Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasemma

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
5
Like
123
Πόντοι
280
Καλησπερα και απο εμενα παιδες τι παιζει με το μαγαζι?? δεν εχω παει ακομα και το ψηνο πολλη να παω ειδικα τωρα που ειναι και η black !! πεστε λιγο τιμες και τα σχετικα !! ty!

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Ειχαμε παει μια παρεα νομιζω το Νοεμβριο γιατι ειχαμε δει ενα διαφημιστικο για το live sex show της Ιννας και του Τεο. Πραγματικα αξιζε την αναμονη, η Ιννα καταπληκτικο γυμνασμενο σωμα και λιγο ντιβα--το αξιζει με αυτο το σωμα, ο Τεο γυμασμενος και με εντυπωσιακα προσοντα, παθαμε και ενα σχετικο σοκ γιατι κατεβηκαν απο τη πιστα και ειχαν τη δραση τους στο διπλανο καναπε, φοβερο :pipa1: Fever πολυ ωραια ιδεα, επαναλαβετε το με αντιστοιχα εντυπωσιακα ζευγαρια :rockon:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πήγα τα χριστούγεννα και εδωσα ένα πιπετο σε μια αρκετά όμορφη μελαχροινή Ρουμάνα (50ε...!?!?) και τώρα ξύνεται η τσέπη μου, προφανώς σκέφτομαι να το επαναλάβω, αλλα δεν βλέπω καθόλου κίνηση, καμία αναφορά... Χμμ...

Κουιζ
Α. Μας έπιασε για τα καλά η κρίση
Β. Είναι μάπα το καρπούζι και δεν πατάει ούτε ο μανάβης
Γ. Με την κρίση γίναμε παρτάκηδες και η παρτακοσυνήθεια μας εκανε να κοψουμε και τις αναφορες
Δ. Την κουρτίνα 1

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πήγα τα χριστούγεννα και εδωσα ένα πιπετο σε μια αρκετά όμορφη μελαχροινή Ρουμάνα (50ε...!?!?) και τώρα ξύνεται η τσέπη μου, προφανώς σκέφτομαι να το επαναλάβω, αλλα δεν βλέπω καθόλου κίνηση, καμία αναφορά... Χμμ...

Κουιζ
Α. Μας έπιασε για τα καλά η κρίση
Β. Είναι μάπα το καρπούζι και δεν πατάει ούτε ο μανάβης
Γ. Με την κρίση γίναμε παρτάκηδες και η παρτακοσυνήθεια μας εκανε να κοψουμε και τις αναφορες
Δ. Την κουρτίνα 1
οπωσδηποτε κατι φταιει παντως... :- :-

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Α και Β μαζι

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επισκεψη χθες τη νυχτα στο Fever για να λυσω και τις αποριες του arisk και να καταληξουμε επιτελους και σε καποια συμπερασματα μιας και το μαγαζι πλεον εχει αρκετους μηνες λειτουργιας.Ηταν η 5η επισκεψη μου στο νεο Fever

