Επισκεψη χθες τη νυχτα στο νεο Fever
Aπο κοπελες ηταν:
-η Λια η συμπαθεια μας
την αναφερω πρωτη τιμης ενεκεν...3 φορες και μ'επρηξε,την τελευταια μαλιστα εβαλε και το χερι της μεσα και μου'πιανε τον πουτσο.Ψιλοκαυλωσα μπορω να μπω...
-η επισης Ρωσσοποντια Αναστασια,ξανθια ψηλη ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι αλλα ειναι επισης σπασαρχιδω και παντα βρωμαει το στομα της
-η Κριστυ η Ρουμανα η μελαχρινη,αυτη ειναι απο το Σολ ακομα,μαλλον μεγαλωσε τα βυζια της απ'οσο καταλαβα.Δε μου τραβηξε ποτε το ενδιαφερον
-η Ελληνιδα Αλικη με την οποια εκανα παρεα χθες και διαπιστωσα οτι τελειως τρελη.Ξανθια,ψηλη με πολλα τατου στο σωμα αλλα καπως χαλαρο σωμα.Πολυ γλυκομιλητο κοριτσι,καλοκαρδο πλασμα απ'οσο καταλαβα,χαλαρη στο ποτο αλλα...τελειως τρελη.Αφου σχεδον την εψησα να παμε μαζι μπουρδελοτσαρκα και το βρηκε πολυ ενδιαφερον
-η μιλφ Χριστινα η Ρωσσοποντια η οποια σουλουπωθηκε αρκετα μπορω να πω και αδυνατισε
-η Αλεξανδρα καινουριο πολυ ομορφο πιπινι,μακρυ καστανο μαλλι,ασπρουλιαρα με ομορφο αφρατο κωλο.Ομως...ηρθε μολις πρωτοπηγα,ειπε τον προλογο και μετα με ρωταει..."ηρθες μονο για ενα ποτο ή θα κανεις και τιποτα?"
...που να ξερω βρε μωρο μου συμβολαιο θα κλεισουμε απο τωρα?...τελοσπαντων κανει να φυγει και της λεω με στοργικο υφος 'παντως φαινεσαι καλο κοριτσι'
...και τι μου λεει?αυτη η ατακα δηλαδη θα μεινει στα χρονικα των κωλομπαρων...'ΝΑΙ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ'
τι κατανοηση μωρη,τι ειμαστε καθυστερημενα?
-η διασημη
πορνοσταρ Black Diamond η οποια δεν ειναι και πολυ μαυρη τελικα.Ωραιο κορμι,ασχημη φατσα,εκανε κι ενα σοου στην πιστα το οποιο δε με ενθουσιασε οπως και την αλλη φορα που την ειδα στη Λαγκαδα.Πηγε σε καποιες παρεες αλλα μαλλον συστημενη,δε την ειδα να γυρναει δηλαδη σε ολους να ζηταει ποτο
-η Τιφανι φιλη της Diamond,ψηλη μελαχρινη με φαρδυ κωλο οπως προσεξα οταν περασε απο μπροστα μου.Δε μ'αρεσε ουτε αυτη
-αλλη μια μιλφ μαλλον Ρωσσοποντια κι αυτη η οποια ειναι ομορφη με μακρυ ισιο μαλλι και πιασιματα αλλα δε μου ηρθε καθολου αν και καθοταν παραδιπλα μου
-η Ρενα η οποια στο μαγαζι της Λαγκαδα δουλευε μεσα στο μπαρ και πουλουσε πολυ εξυπναδα και θεωρια.Τωρα ηταν απ'εξω,ηταν κανονικα ντυμενη και πηγε μονο σε κανα 2 θειους.Παντως εχει φοβερα βυζομπαλα και εχει εδω και καιρο βιζιτοααγελιες
www.adoos.gr/post/33265774/iiiii_iiiiiiii_2_8_iicurrenicopyi_abrvbariiexcliii]http://www.adoos.gr/post/33265774/iiiii_iiiiiiii_2_8_iicurrenicopyi_abrvbariiexcliii[/url]
-και 3 μαυρουλες πολυ ωραια κορμια και συμπαθητικες φατσουλες
δε νομιζω να ξεχναω καποια...
