλακι.Κανει το αντιστροφο η Νικι στην Τιφανι...Στη συνεχεια πιανουν απο εναν μικρο δονητη η καθεμια τους οποιους γλειφουν και οι δυο και αρχιζει το χωσιμο η μια στην αλλη.Βγαζοντας η Τιφανι τον δονητη απο το μουνακι της Νικι της τον δινει να τον γλειψει και τον γλειφει και η ιδια!!!Και το αντιστροφο μετα απο το μουνακι της Τιφανι.Ηταν πολυ καλο το λεσβιακο σοου,συγχρονισμενες και αισθησιακες οι κινησεις.