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
-Λια η γνωστη Ρωσσοποντια που ομως χθες δε μου ηρθε καθολου γιατι ηταν απασχολημενη ολη την ωρα
-Χριστινα μιλφ επισης ρωσσοποντια μπαζο με μεγαλα βυζια και φαρδυ κωλο που συνηθως τραγουδαει στο μικροφωνο
-Ειρηνη μιλφ ρωσσοποντια,ομορφη φατσα με πολυ μακρυ μαλλι,ωραια βυζια,κατασπρη επιδερμιδα αλλα μεγαλη καριολα οπως ειχα πει και την αλλη φορα που την κερασα 3 ποτα μεσα σε ενα τεταρτο και με το ζορι της επιανα τον κωλο.Ηρθε και χθες 3 φορες και μ'επρηξε αλλα την εδιωξα
-Καρινα καινουριο μικρο Ρουμανακι μετριας εμφανισης.Ηρθε μου ζητησε ποτο,την λεω φερε πισω την παλια Καρινα και το συζηταμε  :cheesy: :cheesy:
-η Βραζιλιανα Μελι που δουλευε σαν μπαργουμαν τωρα δουλευει απ'εξω αλλα μονο με ποτο.Ασχημοφατσα οσο δεν παει αλλα συμπαθητικη κοπελα
-η αψεγαδιαστη μαυρουλα Ναομι,πολυ ομορφη φατσα,τελειο κορμι,απιστευτης υφης δερμα.Ηρθε μου τριφτηκε για πολυ ωρα ηταν και συμπαθητικη οποτε την κερασα ενα ποτο και την μπαλαμουτιασα αρκετα μπορω να πω
-αλλη μια ασχημη μαυρουλα
-μια ξανθια που πρωτη φορα εβλεπα αλλα δε μου ηρθε καθολου
-μια καινουρια ελληνιδα ονοματι Λιζα,μεγαλο πουτανακι με εκφυλη φατσα αλλα χαλια σωμα με πολυ χαλαρο κωλο και κυτταριτιδα και ανυπαρκτο βυζι.Θα αναφερθω παρακατω σ'αυτην μιας και γνωριστηκαμε λιγο αργοτερα
-αλλη μια μικρη μελαχρινη που πρωτη φορα εβλεπα αλλα δε μου ηρθε καθολου
-και οι παγκοσμιως αγνωστες πορνοσταρ Black Diamond,Tifany Shine,Nikki hidder...δεν εχω βρει τιποτα στο ιντερνετ γι'αυτες  :think: :think: πως γινεται και ειναι διασημες πορνοσταρ??Η Μαρτινα Ροουντς που ειχα γαμησει εγω στον Βαρδαρη ειχε και κανα δυο βιντεακια τουλαχιστον.
Κορμαρες και οι τρεις,ασχημοφατσα η Diamond,αψεγαδιαστη η Nikki Hider.Mιλαμε για τελειοτητα το μωρο...η Τιφανυ σαν συνολο δε με συγκινει.Καποια στιγμη εκαναν λεσβιακο σοου η Τιφανυ με τη Νικι αλλα θα αναφερθω αργοτερα με λεπτομερειες
Αρα ειχαμε συνολικα 13-14 γυναικες εκ των οποιων εμφανισιμες ειναι μονο η Ναομι και οι 3 πορνοσταρ που θεωρητικα δεν ανηκουν στο μονιμο δυναμικο του μαγαζιου.Κακη αναλογια θα ελεγα..

ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΟΥ:
Οπως ειπα γνωρισα αρχικα τη Ναομι η οποια ειναι μια πανεμορφη μαυρουλα με τελειο κορμι και συμπαθητικη στην παρεα.Ο χορος της πανω στην πιστα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.
Πολυ αργοτερα και ενω ειχα βαρεθει τρομερα και σιγα σιγα ελεγα να φυγω μου εμφανιστηκε η Ελληνιδα Λιζα.Αρχικα την εδιωξα αλλα λιγο αργοτερα μου ηρθε πιο αποφασισμενη,χρησιμοποιησε ολη την πουτανια της για να με πεισει με καυλιαρικες ατακες που απο ενα σημειο και μετα γινανε υπερβολικες,πηρε τα χερια της μου τα'βαζε στον χλιαρο κωλο της,εβαλε το χερι της μεσα και μου'πιασε τον πουτσο.Τελοσπαντων την κερασα ενα ποτο κατα τη διαρκεια του οποιου με επρηξε με το πριβε και τι θα μου εκανε και τετοια...Κι ενω τελειωσε το ποτο της και πλεον της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι για πριβε εριξε την προταση για ενα απλο χορο των 20ε οπου θα μου εκανε διαφορα για να γνωριστουμε οπως ειπε....'ελα να στον γλειψω λιγο'μου ειπε συγκεκριμενα ε και οσο να'ναι μ'επεισε  :P
Πηγαμε στο πριβε,εβγαλε μονο το σουτιεν,μου ξεκουμπωσε κι εμενα το πουκαμισο και μου'γλειφε τις ρωγες,εγλειφα κι εγω τα βυζια της,στην προσπαθεια μου να χωσω τη μουρη μου στον κωλο της με χτυπησε μια εντονη μποχα κωλιλας  >:( >:(....Περνουσε η ωρα οποτε εβγαλα τον πουτσο μου για τα παρακατω,Μου τον επιασε λιγο κι εκει αρχισε να μου λεει να κανουμε αλλους 2 χορους για τα υπολοιπα...Αρνηθηκα,οποτε ντυθηκε κι εφυγε χωρις να πραγματοποιησει αυτα που ειχε υποσχεθει.Αρα η κοπελα εκτος απο μπαζακι ειναι και αναξιοπιστη οπως αλλωστε και καθε ελληνιδα που κινειται σ'αυτους τους χωρους....η Σασα που ηταν σωστη επαγγελματιας θα τον ειχε φαει επιτοπου και ο κωλος της σε καμια περιπτωση δε θα βρωμουσε