Ενδεχεται να επιστρεψουν Σασα,Σαντρα,Νικητα,Μαριζα απ'οσο μου ειπαν μιας και ειναι εμφανες οτι υπαρχει ελλειψη γυναικων σε ενα τετοιο μεγαλο μαγαζι.Η Καρινα μαλλον σταματησε οριστικα και προχθες τη νυχτα καποιο αλλο πουλι της νυχτας μου ειπε οτι βρικεται στην Τουρκια
Το μαγαζι ειναι ωραιο σαν πρωτη εικονα αν και πολυ μεγαλο.Ακουσαν με ευλαβεια τη συμβουλη μου να γινει ενα μεγαλο παραλληλογραμμο μπαρ στη μεση οπως ηταν και στο Σολ δηλαδη...Τους εσωσα δηλαδη μιας και στο μαγαζι της Λαγκαδα το μπαρ ηταν τελειως απροσωπο.Θα μπορουσε να ηταν και μεγαλυτερο βεβαια αλλα δε πειραζει.Αναμεσα απο το μπαρ και τη μεγαλη πιστα υπαρχουν καναπεδες με τραπεζια αλλα και στις 4 γωνιες υπαρχουν επισης μεγαλοι καναπεδες για μεγαλυτερες παρεες.
Εχω μια ενσταση ως προς τη θεση του dj που επαιζε μαλακιες ολη νυχτα και αυτο πρεπει να διορθωθει αμεσα.Πολλες μπαλαντες απανωτες,κατι ξενα ο,τι να'ναι κοντεψαμε να κοιμηθουμε...το προγραμμα πρεπει να ειναι κατα 90% σκυλε οπως ηταν παλια δηλαδη.
Θεωρω οτι η θεση του dj επρεπε να'ειναι καπου στην ακρη και οχι τοσο κεντρικα και πισω φατσα στο μπαρ και εκει να υπαρχουν καναπεδες με κολλημενα τραπεζακια οπως στο Σολ ωστε να εχεις και επαφη με το μπαρ.
Εγω στο Σολ παντα εμπαινα απο την αριστερη πλευρα του μπαρ και καθομουν στα καναπεδακια στον τοιχο με φατσα το μπαρ.
Κι εδω αναλυω τη χρησιμοτητα του ψηλου και βιδωμενου στο εδαφος τραπεζακιου...Το ανελυσα και στην Αλικη χθες και εμεινε με ανοιχτο το στομα η κοπελα :o.Το ψηλο και βιδωμενο τραπεζακι εμενα με βοηθουσε ωστε να εχω αμεση προσβαση στον κωλο της κοπελας μιας και η κοπελα μπορουσε να στηριχτει και να τουρλωσει τον κωλο κατευθειαν μεσα στη μουρη μου.Ετσι εγω επαιρνα τα πρωτα μηνυματα,ανελυα τον χαρακτηρα της και εκρινα αν επρεπε να συνεχισω μαζι της...οταν τα ειπα αυτα στην Αλικη με κοιταξε με πολυ σοβαρο υφος και μου ειπε ' δικιο εχεις δε το ειχα σκεφτει ετσι'
Αυτο κυρια Ρουλετα να το κοιταξετε και ειδικα στα τραπεζακια στα πλαϊνα του dj.Παρατηρησα οτι οι ανθρωποι που καθονταν εκει καταπονουσαν τα γονατα τους με τοσο χαμηλο καναπε και τραπεζι.Η Ταλαιπωρια ηταν ζωγραφισμενη στο βλεμμα τους...
Τα πριβε απ'οσο μου ειπαν ειναι σε ξεχωριστο χωρο πισω απο τον dj και δεν εχουν καμια επαφη με το μαγαζι.
Οι τουαλετες τεραστιες 4-5 οι αντρικες και αλλοι τοσοι νιπτηρες μονο που το νερο τρεχει πολυ κολλητα στο νιπτηρα κι αυτο δε μ'αρεσει.Κλασσικο λαθος...
Πολλες θεσεις παρκινκ εξω απο το μαγαζι αλλα και ξεχωριστο παρκινκ διπλα στο μαγαζι
Η τοση πολυτελεια και θεωρια με τον τυπο στην υποδοχη εμενα προσωπικα δε μ'αρεσει
Η Ρουλετα η καψουρα μου αψογη
...γλυκο και μυστηριο πλασμα...εγω βασικα γι'αυτην παω αλλα μη το πουμε και παραεξω
Και για το τελος αφηνω τη μεγαλη επιστροφη του ασπρομμαλη Γατου ο οποιος ειναι ολα σε ενα ο ανθρωπος...Μετρ,σερβιτορος,κουμανταδορος,μπραβος και...τραγουδιστης μιας και χθες ελλειπε το boss και επρεπε καποιος να τραγουδαει.Ενταξει το φιλαρακι μου πιανει πουλια στον αερα,τη γνωριζει τη δουλεια,ειναι κυριολεκτικα γατος και επρεπε να ειναι παρων σε αυτο το μαγαζι
Αυτα για την ωρα αμα θυμηθω και τιποτα αλλο τα ξαναλεμε