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ:
Αρκετος κοσμος για Τεταρτη βραδυ και μαλιστα οταν πηγα οι περισσοτερες κοπελες ηταν και πιασμενες.Η μουσικη αρχικα ηταν μαλακια γιατι ηταν εντονα κλαμπιστικη και σε πολυ δυνατη ενταση αλλα αργοτερα βαζανε μονο λαϊκα.
Το προσωπικο ειναι παντα αψογο ετσι κι αλλιως και εχει προστεθει κι ενας τυπος μεγαλης ηλικιας σερβιτορος ο οποιος δουλευε ή στο Μουλεν Ρουζ ή στο αλλο απεναντι απο το σταθμο και τον θυμηθηκα τον μπαγασα.
Κατα τ'αλλα το κλιμα παραμενει υποτονικο σε καποια σημεια,δε γινονται συχνα χοροι στην πιστα,κοπελες που βλεπεις να καθονται στο μπαρ δεν ερχονται να σε δελεασουν για να γνωριστειτε οποτε δημιουργουνται κενα

-ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΟΟΥ:
Κι ενω κοντευε να με παρει ο υπνος μετα και το ξενερωμα που εφαγα στο πριβε ανεβαινουν στην πιστα οι πορνοσταρ  :rolleyes: Νικι και Τιφανι.Χαϊδευονται,φιλιουνται,αρχιζουν γδυνονται,κανουν 69 πανω στον καναπε με κανονικα γλειψιματα.Πιανουν η καθεμια απο εναν καναπε και ανοιγουν τα μουνακια τους να τα δει καλα ο κοσμος.Οπως εχει ανοιχτα τα ποδια στον καναπε η Νικι παει η Τιφανι και της κανει γλειφομουνι και της χωνει δαχτυλακι.Κανει το αντιστροφο η Νικι στην Τιφανι...Στη συνεχεια πιανουν απο εναν μικρο δονητη η καθεμια τους οποιους γλειφουν και οι δυο και αρχιζει το χωσιμο η μια στην αλλη.Βγαζοντας η Τιφανι τον δονητη απο το μουνακι της Νικι της τον δινει να τον γλειψει και τον γλειφει και η ιδια!!!Και το αντιστροφο μετα απο το μουνακι της Τιφανι.Ηταν πολυ καλο το λεσβιακο σοου,συγχρονισμενες και αισθησιακες οι κινησεις.

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
-Ο ΠΡΗΧΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ:
Παντα δινω και μια χιουμοριστικη διασταση στις περιγραφες μου και χθες μου'κατσε ενας τυπος που ηταν περιπτωση το παιδι.Καλο παιδι,συμπαθητικο αλλα πρηχτης  :2funny: :2funny:
Οπως καθομαι στο μπαρ καθεται διπλα μου η Βραζιλιανα στα δεξια μου...Ερχεται ενας τυπος που μαλλον καποια σχεση ειχε με το μαγαζι ή με καποια κοπελα απο κει μεσα και καθεται απο τα αριστερα μου με φατσα προς τη Βραζιλιανα ομως.Εγω στη μεση δηλαδη...
Ψηνοταν να μου πιασει κουβεντα για μαλακιουλες αλλα δεν ειχα ορεξη...κι ενω εχει ξεκινησει το λεσβιακο και παρακολουθω συγκεντρωμενος ο τυπος θυμαται να πιασει κουβεντα στη Βραζιλιανα εκεινη την ωρα  :huh:...αλλα δεν παει διπλα της να τα πουνε χωρις να με πρηζουν αλλα τα λενε απο αποσταση και ακολουθουν οι εξης διαλογοι:
ΤΥΠΟΣ:Πω πω πεινασα ρε πουστη μου...
ΕΓΩ:πανε εξω φαε...(ο ψητας που ηταν εξω απο το Σολ πηγε κι εκει τωρα αλλα κανεις δεν τρωει απ'αυτον)
ΤΥΠΟΣ:τι λες ρε φιλαρακι,σιγα μην φαω απ'αυτον...δε βλεπεις που εξαφανιστηκαν οι γατες απ'εξω?
ΕΓΩ:αχαχαχχαχ...(ε αυτο ηταν πραγματι αστειο)  :2funny: :2funny:
ΤΥΠΟΣ:(Προς Βραζιλιανα τωρα)....τα βυζια της Τιφανι ειναι πολυ ωραια τα εχεις πιασει?
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:ναι ωραια ειναι αλλα της Κριστυ ειναι καλυτερα
ΤΥΠΟΣ:τι εννοεις καλυτερα?μεγαλυτερα?
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:και μεγαλυτερα και καλυτερα
ΤΥΠΟΣ:Που τα εκανε?
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:στη Ρουμανια
ΤΥΠΟΣ:ποσο?
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:δεν ξερω...στη Βραζιλια τα κανουν με 1500 δολαρια
ΕΓΩ:μονο 1500 δολ???....(ενταξει πεταχτηκα γιατι μου φανηκε πολυ χαμηλη η τιμη)
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:ναι τοσο τα κανουν εκει
ΤΥΠΟΣ:Της Κριστυ τα εχω πιασει και 3 φορες αλλα της Τιφανι ειναι καλυτερα...

βρε σκαστε να δω το σοου...πανω απ'το κεφαλι μου πρηχτες  :headbang: :headbang:...περναει λιγη ωρα...
ΤΥΠΟΣ:θα κανω παστιτσιο θα'ρθεις να φαμε?
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:γελαει...γιατι θελεις να παχυνω?
ΤΥΠΟΣ:ναι...να μεγαλωσει ο κωλος σου να σε παρω στο πριβε(γελια)
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ:(γελια)  :2funny: :2funny:

ε με τα πολλα το μισο σοου μου το φαγανε....ηταν το μοναδικο 10λεπτο που μου τραβηξε κατι την προσοχη και εκεινη την ωρα τα θυμηθηκαν ολα με μενα αναμεσα τους

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FEVER ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΛ:
Γιατι πολυ απλα το μαγαζι αλλαξε χαρακτηρα και χαθηκε η εννοια του χαμουρεματος.
Και αναλυω...Το Σολ ηταν κωλομπαρο και πηγαινες κυριως για το χαμουρεμα για το παιχνιδι.Γυναικες που δεν της επιανε το ματι οπως η Μαριζα και η Ελενη ηξεραν σε κρατανε σε διαθεση και να της κερνας ποτα και αν γουσταρες να προχωρουσες.Εκτος απο καλυτερες γυναικες ειχε και μια συνοχη η ομαδα...Αυτο τωρα πλεον δεν υπαρχει.Με το που κερνας ενα ποτο σου αρχιζουν το πρηξιμο για το πριβε.
Δεν υπαρχουν οι κλασσικες πουταναρες τυπου Σασα,Καρινα,Σαντρα και ποια αλλη δε θυμαμαι...

Το συμπερασμα μου ειναι το μαγαζι λειτουργει σε δυο κατηγοριες.Καθαρα στριπτηζαδικο και καθαρα μπουδελο....Ομως στριπτηζαδικο δεν μπορει να ειναι γιατι ουτε τις κοπελες διαθετει που θα σε διεγειρουν μονο με το χορο τους,ουτε την τεχνη του χορου γνωριζουν οι περισσοτερες και δεν υπαρχει και συνεχομενο προγραμμα.Το Ιγκουανα για παραδειγμα που πηγαινα πολυ παλιοτερα μπορει να ειχε 7-8 κοπελες αλλα ηταν ολες μουναρες,ξερανε να χορευουνε και το προγραμμα ηταν συνεχες.Δε βαριοσουνα δηλαδη...

Μπουρδελο δε μπορει να ειναι το μαγαζι διοτι 1 χιλιομετρο παρακατω υπαρχουν 30 στουντιο οπου στην πελιοψηφια τους διαθετουν επισης καλυτερες κοπελες απο το Fever και το κοστος ειναι στο 1/3....Δεν ειναι δυνατον το θεομουνο η Μιρελα,οι καυλιαρες Καντυ Καρμεν Αλινα,ο δυναμιτης Εμμα και ποσες αλλες να γαμιουνται με 30-40ε και το μπαζο η Ελληνιδα με τον βρωμικο κωλο να ζηταει 100ε.Δε γινεται....οπως και να το πιασεις δεν γινεται.
Ενας ανθρωπος που γνωριζει λιγο την περιοχη και ειναι ψαγμενος σ'αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει 100ε για να γαμησει ή 50ε για μια πιπα.
Η θεωρια οτι επειδη γινεται ψιλοπαρανομα και το κοστος πρεπει να'ναι καπως υψηλο εχει μια λογικη αλλα αμφιβαλλω ποσους μπορει να συγκινησει...

Αρα το μαγαζι δεν εχει τον παλιο του χαρακτηρα σε καμια περιπτωση,δεν ξερω αν ηταν επιλογη τους ή αυτοεγκλωβιστηκαν στους πειραματισμους τους αλλα και σαν στριπτηζαδικο εχει κενα και σαν μπουρδελο δε μπορει να ανταγωνιστει σε καμια περιπτωση τα κανονικα μπουρδελα.
Αρα το παιρνω αποφαση οτι το Σολ που επι μια 3τια εζησα ωραιες στιγμες δεν υπαρχει πλεον και πρεπει να το παρουμε ολοι αποφαση οτι το μαγαζι αυτο ειναι ενα αλλο μαγαζι και γι'αυτο το λογο δε μας συγκινει πλεον.

Βεβαιως καποια στιγμη θα ξαναπαω αλλα το Σολ το βγαζω απο το μυαλο μου οριστικα για μη στεναχωριεμαι κιολας δηλαδη.Το παιρνω αποφαση οτι πηγαινω σε ενα καινουριο μαγαζι και ειτε μου αρεσει ειτε οχι

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Αλ η Black Diamond είναι γνωστή μου κάνει εντύπωση που δε βρίσκεις βίντεό της.
Εγώ πήγα το Σάββατο για πρώτη φορά και θα γράψω εντυπώσεις σύντομα.
Θα συμφωνίσω μαζί σου πως άλλο ΣΟΛ άλλο Φίβερ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλα σας είπα εγω Α και Β ισχύει βαση της ερώτησης ποιο πάνω...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
-και οι παγκοσμιως αγνωστες πορνοσταρ Black Diamond,Tifany Shine,Nikki hidder...δεν εχω βρει τιποτα στο ιντερνετ γι'αυτες  :think: :think: πως γινεται και ειναι διασημες πορνοσταρ??
Πέθανα λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιο πολύ από αυτό με τον τύπο με το παστίτσιο μου άρεσε  :2funny: :crazy:
Να'σαι καλά ρε al,+1 από μένα για την κριτική(4/4)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επίσκεψη το Σάββατο με φίλους στο νέο Φίβερ για να δούμε τι παίζει. Γενικά έχει γίνει περισσότερο κυριλέ και σε στυλ κλαμπ. Εύκολο παρκάρισμα, και ευγενικό προσωπικό. Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο. Το μπαρ ήταν γεμάτο, 2-3 καναπέδες με κόσμο και 2-3 σταντ και αυτά κατειλημμένα. Από γυναίκες αρκετές η σπασαρχίδω Λία, η Αλίκη, η Μακρίνα, 4 μαύρες οι 2 πολύ καλές, μερικές Ουγαρέζες που δε μιλούν αγγλικά και άλλες που δε πέρασαν ή δε θυμάμαι. Κεράσαμε ποτά σε μερικές οστόσο δε πήγαμε για πριβέ. Εγώ ασχολήθηκα με μιά μαύρη με κολασμένο κώλο από πέτρα ονόματι Love. Επικοινωνιακή, κάθησε αρκετή ώρα στο ποτό και έκανε πολύ τρίψημο με τη κωλάρα της. Να ξέρετε όμως στο θέμα βυζί δε το έχει.
Είδαμε το λεσβιακό σόου της Τίφανυ αλλά και αυτό της Black Diamond που προσωπικά μου άρεσαν αμφότερα.
Γενικά καλή ατμόσφαιρα και οι κοπέλες δε στα σπάζαν αν δεν ήθελες να τις κεράσεις ποτό (εκτός βέβαια από μία) οστόσο δεν είδαμε καμιά τέρμα μουνάρα, που λέμε, που θα με κάνει να την περιμένω καμία ώρα να τελείωσει από κάποιον άλλο και θα την καλέσω αμέσως να έρθει σε μένα.
Η Σάσα πρέπει πάλι να σταμάτησε-την σταμάτησαν.
Τα ποτά ήταν μπόμπες ναπάλμ, χρόνια και αν θυμάμαι κάλα από τα καράβια που κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό είχα να πιώ τόσο χάλια ποτό.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Επίσκεψη το Σάββατο με φίλους στο νέο Φίβερ για να δούμε τι παίζει. Γενικά έχει γίνει περισσότερο κυριλέ και σε στυλ κλαμπ. Εύκολο παρκάρισμα, και ευγενικό προσωπικό. Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο. Το μπαρ ήταν γεμάτο, 2-3 καναπέδες με κόσμο και 2-3 σταντ και αυτά κατειλημμένα. Από γυναίκες αρκετές η σπασαρχίδω Λία, η Αλίκη, η Μακρίνα, 4 μαύρες οι 2 πολύ καλές, μερικές Ουγαρέζες που δε μιλούν αγγλικά και άλλες που δε πέρασαν ή δε θυμάμαι. Κεράσαμε ποτά σε μερικές οστόσο δε πήγαμε για πριβέ. Εγώ ασχολήθηκα με μιά μαύρη με κολασμένο κώλο από πέτρα ονόματι Love. Επικοινωνιακή, κάθησε αρκετή ώρα στο ποτό και έκανε πολύ τρίψημο με τη κωλάρα της. Να ξέρετε όμως στο θέμα βυζί δε το έχει.
Είδαμε το λεσβιακό σόου της Τίφανυ αλλά και αυτό της Black Diamond που προσωπικά μου άρεσαν αμφότερα.
Γενικά καλή ατμόσφαιρα και οι κοπέλες δε στα σπάζαν αν δεν ήθελες να τις κεράσεις ποτό (εκτός βέβαια από μία) οστόσο δεν είδαμε καμιά τέρμα μουνάρα, που λέμε, που θα με κάνει να την περιμένω καμία ώρα να τελείωσει από κάποιον άλλο και θα την καλέσω αμέσως να έρθει σε μένα.
Η Σάσα πρέπει πάλι να σταμάτησε-την σταμάτησαν.
Τα ποτά ήταν μπόμπες ναπάλμ, χρόνια και αν θυμάμαι κάλα από τα καράβια που κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό είχα να πιώ τόσο χάλια ποτό.

Παντος αυτή η αγάπη δε λέει στο πριβέ τιποτα,το νου σου αμα ξανα πας..

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εγραψα κι εγω μια κριτικη για το πολυ πεσμενο μαγαζι..

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Ναόμη ξέρεις αν δούλευε σε κανένα άλλο μαγαζί της πόλης και τι εθνικότητας είναι;

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εδω τωρα διαφωνω...μη τα ισοπεδωνουμε και ολα.Εχω πιει απειρα ουισκυ και στα 3 μαγαζια και ποτε δε με ενοχλησε και εχω να το λεω.Και δε πιστευω οτι η διευθυνση θα εκανε ποτε κατι τετοιο.
Ισα ισα που σ'αυτα τα μαγαζια σε θελουν να μεινεις ωρα εκει μεσα για να κερνας.Αμα σε δωσουν τη μπομπα και στο μισαωρο σε πιασει το κεφαλι σου δεν εχουν κερδος ουτε αυτοι.
Οχι οτι δε γινεται αλλα ειναι τεραστιο αυτογκολ να δινεις μπομπα σε κωλομπαρο και ειμαι σιγουρος οτι οι ανθρωποι του Fever το γνωριζουν πολυ καλα αυτο

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Συμφωνώ με τον al οτι το fever δεν ειναι sol (και δεν θα γίνει ποτε)... Άλλοι άνθρωποι, άλλες συνθήκες, αλλες εποχές, αλλες λογικές... Περάσαμε καλα στο sol, ίσως σε κάποιο βαθμό να το εχουμε "μυθοποιησει" κιολας σαν ανάμνηση, αλλα το Fever ειναι πισω, πολυ πισω...
Θεωρώ οτι κυρίως δυο πράγματα μπορεί να σε τραβήξουν σε ενα κωλομπαρο και να σε ευχαριστήσει... Οι πολυ ωραίες γυναίκες και η πολυ καλή φάση (παιχνίδι, πουτανιά, υπονοούμενο, υπόσχεση, ελπίδα)... Το σημερινό μαγαζί δεν πλήρεις κανένα απο τα δυο κριτήρια... Δεν ξερω γιατι τους φύγανε ολες οι κοπέλες, δεν ξερω γιατι δεν μπορούν να βρουν αλλες, ομως το μαγαζί χωλαίνει θανάσιμα απο όμορφες γυναίκες... Δεν ειναι δυνατόν να πληρώνεις κατοστάρικα για να πηδηξεις γυναίκες που εξω μπορεί να μην τις πηδουσες ούτε τζάμπα... Τουλαχιςτον θα πρέπει να διατηρείται ενα μίνιμουμ επίπεδο...
Απο την άλλη πλευρά, αν σου λείπει η εμφάνιση, θα πρέπει να κανεις κατι για να αναπληρωσεις το κενό... Να παίξεις καλή μπάλα, να βγάλεις τσαχπινιά και πουτανιά στο "γήπεδο", να μη μου δείχνεις οτι με βλέπεις σαν 50ευρο με πόδια (δες με αλλα μη μου το δείχνεις),  ούτε να μου το παίζεις κυρία ενώ τα μούτρα σου ειναι σαν λεωφορειατζης σε ώρα μποτιλιαρισματος στην Τσιμισκη...
Δεν ξερω... Με έχουν απογοητεύσει... Φοβάμαι πως αυτο το μαγαζί δεν εχει γιατρειά... Οχι οτι ειναι κατι δύσκολο (θεωρητικά τουλαχιςτον), αλλα δεν βλέπω καμια απολύτως κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, σχεδόν καμια βελτίωση... Οι κοπέλες όλο και μπαζευουν, οι τιμές ειναι καρφωμενες στο Θεό, το κλίμα ειναι μόνιμα υποτονικο... Δεν υπάρχει και ανταγωνισμός στην πολη...

Μια ειναι η λύση... Τώρα που ήρθε και η ruyanair και με 40€ πας και έρχεσαι Αθήνα, πορνοταξιδακια...

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δειτε τωρα τη διαφορα επιπεδου για να καταλαβετε τις διαφορες της παλιοτερης γενιας γυναικων του Σολ με τις σημερινες...

ειμαι χθες τη νυχτα σε γνωστο σκυλαδικο της πολης,καποια στιγμη μπαινει μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που δουλευε στο Σολ αλλα και στο Fever στη Λαγκαδα.
Μετα απο ωρα με βλεπει και ενω υπαρχει αποσταση απο τα τραπεζια μας και συνοδευεται απο ωριμο καραφλο χορηγο,σηκωνεται και ερχεται και με χαιρεταει ενθερμα.
Τα ειπαμε λιγο και με καλεσε και στο μαγαζι που εργαζεται τωρα.
Δεν ειναι καμια σπουδαια γκομενα ομως παντα την κερνουσα γιατι ηταν καλη στην παρεα και μου κρατουσε το ενδιαφερον.Την ηξερε τη δουλεια με δυο λογια δηλαδη...

Επισης σε σχεση με την τελευταια μου αναφορα ξεχασα να πω οτι η γυναικα που λατρεψα στο Σολ και θα ειναι μια απο τις 2 γυναικες που θα θυμαμαι παντα απο την περιηγηση μου σ'αυτα τα κωλομαγαζα ηταν η Ρωσσιδα μιλφ Λενα.Αυτη λοιπον ηταν παντα κανονικα ντυμενη,δεν πηγαινε πριβε και δεν αφηνε τιποτα απο μπαλαμουτι.Ομως ηταν μια πανεμορφη γυναικα και ηξερε να σου κραταει το ενδιαφερον και αυτη και δε τη βαριοσουν ποτε και δεν μπορουσες να της αντισταθεις.

Αναφερω λοιπον ενδεικτικα αυτες τις 2 κυριες ως συνεχεια της παρατηρησης μου γιατι δεν μας αρεσει το fever σε σχεση με το Σολ.

Για για να μην σας αφησω με την απορια μιας και το ανεφερα,η 2η γυναικα που θα θυμαμαι παντα απο αυτα τα μαγαζια ειναι η Ταρα απο το Blue Igouana

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom